Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΣτΕ: Αντισυνταγματικός ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται έξω από το ΣτΕ οι ανώτατοι δικαστές έκριναν αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο νόμος κρίθηκε αντισυνταγματικός με πλειοψηφία 14 ψήφων ενώ 11 δικαστές ψήφισαν υπέρ της συνταγματικότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής δηλώσεις αναμένεται να κάνει από το Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Θεωρείται βέβαιο ότι η απόφαση θα προκαλέσει πολιτικές αντιδράσεις και νέα δεδομένα. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση έχουν βάλει το θέμα των τηλεοπτικών αδειών πρώτο στην ατζέντα τους και μάλιστα, ενόψει ανασχηματισμού, κρίσιμη θεωρείται η απόφαση και για το μέλλον του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά.
Η τηλεοπτική αγορά αναμένει με κομμένη την ανάσα την επόμενη μέρα της απόφασης καθώς τα κανάλια που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια δεν ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι και οι εργαζόμενοι αγωνιούν για το μέλλον τους.
Πηγή: cnn.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι μπραβο! Να βαλουν νδ - πασοκ τους δικους τους στο εσρ για να μπορει στον αιωνα τον απαντα ο βαρδινογιαννης να μας "ενημερωνει"! ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΖΗΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να διευκρινίσουμε ότι αντισυνταγματικό ήταν το 1ο και 2ο Μνημόνιο.
Το 3ο είναι "μια γιορτή της δημοκρατίας".

Το Προφίλ μας