Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Νέες κινητοποιήσεις στο Βελβεντό

Μετα τις ειρηνικές κινητοποιήσεις, φαίνεται, ότι οι κάτοικοι του Βελβεντού προχωρούν σε δυναμικότερες κινήσεις: 
Η Συντονιστική Επιτροπή Δημοτών με τη συμμετοχή της νεολαίας αποφάσισε το κλείσιμο του υδροηλεκτρικού σταθμού Πολυφύτου σήμερα και για δύο ώρες.
Η πομπή θα ξεκινήσει από το Δημοτικό Σχολείο στις 6.15.

Αύριο Κυριακή το απόγευμα οι κάτοικοι του Βελβεντού θα πραγματοποιήσουν παμβελβεντινή πορεία στους  κεντρικούς δρόμους της Κοζάνης. Η πορεία θα ξεκινήσει από τα ψυγεία του ΑΣΕΠΟΠ στις 6 το απόγευμα. 

60 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τον έναν και ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο...

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

KANETE OTI THELETE.TO VRADI THELOYME NA DOYME TON TELIKO.AN APOFASISETE KATI EK NEOY KAI DEN MPORESOYME NA PARAKOLOYTHISOYME TON AGONA.SAS PARAKALOYME NA MAS ENIMEROSETE GIA NA METAVOUSE SE ALLI POLI,EYXARISTOYME

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ, ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΑΪΝΤΕ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

και πειτε στον βλατη ο`τι ειναι βουλευτης ολου του νομου να μην κρυβεται κ`να μας πει επιτελους ποιο ονομα πρεπει να δοθει στο νεο δημο,με επιχειρηματα ομως..

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ,ΟΣΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!!

Ανώνυμος είπε...

serviotes prosoxi sta sxolia,,,to tsounami tha ftasei kai ekei,,,,,simazeftite

Ανώνυμος είπε...

….. Ας γίνουμε επιτέλους λίγο συστηματικοί ….. Ας βάλουμε κάποια ερωτήματα, που θα μου επιτρέψετε να πω πως μετά από τόσες ημέρες παραμένουν αναπάντητα ….
Ας δεχθούμε σαν ορισμό ότι "ο σχεδιασμός είναι μια ιδιαίτερα λογική διαδικασία προς την επίτευξη μιας κατάστασης που παρουσιάζει ορισμένα επιθυμητά χαρακτηριστικά".
Κάποιοι προφανώς σχεδίασαν τον χάρτη της τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιοχή που τόσο διχαστικός αποδείχθηκε. Το πρώτο λοιπόν ερώτημα είναι ποιοι είναι αυτοί ; Το δεύτερο ερώτημα που προκύπτει, ποια είναι η λογική διαδικασία που εφαρμόστηκε ; Και το τρίτο, ποια είναι τα επιθυμητά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού ; …. Περιμένω απαντήσεις … αν υπάρχουν ...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

o politismos teleionei ekei pou arxizei i koroidia,,,,,,giafto oloi na prosexoume ta sxolia mas....den exoume na xorisoume tipota me tous serviotes,,isa isa ego prosopika exw kai pollous filous,,,alla to provlima einai me aftous pou sas doiikoun...poli eironia kai prosvlitika sxolia exoun pei kai afto tha girisei mpoumerank....makari na meinoume anexartitos dimos kai ola na sinexisoun opos tora,,,

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΒΕΛΒΕΝΔΟ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΟΛΙΟΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΠ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

"φίλε" 8:23, αφιερωμένο...
Στους σταθμούς μπουκάρουμε γιατί μας πνίγει το δίκιο μας και αυτά που λέμε είναι σαφείς αλήθειες με αποδείξεις, τις οποίες ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορεί ανά πάσα στιγμή να τις διασταυρώσει. Χαίρομαι που παρακολούθησες κι εσύ την εκπομπή, τώρα αν αυτό που κράτησες είναι το μίσος μας προς την ιστορικότητα του κέντρου σας...??? Αύριο θα την έχει σε επανάληψη..
(Έτσι, για την "ιστορία"!!!)

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
Ε.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΙΜΑ !!!
ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προσέχετε μ'ονο εσεις του Βελβεντο'υ μήπως απο το χαμένο αίμα στο τέλος γρατσουνιστήτε και θελετε Ε.Σ.Υ Δεν είναι καιρός για ήρωες.

Ανώνυμος είπε...

κ. Κοκολιέ σας εγκαλώ, εκ μέρους πολλών συγχωριανών μου απο τη Σκούλιαρη, να μας εξηγήσετε τι ακριβώς ενοούσατε, για το κάψιμο της Σκούλιαρης απο τους γερμανούς...και επειδή τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας και σείς διαπράξατε αδίκημα σας υποσχόμαστε οτι θα επανέλθουμε σύντομα...σας το υποσχόμαστε

Ανώνυμος είπε...

4 ΔΗΜΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

file 2.11 pou na ksereis esy apo irwismo.....den se katigorw omws,opws exeis ma8ei sta meri sou....emeis sto velvendo omws,panta eimastan kai 8a synexisoume na eimaste irwes kai na agwnizomaste gia ton topo mas.
DE XRWSTAME SE KANENA,GIA TO DIMO MAS 8A XYSOUME KAI AIMA!!!
DIMOS VELVENDOY-ISXYROS ANEKSARTITOS!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο κ. Κοκκολιός παρουσιάστηκε εκτός πραγματικότητας. Αντί να μιλήσει για τη διοικητική μεταρύθμιση που θα οδηγήσει τη χώρα στο 2020, ασχολήθηκε με εποχές που έχουν πληγώσει την καρδιά και τη νοημοσύνη όλων των κατοίκων του Δήμου Βελβεντού. Με αυτή την εμπρηστική του συμπεριφορά οδηγεί τα πράγματα σε αδιέξοδο ενώ έχει στρέψει εναντίον του και το πιο μετριοπαθές κομμάτι του Βελβεντού. Η μεταρρύθμιση δεν είναι ιστορία, και μάλιστα η χρονική περίοδος που η Ελληνική κοινωνία θέλησε και έχει αφήσει στο χρονοντούλαπο λόγω της έντονης εσωτερικής αντιπαράθεσης.
Επειδή όμως βρίσκεται στη διοικητική κεφαλή του δήμου Σερβίων να ξέρει ότι έχει σκάψει το βαθύ λάκκο ολόκληρου του 4ου δήμου, μέσα στον οποίο όλοι θα πέσουν, τον οποίο διακαώς επιθυμούσε. Άνοιξε τους ασκούς τους οποίους δεν ξέρουμε αν ο Αίολος μπορεί να μαζέψει. Πρέπει η υπόλοιπη κοινωνία των Σερβίων να του στείλει αυστηρό μύνημα προειδοποίησης να μην συνεχίσει σ' αυτόν τον ολισθηρό κατήφορο. Υγειώς σκεπτόμενοι συντοπίτες επαναφέρεται άμεσα το Δήμαρχό σας στην τάξη. Ίσως και η αντιπολίτευση πρέπει να πάρει θέση ως προς τη στάση του Δημάρχου. Δεν μπορούμε στο δρόμο της νέας δεκαετίας να ασχολούμαστε με το 194...
Όσο για τους Βελβεντινούς, δεν θα ακολουθήσουμε τον "άσπονδο γείτονα" στον κατήφορό και την ονοματίτιδα του. Στρέφουμε τα βλέματά μας στο μέλλον με το δήμο μας ΙΣΧΥΡΟ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ. Όλοι στην Παμβελβεντινή πορεία στην Κοζάνη.

Ένας μετριοπαθείς Βελβεντινός

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΒΕΛΒΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

kokolie pes alebri

Ανώνυμος είπε...

Τι ξέρεις κ. Κοκολιέ για τα χωριά μας και την ιστορία τους και δεν μας το λες; Σε προκαλούμε βγές και πές δημόσια χωρίς μισόλογα τι ενοούσες, και να ξέρεις οτι είπες καταγράφηκε και δεν σβήνει, και θα χρησιμοποιηθεί δεόντως.

Ανώνυμος είπε...

KAI DEN VGIKE OUTE ENAS SERVIWTIS NA KATATHIKASEI TA LEGOMENA TOU AKATONOMASTOU KOKOLIOU. AFTOI DEN PEZONTAI RE PAIDIA. MAS MISOUN MAS ZILEVOUN KAI I KATASTROFI MAS EINAI O MONOS SKOPOS TIS ZWIS TOUS.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

o kurios kokolios apedikse poiei akribos einai oi serviotes aytoi eiste

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟΣ ΟΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΒΕΛΒΕΝΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΙΖΗΛΕΙΕΣ Δ.Ν.Τ. ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΣΑΣ ,,Μ.Ε,

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΒΕΒΛΒΕΝΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ Η ΟΧΙ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ.

ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΚΑΤΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ"

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΆΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ;

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.
ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ:
- ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ
- ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ
- ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ
"ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ;

Ανώνυμος είπε...

Με την ευκαιρία που παίρνω απο τα γραφόμενα για τα Σέρβια και για να αποδείξω πως τα Σερβια δεν είναι αυτά που νομιζετε φίλοι του Βελβεντού να πω περαστικά στο παιδί που ξέφυγε απο την πομπή των αυτοκινήτων του Βελβεντου που πήγεναν στην Κοζάνη για τη διαμαρτυρία ,εξετράπει της πορείας του και τούμπαρε. Κάποιος να μας ενημερώσει για την πορεία της υγείας του. Περαστικά.

Ανώνυμος είπε...

OXI FILE . APO TIN STIGMI POU DEN ZITISATE TIN PARAITISI TOU AKATONOMASTOU DIMARXOU SAS EISTE OLOI IDIOI. GIA AFTO MAKRIA APO MAS!!!!

Ανώνυμος είπε...

afti ti stigmi i kozani exei paralisi apo 3000 velventinous. tha ginei ooooo xamos!!

Ανώνυμος είπε...

Και είναι μόνο η αρχή!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Βάγια Σ. είπε...

Δεν τούμπαρε κανένας. Απλά γλύστρισε το αυτοκίνητο.

Βάγια Σ. είπε...

Έμαθα κάτι καινούργιο σήμερα.
Όταν κάηκαν τα Σέρβια, πολλοί Σερβιώτες φιλοξενήθηκαν σε σπίτια Βελβεντινών!

Ανώνυμος είπε...

AFTI TI STIGMI STIN KOZANI EINAI 12768 VELVENTINI

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ "Σ'ΑΥΤΟΥΣ". ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 8.15.. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

TOSO KAIRO AKOUME OTI KAI STA SERVIA YPARXOUN YGIEIS DYNAMEIS. POU EINAI TWRA AFTES OI YGIEIS DYNAMEIS NA KATAKERAVNOSOUN TON AKATONOMASTO.. GIA TA LEGOMENA TOU?

Ανώνυμος είπε...

fisika kai filoksenithikan sto velvento kai egw to elega proxtes se mia fili apo velvento.
giati oi koinwnies eixan tin aftonioiti allilegii kai giati se antistoixes diskoles stigmes pali tha tin epidiksoume ekaterothen. oso kai an travmatisame tin alitheia kai oi dio ekaterothen.
apo kei kai pera exoun ipothei ekaterothen pragmata pou prosevalan kai tis dio plevres.
ftanei re paidia.
oute ta servia einai afta pou epeksan rolo stin sinenonsi tou dimou kai oti kai na poun den tha einai afta pou tha peksoun rolo kai to kseroume oloi. siga min akousoun ton kokolio sto eswterikwn eksallou kanenan den akousan mexri twra.
alla re seis kai anaferomai kai stous patriwtes mou sta servia as afisoume mia xaramada gia na perasoume apo ekei stin periptwsi pou sinenothoun oi dimoi. kai stin teliki akomi ta servia exoun idi zitimata me ta kamvounia kai to livadero pou sinenonontai..
afta
kai min mou valei kaneis erwtimata, variemai na ksekatiniazomai.

kostas

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

υπάρχουν αλλά δεν ασχολουνται με ηλιθιους

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΥΣΣΩΜΗΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

@9.24 Μάλλον δεν ασχολούνται καθόλου!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΜΗ ΣΑΣ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μόλις επέστρεψα απ' την πλατεία, μέτρησα τους Βελβεντινούς και τους βρήκα ...12.767, σωστός ο τύπος (8.35), μπράβο, μόνον για έναν έπεσες έξω... λες να... αγκυλώθηκε;
Κοζανίτης

Ανώνυμος είπε...

@9.42 se pious apefthinese?

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι του Βελβεντού ο αγώνας σας μακάρι να δικαιωθεί.Δεν χρειάζεται ο τόπος φανατισμούς και αδιέξοδα. τΟΝ κΟΚΟΛΙΌ ΚΑΙ ΤΟΥς ΟΜΟΊΟΥς ΤΟΥ μπορούμε να τους βάλουμε στο περιθόριο και να αναδείξουμε δυνάμεις[ΥΠΑΡΧΟΥΝ] που να σκέφτονται να έχουν πνεύμα συνεργασίας για το καλό ολης της περιοχής, Σταματείστε να πυροδοτείται την ένταση αυτό μονον τον Κοκολιό βολευει. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

@10.44 LOGIA, LOGIA, POLLA LOGIA KAI DRASI MHDEN!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΛΩΣΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΕ" 9:50.
Υ.Γ.1 ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ "ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ"? ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ?

Ανώνυμος είπε...

ISWS TOU EMEINE TO SERVIA KOZANIS. DEN KATALAVE AKOMA OTI TWRA EINAI APO TA SERVIA VELVENTOU!!!XAXAXA!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν ΤΕΡΜΑ!!! Μην ακούσω ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟ να ξαναπεί κάτι για τα Σέρβια, αλλά ΟΥΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΡΒΙΩΤΗ να ξαναπεί κάτι για το Βελβεντό! Έχετε καταντήσει ΑΗΔΙΑ πια με όσα σχόλια γράφετε εδώ! Δεν εξυπηρετούν πουθενά! Απλώς υποδαυλίζετε τους δεσμούς των κατοίκων των δύο κοινωνιών. Δεν το βλέπετε αυτό και οι δυο πλευρές;

Δεν ωφελεί να εκθειάζει κάποιος, το πόσο καλή είναι η ίδια του η κοινωνία. Αυτό θα το κρίνει κάποιος άλλος και όχι ο ίδιος! Φτάνει πια αυτήν η ωραιοπάθεια από και τις δυο πλευρές!

Πάρτε το χαμπάρι! Όλοι μας, έχουμε τώρα τα δικά μας προβλήματα, και το Βελβεντό και τα Σέρβια. Και δεν είναι και λίγα! Γιατί δεν κοιτάζουμε πως να τα λύσουμε; Οι κάτοικοι του Δ. Σερβίων ας ασχοληθούν με τα δικά τους και αυτοί του Δ. Βελβεντού με τα δικά τους. Και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ να ρίχνετε "βελάκια" ο ένας στον άλλον!

......Και με τη ευκαιρία......ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ του τόπου σας!!! Στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, παρατηρείται να είναι απόντες οι κάτοικοι των Δήμων. Δεν σας νοιάζει ποτέ τι λέγεται και τι αποφασίζεται εκεί; Πώς βγαίνετε μετά και κατηγορείτε άλλους; ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ να παίρνετε μέρος στις αποφάσεις, που παίρνουν οι άλλοι για τις ζωές σας και για τον τόπο σας! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, και πείτε τη γνώμη σας, για το κάθε τι που πρόκειται να κάνει ο Δήμος σας! ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΕ αυτούς που σας κυβερνούν! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ! Και μην αφήνετε να σκέφτονται οι άλλοι για σας! .....για να μην κατηγορείτε εκ των υστέρων και όταν θα είναι πια αργά, αυτούς που σας κυβερνούν, για τις λάθος αποφάσεις που πήραν, όταν ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ για το τι αποφάσεις έπαιρναν!

κος Λάζαρος

Βάγια Σ. είπε...

Όσοι συμφωνούμε με τον κύριο Λάζαρο, ας μην επιτρέψουμε να συνεχίστούν αυτές οι κοκορομαχίες. Παιδιά του ai vres προσπαθώ εδώ και δυο μέρες να συμμετάσχω στις κουβέντες και δε βρίσκω άκρη! Και ίσως καλό θα ήταν να θέσετε όρο να γράφουμε όλοι με ελληνικούς και πεζούς χαρακτήρες. Θα ξεχάσουμε και τη γλώσσα μας!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα...
Κύριοι που υπογράφετε ως "κοζανίτες", που αμφιβάλω αν είναι αλήθεια αυτό μην υποτιμάτε το Βελβεντό και την χτεσινή συγκέντρωση...
Αν είστε όντως Κοζανίτες φαίνεται από την νοοτροπία σας ότι είστε κατά του αγώνα του Βελβεντού, όπως και οι άρχοντες σας. Και τα χωραφάκια που λέτε ειρωνικά πρέπει να ξέρετε ότι ταίζουν την αγορά σας τόσα και τόσα χρόνια, για αυτό προσέξτε πως μιλάτε.
Αν δεν είστε Κοζανίτες, μαζέψτε 100 άτομα για οποινδήποτε λόγο και μετά κάντε καταμέτρηση των Βελβεντινών. Και ακόμα δεν είδατε τίποτα...

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα του Βελβεντού δεν ενδιαφέρει την Κοζάνη. Η αρχική συμπάθεια προς το αίτημά σας
- παρατηρήθηκε σε πολλά μέλη της πόλης μας - μετατράπηκε αργά αλλά σταθερά σε αποστασιοποίηση προς τα τεκταινόμενα της ευρύτερης περιοχής σας. Η εμμονή σας γύρω από την ανεξαρτητοποίησή σας, όπως λέτε, (λες και σήμερα είστε υπόδουλοι ή πολύ περισσότερο θα είστε αύριο...) μάλλον δεν σας βοηθά στο να πείσετε τους πολίτες όλου του νομού.
Στο χέρι σας είναι στη νέα δομή των δήμων να αποδείξετε ότι είστε μπροστάρηδες. Τότε θα φανεί η αξία σας και ίσως σύντομα αναλάβετε και τα ηνία του νέου Καλλικρατικού Δήμου Σερβίων - Βελβεντού.
Διαβάζω εδώ και μέρες τα σχόλια όλων σας εδώ μέσα και μάλλον πολύ εύκολα παρασύρεται κανείς!... Ωστόσο η διαμάχη σας δεν οδηγεί πουθενά... μόνο απογοήτευση!...
Τελικά είστε ή δεν είστε υπέρ του Καλλικράτη;
Ο τρόπος που ενεργείτε δείχνει ότι είστε υπέρ για όλους τους άλλους, πλην, της κωμόπολής σας!!!...
Αυτό αγαπητοί φίλοι δεν γίνεται κατανοητό!
Κοζανίτης

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΟΖΑΝΙΤΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΥΤΗ Η ΕΜΜΟΝΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΚΕΨΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ
ΑΥΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Φίλοι από την Κοζάνη μην ασχολείστε με το Βελβεντό άλλο. Μας μπούχτισαν. Εδώ στρέφονται κατά δικαίων και αδίκων. Κρίμα και τους είχα σε εκτίμηση.

Λ.Κ. Κοζάνη

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ? ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΕΝΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΑΚΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

EMΠΑΡΓΚΟ ΤΩΡΑ. ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΑΚΟΥΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ;
ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Oi serbiotes 8a grafoun stis taytotites oti einai apo ta Servia Belbentou.
xa xa xa xa xa
enas kambounios

Ανώνυμος είπε...

Απο τους βελβενους περιμενουν οι σερβιωτεσ για να ζησουν.

Το Προφίλ μας