Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Eυχαριστήριο μήνυμα του Δημήτρη Ζιούζιου για τις εκλογές

Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες,
Μαζί δώσαμε ακόμη μία εκλογική μάχη για το καλό του τόπου μας. Μέσα σε αντίξοες πολιτικά συνθήκες, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και με αξιοπρέπεια κάναμε τις δικές μας προτάσεις για τον δήμο μας. Σε όλες τις μάχες υπάρχει πάντα ο νικητής και  ηττημένος, αλλά σε αυτή τη μάχη θα πρέπει να κερδίζει πάντα ο τόπος μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και ιδιαίτερα σε όλους αυτούς που μου δώσανε δύναμη και πραγματική υποστήριξη. Η ζωή είναι ένας αδιάκοπος αγώνας. Έτσι, θα συνεχίσω με δυναμικές προτάσεις και δράσεις που προάγουν τον τόπο μας, έναν τόπο που του χρωστάμε πολλά.
Καλή επιτυχία στο έργο της καινούργιας Δημοτικής Αρχής.

Δημήτρης Ζιούζιος

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΈΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ!ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ!ΣΥΝΕΧΙΣΕ!ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ..........ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ...............ΚΟΝΟΜΙΣΕΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΑΝΕΙ....ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ...Α ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Γέννημα θρέμα Σερβιώτης και θα κοιμάται στα Σέρβια. Όπως ο γιατρός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σέρβια. Και να μην ξεχνάμε ότι μένει στα Σέρβια και ψωνίζει από τα Σέρβια ο γιατρός. Και να μην ξεχνάμε τα πολλά λεφτά που άφησε στα μαγαζιά των Καμβουνίων ο γιατρός. Ο γιατρός που είναι 73 ετών. Ο γιατρός.

Ανώνυμος είπε...

Σας τσουζει η ηλικια του γιατρου και την αναφερετε συνεχεια;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΕΣΥ?ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ?ΑΚΟΜΑ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ......ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι να μην πάθουμε όλοι μαζί.γιατί με τον γιατρό στο Δημαρχείο και τους υπολοιπους δυστυχώς θα πάθουμε..το πολύ σε ενα χρόνο θα το δείτε...

Ανώνυμος είπε...

αγαπητοι φιλοι ας αφησουμε τις οποιες κακιες στην ακρη, ας συμπορευθουμε και να συστρατευθουμε ολοι μαζι για το καλο τις περιοχης μας,δεν περισευει κανεις.οσο για τον αγαπητο φιλο δημητρη ζιουζιο ηταν μεγαλη μου χαρα που τον γνωρισα και συνεργαστηκα μαζι του αυτα τα τρια μιση χρονια. [ οπως και με αρκετους αλλους στο δημοτικο συμβουλιο ] Του ευχωμε μεσα απο την καρδια μου καθε επιτυχια στη ζωη του.με τιμη Ευθυμιος Δισερης, Δημοτικος Συμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕ και? Ο Γιατρός 73, ο Μπουτάρης είναι 71... Δεν αναφέρετε τίποτα, γιατί προέρχεται από τον ίδιο κόμμα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΠΟ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!
ΓΙ'ΑΥΤΟ...ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς δεν ΗΣΟΥΝ ποτέ ΠΑΣΟΚ, αλλά και ούτε αντικειμενικός κριτής. Ξεχνάς το ΠΑΣΟΚ των μεγάλων αλλαγών; ΕΣΥ, ΚΕΠ, ΔΙΑΥΓΕΙΑ,ΑΣΕΠ, ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΚΑΠΗ,ΚΗΦΗ, Συνήγορος του Πολίτη, ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ( γι αυτό μιλάς σήμερα δημόσια), κατάργηση της προίκας για τις γυναίκες και γενικά απελευθέρωση των γυναικών (έδωσε πραγματικά προνόμια που δεν είχαν μεχρι το 1982) και τόσα άλλα όλα αυτά τα χρόνια. Μα ο μεγαλύτερος άθλος είναι που μέσα στην κρίση κράτησε την χώρα στα πόδια της !! Δες τι έλεγε ο Σαμαράς το 2012, δες τι έλεγε ο Τσίπρας και τι λέει σήμερα. Εσύ συνεχίζεις να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ την χώρα μας με την νοοτροπία σου και την μικρότητα που κρύβεις μέσα σου

Ανώνυμος είπε...

Ανύπαρκτος; Την Θεατρική Ομάδα ποιος την έκανε; Τόσα χρόνια γιατί δεν γινότανε τίποτα;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ;;;;; ΙΣΑ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; ΙΣΑ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

9.21 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!!!!!ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ.ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ!!!!!!!!!!!!!.

Το Προφίλ μας