Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Πρόσκληση σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σερβίων – Βελβεντού της Ν.Δ

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση
που διοργανώνει η
ΔΗΜ.Τ.Ο. Σερβίων – Βελβεντού την
Παρασκευή 7 Απριλίου στις 8μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων
με κεντρικό ομιλητή
τον κ. Μάκη Βορίδη,
Βουλευτή και Τομεάρχη
Δημόσιας Διοίκησης Νέας Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Κοκκινίδης 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρόθεση ορισμένων για υποψήφιοι δημάρχου στις εκλογές του 2019 για το δήμο Σερβιων -Βελβεντου. Υποψηφιότητα σκέπτεται να θέσει η Ρίτσα Σπυρίδου από. Κοζάνη.
Σταδιακά αναπτύσσει κύκλο επαφών για ωρίμανση της υποψηφιότητας της...

ΜΑΥΡΟΣ είπε...

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ (ΔΙΨΗΦΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ), ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ 15-20% ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 5-6 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ 3-5 ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ.
ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΥΚΝΥΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΕΝΑΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΜΙΓΗΣ ΚΟΜΜΑΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΗ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΝ 12ο ΤΟΥ 2018 ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ 1-1-2019.
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

η ονοματολογία για το Δήμο Σερβίων. Γιατί για το Δήμο Βελβεντού, άλλες διαδικασίες το 2019 (ή το 2018 αν συντομευθεί η θητεία των αυτοδιοικητικώ αρχών, με τον εκκολαπτόμενο νέο Νόμο)

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ, ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ. ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑ ... ΧΑΡΑΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ... ΠΡΩΗΝ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΟ 2019 ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ... Κ-----ΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ένας άλλος που σκέπτεται σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα είναι ο γνωστός συμβολαιογράφος Σερβιων. Με πιθανή υποψηφιότητα του θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή. Η καλύτερη υποψηφιότητα..

Ανώνυμος είπε...

το ποιον θα ψηφίσουμε, καθώς και ποιες διαδικασίες θα προηγηθούν, δικό μας θέμα

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ;
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΑΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ Β' ΓΥΡΟ...

Ανώνυμος είπε...

2017 κομματικός υποψήφιος για δήμαρχος
Καμια ελπίδα στην χωρα

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε το βιογραφικο του Βορίδη να χαρούμε ευρωπαϊστή φιλελευθερο

Ανώνυμος είπε...

ντροπη και παλι να φερνεται εναν φασιστα στα ιστορικα σερβια που φορουσε την ναζιστικη στολη και μποτα δεν ρωτησατε ποτε τα μελη τι θα κανεται χειροτεροι και απο τους προιγουμνους που εκαναν τσιφλικι το κομμα μας και το νωριζεις καλλα αφτο προεδρε

Ανώνυμος είπε...

αντε προεδρε και με τον αδονη να σε δουμε ανγκαλεια και τι στον κοσμο σαν δε ντρεπεσαι να μασ περνασ για τοσο χαζους μην πο τιποτα αλλο αλλα καλα μας κανεις σε εβγαλαν προεδρο για κατι καλλητερο αλλα τα ιδια χαλια εισαι και εσει κριμα που νομιζαμε οτι εισαι διαφορετικος απο τον τελευταιο προρδρο που την ειχε δει καπος αλλα και εσυ δεν πας πισω

Το Προφίλ μας