Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Διαψεύδει το Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού η απάντηση του ΥπΑΑΤ σε αναφορά τουΓιώργου Κασαπίδη σχετικά με τις ζημιές από ψύχος σε αποθηκευμένα προϊόντα της Παλιάς Καστανιάς του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού

Τι κατραπακιά ήταν αυτή ρε Σάκη; 
"Οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ  θα διενεργήσουν τις απαραίτητες καταγραφές"... "στη συνέχεια οι ζημιές, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις θα ενταχθούν σε πρόγραμμα ....το οποίο θα υποβληθεί προς έγκριση στην Ε.Ε. ...Οι ενισχύσεις θα καταβληθούν στους δικαιούχους μετά την έγριση του προγράμματος και της δαπάνης από το Υπουργείο Οικονομικών"!!! 
Άλλα μας έλεγε  ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: 
"Η υπόθεση των πατατοπαραγωγών πήρε τον καλό δρόμο. Ήδη εγκρίθηκαν οι πιστώσεις και σύντομα οι ταλαίπωροι συμπατριώτες μας θα αποζημιωθούν και θα ανακουφιστούν από τη μεγάλη ζημιά που πάθανε." 

Και σε διαμαρτυρία του πρώην Δημάρχου  Σερβίων-Βελβεντού κ. Β. Κωνσταντόπουλου ότι η αποζημίωση είναι κυβερνητική επιλογή αντιγύρισε: "ήταν μαζί μου όλο το υπουργείο εκεί" και "το έθεσα επιτακτικά και εκβιαστικά" και το κορυφαίο όλων " Όσο κι αν προσπαθείς να μειώσεις το έργο του Δημάρχου έχεις μείνει πολύ πίσω"

Η συνεδρίαση υπάρχει στο βίντεο εδώ 
(Δείτε τα πρώτα λεπτά πριν από τις ψηφοφορίες

 Ακολουθεί το δελτίο τύπου από το Πολιτικό Γραφείο  του κ. Γ. Κασαπίδη: 

 Σε απάντηση του ΥπΑΑΤ στην υπ. αριθμ. 993/30.01.17 αναφορά του βουλευτή Κοζάνης Γιώργου Κασαπίδη σχετικά με τις ζημιές από ψύχος σε αποθηκευμένα προϊόντα της Παλιάς Καστανιάς του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού, ο υπουργός πληροφορεί την πρόθεσή του να τις εντάξει στο πρόγραμμα χορήγησης Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων, αμέσως μετά το πέρας της καταγραφής από τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που απαιτούν οι Κοινοτικοί Κανονισμοί.
Επισυνάπτεται το περιεχόμενο της απάντησης
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ Κωνσταντόπουλε Ρε Κωνσταντόπουλε,..πως τώρα τα βρίσκεις όλα τα εγγραφα?..'επρεπε να μην είσαι δήμαρχος δηλαδή?..

Ανώνυμος είπε...

Διοικηση απο το φορκοφι δεν γινεται.
O Σάκης και να σου πει οτι ειναι ημερα, καλυτερα να κοιταξεις τον ουρανο.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από τόσα που είπε και έκανε υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν, σίγουρα χρειάζονται κάποια θεραπεία

Ανώνυμος είπε...

Αποκαλεί τους πατατοπαραγωγους...ταλαίπωρους!!! Ο ίδιος άραγε τι είναι; Ασκεί διοίκηση από...απόσταση. Τόσο αδιάφορος και ανύπαρκτος σε όλα. Μόνο στο δημοτικό συμβούλιο ξέρει να φλυαρεί!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι ο δήμαρχος. Γενικότητες και αοριστολογίες.Και συνήθως λέει συνειδητά ψέματα.
Απ΄ότι φαίνεται οι αποζημιώσεις των πατατοπαραγωγών έχουν πολύ δρόμο ακόμα. Αφού γίνει καταγραφή των ζημιών από τον ΕΛΓΑ, και αποσταλεί το αίτημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εγκριθεί, στην συνέχεια τα χρήματα θα διατεθούν από το Υπ. Οικονομικών. Δηλαδή τρεις τέσσερις μήνες το λιγότερο.
Αυτή είναι η διαδικασία και όχι αυτή που λέει ο δήμαρχος για άμεση καταβολή.

Ανώνυμος είπε...

Με βάση τη λογική, το αίτημα και τον τρόπο λειτουργίας του ΕΛΓΑ, οι 4 μήνες που αναφέρεις είναι το ελάχιστο. Καλύτερα να υπολογίζουμε 6-8

Το Προφίλ μας