Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Πρόβλημα ΟΠΑΔ: από e-mail αναγνώστη

Αγαπητό ai-vreS,

Η Εορδαία, το ενεργειακό κέντρο της χώρας μας, μια λεκάνη όπου κατοικούν 50000 και πλέον άνθρωποι ξέμεινε από ελεγκτή γιατρό….
 Πήγα σήμερα (21/6) στο Περιφερειακό Ιατρείο Πτολεμαΐδας για να θεωρήσω κάποιες ιατρικές  εξετάσεις. Εκεί πληροφορήθηκα ότι στις 14 Ιουνίου έληξε η σύμβαση του ελεγκτή γιατρού και ότι δεν γνωρίζουν πότε να τοποθετηθεί άλλος.... Η ευγενέστατη υπάλληλος του περιφερειακού ιατρείου καθόταν στην πόρτα του ιατρείου και έδιωχνε τους αγανακτισμένους ασθενείς που πήγαιναν να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας.  

Για να τονίσω το σοβαρότητα του θέματος απλά αναφέρω ότι σήμερα χάσαμε έναν νεαρό συμπολίτη μας από καρκίνο. Χθες κηδέψαμε μια νεαρή μητέρα δυο παιδιών από την ίδια ασθένεια…. Να σας θυμίζω και το παιδάκι που χάθηκε πριν λίγους μήνες επειδή η περιοχή δεν διέθετε παιδίατρο… Δείγματα ότι ο ΟΠΑΔ και το ΕΣΥ στην περιοχή νοσεί, όπως νοσούνε και οι κάτοικοί της από την βεβαρημένη ατμοσφαιρική ρύπανση.

Θα ήθελα να δημοσιοποιήσετε το πρόβλημα μήπως και το δει κανένας υπεύθυνος και φιλοτιμηθεί να κάνει κάτι πριν θρηνήσουμε  και άλλους συνανθρώπους μας.

 
Με τιμή
Μάκης Παπάς 

(Τα στοιχεία επικοινωνίας στη διάθεση του ιστολογίου)



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παπα την επιστολή κατευθείαν στον Σημίτη με περούκα(Ξενογιαννακοπούλου) και στον "Λεφτά Υπάρχουν"(GAP).
Να το θυμόμαστε όταν σύντομα θα ξαναέρθουν από εδώ μεριά να ζητήσουν την ψήφο μας.

Ανώνυμος είπε...

Όταν "ΧΑΘΗΚΑΝ" και "ΧΑΝΟΝΤΑΙ"
"ΨΥΧΕΣ" και
"ΟΝΕΙΡΑ"
έχει
ΣΗΜΑΣΙΑ
"να βρει το δίκαιο του"
με την φράση
"ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ"???????

ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ "ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ"??????

Ανώνυμος είπε...

Κάθε χρόνο η ίδια καταγγελία από τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ σε blog. Ουδείς όμως δεν προχωράει παραπέρα....στους αρμόδιους-υπεύθυνους της όλης νοσηρής κατάστασης.
Απλά ξεσπάει στους γιατρούς του ΟΓΑ που επί χρόνια τους εξυπηρετούν αμισθί.

Αναστάσιος Θεοδωρίδης
Ιατρός Π.Ι. Πτολεμαΐδας

Το Προφίλ μας