Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στα Σέρβια

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων συγκαλείται αύριο Σάββατο στις 11.30  το πρωί με μοναδικό θέμα συζήτησης τις τελευταίες εξελίξεις στο σχέδιο "Καλλικράτης".
Θυμίζουμε ότι το όνομα του νέου Δήμου που προκύπτει από τη συνένωση των Δήμων Σερβίων, Βελβεντού, Καμβουνίων και της Κοινότητας Λιβαδερού, είναι 'Δήμος Σερβίων-Βελβεντού', ενώ η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων πρότεινε το όνομα 'Δήμος Σερβίων'.

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙς 10.30, ΣΤΟ ΤΟΠ ΤΣΑΝΝΕΛ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΠΙΤΣΙΑΒΑ "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ" ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΟΝΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Κ` ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΕΟΝ..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου, οι πιο μειωμένοι της υπόθεσης είναι οι Βελβεντινοί που καλούνται να χρεωθούν τα δικά σας χρέη! Μια ζωή ανίκανοι να διοικήσεται τον τόπο σας!!! και δεν θέλω μειώσω κανένα συμπολίτη μου γιατί το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά τοπικών αρχών και μόνο! Σκάνδαλο θα αποτελέσει σίγουρα αλλά όχι για τους λόγους που εσύ νομίζεις....!

Ανώνυμος είπε...

φιλε βελβεντινε ---> βελβεντο ειχες την ευκαιρια να γινεις μεγαλο την περιοδο του καποδιστρια αλλα επεναπαυτηκες στις δυναμεις σου γιατι τοτες δεν βγηκες στους δρομους να διεκδηκισεις? μπορουσες να το κανεις με τα χωρια περα απο την λιμνη.τι θα κερδιζες?την νεα αυτονομια σου η την συνενωση με τον δημο κοζανης αφου ο δημος Σερβιων ειναι τοσο μισητος . αλλα για ποσα χρονια ακομα θα κρατουσες? η μεταρυθμιση θα ερχοταν και το ηξερες. δυστηχως ηρθε η ωρα για εσενα. επιτελους μην ριχνετε ΟΛΕΣ τις ευθυνες της σημερινης καταστασης στους Σερβιωτες. εχουν αυτοι ευθυνες για το χρεος τους (αν και εδω που τα λεμε δεν ειναι αυτος ο λογος που δεν θελετε την συνενοση) αλλα και εσεις για το μελλον σας και δεν ενοω εσας αλλα αυτους που σας διοικοισαν εκεινες τις εποχες διοτι αποδυκνειεται οτι δεν ειχαν ματια στο μελλον αλλα στο παρον και στο πως να αρπαξουν οσο τον δυνατον περσσοτερα κονδυλια που και πολυ καλα εκαναν δλδ. θα ερθει και η σειρα που ο νεος δημος Σερβιων θα ενωθει με την Κοζανη και παει λεγοντας. μην παρουσιαζεται την ενωση σας με τα Σερβια την μεγαλη τραγωδια του αιωνα.

Ανώνυμος είπε...

Tο εκτακτο δημοτικό συμβούλιο σερβίων τι θα αποφασίσει?
Να απαλειφθεί απο την ονομασία ο Βελβεντός?
Αυτο θα προκαλέσει μεγαλύτερη αντιπαράθεση ανάμεσα στις 2 πόλεις...
.Τζένη.

Ανώνυμος είπε...

"Μας χαρίζαν το γάιδαρο τον κοιτούσαμε και στα δόντια", όπως θά'λεγε και ο Χ.Ε.

Μπα!! Απλά ο Κοκολιός θέλει να δρέψει δάφνες για το ..κατόρθωμά του. Κοίτα που ο κανένας θα γίνει στο τέλος και ήρωας!!! Άρε ελλάδα αθάνατη.

Έπρεπε το συμβούλιο να γίνει την Κυριακή μετά την εκκλησία για να τον καμαρώσουν και οι ψηφοφόροι του, αλλά νομίζω και αύριο έχει εκκλησία, οπότε ... "ο Θεός να το φιλάει το παληκάρι μας"

Ανώνυμος είπε...

tha simfonisw me tous 2 parapanw anti to blog ayto na ginei ena vima idewn gia politismenous anthropous na doume ti tha ginei melontika ston dieyrimeno kalws h kakws dimo mas,na anevei h poiothta zois ths perioxis,na meiwthei h anergia h estw na dothei ena kinitro s emas pou girname apo spoudes pisw na mhn psaxnomaste pws tha figoume apo edw,sinexizete na asxoliste me to pws tha legete o dimos,poios einai pio tempelis kai poia perioxi exei megaliteri istoria...

Βάγια Σ. είπε...

φίλε 6:22 η λογική σου είναι βασισμένη σε εδαφικές επεκτάσεις! Εσείς τα χωριά των περιχώρων γι' αυτό τα "πήρατε"? Για να υπερτερείτε πληθυσμιακά άσχετα με το αν μπορούσατε να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών και των αναγκών αυτών των κοινωνιών? Και τελικά εφόσον η εξέλιξη αυτή εσάς σας πήγε πίσω σα δήμο, λόγω της διαφορετικότητας που επικαλείστε σα δικαιολογία στη μη ανάπτυξή σας, σε ποιά βάση την προτείνεις και σε εμάς? Μας προτείνεις δοκισμαμένη αποτυχία?

Ανώνυμος είπε...

αυτοί την ώρα στο ΤΟΠ
Θαυμάστες τους, απολαύστε τους.
Κρίμα κρίμα κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Παρέμβαση Μανδραβέλη
"Μπαίνουν ζητήματα ανταγωνισμού και σαν έλληνας πολίτης ντρέπομαι για τη συζήτηση"

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΥΜΕΝΑ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑΒΑΤΡΑΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

vlepo ton kokolio pos ypovathmizei sizitisi kai mou erxete na kano emeto!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα με τοσα εργα που αναφέρει ο κοκολιός τα σέρβια θα γίνουν παράδεισος οπότε δεν τους θέλουμε τους βελβεντινους για βοηθεια. πρόσεχε μονο τις ώριμες μελέτες να μη σου σαπίσουν. Μετά από εφτάμισι χρόνια τώρα θα κάνει εργα. Μας δουλευει κανονικότατα ο οτετζης.

Ανώνυμος είπε...

"Δεν είμαι πρότυπο δήμος εγώ!!!"
Ναι σωστά Δημοσθένη, αλλά άλλο δήμος Σερβίων και άλλο Δήμος Κοκκολιός

Ανώνυμος είπε...

filoi apo ta servia kamaroste ton dimarxo sas!!!!!KRIMA aksizete kati kalitero. KRIMA!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΗΧΤΕΣ
Στεργίου: Το καμένο σχολείο δεν το σεβάστηκαν
Κοκολιός: Στο Βελβεντό κάηκαν τα χωριά και πρέπει να μας πείτε γιατί κάηκαν
Είναι να μην τα πάρει στο κρανίο κάθε σοβαρός άνθρωπός; Ο Μανδραβέλης πάντως έφριξε

Ανώνυμος είπε...

Ππ΄'ες ,ελέτες ετην ΑΝΚΟ και όλες πληρωμένες. Περιμένουμε απο την ΑΝΚΟ να επιβεβαιώσει η να διαψεύσει τα όσα είπε ο Δήμαρχος. Το πνευματικό κέντρο δήμαρχε χάθηκε οριστικά και αμετάκλητα. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙς ΜΕΛΈΤΕς ΤΟΥ Ιστορικού κέντρου όπως το λές καμιά δεν έχει πληρωθεί και τίποτα δεν θα γίνει Ειναι ντροπή να λές τόσα ψέματα στην τηλεόραση και να σε ακούει και κόσμος ρων ΣΕΡΒΙΩΝ ότι έκανες έργο ντροπή

Ανώνυμος είπε...

den exw dei tin ekpobi giati eimai thessaloniki. alla poly tha ithela, pragmatika einai silektiki.
pws ta katafernoume etsi pada?
telika borei o kalikratis na einai mia idi xamenh efkaireia, isws kai oxi. ax vre manwlh...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ (TOP).ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΚΚΟΛΙΟΥ.ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ( ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΦΟΔΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΚΚΟΛΙΟ ΘΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ,ΧΡΕΩΝ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ). ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ Κ ΚΟΚΚΟΛΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ , ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΧΙΑ? ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

προκλητικη η εισοδος του βελεβντινου στην εκπομπη.ελπιζω να μην εκφραζει την κοινωνια του βελβεντου.

Ανώνυμος είπε...

ελπιζω οι βελβεντινοι να μην προβουν σε κλεισιμο της γεφυρας ως ενδειξη διαμαρτυριας. καλυτερα να διμαρτυρηθουν μεσα στα ορια του δημου τους γιατι αυτο θα οξυνει τα πραγματα και απο τις δυο πλευρες.ενας Σερβιωτης που δεν εχει κανενα προβλημα με τους βελβεντινους και ευχεται να κερδισουν την ανεξαρτησια τους.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα δόθηκε ακόμη ένα ηχηρό μύνημα προς την κεντρική εξουσία.
Αν θέλεις η περιοχή νοτίως της λίμνης να έχει κάποιες προοπτικές και σιγά σιγά να αποκτήσει αναπτυξιακή πορεία, εφάρμοσε κεντρική διοίκηση το αρχικό σου πλάνο και κάνε ΔΥΟ ΔΗΜΟΥΣ. Ειδάλως θα θερίσεις αυτό που με τις παλινωδίες έσπειρες, και θα διχάσεις ακόμη περισσότερο δύο κοινωνίες, και όλους όσους συμπράτουν μαζί τους, που ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον βρουν το timing να προχωρήσουν μαζί.
Τώρα γίνεται λάθος ενέργεια σε λάθος χρόνο. Πρέπει αυτό να γίνει κατανοητό από τη δημοτική αρχή των Σερβίων και τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του Νομού. Κύριοι μπορεί να έχετε μακροχρόνιους στόχους αλλά παραβλέπετε το βραχυχρόνιο μπλοκάρισμα που πάτε να δημιουργήσετε. Αλλάχτε το έστω και τώρα, πριν να είναι αργά, πολύ αργά.

Ανώνυμος είπε...

O KOKOLIOS MEGALOSE AKOMA PIO POLI TO XASMA ANAMESA STIS DYO KOINWNIES. OI YVREIS POU EKSAPELISE OI SYKOFANTIES KAI TO PSEVDOS DEN EXOUN PROIGOUMENO. O EMPEGMOS PROS TOUS DIMOTES TOU KSEPERNA KATHE ORIO. EKANE OLI TIN PERIOXI REZILI ME TA LEGOMENA TOU TON FANATISMO TOU KAI TON TROPO POU ANTIMETOPISE OLOUS ANEKSERETWS TOUS SYNOMILITES TOU. EPISIS MAS EIPE EMESWS PLIN SAFWS ITI O LOGOS TIS APOTYXIAS TOU ITAN O MEGALOS ARITHMOS TWN DIMOTIKWN DIAMERISMATWN TOU DIMOU SERVIWN. DEN MAS EIPE OMWS GIATI THEOREI OTI O NEOS DIMOS ME PERISOTERA DIAMERISMATA MPOREI NA KYVERNITHEI. AFOU APETIXE STON MIKRO DIMO (LOGO POLLWN DIAMERISMATWN KAI EPIDI OPOS EIPE ITAN MEGALA TA EKSODA GIA TA NEKROTAFIA KAI TO KOPSIMO TWN XORTWN) THA PETIXEI STON MEGALO? EPISIS APEFYGE NA APANTISEI STIN ERWTISI GIA TO SKANDALO TWN XREWN TOU DIMOU LEGONTAS APLA OTI KAI ALLOI XROSTOUN.....

Ανώνυμος είπε...

O idios topothetise to xreos sta 1,4 ekat. euro. Fysika ayto den isxyei kai prepei na einai peripoy to anoigma toy 2009. Ayto o idios ennoei xreos, ti prostheto kathe xrono. Ayto omws einai elleima. Einai opws h xwra. Exei esoda 4,5 ekat. katanalwnei 5,9 ekat. kai prosthetei 1,4 sthn plath toy. Den yparxoyn polites na toy poyne oti odhgei to dhmo sto D.N.T.

Ανώνυμος είπε...

Isxyros antras toy Nomou apodeiknyetai o Kyrios Koykoylopulos. Ta fernei ola ekei pou nomizei aytos.
Sou leei sta Serbia exw parapanw psifous apo to Belbento.
Aloimono mas.

Ανώνυμος είπε...

O KOUKOULOPOULOS ORAMATIZETE ENAN TERASTIO DIMO KOZANIS. I DIAFENOMENI APOTYXIA TOU DEVRIMENOU DIMOU SERVIWN VELVENTOU ERXETE "KOUTI" STA SXEDIA TOU. AS KSYPNISOUME OLOI GIATI O SYGGEKRIMENOS "KYRIOS" DEN THA DOSEI TROFI STA XWRIA MAS OUTE STA PAIDIA MAS.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΚΟΛΙΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ? ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ 45 ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ? ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ? ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΕΤΣΙ?
ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ ΧΩΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ?
ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΟΥΡΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ?
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ?
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΛΕΑΝΘΗ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΗ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ?
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ 1940?
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΖΗΖΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΧΑΡΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΛΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ?
ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ?
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

o koukoulopoulos tin exei kanei tin kali. kai ta paidia tou ta exei taktopoisei. kai gia ta paidia tis kozanis isws kati kanei. ta paidia omws twn serviwn kai tou velventou tha ta afisei sto eleos tis moiras i kai tha stathei empodio stin proodo tous. kairos na ksesikothoume oloi kai na kseskepasoume ta paixnidia aftou tou ypokeimenou.

ΑΝΙΨΙΟΣ ΕΝΟΣ ΗΡΩΑ είπε...

Ο Στάμκος Κλίγκος το παλικάρι που κρεμάστηκε από τους γερμανούς στον πλάτανο αφού παραδόθηκε στους κατακτητές από προδότες τις γύρο από το βελβεντό περιοχής (που φορούσαν και γερμανικές στολές) πρέπει να ωρύεται με τα λεγόμενα του ελεεινού κοκολιού. Ντροπή του γιατί η εικόνα του κρεμασμένου και βασανισμένου παλικαριού δεν έχει φύγει ακόμα από το μυαλό των ζώντων συγγενών του.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ

ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΚΤΛ ΚΤΛ

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΝΙΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ

ΥΓ: ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ...

velventinosBlogger είπε...

ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΝΑ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΙΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑ ΓΡΑΜΕΝΑ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΩΝΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ------ ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

εχω μια απορια με τους βελβεντινους . ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΛΙΟΥ ΤΗ ΘΑ ΠΡΑΤΑΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΤΕΔΚ? ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ. ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΙΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΤΙΡΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΔΛΔ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΑΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣ? ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ) ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΙΠΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 4500 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΜΦΙΒΑΛΟ ΑΝ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000-3500 ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12.000 ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΛΔ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΕΝΩ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ 30-40 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ? ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΡΓΩΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβετε ότι το Βελβεντό έχει τα φόντα να σταθεί ως ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ διότι μπορεί να καλύψει άλά όλες τις απαιτήσεις του. Μάλιστα θα είναι ανταγωνιστικός τόσο του Βοϊου όσο και των Σερβίων και ίσως σε 4-5 χρόνια θα παρέχει καλλίτερες υπηρεσίες απ' αυτούς. Ο μικρός πληθυσμός του θα λειτουργεί υπερ του.

Ανώνυμος είπε...

3:38 e fysika ama dimiourgithoun kamia 100aria nees theseis ergasias prepei na eisai xazos gia namin to katafereis se mia kleisti koinwnia opws i dikia sas, alla etsi tha vgeite tzampa magkes giati allo 4500 katikoi kai allo 18000 kai allo 18 xwria sin ta servia =19 kai allo mono to velbento

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΒΛΑΧΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΓΓΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΒΛΑΤΗ ΚΑΙΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΑΥΤΗ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΟΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΩΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ....ΑΡΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΑ Π ΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ'''''

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία με τους Σερβιώτες...

Δηλαδή εσείς τί θα κάνατε στη θέση του Δημάρχου Βελβεντού? Θα δεχόσασταν ελαφρά τη καρδία να πάτε από έναν δήμο που όλα λειτουργούν ρολόι σε έναν δήμο-συνονθύλευμα. Ο καθένας προασπίζεται τα συμφέροντά του. Και στο κάτω κάτω δεν μπορεί μία δημοτική αρχή που με πολύ κόπο έχει φέρει το Βελβεντό εκεί που είναι να ΜΗΝ επιβραβεύεται και μια άλλη που τόσα χρόνια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ να παρασημοφορείται. Γιατί η προσάρτιση του Βελβεντού είναι παράσημο για τα Σέρβια.

Με αυτά που λέτε παραδέχεστε ότι χωρίς το Βελβεντό δεν μπορείτε, έστω και έτσι.

Και επιτέλους πείτε στον δήμαρχο σας ότι η ιστορία δεν σταματάει πριν την εκλογή του. ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ, Η ΕΠΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ Χ Ρ Ε Ο Σ !!! Και δυστυχώς φίλοι Σερβιώτες η πρόσφατη ιστορία σας είναι αυτή που σας δημιουργεί προβλήματα.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΙΑΤΣΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ -ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΑΒΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑΡΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Τι απόφαση πήρε σήμερα το ΔΣ των Σερβίων;

ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΣ είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ TOP CHANNEL!!! ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΥΣ!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΡ ΡΕ??????? ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!! ΠΙΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ!!!

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

MIN EKSORGIZESE SIATISTINE!!!TIN FAGATE MPAMPESIKA TIN NEAPOLI. KALYTERA KANE TIN PAPIA.. AINTE!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΒΗΜΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΨΑΧΝΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Μ Ε ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ

ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΣ είπε...

ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ???? ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΕ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!

ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΑΣΤΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ Ο ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Μ Ε ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

E, oxi kai opados tou Manou o Mandravelhs...me th gynaika tou na einai arxi-grammateas tou Papakonstantinou! Eleos me tous stratevmenous dimosiografous! Mazi kai o Pliatsios!

ΕΝΑΣ ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΣ είπε...

ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ( ΣΑΦΩΣ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ), ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑΠΟΛΗ/ΤΣΟΤΥΛΙ , ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΒΕΛΒΕΝΤΟ . ΑΠΟΡΙΑ , ΑΝΗΣΥΧΙΑ , ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ . ΑΣ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΗΡΕΜΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ . ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ !

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!

...

Βάγια Σ. είπε...

Οι αδιόριστοι εκπειδευτικοί μπούκαραν σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας για να διαμαρτυρηθούν, αλλά οι Βελβεντινοί είναι οι επικίνδυνοι.
Έξω από τη Βουλή έπεσε ξύλο σε διαμαρτυρία των κατοίκων της Κύμης για τον Καλλικράτη, αλλά μόνο οι Βελβεντινοί ξεσηκωνόνται.
Στην Πιερία τραυματίστηκε βαριά ένας διαδηλωτής για τον Καλλικράτη, αλλά μόνο οι Βελβεντινοί κατηγορούνται για ανταρσία.
Οι Σιατιστινοί έκλεισαν την Εγνατία, αλλά οι γελοίοι είναι οι Βελβεντινοί που άναβαν κεράκια και δεν ενοχλούσαν κανέναν.
Στο Καρλόβασι της Σάμου σκάφη διαφόρων ειδών (αναψυχής, αλιευτικά και άλλα) έκλεισαν για μισή ώρα της είσοδο του λιμανιού εμποδίζοντας τον απόπλου του πλοίου "Νήσος Μύκονος", προς τον Πειραιά, αλλά οι Βελβεντινοί είναι γραφικοί που κάνουν πολιτισμένο και διακριτικό αγώνα.
Για να μην κουράσω, ο Καλλικράτης είναι ανεπιθύμητος σε όλη την επικράτεια και ο κάθε δήμος κάνει τον αγώνα του, αλλά εμείς οι Βελβεντινοί πως τολμάμε και αντιτιθέμεθα σ' αυτό το νομοσχέδιο-πρότυπο ανάπτυξης?

Καλημέρες

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΙΑ Σ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ". ΔΕΣ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΕΡΒΙΩΝ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ "100" ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ "ΔΛΔ" 3:01 ΣΕ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΡΤΟΥΝ" ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ

Βάγια Σ. είπε...

που μπορώ να τα δω αυτά?
μένω εκτός νομού και δε μπορώ να έχω πλήρη εικόνα.

ai-vreS είπε...

Βάγια λίγη υπομονή - θα το φροντίσουμε.

Το Προφίλ μας