Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Επιστολή Κωνσταντόπουλου στο νομάρχη Κοζάνης για την διακοπή της κυκλοφορίας στο Προσήλιο (25/06/2010)

του Κώστα Δαβάνη
Ως βεβιασμένη, χωρίς προετοιμασία και διαβούλευση, η οποία δείχνει ασέβεια προς την κοινωνία του χωριού, χαρακτηρίζει με σχετική επιστολή στο Νομάρχη Κοζάνης, την απόφαση των τεχνικών υπηρεσιών της Ν.Α Κοζάνης να διακόψουν την κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Προσηλίου-Τρανοβάλτου ο Νομαρχιακός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Εξαιτίας της διακοπής, όπως αναφέρει ο Νομαρχιακός Σύμβουλος, παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα στους κατοίκους καθώς κτηνοτρόφοι και γεωργοί του χωριού, που έχουν τις στάνες ή τα χωράφια τους, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το χωριό αναγκάζονται να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να φτάσουν σε αυτά, ενώ ειδικά οι γεωργοί σε δέκα μέρες, οπότε ξεκινά ο θερισμός στην περιοχή θ’ αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα για την μεταφορά της σοδειάς τους στο χωριό. Ο κ. Κωνσταντόπουλος θέλοντας να συμβάλλει όπως υπογραμμίζει, στην άμεση επίλυση των προβλημάτων αυτών, προτείνει να επισκεφθεί το χωριό, άμεσα, κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α Κοζάνης και να εξηγήσει στους κατοίκους την αναγκαιότητα της διακοπής της κυκλοφορίας, να δοθεί άμεσα πρόσβαση στην περιοχή της Μαυράχης απ’ ευθείας από το χωριό, να συντομευτεί ο χρόνος διακοπής της κυκλοφορίας σε μία εβδομάδα εν όψει και της αλωνιστικής περιόδου, να δοθεί χρηματική αποζημίωση από την εταιρεία ΜΕ.ΤΕ. Α.Ε στους κτηνοτρόφους του χωριού του Προσηλίου που έχουν αποκοπεί και να βελτιωθεί άμεσα και με έξοδα της εταιρείας ΜΕ.ΤΕ. Α.Ε. το οδόστρωμα της οδού Τριγωνικό-Ρύμνιο.
Πηγή: ΕΡΑ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδες ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ??????

ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ.........

ΧΑ...χα....χα....χα...χα...χα....

Ανώνυμος είπε...

Ότι να ναι...Που βάζεις εσύ υποψήφιος να μην σε ψηφίσουμε..

Ανώνυμος είπε...

Σιγή ιχθύος για τον υπαίτιο όλων όσων υποφέρει το Προσήλιο και η περιόχή.
ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΕ Α.Ε.
Αυτή κατέστρεψε τον επαρχιακό δρόμο Προσηλίου Τρανοβάλτου, χωρίς καμιά άδεια, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της νόμους, αρχές και κατοίκους.
Αντί να ζητάει "κλιμάκιο της Ν.Α. για να εξηγήσει στους κατοίκους ... " θα έπρεπε να ζητάσει την οριστική λύση του προβλήματος.
Η παράκαμψη (εργοταξιακός δρόμος) γιατί αναγκάζει τους διερχόμενους να περνάνε μέσα από το εργοτάξιο, ξέρει από ορυχεία, άρα ξέρει ότι αυτό είναι παράνομο.
Λύση είναι η οριστική χάραξη του επαρχιακού δρόμου Προσηλίου - Τρανοβάλτου στο τμήμα του ορυχείου.
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
για ασέβεια και παραβίαση κάθε νόμου.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγες μέρες οι κάτοικοι έφεραν το θέμα του δρόμου στο νομαρχιακό συμβούλιο. 30 περίπου κάτοικοι βρέθηκαν στη συνεδρίαση.
Κανένα από τα αιτήματά τους δεν έγινε δεκτό από το νσ. Κανένας από τους νομαρχιακούς συμβούλους της συμπολίτευσης και της μείζονος αντιπολίτευσης δεν τάχτηκε με το δίκιο των κατοίκων, ούτε ο αποστολέας της επιστολής προς νομάρχη.
Τώρα που το θέμα πήρε διαστάσεις μιλά για "διαβούλευση", "ασέβεια", "εξηγήσεις στους κατοίκους".
Στο νσ δεν μπορούσε να τα πει;
Για την καταπάτηση ιδιόκτητων εκτάσεων δεν έχει να πει τίποτε;
Για τις αυθαιρεσίες της εταιρείας δεν έχει να πει τίποτε;
Προχτές οι κάτοικοι κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα και το έργο σταμάτησε με εντολή του δικαστηρίου.
Αυτό το ξέρει;
Αντί να δοθεί πολιτική λύση στο θέμα και να αναγκάσουν την εταιρεία να σέβεται τους κατοίκους, αναγκάζουν τους κατοίκους να ξοδεύονται στα δικαστήρια για αυτονόητα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4:04
Μάλλον ξεχνάς ότι ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ πάει για δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού και άρχισε τα προεκλογικά τερτίπια.

Ανώνυμος είπε...

΄Αστα ρέ Βασίλη καμένο χαρτί εισαι τώρα θυμήθηκες τό δρόμο σταμάτα τά προεκλογικά τερτίπια καί μάλιστα οταν ακούω ονόματα τού ψηφοδελτίου σου κοινωνικά καταξιωμένους με μεγάλους οικογενειακούς μισθούς τού Δημοσίου καί ακούγοντε σάν υποψήφιοι σύμβουλοι θά σέ κάψουνε πουθενά τόσα χρόνια δέν τους βλέπουμε νά προσφέρουν σέ τίποτα μόνο γιά κατάθεση τών μισθώ των ηταν μέ μεγάλο τόκο και περπάτητα τό βράδυ γιά νά ζήσουνε πολλά χρόνια νά χαρούνε τήν επάξια τεμπέλικη συνταξή τους , τώρα θά κάνουνε εμφάνηση λές καί τά Σέρβια δέν μπορούν χωρίς αύτούς πάρτα ολα Π Α Π Α Ν Δ Ε Ο Υ καί δώστους σύνταξη 500 ευρώ τό μήνα

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοκολιός γιατί δεν πήγε στο συνέδριο; Επειδή υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι ο Σαμαράς έδωσε το χρίσμα στον Τάσιο;

Ανώνυμος είπε...

7.15 εδω γελάνε

Το Προφίλ μας