Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Δημοψήφισμα στο Βελβεντό την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΗΜΟΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Η Λαϊκή Συνέλευση των Δημοτών του Βελβεντού που πραγματοποιήθηκε στο Μετόχι με τη συμμετοχή 1500 και πλέον πολιτών την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010, αποδέχτηκε ομόφωνα τις προτάσεις της συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, στην οποία συμμετέχει και το Δημοτικό Συμβούλιο, για την συνέχιση των προσπαθειών της κοινωνίας του Βελβεντού για την αυτονομία.
Η Λαϊκή Συνέλευση ενέκρινε το πρόγραμμα δράσης της Συντονιστικής Επιτροπής, το οποίο παρουσιάστηκε από το Δήμαρχο Μανώλη Στεργίου και αποφάσισε μεταξύ των άλλων την διοργάνωση Τοπικού Δημοψηφίσματος την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010 με το ερώτημα: «ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ;» Η Λαϊκή Συνέλευση των δημοτών μετά από τις απόψεις που κατατέθηκαν, συμφώνησε να προτείνει στους ψηφοφόρους να απαντήσουν με  ένα βροντερό «ΟΧΙ» στο ερώτημα αυτό. Ένα «ΟΧΙ» στον εμπαιγμό του Βελβεντού. Ένα «ΟΧΙ» διπλό: Τόσο με την αποχή από την ψηφοφορία όσο και με την αποχή από τα ψηφοδέλτια του νέου Υπέρ-Δήμου.
Καταλυτική ήταν η παρουσία της νεολαίας, που συμμετέχει δυναμικά στον αγώνα αλλά και των γυναικών που σύστησαν ήδη ομάδα εθελοντικής συμμετοχής για την Επόμενη Μέρα. Στην συνέλευση ανακοινώθηκε και επιστολή συμπαράστασης στον αγώνα από τους ιστορικούς και πολυμελείς συλλόγους της βελβεντινής ομογένειας των ΗΠΑ.
 Στο δημοψήφισμα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους δημότες του Βελβεντού και των οικισμών. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 7 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. την Κυριακή 4 Ιουλίου, σε πέντε (5) εκλογικά τμήματα, στο Βελβεντό, κατά τον τύπο και την ουσία που προβλέπεται σε κάθε επίσημη εθνική εκλογική αναμέτρηση. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στους εκλογείς άμεσα.   
                                H ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

62 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το παραμύθι άρχισε εδώ : http://ai-vres.blogspot.com/2009/08/blog-post_5693.html

Το θέμα είναι μόλις τελειώσει το παραμύθι να πουν και οι δύο πόλεις "και ζήσαν αυτοί καλά και τα παιδιά μας καλύτερα...."

Ανώνυμος είπε...

Συμμετοχή στις εκλογές για συμβούλιο δημοτικής κοινότητας, που θα διαχειριστεί όλα τα θέματα του Δήμου μας ...και αποχή απο το κεντρικό δημοτικό συμβούλιο...αλλά και απο τις περιφερειακές εκλογές.

ΑΠΟΧΗ απο οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία, εως οτου ανεξαρτητοποιηθει ο δήμος μας, εκτός απο την εκλογή τοπικού συμβουλίου (δηλαδη δημοτικής κοινότητας).
ΠΡΟΤΕΙΝΩ σε όσους συμφωνούν να το πράξουν στο δημοψήφισμα, σίγουρα υπάρχει τρόπος, αφού η τρομοκρατία που ασκείται σε οσους εχουν διαφορετική αποψη ειναι τεράστια, και κανένας δεν τολμά να μιλήσει δημόσια...Βεβαίως υπάρχουν και τα κοματόσκυλα που για άλλους λόγους θα ψηφίσουν ΝΑΙ σε όλα στο δημοψήφισμα.
Να εκλέξουμε τοπικό συμβούλιο, για να διαχειριστεί και να ελέγχει και απαιτεί νόμιμα...Ας πρυτανεύσει η λογική... Ας μην γίνουμε Τσαριτσανη.
Δήμαρχε ποτέ δεν είναι αργά...

Ανώνυμος είπε...

12:43

Πιστεύω ότι οι τρόποι διεκδίκησης, απαίτησης από τη νέα δημοτική αρχή και ελέγχου αυτής αναλύθηκαν χτες στη συνέλευση.
Επίσης πιστεύω ότι οι Βελβεντινοί δεν χρειάζονται καρέκλες για να ευαισθητοποιηθούν και να δράσουν για τον τόπο τους. Είναι καιρός να το αποδείξουμε.
Κατ'αρχάς με ΜΗ συμμετοχή στις εκλογές που αυτόματα σημαίνει αποδοχή του νέου χωροταξικού. Από κει και πέρα αρχίζει η ανηφόρα για όλους μας. Αλλά δεν την φοβόμαστε.

Όλα αυτά υπό την απαραίτητη προυπόθεση της συγκατάθεσης της πλειοψηφίας στο δημοψήφισμα.

Με ένα βροντερό "ΌΧΙ" Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ζορμπάς Μιλτιάδης είπε...

Ο Καλλικρατικός δήμος, δεν είναι Καποδιστριακός φίλε 12.43. Να ξέρεις ότι όπως αναλύθηκε και χθες στη λαϊκή συνέλευση, το συμβούλιο δημοτικής κοινότητας Βελβεντού, θα έχει σχεδόν μόνο γνωμοδοτικές αποφάσεις και όχι αποφασιστικές. Αν το κεντρικό συμβούλιο δεν του παραχωρήσει αρμοδιότητες, τότε μόνο θα προτείνει και θα έχει το κεντρικό συμβούλιο να αποφασίζει.
Τσαρίτσανη δε θα γίνουμε γιατί ο κεντρικός δήμος θα παίρνει τη χρηματοδότηση από το Υπουργείο που αντιστοιχεί στο Βελβεντό και είναι υποχρεωμένος να ασκείσει τις βασικές λειτουργίες για τους δημότες κατοίκους. Επίσης υποχρεωμένος είναι να κρατήσει στελεχωμένο με υπαλλήλους το κατάστημα της δημοτικής κοινότητας για την παροχή βασικών υπηρεσιών προς τους κατοίκους.
Μπορείς να μας βρεις και από κοντά να σε ενημερώσουμε καλύτερα αν θες. Πάντως τα λεγόμενά σου συμφωνούν επί της ουσίας με τη συντονιστική επιτροπή που έχει στόχο την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού.

Ανώνυμος είπε...

tha mas fai i agonia ean tha psifisete i oxi.kala ine omos na min psifisete ke na mas afisete isixoys.akoyses vagia.

Ανώνυμος είπε...

Να ακολουθήσουμε και μεις τους πρωτοπόρους Βελβεντινούς κάνοντας δύο Δημοψηφίσματα . (Να τους περάσουμε)
Στο πρώτο να τεθεί το ερώτημα: Θέλετε να γίνει ο δρόμος Σερβίων Κοζάνης;
Στο δεύτερο (για να δείξουμε ότι δεν είμαστε και τοπικιστές): Θέλετε όλοι οι κάτοικοι της περιοχής μας να μπαίνουν κατά προτεραιότητα στη ΔΕΗ;
Έχω πολύ μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα των δύο δημοψηφισμάτων που προτείνω.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι σαφέστατο οτι η συντριπτικη πλειοψηφία θέλει ανεξάρτητο Δήμο, πλην κάποιων κοματόσκυλων, η κάποιων ελαχίστων με προσωπικά συμφέροντα τα οποία καταννοώ. Οπως και το αντίστροφο βέβαια.
Ετσι όμως όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση (βεβαίως υπάρχουν τεράστιες ευθύνες οι οποίες και θα αναζητηθούν κάποτε) τώρα απο πράξεις η παραλείψεις κάποιων, σχετικά με την πρόσκαιρη μή ανεξαρτητοποίηση, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ στις εκλογές ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (συμβουλιο ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ κοινότητας) νομίμως εκλεγμένο.
ΑΠΟΧΗ απο όλες τις εκλογικές διαδικασίες, ΠΛΗΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
Ο τόπος μας εχει ανάγκη απο συμβούλιο ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ.
ΔΗΜΑΡΧΕ ας μπεί τουλάχιστον ΕΡΩΤΗΜΑ στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!! ας επικρατήσει η λογική...εχει απομονωθεί η αντίθετη άποψη και διχάζεται η κοινωνία μας...
ΔΗΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

to synvoylio apo poion 8a epikyrw8ei; 8a einai nomimo;atypo kai pws 8a diekdeikei ti stigmh poy 8a yparxei nomimo symvoylio meta tis ekloges;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μίλτο, άκουσες κάποια διαφορετική αποψη; γιατί εγώ ακούω καθημερινά διάφορα όπως και σύ φαντάζομαι. Δεν σ' ανησυχει οτι κάποιοι δεν μιλάνε, παρά μόνο με τη σιωπή τους; Το γιατί το ξέρεις φυσικά.
Αγώνας μέχρι τη δικαίωση, οχι στα αδιέξοδα.
Η ανάλυση του Ν/Σ επρεπε να γίνει στην πρώτη Λαϊκή Συνέλευση κι οχι χθές.

Ανώνυμος είπε...

Τα λεγόμενα του 12.43 φιλε Ζορμπά μην τα δίνεις σημασία. Είναι εκ του πονηρού και κατευθυνόμενα, από εκείνα τα κομματόσκυλα που θέλουν να βάλουν τον κόσμο στις κάλπες και με το πρόσχημα της εκλογής τοπικού συμβουλίου να ψηφίσουν και περιφεριακό συμβούλιο.
Αυτά που ξέρουν μερικοί επιτήδειοι και πονηροί να τα αφήσουν κατά μέρος. Δεν τσιμπάμε. Και μπράβο σε όλους σας της συντονιστικής επιτροπής και στο Δήμαρχο που μας κατατοπίσατε χτες για το τι μας βάζουν να πάθουμε. Μπρούμε να τα καταφέρουμε και χωρίς τον Νόμο.
Τώρα όσο για την τρομοκρατία που ασκείται στις συνελευσεις αυτή αφείστε να την κρίνουμε εμεις. Τρομοκρατία τη βαφτίζουν μερικοί που ήθελαν τις καινούργιες καρέκλες στο μεγάλο Δήμο χωρίς να ρίξουν μία στη ζωή τους ολόκληρη ούτε σε σύλλογο ούτε σε φορέα ούτε σε εθελοντική δουλειά στο Βελβεντο, αλλά ήθελαν ξαφνικά να γίνουν οι άρχοντες του νέου Δήμου.
Επειδή είμαι μεγάλος στα χρόνια και ζω το Βελβεντό θέλω να σας πω μερικά πράγματα:
Αυτά τα παιδιά που μίλησαν στη συνέλευση αυτή και σε παλιότερες δεν είναι τρομοκράτες κύριε των 12.43. Ασχολήθηκαν με το Βελβεντο και τους φορείς και τον εθελοντισμό εδώ και πολλά χρόνια. Ποιον να πρωτοαναφέρω. Στεργιου, Τράντας, Ζορμπάς Μίλτος κ Γιάννης, Αργυρόπουλος, Κουρτέλης, Κοτρότσιος Νίκος και Ζήνος, Σαμαράς, Παπαδημητρίου, Αγγέλης, Σιόμος, Τσέγκος, Ζορζοβίλης, Τσιουκαρδάνης, Φυλαχτές, Δαλαμπής, Μπαλάνης, Κουτλιάμπας και πολλοί άλλοι αλλά και πολλές γυναίκες επίσης που δεν θέλω να αναφέρω για να μην παρεξηγηθώ ξεχνόντας κάποια από όλες. Πρόσφεραν και προσφέρουν τον εαυτό τους πολλά χρόνια σε πολλούς φορείς και σε πολλές εθελοντικές εργασίες πριν ασχοληθούν με τα πολυ χοντρά ζητήματα του Βελβεντού όπως αυτό με τον Καλλικράτη.
Ξαφνικά εδώ μέσα στον μικρό μας κύκλο μερικοί ανακάλυψαν ότι θέλουν να ασχοληθούν με το Δήμο και μάλιστα με το νέο Δήμο αλλά από το σπίτι. Με υποτακτικούς που θα τους εκλέγουν και θα τους υπηρετούν. Ε λοιπόν ο βελβεντινός λαός δεν είναι χαζός. Ξέρει ποιος είναι ο καθένας και δεν θα αφήσει τον κάθε τεμπέλη να θέλει να μας πάει στα Σέρβια για να ικανοπόιήσει τις προσωπικές του φιλοφοξίες ζημιώνοντας το Βελβεντό. Οι πρωταγωνιστές της τεμπελιάς έγιναν τιμητές της εσωτερικής μας δημοκρατίας;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Στεργιου, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Τράντας, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Ζορμπάς Μίλτος, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Αργυρόπουλος, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Κουρτέλης, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Κοτρότσιος Νίκος ,ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Ζήνος, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Σαμαράς, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Παπαδημητρίου, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Αγγέλης, ΙΔΙΩΤΗΣ
Σιόμος, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Τσέγκος, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Ζορζοβίλης, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Τσιουκαρδάνης, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Φυλαχτές, ΑΓΡΟΤΗΣ
Δαλαμπής, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Μπαλάνης, ΑΓΡΟΤΗΣ
Κουτλιάμπας , ΕΠΙΣΘΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΕΠΟΠ

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ!!!!
ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΩΣ Κ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΚΟ, ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ , Η ΜΚΟ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΘΗΚΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΚΟ(ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΜΟΒ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ….!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΣΤΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;

Ανώνυμος είπε...

Τις τύχες του το Βελβεντό τις ελέγχει σύσσωμο.
Η παραπάνω λίστα ευτυχώς είναι στο αντίθετο άκρο από τις λίστες των εξεταστικών επιτροπών της βουλής. Όσοι δεν αναγνωρίζουν την προσφορά των παραπάνω στο Βελβεντό εθελοτυφλούν ή καιροσκοπούν. Δεν σπιλώνεται φίλε 4:44 η προσφορά στον τόπο με ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ!
Αν ερχόσουνα σε μία λαική συνέλευση θα έβλεπες ότι ο "κοσμάκης" είναι δημότες ενημερωμένοι και έτοιμοι να προσφέρουν.

4:50 Θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας ήταν και όλοι αυτοί που έφεραν την χώρα στην υπάρχουσα δεινή θέση.
Η διαφορά μας φίλε 4:50 είναι η εξής: η ΜΚΟ θα ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ στο Βελβεντό, ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΩΚΟΥΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (παρά τα χτυπήματα κάτω απ'τη ζώνη)

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Κριμα για τον μανωλη..για ενα πουκαμισο αδειανο για μια Ελενη....κλαμαααα στην Τροια .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ σε λιγο θα τους απαγγελει πιθανοτατα ο Μανωλης....

Ανώνυμος είπε...

Δέν μας είπες όμως 4:44 & 4:50 (μιάς και είσαι το ίδιο πρόσωπο)
1)ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΛΕΣΑΙ;
2)Γιατί δέν παίρνεις ανοιχτά θέση όπως όλοι
αυτοί αλλά και πολοί άλλοι;
3)Γιατί ενώ εκφράζεις άποψη για 18 άτομα δέν το
κάνεις επώνυμα;

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ. ΜΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙ ΑΜΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΕΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ. ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΙΞΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΛΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, "ΚΑΤΣΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΗΚΑΜΕ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ένα πράγμα δεν έχετε καταλάβει όλοι εσείς που αγωνίζεστε με ρομαντισμό στο Βελβεντό: Ότι όλοι αυτοί που σας διοίκησαν και σας διοικούν και φωνάζουν και κλαίνε για να λαμβάνουν τα χειροκροτήματα για τον αγώνα που κάνουν για το Βελβεντό, τρέμουν στην ιδέα του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Για αυτό και βάζουν τον πήχη ψηλά, πάνω από 80%. Για να μην κληθούν να εφαρμόσουν όλες αυτές τις ανεφάρμοστες αρλούμπες περί ΜΚΟ! Γιατί άλλο είναι να είσαι κρατικός λειτουργός που έχεις το κράτος και τους νόμους από πίσω και αρμοδιότητες και εξουσία και άλλο να διοικείς μια εταιρεία χωρίς στήριγμα. Και άλλο είναι να είσαι επαγγελματίας δήμαρχος ή αντιδήμαρχος με 2000 ευρώ στη τσέπη + τον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου + όλα τα έξτρα πληρωμένα (βενζίνες, μεταφορικά, γεύματα, διαμόνές κτλ κτλ) και άλλο να τρέχεις αμισθί με 2 ευρώ το λίτρο στη βενζίνη.
Ή μήπως θα παίρνει κανείς το ιδιωτικό αυτοκίνητο για να κάνει περιπολίες στο βουνό και να τρέχει για τις βλάβες δεξιά και αριστερά? Και μάλιστα όταν θα πρέπει να επιστρέψει και στη δουλειά του την επόμενη μέρα!
Για αυτό σας λέω, τρέμουν το αποτέλεσμα, γιατί είναι καλή η εθελοντική εργασία αλλά για τα κορόιδα ...νεολαία και γυναίκες! Αυτοί οι κύριοι έχουν μάθει αλλιώς όλα τα χρόνια!
Καταλαβαίνω την αγωνία σας, αγωνιστείτε για το δίκιο που σας στέρησαν αλλά κρατάτε και μια πισινή σε όσα ακούτε!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ 7.22
ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ Η ΑΠΟΧΗ (ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

Άυτους που κατηγορείς, βγαίνουν μπροστά με το επώνυμο τους και τα λένε, βγείτε κι εσείς επώνυμα και πείτε όσα έχετε να πείτε.

Ω.Ω. είπε...

σας τσούζει εεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
όσο και να χτυπιέστε δεν μας "σπάτε"
asta la vista baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

Ε οχι και κορόιδα! Ποιός είσαι εσύ που υποτιμάς την νεολαία, ποιόν την νεολαία, και τις γυναίκες, που με θάρρος βγήκαν μπροστά; Όλοι εμείς είμαστε "ρομαντικοί" και κορόιδα κι εσύ είσαι ο μυαλωμένος και ο σοφός!!! Να μας φανατίσεις θέλεις και να μας διασπάσεις! Χθες δεν ακούστηκε καμιά τέτοια άποψη απ' τον "κοσμάκι", τους πάνω απο 1.500 δημότες που βρίσκονταν εκεί και με αγωνία άκουγαν τα όσα ειπώθηκαν, μόνο εδώ ανώνυμα ξέρετε να καλαηδάτε! Δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε απ τον Καλλικράτη! Τα έχουμε όλα και θέλουν να μας τα στερήσουν κι αυτά! Μόνοι μας μπορούμε! Ο αγώνας τώρα αρχίζει!

Μ είπε...

Τον δήμο θα κρατήσουμε με τον τσαμπουκά!

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

Ανώνυμος είπε...

να μην ψηφισετε ρε........... σερβια ενομενα!!!!!!!!!!! αντε μας πριξατε........

Ω.Ω. είπε...

Ξέχασα να πώ οτι απευθύνομαι στον 12:43 και τους λοιπούς που θέλουν να απαξιώσουν οτι αγνό και όμορφο βγήκε απο την Λαϊκή Συνέλευση.

Βελβεντό είπε...

Θα μας βρίσκετε μπροστά σας! Η φωνές μας θα δυναμώνουν! Γιατί εμάς μας νοιάζει! Βελβεντό-Δυνατό-Ανεξάρτητο

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα μας πείς και κορόιδα! Αγωνιζόμαστε για οτι ωραίο μας απόμεινε! Για το Βελβεντό! ΟΧΙ στις εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

Μόνοι μας μπορούμε! Βελβεντό Αυτόνομο!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Μήπως θα πρέπει εμείς οι υπόλοιποι να δούμε τι επιπτώσεις και παρενέργειες θα έχει μια επικείμενη μη συμμετοχή του Βελβεντού στη διοίκηση του νέου δήμου;
Μήπως πρέπει να δούμε πόσο θα επηρεαστεί η ομαλή λειτουργία του νέου δήμου και πόσο θα ζημιωθεί ολόκληρη η περιοχή από μια πιθανή μη συμμετοχή;
Μήπως τελικά μια πιθανή μη συμμετοχή του Βελβεντού θα επηρεάσει αρνητικά για πολλά χρόνια τη λειτουργία του νέου δήμου;
Το Βελβεντό είναι το δεύτερο πληθυσμιακά μεγαλύτερο χωριό και αποτελεί το 1/5 του δήμου, δεν είναι μια μικρή κοινότητα.
Έτσι η απόφαση του Βελβεντού νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολεί όλους, δεν είναι μόνο μια εσωτερική διαδικασία και επιλογή, αλλά μια επιλογή που αφορά ολόκληρη την περιοχή.
Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθω αναλυτικά για περισσότερα.
ΚΠ

ΚΠΠ είπε...

Α τώρα ανακαλύψατε την αξία του Βελβεντου.

ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ είπε...

Μάλλον αρχίζετε να καταλαβαίνετε πόσο χρήσιμο, και πόσο μεγάλη δυναμική μπορεί να δώσει το Βελβεντό στον Καλλικρατικό δήμο. Περιμένουμε και έμπρακτες πράξεις αποδοχής των ανωτέρω από τους υποψήφιους ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. Είδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

Όταν το δέντρο(ΒΕΛΒΕΝΤΟ) το κόβουν από τη ρίζα του, λέγανε οι παλιοί γίνεται ξύλα για το τζάκι!!
Και εμείς ρε παιδιά δεν θέλουμε να γίνουμε ξύλα, θέλουμε να μείνουμε δέντρα με ψηλά το κεφάλι όπως μας μάθανε οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας.

MH -PATRIWTHS είπε...

poia axia kai poion 8a vriskoyme mprosta h poreia 8A deixei alla na dw ti 8a lene oi volemenoi me tis paxyles syntaxeis stoys mh exontes 8a toys dwsoyn thn mish syntaxh;

SKOUKL είπε...

xaxaxa OLOI OI MEROKAMATIARHDES POY DOYLEYOYN OIKODOMH KAI STA XWRAFIA APOFASIZOYN GIA TOYS ALLOYS (OLOI DIPLOMIS8OI )OI KAHMENOI KAI ME EKDROMOYLES TZAMPA 8A DOYME STIS KALPES PONHROI

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΣΕ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

VRITETA PROTA METAJISAS RE VELVENTINI KE META ELATE NA SIZITISOYME KE NA DOYME PTIOYS APO SAS THA VALOYME STOYS SINDIASMOYSMAS.ENAS SERVIOTIS.

Ανώνυμος είπε...

10:08
Παπάρας είσαι και φαίνεσαι από όσα γράφεις.
Μπορεί έτσι να ικανοποιείς το μίσος σου απέναντι στους Βελβεντινούς που αγωνίζονται γιαυτό που πιστεύουν
αλλά έχεις μαύρα μεσάνυχτα από συλλογικές λειτουργίες, δεν μπορείς να δεις μπροστά σου και δεν έχεις αίσθηση του τι θα συμβεί σε περίπτωση που το Βελβεντό που αποτελεί οργανική μονάδα του νέου δήμου δεν θα συμμετέχει.
Αλλά σ αρέσει φαίνεται η σημερινή κατάσταση του δήμου Σερβίων και δεν σ ενδιαφέρει ολόκληρη η περιοχή.
Τίποτε όμως δεν θα είναι όπως χτες και θα το καταλάβεις. Αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα.
ΚΠ

ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ είπε...

Το πόσο απαραίτητοι είμαστε 10.08 να ρωτήσεις όσους θα 'ναι υποψήφιοι για τη δημαρχία, αλλά και άλλους συνδημότες σου που επιθυμούν διακαώς να 'μαστε δίπλα σας. ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Symfono kai epafksano, me ton 10.41. Thn apoysia toy Belbentoy tha th broyn oloi mprosta toys.

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν είμαστε απαραίτητοι μην προσεγγίζετε κανέναν Βελβεντινό για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια, όπως κάνετε όλοι έμμεσα και "κρυφά" τον τελευταίο μήνα.

Υ.Γ. Όσο παιρνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θα μας παρακαλάνε για συμμετοχή όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΕ! ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΩΝ 4 ΔΗΜΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ksefyge h katastash kai paei kata diaoloy.dhl edw ftaiei to goymari(ragkoyshs-kratos) kai xtypame to samari(servia-olh thn geitonikh perioxh).ante na doyme poy 8a vgei...
dhl an pshfisei kapoios velventinos 8a ekdiox8ei sthn avoyzianh gia katanagkastika erga?poly fanatismo vlepw.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ 'ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 11.03 ΠΩΣ ΑΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠ' ΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥΦΥΤΟ, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ 3 ΔΗΜΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Από την ώρα που καταργείται η νομαρχία Κοζάνης, η περιοχή μας έχει την ανάγκη να υπάρχει ένα κέντρο που θα μπορεί να αναλάβει τις υπηρεσίες και τις υποχρεώσεις που ως τώρα ανήκαν στη νομαρχία. Το κέντρο αυτό θα συμβάλει στην ανάπτυξη όλης της περιοχής (διαδημοτική ανάπτυξη).
Από την άλλη οργανωμένες κοινωνίες όπως αυτές των Σερβίων, Βελβεντού, Καμβουνίων, Λιβαδερού πρέπει να συνεχίσουν να λειτουργούν όπως αυτές ξέρουν, αξιοποιώντας τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου τους, διατηρώντας την αυτόνομη οντότητά τους σαν δημοτικοί οργανισμοί.
Ο μόνος όμως τρόπος για να πετύχουμε αυτά ήταν ο κοινός αγώνας, το κοινό μέτωπο όλων των δήμων της περιοχής στην πρόταση του Καλλικράτη. Δηλαδή η απαίτηση των δήμων της περιοχής για έναν «Πρότυπο Επαρχιακό Μητροπολιτικό Καλλικρατικό Δήμο», πρόταση που εκφράστηκε εδώ μέσα με ανάρτηση αν θυμάμαι καλά, αλλά ουδέποτε συζητήθηκε.
Μήπως πρέπει από τώρα να γίνει αυτό «αίτημα της περιοχής» και να επιδιώξουμε να υλοποιηθεί; Μήπως έτσι θα πετύχουμε καλύτερα; Στο χέρι μας είναι, αρκεί να το αποφασίσουμε.
ΚΠ

λ.λ. είπε...

Αγαπητέ φίλε 11:44, το θέμα δέν είναι οτι η κοζάνη δεν είναι έτοιμη, αλλά ότι ο αρχιερέας αυτού του φιάσκου θέλει μετά απο την βέβαιη αποτυχία του "μεγάλου" δήμου να πάμε σ' αυτόν παρακαλώντας

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ένα: το Βελβεντό πιστεύει στις δυνάμεις του ενώ οι γείτονες όχι. Αντιθέτως, εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ανάπτυξη στην παρουσία του Βελβεντού.
Απέχουμε από το νέο δήμο, όχι γιατί είμαστε εγωιστές (όπως μας κατηγορείτε), αλλά επειδή διεκδικούμε το δίκιο μας και την ποιότητα ζωής που μόνοι μας έχουμε δημιουργήσει.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (με ένα ισχυρό "όχι" στο δημοψήφισμα)

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΧΗ απο οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία, εως οτου ανεξαρτητοποιηθει ο δήμος μας, εκτός απο την εκλογή τοπικού συμβουλίου (συμβούλιο δημοτικής κοινότητας)....
Να εκλέξουμε τοπικό συμβούλιο, για να διαχειριστεί να ελέγχει και να απαιτεί νόμιμα...για να συνεχίσει να λειτουργεί ο Δήμος μας...Ας πρυτανεύσει η λογική... Ας μην γίνουμε Τσαριτσανη.Δήμαρχε ποτέ δεν είναι αργά...

(Απάντηση Μίλτου Ζορμπά)
Τσαρίτσανη δε θα γίνουμε γιατί ο κεντρικός δήμος θα παίρνει τη χρηματοδότηση από το Υπουργείο που αντιστοιχεί στο Βελβεντό και είναι υποχρεωμένος να ασκείσει τις βασικές λειτουργίες για τους δημότες κατοίκους. Επίσης υποχρεωμένος είναι να κρατήσει στελεχωμένο με υπαλλήλους το κατάστημα της δημοτικής κοινότητας για την παροχή βασικών υπηρεσιών προς τους κατοίκους...
Καλά Μίλτο μου και ποιός θα εκπροσωπήσει τη δημοτική κοινότητα όπου χρειαστεί; η ΜΚΟ; Καλά Μίλτο μου, θέλεις να γίνουμε ρεζίλι πανευρωπαικά; Γιατί να μην έχουμε νόμιμα εκλεγμένο Δ/Σ στο δήμο μας; Γιατί συνεχίζουμε το ρεζιλίκι ναι στον Καλλικράτη αλλά οχι για μάς;
Γιατί φοβόμαστε να πούμε ΟΧΙ στον Εθνικά επικίνδυνο Καλλικράτη;
Δεν αναγνωρίζουμε τον Καλλικρατικό Δήμο Σερβίων, συμετέχουμε στις εκλογές, Μόνο για συμβούλιο στο Δήμο μας, Απέχουμε απο οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία στο μέλλον εως οτου ανεξαρτητοποιηθούμε. Αυτό νομίζω πρέπει να είναι το δημοψήφισμα, και νομίζω επίσης οτι ετσι το ποσοστό θα είναι συντριπτικό, και για την κοινωνία μας οφέλιμο γιατί θα αποφύγουμε το διχασμό.
Οσο είναι καιρός ας πρυτανεύσει η λογική...εγιναν πολλά λάθη τακτικής μέχρι σήμερα ας διορθώσουμε κάποια...οσο είναι νωρίς. Μπορούμε Μίλτο να φτάσουμε στο στόχο μας απο άλλο μονοπάτι, ακούστε και τις άλλες φωνές, κι απομονώστε κάποιες επικίνδυνες κραυγές...πριν είναι πολύ αργά. Να θυμάσαι τα γραπτά μένουν. φιλικότατα γνωριζόμαστε πολύ καλά.

SIHVAS είπε...

PARH DYNATA EMEIS SE STHRIZOYME OI PONHROI NA PAN STO DASKIO .NA EINAI SIGOYROI OMWS OTI 8A LIGYSOYN THN MESH PALI. XIXIXIXI. AKOY KOINOTIKH EPITROPH APO MEGALOS OREINOS DHMOS KOINOTHTA

Ανώνυμος είπε...

Από πότε ο αγρότης που ξυπνάει απ' τα άγρια χαράματα και μέσα απ' την αγροτιά μεγαλώνει και σπουδάζει παιδιά, θεωρείται "κοσμάκης"?
Κι από πότε ο Κώστας Κουρτέλης που αν και καθηγητής και αντιδήμαρχος δεν έχει εμφανιστεί ποτέ με τα "καλά" του σε γιορτές και πανυγήρια αλλά μονίμως με τη φόρμα εργασίας τρέχει με το αγροτικό όχημα του δήμου από δουλειά σε μερεμέτι και τούμπαλιν θεωρείτε "βολεμένος"?
Καλό θα ήταν πριν ανοίγουμε το στοματάκι μας να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό.
Και μια πληροφορία για τον κύριο που χρησιμοποίησε τους παραπάνω χαρακτηρισμούς... το δημόσιο είναι ο τομέας οπου έχει βαλλεί πρώτος και καλύτερος απ' τα νέα μέτρα.
Ευχαριστούμε πάντως Μητέρα Τερέζα για την ανησυχία και το ενδιαφέρον αλλά μας περισσεύει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3.17. Ευθέως σε καλώ να πιούμε καφέ και να συζητήσουμε σαν άνθρωποι. Υπάρχουν και άλλα πράγματα στο νόμο που δεν τα έχεις αναλύσει τόσο καλά. Αν θέλεις ανώνυμα να συνεχίσεις τη συζήτηση μέσα στο blog δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Αναμένω με ενδιαφέρον τη θετική απάντησή σου και να συνεννοηθούμε ακόμα και αν διαφωνούμε.

Φιλικά Ζορμπάς Μιλτιάδης

Ανώνυμος είπε...

Μίλτο είναι πάρα πολλοί που αποδέχονται τις απόψεις μου και περιμένουν τις κινήσεις σας, το γνωρίζεις πολύ καλα και το ξέρω. Εθεσα κάποια ερωτήματα καλοπροαίρετα, περιμένω απαντήσεις οπως και αρκετοί αλλοι...η σιωπή σου θα εκτιμηθεί, σου υπενθυμίζω οτι τα γραπτά μένουν, στις απόψεις απαντάς και οχι στο πρόσωπο που τις εκφράζει, ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να πιούμε καφέ, ευχαριστώ πάντως.

Δεν αναγνωρίζουμε τον Καλλικρατικό Δήμο Σερβίων, συμετέχουμε στις εκλογές, Μόνο για συμβούλιο στο Δήμο μας, Απέχουμε απο οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία στο μέλλον εως οτου ανεξαρτητοποιηθούμε. Αυτό νομίζω πρέπει να είναι το δημοψήφισμα, και νομίζω επίσης οτι ετσι το ποσοστό θα είναι συντριπτικό, και για την κοινωνία μας οφέλιμο γιατί θα αποφύγουμε το διχασμό.
Οσο είναι καιρός ας πρυτανεύσει η λογική...εγιναν πολλά λάθη τακτικής μέχρι σήμερα ας διορθώσουμε κάποια...οσο είναι νωρίς. Μπορούμε Μίλτο να φτάσουμε στο στόχο μας απο άλλο μονοπάτι, ακούστε και τις άλλες φωνές, κι απομονώστε κάποιες επικίνδυνες κραυγές...πριν είναι πολύ αργά.

Μίλτο επι της ουσίας, το ζητούμενο δεν είναι ποιός εκφράζει τις απόψεις...

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα ολα τά παραπάνω σχόλια καί απορώ μέ τά γραφόμενα , χθές τό βράδι ανθρωποι πού ενδειαφέροντε γιά τόν Καλλικρατικό Δήμο από τό Βελνενδό κάι από τά Σέρβια ειχαν συνάντηση στήν Νεραίδα καί εσεις ακόμα ειστε στά δήθεν δημοκρατικά δημοφηφίσματα γραφετε καί ξαναγράφετε γιά τό τίποτα προσέξτε τά εκλομαγειρέματα πού γίνοντε καθε βραδυ καί ξεχαστε τό παρελθόν ελεος

Ανώνυμος είπε...

4 IOYLIOY VGHKE ME PRAKSIKOPHMA KAI O METAKSAS

Ανώνυμος είπε...

MAS DOYLEYOYN ALLOS TRWEI PSARIA ALLOS ARNAKI 8 HTAN KAI STO TELOS MALWNAN POIOS 8A PLHRWSEI STH NERAIDA .PAN GIA ANEKSARTHTO PSHFODELTIO ; 8A DOYME POIOS DOYLEYEI POION

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ.
ΤΙ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΙ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

4 Ιουλίου ειναι και η μερα της Ελευθερίας ατην Αμερική. Τι σημαίνει αυτο;

Ανώνυμος είπε...

http://servianetblog.blogspot.com/2010/06/blog-post_27.html

Ανώνυμος είπε...

αρχισαν οι βολιδοσκοπησεις με τον εκ φρουριου επικεφαλης στον μπουρινο

Ανώνυμος είπε...

Ο.. ( ΠΑΛΙΟΧΩΡΙΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΥ ΝΙΣΚΟΣ) ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

Ανώνυμος είπε...

I DIMOTIKI KINISI POLITON LENE OTI INE DIMIOYRGOS ENAS VASILIS APO TRIGONIKO.

Ανώνυμος είπε...

ANWNHME TWN 2:00 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΡΘΩΣΗ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ,ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ .ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΩΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΒΑΣΙΛΗΣ, ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...

Το Προφίλ μας