Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ο Καλλικράτης και η προοπτική του - Βλέποντας το μέλλον να μην αγνοήσουμε το παρόν

του Γιάννη Σόκουτη, Αντινομάρχη Κοζάνης
Για την αδήριτη αναγκαιότητα της διοικητικής μεταρρύθμισης της χώρας ελάχιστοι, νομίζουμε, έχουν αντίθετη άποψη. 
Η ανάγκη επίσης δημιουργίας ισχυρών οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης με αρμοδιότητες και πόρους, που θα ενισχύσουν τη θέση και το ρόλο της ελληνικής περιφέρειας έναντι του αθηνοκεντρικού κράτους δεν μπορεί να τεθεί σε αμφιβολία. Όπως επίσης και η ανάγκη να δούμε και να σχεδιάσουμε το μέλλον του τόπου αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και ελαχιστοποιώντας τα μειονεκτήματα και τις αδυναμίες. 
Όλα αυτά βέβαια έχουν σαν βασική προϋπόθεση τη συζήτηση, το διάλογο και σαν απόρροια αυτού τη συναίνεση της κοινωνίας. 
Στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο του “Καλλικράτη” και ειδικά στο Νομό Κοζάνης οι διάφορες παλινωδίες, τα ήξεις - αφήξεις και οι αλλαγές μέσα σε διάστημα λίγων ημερών δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κλίμα, δίχασαν τις τοπικές κοινωνίες και τραυμάτισαν σοβαρά την κοινωνική συναίνεση, που είναι η αναγκαία προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος της διοικητικής μεταρρύθμισης. 
Με τη διαμορφωθείσα κατάσταση και για εκτόνωση του κλίματος προβάλλει ως μονόδρομος η δημιουργία στο Νομό εφτά (7) Δήμων (με το Βελβέντο , την Αιανή και δυο (2) στο Βόιο) και σε βάθος χρόνου 4-5 ετών να καταδειχθεί και να κριθεί ποιοι Δήμοι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα και τις προδιαγραφές της διοικητικής μεταρρύθμισης. 
Η λύση αυτή μπορεί να άρει τα αδιέξοδα και το αίσθημα αδικίας στις τοπικές κοινωνίες εξασφαλίζοντας στις δύσκολες συγκυρίες, που διέρχεται η χώρα, ένα ήρεμο παρόν πάνω στο οποίο να οικοδομηθεί με νηφαλιότητα και διάλογο ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή μας.

Σχόλιο ai-vreS: εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Κασαπίδης...
Άνω Παναγιά, Κάτω Παναγιά, Πέρα Παναγιά, Δώθε Παναγιά ....

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ ελεγα που ειναι ο γιαννης??οεο???ο αντινομαρχης μας???οεο???δε θα μιλησει???οεο??

Ανώνυμος είπε...

Να ευχηθώ καλοτάξιδο το νέο καράβι (καλλικράτης) στον καπετάν Κοκολιό, στον υποπλοίαρχο και πρόεδρο των κάστρων Μπουχουρά, και στον μάγειρα Ζυγούρη, και στα άλλα μποθμπούκια του δήμου επίσης...αντε και μόλις πιάσετε λιμάνι ανεβαίνουμε και μείς!!!

Ε.Σ. είπε...

Όπα όπα "οεο"
Τον αντινομάρχη μας, αφήστε τον σε μας "οεο"!
Προηγείται η κρίση των Βελβεντινών. Κι αν αυτή φανεί ότι δεν είναι αρκετή θα σας φωνάξουμε για εξεταστές.
Εσείς κοιτάξτε το δικό σας το καμάρι. Τον δήμαρχο του κ#@λ*&, να πάρει πίσω ότι είπε την Παρασκευή και μετά τα ξαναλέμε.
Ο αντινομάρχης "οεο" είναι στα χέρια της Βελβεντινής κοινωνίας....

Ε.Σ.

Βάγια Σ. είπε...

Ο Χριστός και η Παναγία!!!!
Μα ο Καλλικράτης αγαπητέ κε Σόκουτη θέλει να δημιουργήσει πολλές Αθήνες κι εσείς μιλάτε για ισχυρούς οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης με αρμοδιότητες και πόρους, που θα ενισχύσουν τη θέση και το ρόλο της ελληνικής περιφέρειας έναντι του αθηνοκεντρικού κράτους?
Και σε περίπτωση που πάρει κι άλλη δύναμη η τοπική αυτοδιοίκηση, όσους δεν έχουμε μπάρμπα εκεί, μας έφαγε η μαρμάγκα!

Ανώνυμος είπε...

ante mas zalisate oloi laikistes kai psifothires! peste tin alithia ston kosmo gia ton kallikrati kai to noima autou (an ton gnorizete fisika...)kai min eistai mono gia lezanta.Afiste tis topikes koinonies isixes kai mi tis bazete na tsakonontai!O kathenas exei prosopika problimata na lisei etsi opos katantisate ti xora kai se ligo kairo tha exei kai problimata epibiosis!

Ε.Σ. είπε...

Ο στόχος αυτός είναι φίλε 3:57
Τα τσακάλια από πολύ ψηλά, με τους υπαλλήλους στην Αθήνα κι αυτοί με τη σειρά τους, τους υπαλληλίσκους βουλευτές κι αυτοί πάλι με τη σειρά τους, τους δουλίσκους τοπικούς άρχοντες που ταπεινά τους υπηρετούν γλείφοντας και έρποντας. Να μην αφήσουν την Ελλαδάρα μας σε χλωρό κλαρί είναι η εντολή. Αλλά τη φωτιά που έρχεται δεν την υπολογίζει κανένας.
Εεεεειιιι Σόκουτη που σε είχα και δάσκαλο, μεγάλωσα τώρα και αγρίεψα μεγάλε.
Πες στα φιλαράκια σου, σε όλη την παρέα όμως ότι έρχεται η ώρα τους... κι αν κουνηθούν πολύ... απλά θα έρθει γρηγορότερα.
Εσένα που σ΄ ακούνε, στα λέω να τους τα πεις.
Το καζάνι της οργής βράζει!
Α! αν θες να μάθεις ποιά είμαι ρώτα κι έλα να με βρεις για να τα πούμε σαν άντρες!!!
Αράδιασες μια ελληνικούρα και καθάρισες!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.....

Πίσω και σας φάγαμε, ΑΡΚΕΤΑ!

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Oson afora ton Sokoti, distixos den ton bgenoune ta sxedia gia ypopsifios dimarxos tou neou dimou dioti den exi psifoforous mia kai episima oi sindimotes mas paredosan tis kalpes, k. Sokoti i topiki aytodiikisi den einai E8NIKI TRAPEZA !!! tora erxome ston Kokolio, mporei na fadozode merikoi oti den 8a eklexuei xana dimarxos, apospi tous alla ego tous leo na min epanapayode se ayto, ean kai to tonizo to Pasok den parousiasi ena sigrotimeno sindiasmo me prosopa katallila den prokite na kerdisi stis ekloges giati i torini adipoliteysi einai gia na tous kremasoune koudounia mono, dite kai moni sas ta video pou kikloforoune sto youtube apo ta dimotika simboulia tis pou an mi ti allo 8imizoune ateliotes bradies geliou !!!

ΙΕΝΑΣ ΣΙΑΤΣΝΟΣ είπε...

ΑΙ ΚΙ ΤΟΥΤΟΥΣ ! ΜΠΑΙΛΤΣΑ !
ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΙ ΄Τ΄Ν ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ !
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΑΠ΄ΕΓΡΑΨΑ ΙΑ ΑΥΤΗΝ
(ΙΆ ΠΑΡΑΠΑΝ΄), ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙ ΙΑ ΤΟΥΤΟΥΝ .
ΩΡΕ , ΟΥΤΙ ΣΥΝΕΝΟΥΗΜΕΝ΄ ΝΑ ΤΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ !

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ Ο κ. ΣΟΚΟΥΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ...! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...!

Ανώνυμος είπε...

Sokoti mia zoi kai me ton xorofilax kai me ton astifilax, se pirane xabari kai sto Velvedo oi sindimotes sou, keros einai na analabei kai kanenas neos, giati esi kai ta pedia sou boleytikes katalilos kai epi Pa-Sok kai api Neas Dimoprasias

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΚΡΥΠΝΟΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιαννάκη πες αλευρι...
Ρε κόψε την πλάκα μπαγασάκο...κανείς σας δεν έχει μπομπόλια να πει το αυτονόητο πια..
Τόσο ξευτιλισμένα πολιτικα ανθρωπάκια είστε όλοι...
Η διοικητική μεταρύθμιση έγινε μπάχαλο από τον Δήμερχο Πάρου και έδωσε τροφή για λαικισμό και προεκλογικό αγώνα σε σας τα ανθρωπάκια.
Θα βγουν και στη φόρα τα δικά σου Γιαννάκη για τις δύο χάρες που έκανες σε κάποιους πέρα από το ποτάμι...
Καρτέρα και έρχεται γιατί η εκδίκηση είναι πιάτο που...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε συντοπιτη μου,6.42 με καλυψες απολυτα,οπως πιστευω και ενα μεγαλο μερος των Σερβιωτων!
Με τετοιες ξεκαθαρες σκεψεις θα προχωρησουμε μπροστα!
Ας κοιταξουμε τα προβληματα και ας αφησουμε τις μικροπρεπειες και τα κομπλεξ του χθες!
Οι φιλοι μας οι Βελβενδινοι δεν πρεπει να βαζουν στο ιδιο καζανι ολους τους Σερβιωτες!
Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι!
Η φραση σου "ΦΙΛΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ" ειναι ολη η ουσια του θεματος που μας απασχολει αυτες τις μερες!

Ανώνυμος είπε...

ena apo afta pou tha mas xorizoun gia xronia einai oi diloseis tou dimarxou sas sto top channel. apo tin stigmi pou den vgeike oute enas ygeiws skeptomenos serviotis na ton katadikasei dimosia simenei oti yiothetite tis apopseis tou. ginete FILOI MAS loipon me erga kai oxi me logia. mexri na ginei afto na eiste sigouroi oti afta pou tha mas xorizoun tha einai poli perisotera apo afta pou mas enonoun.

ai-vreS είπε...

Ανώνυμε με τον κουτσομπολιό: !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

???????!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

11.26, ο δημαρχος μας, θα παρει την καταλληλη απαντηση οταν ερθει η ωρα!
Εσυ απο την στενοκεφαλια σου, ποτε θα απαλλαγεις;

Ανώνυμος είπε...

Otan parei tin apantisi o dimarxos sas. mexri tora omws eisaste lalistatoi enantiwn tou velventou.kai panta sto plevro tou dimerxou sas eidika otan ekane aftes tis aparadektes dilwseis. poniroulika!!!

Ανώνυμος είπε...

Στου κουφου την πορτα,οσο θελεις βροντα!

Ανώνυμος είπε...

poly tha ithela na tin dw aftin tin peivoiti ekpobi. alla kaneis den aksiothike na tin anevasei sto youtube

Ανώνυμος είπε...

@11.56 edo symfonoume file mou!

Ανώνυμος είπε...

αμα ειναι αυτο το προβλημα σας μονο...αντε να μαζευτουμε μια μερα να τον ριξουμε απο την γεφυρα τωρα που ανεβηκε και η σταθμη στη λιμνη... διαβαζα σε παραπανω αναρτησεις να μιλατε και οι μεν και οι δε για ανεξαρτησιες λαους και τριχες κατσαρες...αντι να δουμε την επομενη μερα και να δουμε πως θα συμπορευτουμε και θα αναπτυχθει η ευρυτερη περιοχη αναλωνεστε σε μικροτητες και εχθρες 2 χωριων που ουτε καν θυμαται κανεις πως ξεκινησαν

Γιαννης Θ

Μετριοπαθείς Βελβεντινός είπε...

Φίλοι συντοπίτες κάτοικοι του δήμου Σερβίων. Σαφώς και ένα σημαντικό κομμάτι σας ενώνετε με φιλικούς δεσμούς με το Βελβεντό και έχουμε πολλά που μας ενώνουν. Θα πρέπει όμως να καταλάβετε ότι ο μέσος Βελβεντινός δεν έχει τίποτα να χωρίσει μαζί σας, αλλά έχει πληγωθεί πολύ η αξιοπρέπειά του. Αυτό έγινε την περασμένη Παρασκευή σε δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό. Και επειδή ξέρουμε ότι η κεφαλή κάθε κοινωνίας είναι η δημοτική της αρχή, γι' αυτό και εδώ και μερικές μέρες υπάρχει μία πικρία προς την κοινωνία των Σερβίων όχι γιατί αυτή συμφωνεί με τη θέση που εξέφρασε ο δήμαρχός σας, αλλά γιατί κανείς δεν βγήκε δημόσια να εκφράσει την αντίθεση του και να πει " κ. Κοκκολιέ οι θέσεις σου ως προς την ιστορία, είναι προσωπικές και ακραίες, και δεν εκφράζουν την θέση μας ως κοινωνία απέναντι στους γείτονές μας. Δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση παρόλες τις διαφωνίες σας με τον κ. Στεργίου" Μερικές τέτοιες φωνές θα βοηθούσαν σε άμεση εξομάλυνση των σχέσεων των δύο κοινωνιών και ένα πρώτο μικρό βήμα για μελλοντική περαιτέρω συνεργασία.

Ανώνυμος είπε...

1.43 δεν υπαρχει πιο ερεστικος απο τον στεργιου που μιλαει για νοικοκοιρεους κ`ψευτοκουλτουρα στο βελβεντο!!βλεποντας αφ`υψηλου τους αλλους?!!εσεις που ειστε 50 χρονια πισω σε θεματα συμπεριφορας απο ολη την περιοχη..βαλτε του μυαλο και υστερα μιλατε για αλλους

Ανώνυμος είπε...

σας θιξαμε τον στεργιου και δεν παιρνατε τα σχολια μας ε??ενω απο αλλου για αλλους τα δεχεστε φυσικα ε?!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 1,43 ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΑΚΡΕΕΣ Η ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΑΣ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΕΝΤΑ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΩΘΕΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Ε.Σ. είπε...

Ποια αξιορέπεια μωρέ έχει πληγωθεί?
Ποιόν ουσιαστικό διάλογο?
Ποιές λύσεις κοινά αποδεκτές?
Το είπε ο δήμαρχός σας!
Είμαστε καθόλου με τα καλά μας? Θα το διαπραγματευτούμε κιόλας?
Παιδιά έγιναν πολύ άσχημες δηλώσεις, έπεσε η τουφεκιά κι άντε να τα μαζέψεις τώρα.
Χάθηκε κάθε μέτρο.

Κρίματα μύρια....

Ε.Σ.

Βάγια Σ. είπε...

10:16 κοίτα τι ισχυρίζεται ο 9:45 o Σερβιώτης... ότι είμαστε 50 χρόνια πίσω σε θέματα συμπεριφοράς οι Βελβεντινοί. Ή εσύ λες ψέμματα περί ακραίων προσωλητικών θέσεων ή ο 9:45 δεν είναι νοήμων!
Ο Μετριοπαθής Βελβεντινός σας έδωσε το στίγμα. Ακόμα και εμείς οι όχι τόσο θερμόαιμοι που σκεφτόμαστε την αυριανή, μετά τις δηλώσεις Κοκολιού δε θέλουμε να έρθουμε σε καμία επαφή με αυτόν και τους όμοιούς του.
Και φυσικά ο Κοκολιός έχει αυτή τη θέση γιατί εσείς του τη δώσατε! Που καταλήγουμε λοιπόν!?

ai-vreS είπε...

Φίλες και φίλοι,
ζητούμε την κατανόησή σας και τη συμβολή σας στο να διατηρήσουμε, έστω και την τελευταία ώρα, την ανθωπιά και την αξιοπρέπειά μας.
Έχουν ειπωθεί πολλά ένθεν κακείθεν...
Σαφώς και τα κακόβουλα, εμπρηστικά σχόλια και από τις δύο (3,4,5, ....) πλευρές δεν εκφράζουν το σύνολο των πολιτών.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Θα επιθυμούσαμε να το κάνετε κι εσείς.
Τουλάχιστον γι' αυτή την εβδομάδα....

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σόκουτη πες αλεύρι... το Βελβεντό σε γυρεύει και σε περιμένει

Ανώνυμος είπε...

Τώρα κύριε αντινοοομάρχα;

Ανώνυμος είπε...

Οι Βελβεντινοί δεν ξεχνούν τόσο εύκολα Κ. Σόκουτη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑ ΒΑΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ Ο 9.45 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΩΝ,ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕΡΒΙΩΝ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ(ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ)ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τον Γιάννη, πως από δω; Οι 7 Δήμοι θα είναι το άλλοθί σου;

ai-vreS είπε...

Προς το φίλο/-η που ρωτά για τις διαγραφές σχολίων: είπαμε να καταργήσουμε μερικά σχόλια μήπως και περισώσουμε κάτι.
Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για όλους.

ai-vreS είπε...

Βάγια (μας)
κάποια σχόλια που δεν περιέχουν υβριστικές λέξεις περνούν (χαλαρό screening) - μετά πρέπει να τα διαβάσει άνθρωπος (και όχι bot) για να δει και το νόημα.
Σε καμία περίπτωση δεν ενθαρρύνουμε σχόλια επί προσωπικού. Και γενικώς ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες.
Η τιμωρία των "ανέραστων" είναι ακριβώς η κατάστασή τους!

Βάγια Σ. είπε...

ai vres ζητάω συγνώμη που σας "κατηγόρησα" για συγκατάθεση σ' αυτά τα μηνύματα... Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας και την ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας.
Φίλε μου 10:46 δεν ξέρω από πότε μπαίνεις εδώ... αν έχεις καιρό, θα ξέρεις ότι κινούμαι σε τόνους ήρεμους, αποφεύγω χαρακτηρισμούς αλλά την άποψή μου την παραθέτω με όποιο κόστος.
Λάθη κάναμε όλοι -και εγώ η ίδια- και κύρια αιτία τους είναι ο φόβος ένα "συναίσθημα" απόλυτα φυσιολογικό αυτή την περίοδο που διανύουμε. Αν καποιος μπορούσε να μου διασφαλίσει ότι η ανάπτυξη του Βελβεντού (όποια κι αν είναι)μετά τη συνένωση θα προχωράει με τον ίδιο ρυθμό, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δε θα με έβρισκε πολέμιο της η συνένωση των δυο δήμων.
Ο φόβος όμως πως τα δεδομένα θα αλλάξουν και επιπρόσθετα η ξεδιαντροπιά του Δημάρχου σας (που δεν κοιτάει τα δικά του) να μας αποκαλεί προδότες, με κάνει να χάνω την ψυχραμία μου και να λειτουργεί εις βάρος μου τελικά αν θέλεις.
Σίγουρα όμως δε διακατέχομαι από σωβινισμό (αλλιώς δε θα τα έχωνα στο Σόκουτη) και ούτε από ρατσισμό (έχω δώσει πολλάκις συγχαρητήρια στα παιδιά του BLOG που είναι Σερβιώτες). Αγαπάω όμως τον τόπο μου και φοβάμαι πως το μεγάλο ψάρι θα φάει το μικρό μετά τον Καλλικράτη!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΒΑΓΙΑ ΠΩΣ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ)ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΗΜΩΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ 2 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ? Η ΒΑΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΟΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ? ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΚΗ?

ai-vreS είπε...

Αφαιρέθηκε σχόλιο που έθιγε τη Βάγια προσωπικά. Περί Μίκη δεν έχουμε καταλάβει που το πάς φίλε/φίλη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΕΧΕΤΕ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...."ΑΝ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ". ΠΙΑ ΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ai vres. ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ?

ai-vreS είπε...

Φίλε /η μας ποιο είναι το νόημα αυτού του σχολίου; Σαν τι δηλαδή να πουν περί Θεοδωράκη και εξορίας;

Ε.Σ. είπε...

Φίλε 12:01 μιας και δεν βάζετε ούτε ψευδώνυμο, ενώ εμείς δώσαμε τα ονόματά μας...
Πας ντουγρού για σκόπελο!!!!
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο δήμαρχός σου! Η ανωνυμία σου είναι η κουκούλα σου!
Θες τη γνώμη μου για το Μίκη?
Ο Μίκης, φίλε μου, κυλάει στο αίμα μου!
Είναι στην καρδιά μου!
Και πλημμυρίζει με φως το νου μου στις δύσκολες αυτές ώρες που περνά η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
Ο Μίκης είναι η ίδια η ζωή!
Μακάρι η φύση να τον γέννησε αιώνιο!

Άστον έξω από αυτή την ασφυκτικά "δύσωσμη" ατμόσφαιρα που φτιάξαμε εδώ μέσα.

Επιπλέον δεν θα τα μοιραστούμε και όλα τα εσώψυχα μαζί σας!!!

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

"ΔΥΣΩΣΜΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ". ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ, Ε.Σ.
ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ, ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΥΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΕΡΓΗ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΡΒΙΑ Κ ΒΕΛΒΕΝΤΟ?

ΓΙΩΡΓΟΣ

ai-vreS είπε...

Μην κοιτάτε το παρελθόν - αυτό μας έφτασε εδώ, αλλά το μέλλον. Το βλέμμα στην επόμενη μέρα.

Ε.Σ. είπε...

ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ...

Τη δεκαετία του 1980 το πασοκάκι ήρθε στο Βελβεντό για να αναπτύξει επιπλέον, εξελίσσοντας την ήδη υπάρχουσα συναιτεριστική δραστηριότητα, δημιουργώντας τον γυναικείο συναιτερισμό.
Γιατί δεν ήρθε στα Σέρβια ΕΕΕΕ??????
Πάτησε πάνω στις πλάτες των γυναικών του Βελβεντού για να φάνε αυτοί στο τέλος και να ετοιμάσουν την κυβέρνηση που μας κατασπαράζει σήμερα.
Πάτησε πάνω πλάτη της μάνας μου, της γειτόνισάς μου, της θείας μου, της φίλης μου.....Για να γίνει το πασοκ που ήρθε σήμερα μέσα από σένα να τα διαλύσει όλα. Γιατί, έφαγαν, μας ξεζούμισαν και βαρέθηκαν να σπάνε τις μίζες για ρίχνουν τα ρέστα στα χωριουδάκια μας. Μέσα από τον κωλοκαλλικράτη θα μας εξαφανίσουν. Δεν το καταλαβαίνετε επιτέλους.
Στο λάκο θα πέσουμε μαζί!!!!
Για πιά συλλογική ανάπτυξη μιλάτε.....
Τάφος άνοιξε φίλε και μας πετάνε μέσα ζωντανούς.
Ξαναδηλώνω άθεη, αναρχική και ανένταχτη κομματικά....έτσι για να μην πέσεις στη λούμπα και νομίζεις ότι κατηγορώ το ένα κομματάκι επειδή είμαι οπαδός του άλλου!!!
Κι αν νομίζετε ότι το ζητούμενό μου είναι τα λουλούδια κι οι λακούβες, ε τί να πω....δεν έχετε καταλάβει τίποτα!!!

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ

Ε.Σ.

Βάγια Σ. είπε...

Το πρώτο θέμα που έχουμε μετά τη συνένωση είναι οι ανήμποροι κάτοικοι των Σερβίων που έχουν την ανάγκη μας μιας και η βοήθεια στο σπίτι δε θα τους δίνεται πια. Βελβεντινοί δείξτε τη μεγαλοψυχία σας!
Τί προτείνετε?
Αυτοί οι άνθρωποι είναι και άποροι?
Εγώ μόνο οικονομικά μπορώ να συνεισφέρω επειδή είμαι μακρυά.
Ακούω προτάσεις!

ai-vreS είπε...

Βάγια (μας)
ψυχραιμία είπαμε.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σημαντικό για κάποιους ανθρώπους. Ας μη χλευάζουμε όλους τους κατοίκους των Σερβίων για την ανικανότητα/αστοχία μιας χούφτας ανθρώπων.

Βάγια Σ. είπε...

ai vres το εννοώ αυτό που λέω!!!!
Πραγματικά θέλω να δείξω τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται μια κοινωνία και πατά γερά στα πόδια της χωρίς να εξαρτάται από τον κάθε ένα που κάθεται στη μεγάλη δερμάτινη καρέκλα.
Εθελοντισμός, προσωπική εργασία και έξοδα και αγάπη!
Πάμε παιδιά! Υπάρχει κόσμος που μας έχει ανάγκη!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟ ai-vreS KAI ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ) ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ, ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑ, ΛΙΒΑΔΕΡΟ, ΚΛΠ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠ'ΤΟΝ κ. ΚΟΚΟΛΙΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ! 2ον ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΝΑΙ Σ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Κ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΔΗΜΟ? ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΚΑΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ! ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. 3ον ΔΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΕΙ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ? ΝΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΖΕΤΕ! 4ον ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ? ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ? Η ΟΤΙ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ? ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΛΠ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ! ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ.
ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ.
ΧΟΛΗ, ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.
ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

σμαζέπς Γιάνννι έχν κι άλλοι πιδιά, ισί τα βόλιψις...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ? ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ! ΩΣ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΙΡΩΝΙΑ....!

Βάγια Σ. είπε...

Αν η είδηση είναι πραγματική κι αν μπορέσει να συντονιστεί μία ομάδα για να βοηθήσει τον κόσμο που μας έχει ανάγκη θέλω έναν τραπεζικό λογαριασμό για να καταθέσω χρήματα και εν συνεχεία, παιδιά του ai vres, να σκαναριστεί το καταθετήριο και να αναρτηθεί στο blog σας. Όχι φυσικά για διαφήμιση αλλά για προτροπή.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ε.Σ. είπε...

Να σας θυμίσω ότι σε ανάρτηση της 6ης Μαίου του τρέχοντος έτους, κάποιος χάχας, ενδεχομένως ο γνωστός, έχει σχολιάσει ότι οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένα χρόνο απλήρωτοι.....συγκεκριμένα αναφέρει

"Ανώνυμος είπε...
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΠΟ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...
ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΥΝ...ΜΟΝΙΜΟΙ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ)!!!!

06 Μαΐου 2010 3:14 μ.μ. "

Παραθέτω και τα στοιχεία της ανάρτησης.

Μάλλον θα χρειαστούν οικονομική ενίσχυση και οι εργαζόμενοι στο "Βοήθεια στο σπίτι"

Λοιπόν??????????

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΏΝΥΜΕ 2:02. Επειδή φαίνεσαι σοβαρός.
Μην ζητάς τον λόγο για το ποιός εκλέγει τον δήμαρχο. Δεν τον εκλέγουν μόνο οι Σερβιώτες αλλά 16 δημοτικά διαμερίσματα. Πολύ παρατράβηξε η ιστορία με τους Σερβιώτες. Ψάξε να δεις πόσοι Σερβιώτες ειναι δημοτικοί Σύμβουλοι.
Γιατί δεν λέτε τίποτα για τα λαμόγια που προέρχονται απο τα άλλα δημοτικά διαμερίσματα και ειναι τα πρωτοπαλλήκαρα του δημάρχου;
Μην ρίχνετε άδικα το κρίμα στους Σερβιώτες για τις επιλογές άλλων.

Βάγια Σ. είπε...

ΒΩΒΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Βάγια Σ. είπε...

3:14 κάποιος συντοπίτης σου εδώ μέσα κατηγόρησε το Βελβεντό που δεν πήρε περισσότερα χωριά με τον Καποδίστρια, ώστε πληθυσμιακά να αυξηθούμε και να μπορούμε τώρα να είμαστε πιο ισχυροί. Άλλος πάλι ισχυρίστηκε πως η κατάσταση του δήμου Σερβίων, οφείλεται στο ότι στο δήμο έχει μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδι κι αυτή η ποικιλία δε βοηθάει στη συσπείρωση, την ομόνοια, τη σύμπνοια.

Και ρωτάω:
1. Τώρα που θα γίνουμε ακόμα περισσότεροι ποιά πιστεύετε ότι θα είναι η εξέλιξη μας?
2. Το γεγονός ότι δε σας βοήθησε αυτή η πολυποίκιλη κουλτούρα γιατί δε σας έγινε μάθημα ώστε να μη θέλετε και τον Καλλικράτη?
3. Εφόσον ζήσατε τη μη λειτουργικότητα της συνύπαρξης με τους γύρω, γιατί καταδικάσατε τους Βελβεντινούς που απαίτησαν και απαιτούν ανεξαρτησία?
4. Έχει κάποιος από εσάς την υπόνοια ότι οι διοικούντες σας, έτρωγαν και έπιναν με τη σιγουριά ότι κάποια στιγμή θα συνενωθούμε και ότι άλλος θα πλήρωνε τη νύφη?
Θέλω μια υπεύθυνη απάντηση για να βεβαιωθώ ότι υπάρχει φωνή λογικής στα Σέρβια. Να βεβαιωθώ ότι οι λόγοι που επθυμείτε τη συνένωση είναι άλλης φύσεως και όχι για να αποκατασταθεί η φοβερή αδικία εις βάρος των υπόλοιπων δήμων της επικράτειας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 3:14 ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΆΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ Κ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ Δ.Δ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ. ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ Δ. ΣΕΡΒΙΩΝ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ Κ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Δ.Δ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ. ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ! ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΖΩ Σ'ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΠΟΥΘΕΝΑ Κ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΗΣΑΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ? ΘΑ ΔΕΧΟΣΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΤΣΙ? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚΟΚΟΛΙΟΣ ΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣ Κ.ΧΡΥΣΑΝΘΗ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ .ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε πως θα είναι ο "Καλικράτειος" Δήμος Σερβίων (γιατι εγώ δεν έχω πρόβλημα με το όνομα), μετά από 10-15 χρόνια, μαζί με Λιβαδερό, Καμβούνια και Βελβεντό!

- Θα είναι καλύτερα ή χειρότερα;
- Η λίμνη θα έχει αναπτυχθεί τουριστικά;
- Τα χωρια θα μπορέσουν να γίνουν "στολίδια" στα μάτια των επισκεπτών τους;
- Οι κάτοικοί τους θα ζουν ευτυχισμένοι σ' αυτά ή δεν θα υπαρχουν πια κατοικοι;
- Θα έχουν αξιοποιηθεί/αναδειχθεί χαρακτηριστικά, αξιοθέατα και γνωρίσματα της κάθε περιοχής του Δήμου;
- Θα γίνουν υποδομές για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας;
- Οι νέοι θα βρίσκουν δουλειές η θα συνεχίσουν να φεύγουν προς τα αστικά κέντρα;
- ....Σκέφτεστε κάτι άλλο;

Εγώ πάντως ελπίζω να βρεθεί ένας Δήμαρχος-"καμάρι" τόσο συγκεντρωμένος, που να αφιερώσει το "είναι" του στο κοινωνικό καλό (μακριά από κομματικές σκοπιμότητες)! Που να νοιάζεται πραγματικά για το καλό ολόκληρης της περιοχής μας!! Ελπίζω οι επόμενοι Δήμαρχοι που θα βγουν, ανεξάρτητα ακόμη και αν το Βελβεντό δεν συννενωθεί με τα Σέρβια, να συννεργάζονται και να προσπαθούν για την απο κοινού αναβάθμιση ολόκληρης της περιοχής!

κ.Λάζαρος

Το Προφίλ μας