Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Συνδιασμός "ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ". Δήλωση του Μενέλαου Μακρυγιάννη, επικεφαλής του Συνδυασμού

Συμπολίτες,
Η εξέλιξη γύρω από την αναστολή λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Σερβίων αναδεικνύει το μέγεθος των ευθυνών της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού προσωπικά. Η Δ.Ο.Υ. Σερβίων έχει αναστείλει πλέον την λειτουργία της.
Αδράνεια μηνών, καμία προσπάθεια να προληφθεί το κλείσιμο μιας ακόμα κρατικής υπηρεσίας, μετά το κλείσιμο της Δ.Ε.Η. του Ο.Τ.Ε. και του Γραφείου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην έδρα του Δήμου. Καταντήσαμε να είμαστε το τερματικό του κρατικού μηχανισμού, το αποπαίδι της δημόσιας διοίκησης, προς δόξα της κομματικής πειθαρχίας του δημάρχου
κ. Κωνσταντόπουλου.
Η περίφημη αποκέντρωση και ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη, της μεγάλης μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη», η οποία  είναι  μόνο  θεωρητική, ενώ στην πραγματικότητα  συμβαίνει το αντίθετο, θα οδηγήσει την περιοχή μας  σε πλήρη μαρασμό. Θα καταντήσουμε να είμαστε απλοί υπήκοοι του κράτους, της έδρας της Περιφέρειας, προς δόξα της υπερσυγκέντρωσης υπηρεσιών και φυσικά όχι της αποκέντρωσης.

Καταθέσαμε την πρόταση να αναλάβουμε εμείς το κόστος λειτουργίας υπηρεσιών που είναι κρατικές  και ευθύνη του κεντρικού κράτους, ως μια ύστατη λύση να παραμείνει η Δ.Ο.Υ. στα Σέρβια. Ακόμα και σε αυτή την πρόταση μας, ο κ. Κωνσταντόπουλος βρήκε αφορμή να πολιτικολογήσει και να διαψεύσει την πατρότητά της.  Πιστεύει ο κ. Κωνσταντόπουλος πως κανείς άλλος δεν έχει προτάσεις και δεν μπορεί να στηρίξει τους συμπολίτες του, εκτός από τον ίδιο; Κάνει λάθος λοιπόν!

Συμπολίτες,
Εμείς ως συνδυασμός είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα όλων μας, να έχουμε κρατικές υπηρεσίες στον Δήμο μας, όπως υπάρχουν και σε όλους τους Δήμους της χώρας.
Οι ευθύνες του κ. Κωνσταντόπουλου, παρότι τον στηρίξαμε και εκείνος αδράνησε επί μήνες, για την απώλεια της Δ.Ο.Υ., είναι τεράστιες.
Ήδη η Δ.Ο.Υ. στα Σέρβια είναι κλειστή. Οι εργαζόμενοι πλέον βρίσκονται στην Κοζάνη και αυτό είναι το αποτέλεσμα των ενεργειών η της αδρανείας του κ. Κωνσταντόπουλου και των κομματικών του γνωριμιών, που εξελίχτηκαν σε κομματικές του αγκυλώσεις και υποχρεώσεις,
Εμείς ως παράταξη φέραμε το ζήτημα σε όλα τα όργανα της αυτοδιοίκησης, στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων αλλά και στην Κεντρική Ένωση Δήμων και θα αναλάβουμε να στηρίξουμε όλους τους φορολογούμενους το επόμενο διάστημα, σε κάθε δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν.
Δε  θα διστάσουμε να καταφύγουμε ακόμα και στην ομαδική παραίτηση των συμβούλων του συνδυασμού μας, καλώντας να πράξη το ίδιο και η δημοτική πλειοψηφία, αποδεχόμενη έτσι τόσο τις ευθύνες της για την ερήμωση της περιοχής από υπηρεσίες.
Το λέμε όλο αυτό το διάστημα με όλη μας την δύναμη: «Η Δ.Ο.Υ. Σερβίων πρέπει να λειτουργήσει με όλο το προσωπικό της για τους πολίτες του Δήμου μας. Αυτό είναι μία και μοναδική απαίτηση στην κυβέρνηση».
Η Δ.Ο.Υ. Σερβίων ανέστειλε την λειτουργία της. Πιστεύουμε πως θα είναι για λίγο. Ευελπιστούμε πως μια άλλη πολιτική ηγεσία στο Υπουργείο Οικονομικών θα αποκαταστήσει την αδικία.

Συμπολίτες,
Μετά την Δ.Ο.Υ. τι ακολουθεί; Το υποκατάστημα του ΙΚΑ; Το Ειρηνοδικείο, το οποίο εγκαινιάστηκε εν χορδαις και οργάνοις μόλις πριν από λίγο καιρό; Το Κέντρο Υγείας; Τι θα ακολουθήσει άραγε;
Ο συνδυασμός μας καλεί τον κ. Κωνσταντόπουλο να συγκαλέσει άμεσα, σήμερα ή αύριο το πολύ, ευρεία σύσκεψή όλων των πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών δυνάμεων της περιοχής, ώστε όλοι να στηρίξουν την διαπαραταξιακή προσπάθεια που πρέπει να ξεκινήσουμε για να μην απαξιωθεί κι άλλο η περιοχή μας.
Αν για μια ακόμα φορά αδρανήσει ο κ. Κωνσταντόπουλος τότε εμείς αμέσως μετά, θα αναλάβουμε ως συνδυασμός, υπεύθυνα, την αντίστοιχη πρωτοβουλία.
Οι πολίτες, οι επαγγελματίες, οι εργαζόμενοι και όλοι στην περιοχή ανησυχούν, μόνο ο κ. Κωνσταντόπουλος, αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα ενέργειες του, μάλλον δεν ανησυχεί.

Συμπολίτες,
Τα ψέματα τελείωσαν. Το έργο γενεών και γενεών στα Σέρβια και στην ευρύτερη περιοχή, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το καταστρέψει σε λίγους μήνες, προκειμένου να είναι αρεστός στα ψηλότερα κλιμάκια της κομματικής πυραμίδας. Όλοι ανήκουμε σε κόμματα και παρατάξεις, αλλά έρχεται η ώρα που λέμε «όχι» σε αποφάσεις που θίγουν βάναυσα τον τόπο μας, έρχεται η ώρα που λέμε «ως εδώ και μη παρέκει».

                                                                                                              Ο

                                                                                    ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

                                                                                     ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DIMARXE DOSAME TO DIKEOMA STON K.MAKRIGIANI NA MAS VGI APO ARISTERA.KANE KATI RE GAMOTO O KOSMOS PERIMENI NA ANTIDRASOYME OLI MAZI DINAMIKA.

Ανώνυμος είπε...

10.43 akomi den katalabes pion psifises ayton poy ta symferonta toy einai politika kai pera apo to potami oi symboylh toy koyrasthkan na einai ypo o kosmos omos oxi arketa vasili
makrigianni kane kati tora to thema einai topiko kai oxi kommatiko

Ανώνυμος είπε...

Ρε καλώς τον ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΞΥΠΝΗΣΕ !!!!!!! ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Συμπολίτες,

Ο Θεός να μας φυλάει από ΑΔΑΕΙΣ σαν τον Μακρυγιάννη .

Ανώνυμος είπε...

Μην περιμένεις Μενέλαε, αν δε γίνει η συνάντηση μέχρι την Παρασκευή, κάλεσέ την τη Δευτέρα το απόγευμα. Αλλά να τους φωνάξεις όλους. Όλους από όλο το Δήμο, και αυτούς που ήταν με τους άλλους υποψήφιους. Όχι σαν τη Δημοτική αρχή.

Ανώνυμος είπε...

O Menelaos toulaxiston bgeni kai ta katageli dimosios, oxi san ton Kostadopoulo pou eno to ixere apo to kalokeri den ekane tipota aplos epedixe kommatiki pi8arxia kai stin A8ina tin perasmeni Triti pige na kanei to Iroa me ta Kolan. Kostadopoule to Velvedo se exi ftizmeno tora kai ta Servia.

Gia perissoteres plirofories pano sto sigekrimeno 8ema dite kai edo:

http://ai-vres.blogspot.com/2011/12/blog-post_8892.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΜΕΝΕΛΑΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...
ΑΦΟΥ ΣΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ... ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη μην σ’ απασχολούν τα σχόλια που γράφονται από κάποιους βλάκες εδώ μέσα .
Συνέχισε να κάνεις την δουλειά σου και μήν σε νοιάζει .

Ανώνυμος είπε...

File mou pos dixnis pos den eisai Serviotis? Exalou ti se sindeei me ta servia esena kai tin oikogenia sou kai tous pappoudes sou? gia sena ta leo ''6 Δεκεμβρίου 2011 11:05 π.μ. ''. Mipos eisai kanena neo tsixlomagas pou pera apo to potami den exis paei pote? kita ta xalia sou kai ase olous aytous pou pragmatika ponane ta servia. Perimename akoma kai apo to Blog mia pio edoni kinitopiisi alla pane na to koukoulosoune to olo 8ema, einai aytoi pou ponoune ta servia kai ta 8eloune diaforetika. Den pirazei blogtzi mou 8a exis exasfalisi mia orea poli fadazma Isixastirio anarotirio gia ta geramata sou. Na tin xerosaste !!!!

YG: Opou 8eloume krazoume edo min 8ixete ton Bapsomalia sas Dimarxo.

Ανώνυμος είπε...

Sinexise Basili sinexise, arages ti 8a exi sira Basilaki? To IKA? to Kendro Ygeias? Giati mexri tora akoulou8is pista tis simboules. Ekklise o OTE, ekklise i Eforia, Ekklise to Grafio ton Daskalon. Ti apo ta parapano exi sira ?????

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει Αντιπολίτευση!
Εδω και ενα χρόνο, ο αντιπολιτευτικός λόγος του Μακρυγιάννη, είναι άνευρος, άτονος και ανύπαρκτος.
Δείχνει οτι απλά παρίσταται στα Δημοτικά Συμβούλια. Ο λόγος του δεν πείθει κανένα και διέψευσε οσους πιστευαν σε αυτόν!
Και δεν είναι σίγουρο οτι θα είναι πάλι υποψήφιος για τις εκλογές 1/6/14, γιατί με αυτόν η ΝΔ θα ηττηθεί.
Είναι σίγουρος ο πολιτικός του παραγκωνισμός και φαβορί υποψήφιος για τις εκλογές είναι ο Κοκολιός....

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Φαντάζομαι, ότι μετά από την πολύμηνη αναμονή, για να λάβει εντολές από το Κύριό του (διαμέσω των τοπικών τηλειερέων), ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου επανεμφανίζεται - σαν τις νέες ταινίες και τα ελπιδοφόρα βιβλία- λίγο πριν τα χριστούγεννα, υψώνοντας τη γροθιά του αγώνα σαν καλός αΔεξιός, όπως ακριβώς μας συνήθισε και ο αντιμνημονιακός (!!!) αρχηγός του ο αντωνάκης ο Σαμαρείτης. Αντί για τέτοια ζητήματα μείζονος σημασίας, που αφορούν το μέλλον του Δήμου μας, να στηρίζει τη δημοτική αρχή και από κοινού να συντονίζουν τις ενέργειές τους, αυτός ξύπνησε και ονειρεύεται βουλευτιλίκια;
Αφού ξύπνησε δεν οργανώνει και κάνα τρισάγιο έξω από την (πρώην) Δ.Ο.Υ. μπας και ...

Ανώνυμος είπε...

ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΙ
Σ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΗ ΔΙΑΖΩ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ 11.12 ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ
ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΛΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ Γ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΥ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΩΣΕΣ ΩΡΕΣ. ΜΙΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΤΩΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΘΕΩΡΗ ΜΕΙΩΝΕΚΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΩΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ . ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΣΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΕ ΟΥΤΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρει κανείς να μας πει ποιος μπήκε ή θα μπει ως αντιδήμαρχος για το Βελβεντό στη θέση του Νίκου Λαζαριώτη(χρόνια του πολλά για τη γιορτή του σήμερα!).

Ανώνυμος είπε...

προς ΣΕΡΒΙΑ ΝΕΤ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΓΕΣ ΦΙΛΕ ΣΑΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Servia Net exis xasei to kopadi sou, eisai san to xameno probato, to mayro probato leo ego. Blepodas ka8imerina tin adiaforia kai tin kommatiki pitharxia pou dixni o Kostadopoulos sto Kommatou katalabenoume peri tinos prokite. Ftanoume de sto simio na leme ena o Kostadopoulos meni oli mera sto Dimarxio kai o Kokolios den ka8otane. Ta servia me ayta ta miala pou forate oloi sas esis oi demek koultourgiarides pe8enoune kai epidi exo ma8ei na leo ta pragmata opos einai to mono pou 8a petixete 8a einai na exasfalisete ena isixastirio, mia poli fadazma gia ta geratia sas. Na xepato8oune ola lipon ola kai oloisas mazi kai ta Servia. Gia mas tous Neous o dromos pros ta xena einai pleon monodromos. Aytin tin fora den 8a sas kanoume to xatiri na ka8isoume mazi sas. Se mia poli fadazma mono brikolakes kai nekro8aytes exoune 8esi kai aytin sas anikei.

Ανώνυμος είπε...

αφηστε ρε παιδια να κανει και καποιος κριτικη στην ανυπαρκτη διοικηση του κ.κωνσταντοπουλου και του λοιπου συνδιασμου του.ποιος ειναι ο κωνσταντοπουλος το "θειον βρεφος"? ή μηπως πιστευετε πως αναμιχθηκε με το δημο για να τον βοηθησει? η ευθυνη βαραινει περισσοτερο αυτους που τον στηριξαν και συνεχιζουν να τον στηριζουν. αυτους που κατοικουν στα σερβια και μεγαλωνουν τα παιδια τους σ'αυτα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΡΓΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 5-6 ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στις 9 Ιανουαρίου θα εκδικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο των Σερβίων η υπόθεση στην οποία φέρονται να εμπλέκονται ο πρώην δήμαρχος Δημοσθένης Κοκολιός και υπηρεσιακοί παράγοντες του πρώην Δήμου, που ήρθε στην επιφάνεια μετά από μηνυτήρια αναφορά πρώην δημοτικών συμβούλων της τότε αντιπολίτευσης.

Οι κατηγορίες είναι υπεξαίρεση στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση, άμεση συνέργεια κατ’ εξακολούθηση σε υπεξαίρεση στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση, εκμετάλλευση εμπιστευμένων πραγμάτων κατ΄εξακολούθηση, και άμεση συνέργεια σε εκμετάλλευση εμπιστευμένων πραγμάτων κατ΄εξακολούθηση.

Η υπόθεση αφορά στην περίοδο 2007-2008, με την κατηγορία πως και οι τρεις δεν έβαλαν κονδύλια από την εμποροπανήγυρη των Σερβίων και άλλες δράσεις στο Ταμείο, αλλά, αντίθετα, τα χρησιμοποιούσαν για να κλείσουν άλλες εκκρεμείς υποθέσεις.

Το Kozanimedia δημοσιεύει την τελευταία μόνο σελίδα, στην οποία φαίνεται μια σειρά μαρτύρων που έχουν κληθεί για τη σημαντική αυτή υπόθεση, μεταξύ των οποίων είναι (δεν φαίνεται, αλλά είναι στην προηγούμενη σελίδα) και ο σημερινός δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Παναγιώτης Πλιάτσιος

Το Προφίλ μας