Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Δεν θα ψηφίσουμε τον «υπουργό της ζαρντινιέρας»

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη παραμένει σταθερή στην θέση της, ότι θα συμβάλει θετικά στην συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ώστε να υπάρξει σωστή ρύθμιση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Τα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν την ανεξάρτητη αρχή -και ιδιαίτερα αυτό του Προέδρου- επιβάλλεται να πληρούν αυστηρές προϋποθέσεις ώστε και συμβολικά και ουσιαστικά να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ευθύνες αλά και να συγκεντρώνουν την ευρύτερη αποδοχή. Αυτό εξάλλου είναι και το πνεύμα του Συνταγματικού νομοθέτη όπως αποτυπώθηκε ρητά στις διατάξεις του Συντάγματος, που προβλέπουν την αποδοχή των 4/5 της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής. Ο προτεινόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος Πρόεδρος κ Βύρων Πολύδωρας δεν ικανοποιεί τα κριτήρια που έχουμε θέσει. Η πρόταση του εξυπηρετεί απλά τα γνωστά πολιτικά παιχνίδια των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με την συντηρητική παράταξη, με αντάλλαγμα την πολιτική ασυλία της καταστροφικής -για τη χώρα- περιόδου 2004/2009. Εξυπακούεται ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα ψηφίσει τον "Υπουργό της ζαρντινιέρας". Αυτόν που είχε προτείνει τη συνεργασία του πολιτικού του χώρου, με την Χρυσή Αυγή. Περιμένουμε πραγματικά συναινετικές προτάσεις ώστε να συγκροτηθεί αξιόπιστο και αποδεκτό ΕΣΡ».

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ενιαιο πλεον ιδεολογικα μορφωμα πασοκ - νδ δεν προκειται να συμφωνησει ΠΟΤΕ αν δεν μπει λαμογιο της αρεσκειας της. Μια ειναι η λυση. Ομαδικες προσφυγες στο στε για την παρανομη χρηση των συχνοτητων. ΜΑΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

10:31. ”Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις..."

Ανώνυμος είπε...

Ενώ το ιδεολογικό μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συμφωνεί σε όλα ακόμη και στο Υπουργό της Ζαρτινιέρας στον άνθρωπο που πρότεινε συνεργασία μρ τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10:31 ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από τους ΑΝΕΞΕΛ Είστε φασίστες. ΦΑΣΙΣΤΕΣ.-

Ανώνυμος είπε...

Το να σε θεωρει ξεφτιλα πασοκος του 16 ειναι παρασημο αγαπητε! Κατι καλο κανεις! Οσο για τον αλλο (αν ειναι αλλος που μαλλον ο διαχειριστης ειναι και το παιζει ανωνυμος) τον αστειο σιγουρα ειμαστε φασιστες μιας και βγαλαμε με φασιστικο τροπο απ τη μεση τον αλαφουζο, δωσαμε αδεια στον καλογριτσα, δωροδοκησαμε δικαστες, ριξαμε μαυρο, παρακαμψαμε την αποφαση του στε! Απ την αλλη πασοκονδ δεν εκβιαζουν καθολου!!!! (Ο τσιπρας δεν πεφτει οσες τουμπες κι αν κανεις!)

Ανώνυμος είπε...

Α και μην ξεχασω! Το "μορφωμα" συριζα ανελ δεν ενωθηκε ιδεολογικα. Ειναι ενωμενο αναγκαστικα και φυσιολογικα γιατι απεναντι υπαρχει η ενωση πασοκ-νδ-μεγαλοεπιχειρηματιες-καναλαρχες και βαλε που ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα για να τα λέμε όλα: η πρόταση για τον Βύρωνα Πολύδωρα δεν είναι και η χειρότερη. Θα μπορούσε να ειναι ο Λαζόπουλος η ο Νικολόπουλος. Έχει αποδείξει οτι συμπάσχει με τον άνεργο, διορίζοντας την κόρη του στην μονοήμερη θητεία του ως Πρόεδρος της Βουλής. Έχει λοιπόν κοινωνικό πρόσωπο όπως πρέπει να είναι ένας συνεργαζόμενος με αριστερή κυβέρνηση. Επί πλέον είναι και αδιαμφισβήτητα εθνικόφρων όπως πρέπει να είναι ένας συνεργάτης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Τώρα ποιός νοσηρός εγκέφαλος σκέφτηκε οτι με αυτή την σουρεαλιστική πρόταση στριμώχνει την αντιπολίτευση κάποτε θα το μάθουμε. Διερωτώμαι αν - μέχρι να αποχωρήσουν - θα αφήσουν θεσμό χωρίς να τον εξευτελίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Το εχω ξανα πει ο ιστορικός του μέλλοντος θα πει:
Ρε τι μαλακες ειναι αυτοι ρε.

Ανώνυμος είπε...

Η επομενη προταση του ΣΥΡΙΖΑ....Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Διορισε την κορη του ο ατιμος δε διοριστηκε με γραπτο ασεπ και πρωτο μισθολογικο κλιμακιο ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙ Σ-Η-Μ-Ι-Τ-Η!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το παλιό ΠΑΣΟΚ κυβερνά και με την παλιά Νέα Δημοκρατία. Γενικά όλα τα παλιά μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Μα ναι, οπου παλιο και κακο και καινουργιο ο ... ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ δηλαδη ο μεγιστος ξεπεσμος του ανθρωπου που πρεσβευει ο ... νεος μητσοτακης και βενιζελος!

Ανώνυμος είπε...

Ρε όταν έρθει, αν έρθει, ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Μητσοτάκης θα βρεί να πουλήσει τίποτα ή θα τα χει πουλήσει ολα η "Αριστερή" κυβέρνηση Τσίπρα; θα μας τρελάνεις βραδιάτικα ... που ζείς δεν βλέπεις οτι πωλούνται ΟΛΑ ....

Μάρκος Στάμκος είπε...

Ο ανώνυμος φοβάται το Ονομα του..

Ανώνυμος είπε...

«Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία. Αυτή η περίοδος είναι μια περίοδος πένθους και ντροπής στην Ιστορία της Ελλάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στην Πέγκυ Ντόκου για τη «Δημοκρατική» της Ρόδου ο άλλοτε επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν επικεφαλής του Σχεδίου Β’ Αλέκος Αλαβάνος...

Το Προφίλ μας