Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Πολλοί Βελβεντινοί έξω από το ΤΟΡ CHAΝNEL την ώρα της συνέντευξης του δημάρχου

O κόσμος του Βελβεντού ακολούθησε το δήμαρχο, ο οποίος μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι TOP. Ήταν μια πρωτοβουλία της νεολαίας του Βελβεντού, που πρότεινε να φύγουν για την Κοζάνη, να είναι κοντά στο δήμαρχό τους. Παρά το προχωρημένο της ώρας, το γεγονός ότι ήταν η μέρα της γιορτής Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και παρά τη συνεχή βροχή, μόλις έγινε γνωστή η είδηση, πολλοί ήταν εκείνοι που έφυγαν για Κοζάνη και συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός.Κάτω από τη βροχή,με συνεχή συνθήματα,δήλωσαν την αντίθεσή τους να μη γίνει το Βελβεντό ανεξάρτητος δήμος. Να ζητήσουμε συγνώμη για τη μικρή ταλαιπωρία που προκαλέσαμε στους οδηγούς, στο κέντρο της Κοζάνης. Η νεολαία μας έδειξε το δρόμο. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε. 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ…

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είσασταν υπέρ του Καλλικράτη ο κόσμος θα καταλάβαινε τον αγώνα σας.
Αλλά δεν μπορεί να είστε υπέρ του Καλλικράτη για τους άλλους και για σας όχι.
Για να αντιστρέψω την παροιμία του δημάρχου σας:
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα αλλά να σωθεί η δικιά μας.
Ή με το χωροφύλαξ ή με τον αστυφύλαξ θα είστε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:08
Μάθε ότι στη ζωή δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Υπάρχουν και τα ενδιάμεσα. Όχι όπως σε βολεύει εσένα. Υπέρ του Δήμου Βελβεντού είμαστε και πιστεύουμε ότι έχει θέση στον Καλλικράτη, όπως εξ'αρχής το πίστεψε και το υπουργείο.

ΥΓ1: Η δική μας η κατσίκα είναι μια χαρά εδώ και 11 χρόνια ( από το σχ. Καποδίστριας), εσείς (οι κατά καιρούς δημοτικές αρχές) έχετε δολοφονήσει δεκάδες ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ κατσίκες και τώρα ζητάτε να ψοφήσει και η δική μας.

ΥΓ2: Μπορούμε να είμαστε και με τον πυροσβέστη, και αυτός στα ευρύτερα σώματα ασφαλείας ανήκει.

ΥΓ3: Τα μυαλά όπως και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά.

ΥΓ4: Καλημέρα σε όλους.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, μετά την χθεσινοβραδυνή ξεφτίλα του Κοκολιού στο ΤΟΡ CHANNEL, και ασχέτως της έκβασης του Καλλικράτη μεταξύ των Δήμων Βελβεντού και Σερβίων, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ και ξαναεκλέξετε τέτοιον απίθανο Δήμαρχο σαν τον Κοκολιό, θα γελάει με τον ξεπεσμό και την κατάντια του νέου Δήμου όλος ο κόσμος!!

Χθες, ενώ άκουγα τον Κοκολιό, δεν ήξερα τι να πρωτοσπάσω μέσα στο σπίτι.....την τηλεόραση ή το βάζο στο τραπέζι; Τέτοιες ασυναρτησίες και αρλούμπες δεν έχω ακούσει από κανένα πολιτικό πρόσωπο και δε, από Δήμαρχο του ΧΙΛΙΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΟΥ και ΑΠΕΙΡΟΥ Δήμου Σερβίων!!! Ο άνθρωπος μιλάμε ήταν Ό,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ......ήταν για γέλια!!!!!!!!! Τι συντονισμό σκέψεων είχε, τι επιχειρήματα!?!?!? Τι να πρωτοθαυμάσεις από τον λόγο του!!! ΑΣΕ!!!! Πού νομίζει ότι είχε πάει, σε καμιά συζήτηση μεταξύ φίλων του; Ο άνθρωπος έγινε ρόμπα! Πάρτε τον και κρύψτε τον.....!!!!!!!! Ούτε επιχειρήματα είχε, αλλά ούτε και απαντούσε ξεκάθαρα σε καμιά ερώτηση του δημοσιογράφου!

Άσε που την ώρα που μιλούσε.....ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ και τα έργα του Δήμου του, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΩΡΙΜΕΣ και έτοιμες για να υλοποιηθούν!! ("Τώρα! Τώρα! Οι σωλήνες είναι (της ύδρευσης) έτοιμες για να μπουν!!") Δηλαδή, τόσα χρόνια που ήταν Δήμαρχος, τα άφηνε για να ωριμάσουν καλά, για να τα υλοποιήσει την περίοδο που λήγει η θητεία του!! Μα καλά, τι νόμιζε πως ωρίμαζαν........τίποτα ροδάκινα από το Βελβεντό;;;;;; ΠΟΙΟΥΣ νομίζει πως κοροϊδεύει; Αμ, το άλλο......

- ΚΟΚΟΛΙΟΣ: Γιατί, εσείς τι κάνατε εκεί στο Βελβεντό;
- ΣΤΕΡΓΙΟΥ (...εξιστορώντας τι έκανε, απαντά): ...και το Πνευματικό Κέντρο στη θέση του καμένου Παρθεναγωγείου! Εσείς το καμένο σχολείο, επί τόσες δεκαετίες, τι σκοπεύετε να το κάνετε;
- ΚΟΚΟΛΙΟΣ: Ναι, αλλά εμείς χτίσαμε τόσα κοιμητήρια!!!

Άκουσον!! Άκουσον!! Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ του απάντηση ήταν τα κοιμητήρια!!!! ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΟΔΟΣ Δήμαρχε!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ όλοι εσείς που τον ψηφίσατε!!!! ΑΝΑΞΙΟΣ Δήμαρχος!!!!!!!! Μπράβο σας! Τέτοιους να ψηφίζετε για να υπηρετούν τον "Ιστορικό Δήμο Σερβίων"!!!!

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXA -ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΓΡΑΨΕΣ 2.09! ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ.- ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΚΟΛΙΟΣ! ΧΑΧΑΧΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ- ΧΑΧΑΧΑΧΑ
-ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΓΡΑΩΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΟΛΑΚΙ-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟ ΚΟΚΟΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΩ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ......ΟΤΑΝ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Benny Hill!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΙΣΤΟΡΙΑ" ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ!!! ΚΟΚΟΛΙΟΣ: "ΜΑ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ???" Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

2:09 παντος και εγω φιλε δεν ειδα και εναν κ Στεργιου να βγαζει φωτιες και να κολαει στον τοιχο τον κυριο Κοκκολιο εγω αυτη την εντυπωση ειχα για εσας.αν εσας σας καλυψε ο δημαρχος σας? τι να πω. μαλλον υπερεκτηματε τις δυνατοτητες σας και εμεις υποτιμαμε τις δικες μας και μαλλον ξεκιναμε αλλες αφετηριες σε ολα τα θεματα.

Ανώνυμος είπε...

2:54 oxi gia thn istoria toy dhmoy serbivn alla gia tin istoria toy neou dieurimenou dimou serbivn

Ανώνυμος είπε...

ενα εχω να πω στους βελβενους ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ(ΒΟΛΕΥΤΕΣ) ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΘΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ. (αρε τι γλεντια και τι κατσικια θα φαγανε οι βοθλευτες ολα τα χρονια)

Ανώνυμος είπε...

Βελβεντινοί, θα σας πω μια αλήθεια που μάλλον δεν την ξέρετε:
"Η γη γυρίζει"

Υ.Γ. Δεν σας λέω το όνομά μου γιατί φοβάμαι την πυρά

Ανώνυμος είπε...

2:54 νομίζω πως κάνεις λάθος. Πρεπει να είπε: "Μα καλά, γιατί ασχολείστε μόνο με τα οικονομικά του Δήμου Σερβίων;". Αλλά και πάλι ο άνθρωπος είναι για τα μπάζα!!!!!!!!!!!

Παραδέχομαι, πως τα Σέρβια, έχουν πολλές δυνατότητες για ανάπτυξη.......αλλά με τέτοιους ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ που εκλέγουν, πότε να δουν κι αυτά μια "άσπρη μέρα"!!! Τουλάχιστον εμείς στο Βελβεντό προσπαθούμε! Και προσπαθούμε, με τις λίγες δυνάμεις που (νομίζετε!) πως έχουμε!!! Αλλά οι χωριάτες, οπως μας αποκαλείτε πολλοί, έχουμε θέληση για ζωή, και η όρεξη για εργασία και τα παιδιά μας, μας γεμίζουν τη ζωή! ...και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας την "ψοφήσει", όπως επιτρέπετε να ψοφάνε και εσάς, μέρα με τη μέρα, οι «άρχοντες» που εκλέγετε!!!

Να, κι ένας ακόμη λόγος που δεν επιθυμούμε τη συνένωση των Δήμων μας! ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ να μην συμπαρασύρει και εμάς ο κατήφορος που έχει πάρει κι εσάς!! Ποιος όμως μας εγγυάται, πως το Βελβεντό, ως ένα από τα πολλά Δημοτικά Διαμερίσματα του νέου διευρυμένου Δήμου (Λιβαδερό, Ελάτη, Τρανόβαλτο, Μικρόβατο, Αυλές, Κρανίδια, Σέρβια, Πλατανόρεμα, Παλαιογράτσανο, Καταφύγι, Ίμερα, Νεράιδα, Ροδίτης, Μεσιανή, Βαθύλακος και άλλα που δε γράφω) που θα προκύψει, θα έχουν όλα ισότιμη ανάπτυξη; Και πως οι επενδύσεις δεν θα επικεντρωθούν μόνο στα Σέρβια, που ούτως ή άλλως ακολουθούν μια καθοδική πορεία εδώ και πολλά χρόνια;

Ας βγει κάποιος να μας αποδείξει, πως με τον διευρυμένο Δήμο, θα ζούμε όλοι καλύτερα και τότε το συζητάμε!!! Γιατί μέχρι τώρα εμείς, δεν νομίζουμε πως αυτό είναι εφικτό!! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ, κανένας μας δεν θα επιθυμεί τη συνένωση!! Πάρτε το χαμπάρι και εσείς, που δε μας πιστεύετε και μας χλευάζετε και οι Βουλευτές που ΤΟΣΟ εκλέγουμε, και αυτοί κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους και όχι των ψηφοφόρων τους (εννοώ όλων των ανθρώπων)!!!!!

κος Λάζαρος
Υ.Γ.: προσυπογράφω και το παραπάνω post στις 22 Μαΐου 2010 2:09 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ego den katalaveno ena pragma me ta xwria tou dimou serviwn. giati den ksesikonontai twra gia na glytosoun apo ta servia kai tous serviwtes. twra einai i teleftaia efkairia. empros aderfia!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν, πάλι, θεωρείτε τον Δήμο Βελβεντού υποδιαίστερο του Δ. Σερβίων, γιατί δεν ενώνετε κι εσείς τη δικιά σας φωνή, με τη δικιά μας, για να παραμείνει ο Δ. Βελβεντού εκτός του Δ. Σερβίων; Θέλετε να κουβαλάτε κι εμάς στην πλάτη σας; Ε!! Αυτό δεν θα είναι καλύτερο για όλους μας!! Αντίθετα, τι νομίζετε πως καταφέρνετε με το να χλευάζετε τον αγώνα μας;

κος Λάζαρος

Ανώνυμος είπε...

na ksesikothoun ta xwria ola kai na erthoun me to velvento na kanoume ena dhmo kai na afisoume ta servia mona tous me ton kokolio.
enas dhmos ola ta xwria me to velvento ektos apo ta servia

Ανώνυμος είπε...

pws na ksesikouthoun oi foukarades pou tous exoun thamenous kai tromokratimenous??????

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΠΟΛΥΦΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΓΡΑΤΣΙΑΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΙΣΤΗΝ ΣΚΟΥΛΙΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

4΄50 4¨54 ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ (ΑΝΤΙΔΙΜΑΡΧΟΙ , ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ). ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.ΓΙΑΙ ΤΟΣΟ ΧΟΛΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΜΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΛΙΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ .

Ανώνυμος είπε...

Esis pou grafete enadia ston Kokolio, oxi oti ego ton ipostirizo, alla 8elo na sas rotiso to exis exete ta kotsia ean xriasti potes na kinitopii8ite san tous Velvedinous? edo 8a fanite poso agapate ton topo sas, kitousa simera sto ektakto DS otan ziti8ike apo tin adipoliteysis na epemvei os foreas tis topikis tou Pasok ston Bladi, kai oloi to sfirizane tsamika. Kai leo ey8eos pios sto koraka 8a endiafer8i gia ta Servia otan kanenas apo tin mizona adipoliteysi alla kai apo tin topiki diikisi den einai Serviotis? Ti ton niazi tora ton A, X , O dimotiko simboulo otan tipota den ton sindei me ta Servia. Ayto to exete adiliftei pote? Kai na sas po kai to allo stis epomenes dimotikes ekloges akma xirotera oson afora ta prosopa pou 8a eklegoun kai i sxesi tous me ta Istorika Servia.

N.L

Βάγια Σ. είπε...

Άκουσα μια πολύ καλή εξήγηση για την περίπτωση του Βελβεντού. Ανακοίνωσαν την ανεξαρτησία του δήμου Βελβεντού μέχρι να ανοίξουν τα Τέμπη γιατί φοβήθηκαν το πιθανό "κλείσιμο" της γέφυρας, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας μας για τη συνένωση, και αυτό θα σήμαινε κυριολεκτικά κόψιμο στα δυο της Ελλάδας. Μόλις άνοιξαν τα Τέμπη, ανακάλεσαν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε των Σερβίων, διαπράξατε αδίκημα, προσβάλατε βάναυσα τα κόκκαλα των πατεράδων και των παπούδων μας, σας εγκαλούμε να βγείτε και να ζητήσετε συγνώμη δημόσια απο όλα τα τοπικά κανάλια, ειδάλως υπάρχει και η νομική οδός...ξεπεράσατε κάθε όριο...κάντε το άμεσα γιατί θα εκπλαγείτε σας το υποσχόμαστε.

Υπερήφανοι Σκουλιαριώτες απο΄όλη την Ελλάδα μη δημότες Βελβεντού.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 1:42 για να κάνει αυτό που λες θα πρέπει πρώτα να καταλάβει το λάθος του, ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙΣ??????????????????????
Δήμαρχος "μαριονέτα", πολιτικό επίπεδο μηδέν, ανύπαρκτο υπόβαθρο, αλλά με αρκετούς "πληρωμένους παπαγάλους".
Μιάς και η εκπομπή είναι καταγεγραμμένη το επόμενο βήμα είναι οι ποινικές διώξεις απο τους ανθρώπους που προσέβαλε με τέτοιο άνανδρο τρόπο.
Υ.Γ. ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΝΑ ΣΠΈΡΝΕΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ" (ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ) ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΙΣΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕ.

Βάγια Σ. είπε...

Παιδιά παρακαλώ για εμάς που μένουμε μακρυά, αν μπορείτε ανεβάστε την περιβόητη συζήτηση...
Ευχαριστώ

Το Προφίλ μας