Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Επιστολή Π. Ορφανίδου, αντινομάρχη Αγροτ. Ανάπτυξης

Οι παλινωδίες στο νέο χωροταξικό «Καλλικράτης» από την Κεντρική εξουσία δημιούργησαν εντάσεις και τραυματισμούς στις τοπικές κοινωνίες, αυτοαναιρώντας το πνεύμα της διοικητικής μεταρρύθμισης που είναι η συμπόνια και η συνεργασία της κοινωνίας. Αποτελεί πλέον μονόδρομο η δημιουργία επτά (7) Δήμων στο νομό Κοζάνης. 

Σχόλιο ai-vreS: οργανωμένο το σχέδιο δηλαδή...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tυχαιο ειναι...τυχαιο...εριξαν ζαρια στη Νομαρχια και εφεραν....εφταρες!

Π.Π.

Βάγια Σ. είπε...

αχαχαχααααα! Εντάξει παιδιά το εμπεδώσαμε... σας διακατέχει σύμπνοια! Μην κουράζεστε άλλο...

ΙΕΝΑΣ ΣΙΑΤΣΝΟΣ είπε...

ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΘΕ'Μ ΚΙ ΑΓΙ' ΑΠΟΣΤΟΛ'Ι !!!
ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΟΥΩΤΙΡΑΣ !!!
ΜΙ Τ'ΒΡΟΥΧΗ ΒΓΑΙΝ' ΟΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΙΟΙ !!!
ΑΙ ΜΑ !!! ΜΑΣΙ ΚΑΝΑΝ ΨΗΦΟΥ , ΚΙ ΑΣΙ ΜΑΣ ΜΟΥΝΑΧΟΙ ΝΑ ΤΑ 'ΙΒΡΟΥΜΙ . ΑΙ ΣΠΙΤΙ 'Σ !!!

Ανώνυμος είπε...

και γιατι να μην μεινουν 16 οι δημοι ε?ε?ε?ε?ε ρε φουρκα βρεγμενη που θελετε ολοι σας.4 ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτά έπρεπε να τα κάνει νωρίτερα το Νομαρχιακό Συμβούλιο. Να στείλει επιστολή στον Ραγκούση με την πρόταση για τους 7 Δήμους. Επίσης όπως λέει και ο Σόκουτης να ορίσουν την άνοιξη του 2018 την εξέταση της λειτουργίας αυτών των δήμων και όσοι δεν προχωρούν με προσαρμογή στις απαιτήσεις του Καλλικράτη, να συννενωθούν ώστε να γίνουν οι υποτιθέμενες επαρχίες. Όμως τώρα αν δεν ενώσουν την φωνή τους όλοι προς το Υπουργείο, θα συνεχιστούν εντάσεις και μετά την ψήφιση του Νομοσχεδίου.

Ανώνυμος είπε...

Νομάρχη η κ Ορφανίδου ηταν στά αζήτητα πού τήν βρήκες καί τήν εκανες αντινομάρχη πού ζη εκτός τόπου και χρόνου πάντως οχι στή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση

Ανώνυμος είπε...

Αφου βγήκαν καί μίλησαν τά πεφοτισμένα μυαλά τής Νομαρχίας οπως η κ Ορφανίδου ο κ Στεφανίδης καί αλλοι πιστεύω οτι ο Ραγκούσης μετά τά δελτία τύπου πού εξέδωσαν οι ανωτέρω θά επανεξετάση τόν Καλλικράτη σάν δέν ντρέποντε

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΚΡΥΠΝΟΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΡΛΙΟ ΑΛΛΑ ΞΕΝΟΥΣ ,,,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλώς τον Γιάννη πως από δω; Ο λαός του Βελβεντού έχει καλή μνήμη δεν ξεχνάει όπως ίσως νομίζεις

Ε.Σ. είπε...

Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται!
Βγήκαν οι τσάμπα μάγκες και οι μάγκισσες να κάνουν δηλώσεις "υπέρ των 7"!!
Έτσι μπράβο ρε παιδιά! Προτάξτε τα στήθη σας!
Βάλτε τους όλους στη θέση τους.
Σήμερα όμως ο Jeffrey είπε ότι οι αποφάσεις για τον Καλλικράτη ελήφθησαν κι όποιος δεν υπακούσει θα υποστεί τις συνέπειες.
Δηλαδή, μας απειλεί το παιδί της διασποράς???
Γειά σας λεβέντες!!!
Μπράβο!
Αηδία και χλευασμό μας προκαλείτε!
Προσκυνήσατε, βολευτήκατε και τώρα έχετε και άποψη.....αι σιαπέρα, φασιστικά πατσαβούρια, φερέφωνα, δουλικά της ξεφτίλας!!
Δεν ξέρετε από αξιοπρέπεια!
Καλύτερα ακριβή ελευθερία παρά φθηνή υποταγή.
Α και για τους φίλους γείτονες θα είμαι πιό soft:
επειδή ξαφνικά είδα κάτι φτερά αγγέλων πιό πάνω.....μαζέψτε τη δήλωση του Κοκολιού, ζητήστε όλοι μαζί σε λαική συγκέντρωση, δημόσια συγνώμη και το ξανασυζητάμε το τι έχουμε να χωρίσουμε.
(Να ξεκαθαρίσω ότι το στόλισμα πάει στους πολιτικούς μας κεντρικούς και τοπικούς και αποτελεί καθαρά προσωπική μου άποψη).

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Ε.Σ.

Το Προφίλ μας