Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου στα Σέρβια










3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαρηκες που οι βρωμιαρηδες οι μπατσοι βαραγαν τον κοσμο ε? ΑΛΗΤΗ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΦΑΣΙΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Aπό kozanimedia


Η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 γιορτάστηκε σήμερα και στην πόλη του Βελβεντού, όπου με σύμμαχο τον καλό καιρό ο κόσμος της περιοχής γιόρτασε και παράλληλα παρακολούθησε την παρέλαση μαθητών και τμημάτων που έγινε στην όμορφη κωμόπολη.
Στα πλαισια των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε θεία λειτουργία και δοξολογία, όπως και επιμνημόσυνη δέηση, στη μνήμη όλων όσων πολέμησαν και έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα.
Ακολούθησε η παρέλαση μαθητών πρωτοβάθμιας καιδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την περιοχή, οι οποίοι και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Όπως ήταν ήδη γνωστό επίσημος εκπρόσωπος του Δήμου δεν παραβρέθηκε.Ιδιαίτερο χρώμα στις εκδηλώσεις και συγκεκριμένα στην παρέλαση, έδωσαν τα παιδικά τμήματα συλλόγογων, όπως επίσης και τα τμήματα προσκόπων και οδηγών. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την εμφάνιση των πολιτιστικών συλλόγων και την παρουσίαση χορών από παιδικά και εφηβικά τμήματα της περιοχής…!
(Οι φωτογραφίες είναι του Μανώλη Στεργίου)

Ανώνυμος είπε...

Ai-vres...mporeis na mou luseis mia aporia? Sta servia giati den tous moutzwsan tous politikous mas?....Diaferoun se kati apo tous upoloipous?

Το Προφίλ μας