Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται αστυνομικός

του Κώστα Δαβάνη
Δυο οχήματα συγκρούστηκαν σήμερα τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο ηλικίας 21 ετών. Συγκεκριμένα στις 02.15 τα ξημερώματα τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν στο 22ο χλμ. Κοζάνης-Λάρισας, ένα εκ των οποίων οδηγούσε 49χρονος, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν αστυνομικός έχοντας εγκαταλείψει τον τόπο του συμβάντος καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Στον έλεγχο που έγινε στον αστυνομικό διαπιστώθηκαν 1,2 και 0,88 mgr/l αλκοόλ. Ο 49χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, διατάχθηκε ΕΔΕ και προτάθηκε να τεθεί σε διαθεσιμότητα. 
Πηγή: ΕΡΑ

UPDATE:
Σε διαθεσιμότητα έθεσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τον αστυνομικό που, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το θύμα του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ, παράλληλα, αποφασίστηκε να διεξαχθεί ΕΔΕ εις βάρος του.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

diathesimotita apla????telika sto nomo mas exoun mazeytei polla koufeta sta swmata asfalias

Ανώνυμος είπε...

Re pedia doste to onoma tou mpatsou, to to keibete na doume pio frouto einai? Ama einai o PAPA ....... 8a xaro para poli !!!

Ανώνυμος είπε...

Apo tin Ilikia tou ean einai ali8ia einai o astinomiks me to moustaki, 49 xronon !!!

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα κρούσμα αστυνομικού που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προκάλεσε τροχαίο ατύχημα (πριν δυο μήνες συνέβη ανάλογο περιστατικό με αρχιφύλακα που τράκαρε το περιπολικό που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ σε διαχωριστική νησίδα και σε πινακίδα) απασχολεί την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ σήμερα τα ξημερώματα (στις 02.15΄), στο 22,5 χιλ. της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Λάρισας, Αστυνομικός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων και ευρισκόμενος εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, οδηγώντας Ε.Ι.Χ αυτ/το ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με έτερο Ε.Ι.Χ αυτ/το που οδηγούσε ημεδαπός, ηλικίας 35 ετών, με αποτέλεσμα το (β) όχημα να εκτραπεί της πορείας του προς τα αριστερά, να πέσει σε σταθερό αντικείμενο (κτίσμα της Δ.Ε.Η) και να τραυματισθεί ελαφρά ένας ημεδαπός, ηλικίας 21 ετών (συνοδηγός οχήματος ιδιώτη). Ακολούθως ο Αστυνομικός εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητηθείς βρέθηκε από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων. Οι οδηγοί υποβλήθηκαν σε έλεγχο μέθης και ο Αστυνομικός διαπιστώθηκε να ευρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος, ενώ το αποτέλεσμα για τον ιδιώτη οδηγό ήταν αρνητικό. Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Ν Κοζάνης. Ο αστυνομικός συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και από την ΕΛΑΣ κινήθηκε η διαδικασία θέσης του Αστυνομικού στην κατάσταση της διαθεσιμότητας.

ai-vreS είπε...

Ας μη γράψουμε ονόματα...

Ανώνυμος είπε...

Το δίδαγμα που βγαίνει απο αυτή τη σπαρταριστή ιστορία ειναι αλλού. Ο διακεκριμένος δημοσιογραφος που γράφει και στο αι-βρές, ΠΠ ανέλαβε να προωθήσει το περιστατικό και σε πρωινή εκπομπή του ALPHA αλλα απέτυχε παταγωδώς, διοτι με τον τρόπο που μετέδοσε το γεγονός εκτός του ότι δεν κατάλαβαν τίποτα γελούσαν και με τον εν λόγω δημοσιογράφο προσπαθώντας όλοι να καταλάβουν τι τελικά ήθελε να πεί.

Το Προφίλ μας