Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Πενταετές αναπτυξιακό πλάνο προτείνει ο Φωτ. Κουβέλης

Αλλαγή πολιτικής και μάχη σε δύο μέτωπα -στο εσωτερικό, ώστε να επιτευχθεί δίκαιη κατανομή των βαρών, και στην Ευρώπη- πρότεινε στον πρωθυπουργό ο Φώτης Κουβέλης. Βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, γνωστοποίησε ότι διαφώνησε "σε πάρα πολλά ζητήματα" με τον Γ. Παπανδρέου και θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο οικονομικό πρόγραμμα. Σημείωσε ότι υπάρχουν μεγάλα στρώματα της κοινωνίας, τα οποία χειμάζονται και πρέπει να βοηθηθούν.

Εισηγήθηκε τη διεκδίκηση της θετικής αναδιάρθρωσης του δημοσίου χρέους, δηλαδή της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής του και της μείωσης των επιτοκίων...που καλείται να πληρώσει η Ελλάδα. Ταυτόχρονα, τόνισε, θα πρέπει να υλοποιηθεί πενταετές αναπτυξιακό πρόγραμμα, που θα χρηματοδοτηθεί με 20 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, το ΕΣΠΑ και την έκδοση επενδυτικού ομολόγου.
"Όλα τα άλλα δεν αποτελούν απάντηση στα μεγάλα προβλήματα", είπε.
enet

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι Αρχιλαμόγιο! Πόσα σε πληρώνει το ΠΑΣΟΚ;

ai-vreS είπε...

Σε χρυσό ή σε ευρώ τα θέλεις;

Ανώνυμος είπε...

Η πληρωμή γίνεται σε νόμισμα...Αργεντινής, ήτοι Πέσος!
Εχουν διατυπωθεί καθ' επανάληψη, οτι η Συντακτική Ομάδα του ιστολογίου, αποτελείτε απο 6 νεαρά άτομα, που ηδη βαίνουν στον στάδιο της εφηβίας!
Η πληρωμή τους γίνεται σε σκληρό νόμισμα και συγκεκριμένα σε Νόμισμα Αργεντινής το Πέσος, με βάσητην διεθνή ισοτιμία πρός Ευρω και δολλάριο.
Οι 6 νεαροί αμοίβονται με βάση διεθνείς παρεχόμενες υπηρεσίες εργου σύνταξης και μελέτης καθημερινής ειδησεογραφίας...
Είναι ικανοποιημένοι απο την εργοδοσία τους οι 6 νεαροί και ποτέ δεν εξέφρασαν παράπονο..
Είναι τόσο γοητευτικοί οι 6 νεαροί, πάντα χαμογελαστοί και ελκυστικοί στην εξελιξη τους και αποσπούν τον θαυμασμό όλων...

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ....

Το Προφίλ μας