Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης 2017 – Βραδιά Μουσικής και Λόγου

Αίσθηση παραδοσιακού χορού με κέλτικη μουσική στη συναυλία του παράλληλου φεστιβάλ του Διεθνούς Σεμιναρίου Μουσικής Κοζάνης, στα αμπέλια του Γιώργου Μητλιάγκα, περιοχή “Καραούλια» της Λευκοπηγής Κοζάνης, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 21:00.

Οι μυρωδιές της φύσης και οι μελωδίες από τα τριζόνια πλαισίωσαν ιδανικά τους ξεχωριστούς The Poor Cousins που συνδύασαν ζεστά και ζωηρά τραγούδια παραδοσιακής μουσικής από την Ιρλανδία, τη Σκωτία και τα Απαλάχια Όρη σε ένα χαλαρό ύφος. Ο λόγος της «Ηλιόπετρας» του Οκτάβιου Παζ μέσα από την απαγγελία των ηθοποιών Στάθη Νατσιού και Σίσσυς Ζυμάρα έγινε μια μικρή «ξενάγηση μέσα στη ζωή» σε μια ξεχωριστή για το κοινό του Σεμιναρίου βραδιά.
Οι βραδινές μουσικές συναυλίες στα πλαίσια του Διεθνούς Σεμιναρίου Μουσικής Κοζάνης θα συνεχιστούν μέχρι τις 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν  την Πέμπτη 31 Αυγούστου με την πανηγυρική συναυλία λήξης από την ορχήστρα του Σεμιναρίου στον αύλειο χώρο  του Δημοτικού Ωδείου της Πόλης. 


Ενημερωθείτε για τα νέα, το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις του ΔΣΜΚ από την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΣΜΚ (https://kozanimusic.com ), την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης (http://dipethekozanis.gr ), καθώς και τις αντίστοιχες ιστοσελίδες facebook  του θεσμού (https://www.facebook.com/seminariomousikiskozanis/ ) και του οργανισμού (https://www.facebook.com/dipethekozanis/).
Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης, 20-31 Αυγούστου:  12 ημέρες μουσικής, 15 συναυλίες,  10 διαφορετικοί χώροι διεξαγωγής δράσεων, 5 διαλέξεις, 2 διαγωνισμοί, μαθήματα, εργαστήρια, ηχογραφήσεις.
Παραγωγή ΔΣΜΚ: ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Διονύσης Μαλλούχος
Τηλεφωνικό Κέντρο: 24610-24062
e-mail: seminaria.dipethekozanis@gmail.com
Χορηγοί:
Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης (σεμινάριο και συναυλία 30ης Αυγούστου), Πιάνα Γιαννακίδη (χορηγία πιάνου συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης), ΕΡΤ (χορηγός επικοινωνίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας