Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Επιστολή Κασαπίδη προς Ραγκούση

κ. Υπουργέ,
Η πρότασή μου για την καλύτερη οργάνωση, διοίκηση, λειτουργία και ανάπτυξη στο Νομό Κοζάνης ενόψει και της εφαρμογής του σχεδίου Καλλικράτης συμπεριλαμβάνει επτά (7) δήμους στο Νομό όπως σας έχω διατυπώσει ενώπιων των τεσσάρων άλλων συναδέλφων μου στη Βουλή και της αντιπροσωπείας του Δήμου Σιάτιστας.
Οι δήμοι είναι 1) Δ. Κοζάνης, 2) Δ. Εορδαίας, 3) Δ. Σερβίων, 4) Δ. Βελβεντού, 5) Δ. Αιανής, 6) Δ. Σιάτιστας με έδρα τη Σιάτιστα και 7) Δ. Βοΐου με έδρα τη Νεάπολη.
Οποιαδήποτε άλλη διάταξη που θα οδηγεί σε λιγότερους δήμους θεωρώ ότι εκτός από προβλήματα στην οργάνωση, διοίκηση και λειτουργία των δήμων θα διαιωνίσει το διχασμό σε τοπικές κοινωνίες του Νομού (Βόιο-Σέρβια-Βελβεντό) που προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο χειριστήκατε την χωροταξία και την ανακοίνωση του χωροταξικού στο Νομό Κοζάνης.
Η μόνη ελπίδα για ομαλή συμβίωση ως αναγκαία προϋπόθεση γι’ ανάπτυξη και δημιουργικότητα στο Νομό είναι οι επτά (7) δήμοι.
Με τιμή
Κασαπίδης Γεώργιος
Σχόλιο ai-vreS: Επαναδιατυπώνουμε την πρότασή μας για λευτεριά στο κατεχόμενο Προσήλιο. Ανεξάρτητος Δήμος Προσηλίου με έδρα το Προσήλιο και ιστορική έδρα την Τρανή. Άρα κ. Κασαπίδη μας, πρόταση για οκτώ  (713441769) Δήμους στην επόμενη επιστολή.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μωρε τι μας λέει ο Κασαπίδης; Δηλαδή εάν ήταν η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και έλεγε ότι οι δήμοι στον Νομό πρέπει να είναι τέσσερις αυτός θα μας έλεγε πάλι για 7 δήμους; Άσε μας ρε Γιωργάκη...

Προσπαθεί να τα έχει με όλους καλά ώστε να πάρει πάλι ψήφους.. Αμ δε.....

Ανώνυμος είπε...

Σαν γνήσιος Νεοδημοκράτης που δεν κάνει κανείς τίποτε για να μην έχουμε πολητικό κόστος και ο πρώτος της Ν.Δ.Γιώργο δεν μπορεί να είσαι και με τον Αστυφύλαξ και με τον χοροφύλαξ .Τ ο καλύτερο για σένα μια και δεν μπορείς να αποφασίσεις να μην υπάρξει διοικητική μεταρύθμηση και άρα έλυσες το προβλημά σου. Η μαγκία Γιώργο είναι να νιλήσεις για 3 δήμους η και δύο δήμους στο ΝΟΜΟ αυτά πού λες ολοι τα αντιλαμβάνονται. Κρίμα είσαι και ΝΕΟΣ και έμαθες να λαικίζεις ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Pragmatika drepome pou psifisa Kasapidi, k. Kasapidi misologa kai idanikes skepsis gia tin dimamorfosi ton dimon pou aposkopoun se psifous mporite na tis kanete mono sto spiti sas. O laos sas psifise gia na krinete kai na apofasizete pada gia to sinferon tou. To tragelafiko einai oti exi erthi kai protos se psifous sta Servia, e lipon ean os sto telos den metanoisete kai sidaytite sto pleyro ton sinadelfon sas, tote oi Serviotes 8a sas epifilasoune mia monadiki ekplixi: To mayrisma stis epomenes ekloges, vlepete oi psifoi sta Servia einai ligoteroi apo to Velvedo opote mporite apo eki na elpizete esis kai o k. Bladis.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Κασαπιδη ο νομος Κοζανης χρειαζεται ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και οχι μαυρογιαλουρους πολιτικαντιδες,κριμα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΑΠΙΔΗ, ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Den pirazi, den pirazi epitides ta akni o Kasapides ta kamomata ayta gia na poulisi rodopetala sto Servia kai sto Velvedo, mono pou sta Servia 8a pesi foumo stis ekloges, Etsi aprpoopta kai tixea 8a tou erthi kai tou Giorgou kai tou Bladi.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ. ΣΙΓΑ. ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΛΑΤΗΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ.

zabetas είπε...

Κύριε Κασαπίδη ωραία τα λες όταν ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν επρόκειτο ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο, το οποίο και προτείνεις αλλά ξέρουμε όλοι το γιατί το έκανες... Κρίμα θα πω και εγώ από την πλευρά μου γιατί είσαι νέος άνθρωπος και από εσένα θα περίμενα να βρεις λύσεις στο πως θα ενώσεις τους κατοίκους που θίγονται από τον Καλλικράτης και όχι με εύκολες κομματικές σκοπιμότητες, για να είσθε αρεστός σε όλους και μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Krima. Efyge apo toys neous politikous kai mpike sto club ton palion asovaron!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

4 ΔΗΜΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.

kozanitika.gr είπε...

Eγώ που κατάγομαι από το Ιστορικό Σκαλοχώρι και κοντοχωριανός του κ. Κασαπίδη λέω να πάρουμε τα ντουφέκια...
Ακούστε
http://www.youtube.com/watch?v=yWLNYb6GR9U

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΕΝΑΣ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ

Το Προφίλ μας