Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Χθεσινή Παμβελβεντινή πορεία στην Κοζάνη & συμβολικό κλείσιμο διασταύρωσης

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΠΛΗΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΥ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΙΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ

Ανώνυμος είπε...

na pa na klisoun tin eisodo tou xoriou tous,kala an paradothi h kibernisi se tetoia maskarelikia einai gia kremasma oloi tous

Ανώνυμος είπε...

σας παραδεχομαι παντως! Όταν θα κάνουμε κι εμείς διαδήλωση θα φωναξουμε κ εσάς.Αν συνεχίσετε να κλείνετε τους δρόμους πείτε μας για να ξερουμε τι να κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ta τρακτέρ τα πήρατε μαζί σας ?

Βάγια Σ. είπε...

4:02 τα παιδιά που βλέπεις με τις ντουντούκες, το δημόσιο δεν το έχουν δει ούτε μέσα από κυάλι. Δεν αγωνίζονται για το πόσο απ' το δημόσιο χρήμα θα καταλήξει στην τσέπη τους αλλά για την ανεξαρτησία του δήμου τους που μόνο αυτή θα εξασφαλίσει την συνεχή ανάπτυξή του. Αυτά για να μη μπερδεύεσαι...

Ανώνυμος είπε...

oloisas milate ek toy asfaloys san den ntrepeste maskarades!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σο ενωμένο Βελβεντό!

Ανώνυμος είπε...

http://kozan.gr/news.php?extend.6672

Ακούστε τον Π. Κουκουλόπουλο.
Τα κυριότερα κατ' εμέ:
-Σύμφωνος με το προσχέδιο του Καλλικράτη με 5 δήμους, ένας εκ των οποίων ο Δήμος Βελβεντού.
-Χαρακτηρίζει παλινωδίες τις ενέργειες του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με το Βελβεντό.
-Πιστεύει ότι το Βελβεντό πληροί το κριτήριο ορεινότητας.
-Κατηγορεί τους παραλίμνιους δήμους για μη αξιοποίηση της λίμνης.
-Είναι υπέρ της έδρας στη Σιάτιστα.
-Το 80% των αποφάσεων για την Ελλάδα λαμβάνεται εκτός Ελλάδας (!)

Σχόλια-ερωτήσεις:
-Για την Σιάτιστα τα κατεφέρατε, για το Βελβεντό τί θα κάνετε?
-Αφού δεν παίρνετε εσείς τις αποφάσεις (όλοι οι υπουργοί και οι βουλευτές και όχι εσείς προσωπικά) τί σας θέλουμε και υπάρχετε? Βάλτε έναν διαχειριστή των αποφάσεων της Ε.Ε. και πηγαίνετε σπίτια σας όλοι. Η εξοικονόμηση θα είναι τεράστια.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΙΣΤΕ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ..ΚΑΙ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

den prokeite to kratos na kanei kainourgies ipiresies sto velvento!!giati tora san dimos den exete tipota!!afiste tin karamela peri oreinotitas kai saxlamares,tis monimes theseis stis ipiresies thelete kai na min akoyte to onoma servia pou zileuetai apo mikroi

Ανώνυμος είπε...

ANTE RE SERVIA APOKTHSES KAI TALIMPAN STON DIMO SOU TI ALLO THELEIS?!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ; ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΠΙΣΩ; ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ; ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

profanos ennoeis to velvento. simfonouse alla gia tous allous! kapoioi pairnoun apofaseis analoga me tin eklogiki tous pelateia. krima

Ανώνυμος είπε...

""Re Ragousi kane kati de masame emeis apo ton KALLIKRATI mono ksilo dakrigona gia to dimo mas 8a kanoume agwna!!!""

...Έλεγα, πως καποια στιγμή, θα σταματούσατε να πετάτε τα "βελάκια" σας προς το Βελβεντό, αλλά βλέπω πως δεν εχετε χαΐρι.....!!!!!!!!!

NAI ΡΕ, ΘΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!! ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!! ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΜΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ!! ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ, ΕΦΕΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ "ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ" ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ??? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ(?) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ??? Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ 5-ΕΤΙΑ Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?????? ΤΙ ΛΕΤΕ???

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ!!!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝ "ΣΕΡΒΙΑ", ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ!!! ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΉ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΣΑΣ......ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

.....ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

κος Λάζαρος

Ανώνυμος είπε...

....ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (τουλάχιστον μ' αυτούς που δε μας κοροϊδεύουν), και αυτοί άνθρωποι είναι με τα ίδια καθημερινά βάσανα, όπως κι εμείς, αλλά απορούμε που δεν κάνετε κάτι για να ανατρέψετε τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ που σας κυβερνούν τόσο καιρό, και κατάντησαν τον Δήμο σας ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ της περιοχής!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

κος Λάζαρος

Ανώνυμος είπε...

κ.λαζαρε να εισαι σιγουρος πως ειναι πολλοι καλυτεροι απο τους πολιτικους του βελβεντου που επικαλουνται νοικοκυρια στο χωριο σας με παχουλες επιδοτησεις και μηδενικα εξοδα μπροστα στα σερβια,μειωνοντας τον απλο κοσμο των σερβιων!!το μονο που κανουν ειναι να φανατιζουν εναν προκατελλειμενο κοσμο,ντροπη τους,θα θελα να ξερα τι θα πουν σε περιπτωση επεισοδιων στο μελλον..θα πρεπε να ειστε περηφανοι που θα ειστε στον ιστορικοτερο κ`ομορφοτερο δημο της δ.μακεδονιας,αν μπορουσατε να σκεφτειτε καθαρα...

Ανώνυμος είπε...

omorfoteros dimos xoris mia plateia tis prokopis.
mono mia anifora kai mia katifora exete.to aksiotheato pou exete na peneueste einai i gefira pou einai ergo xountas kai den einai serviwn einai gefira polifitou.mallon prepei na ksanapas sxoleio na matheis kai mathimatika.o enas pernei epeixorigisi gia 3 dimous kai kanei erga anepanalipta gia tin perioxi,,kai eseis pernete epeixorigisi gia 17 dimous kai menete axaireutoi.apla mathimatika.epeisis an vlepeis omorfia sta servia eisai gia ofthalmiatro.karaneto

ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 2:45

-Ιστορικότερος δήμος στη Δυτική Μακεδονία είναι η Αιανή.
-Με την ίδια λογική και εσύ σαν έλληνας θα πρέπει να είσαι περήφανος που είσαι στην πρώτη δημοκρατία του κόσμου (που όντως είσαι, και εγώ είμαι, και όλοι οι έλληνες) και να μην διαμαρτύρεσαι για την ποιότητα ζωής, τους χαμηλούς μισθούς και το τέλμα που βρισκόμαστε. Το επιχείρημα σου αυτό να πας να το πεις στην εκστρατεία στον προεκλογικό σου αγώνα για την δημαρχεία του νέου δήμου (αλλά στα όρια του παλιού δήμου σου!), μπορεί κάποιος φανατισμένος (και δουλεύει ο δήμαρχός σου καλά για αυτό) να σε ψηφίσει.
-Όσο για το "ομορφότερος δήμος", υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι... αν όχι Βελβεντό (για να μην μας πεις τοπικιστές), υπάρχει η Σιάτιστα, Νυμφαίο, και πολλά άλλα, εσύ ούτε αναπληρωματική miss δεν θα βγεις.
-Καθαρά και με επιχειρήματα σκεφτόμαστε, όχι βγάζοντας απτην μύγα ξύγκι.

ΥΓ: Δεν χρειάζεται κανένας Βελβεντινός να σε μειώσει εσένα, το κάνεις πολύ καλά και από μόνος σου.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας