Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ο Κασαπίδης στα Σέρβια

Συνάντηση έχει σήμερα στις 8.30 μ.μ. ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Κοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης με τη συντονιστική επιτροπή αγώνα για τη μετονομασία του Δήμου Σερβίων. Μαθαίνουμε ότι πρόκειται να ζητηθεί από τον κ. Κασαπίδη να προωθήσει το αίτημα για διατήρηση του ονόματος 'Δήμος Σερβίων' στην ολομέλεια της Βουλής.

Σχόλιο ai-vreS: Ελπίζουμε να τεθεί και το θέμα της αυτονομίας του Προσηλίου ...


UPDATE: Άκαρπη αποδείχθηκε η συνάντηση της επιτροπής με το βουλευτή Κοζάνης κ. Κασαπίδη. Ο βουλευτής επιμένει στην πρότασή του για επτά (7) Δήμους στο Νομό Κοζάνης και δεν παίρνει θέση για το όνομα του Δήμου Σερβίων.





63 σχόλια:

ΕΝΑΣ ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΣ είπε...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ ! ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΑΠΙΔΗ, 4 ΔΗΜΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΙΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ 4 ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

pente dimoi me ta servia mona tous giati den tous thelei kanenas!!!pou axoun katantisei!!

Ανώνυμος είπε...

kasapisi oli i perioxi tha se psifisei ektos tou xoriou twn serviwn. aftoi den einai parapano apo 2000 ara kai amelitea posotita.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ.

ΕΝΑΣ ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΣ είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ! ΑΚΟΠΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΑ ! ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ , ΟΤΑΝ (ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!) ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ! ΒΡΕ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΓΧΑΣΜΟΥΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ-ΔΕΞΙΑ-ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ ! ''ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ.ΠΑΡΕ ΛΑΕ !'' ΑΠΛΑ , ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

τουλαχιστον ηρθε,ο βελβενος βλατης που κρυβεται θα μας πει κανεις?μπορει αραγε να παρει μια καθαρη αποφαση για το ονομα στα σερβια?!!ας πει κατι δ.σερβιων γιατι ετσι οριζεται η περιοχη απο ανεκαθεν η δ.σερβιων-βελβεντου γιατι ειμαι βελβενος!!τουλαχιστον θα ειναι μια αποψη θα παρει θεση..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΒΛΑΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

εγω ζητησα να παρει θεση κ`ας ειναι παραλογη!!ολοι καταλαβαν ποιον στηριζει αλλα ειναι και βουλευτης ολου του νομου και στα σερβια ειδικα τον στηριξε πολυς κοσμος,το να κρυβεται η να μην μην λεει την αποψη του δεν τον τιμα..

Ανώνυμος είπε...

re serviotes pate kala??to leme 100 fores:den mas noiazei to onoma.DEN MAS NOIAZEI.apla theloume na minoume anexartitoi.
<>
<>
<>
simera kleistika simvolika i diastavrosi gia 2 ores....na euxeste na minoume anexartitoi giati einai makria na pas kozani apo aiani...

Ανώνυμος είπε...

αχχ βρε βελβενοι δεν φταιτε εσεις το υπουργειο φταιει που καθεται κ`σας ακουει κ`τα καναλια που σας λιβανιζουν..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΟΥΣ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΤΟΜΑ ΒΛΑΤΗ ΜΙΛΗΣΑ.ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΤΗ 7 Η ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΝΒΕΛΒΕΝΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ(SORRY ΚΣΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ).

Ανώνυμος είπε...

loipon kai apo servia na dextoun esto kai dipli onomasia kai apo velvento na afisoun ti zilia tous kai na koitajoun na sinergastoun gia to kalo tous,uparxoun kai alloi mesa sto dimo kai einai isaksioi.KATOIKOS BATHILAKOU

Ανώνυμος είπε...

1.57 τουλαχιστον στα σερβια υπαρχει και κατι στο βελβεντο ψαχνεις κοσμο με το φακο στα γκαλτεριμια του χωριου σας!πολυ παλια ειχατε τα βραδια κοσμο απο σερβιωτες και λιγους κοζανιτες,μεινετε απομονωμενοι στη μιζερια σας,δεν σας γουσταρει κανεις απλα οι δημοι θα ναι 4.

Ανώνυμος είπε...

eseis filoi mas apo ton vathilako exete kathe logo na diamartireste. ypoferete 13 xronia me tous serviwtes. kai pistepste mas den tha eixame kanena provlima na sinergastoume mazi sas opws panta kanane kai oi papoudes mas alla distixws to apostima twn serviwn den tha epitrepsei se kanenan na paei mprosta. ilikrina lipomaste gia afto pou sas synevei alla tha kanoume ton agwna mas gia na apofigoume tin idia asximi moira gia ton topo mas. enas apo tous para pollous filous pou exete sto velvento.

Ανώνυμος είπε...

2.14 eisai tragikos

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΛΕΟΝ TA POSTS ΣΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ

ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑ BENEVENTUM ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

kaneis den thelei na entaxthei to belbento sta serbia tha ginei pote auto katanoito? to kleisoumo tou dromou den einai lush kai apanthseis tupou na pate apo ta dika sas xwria aianh ktl einai akures. dhmiourgithike mmia dixonia xwris kanena apolutos logo thelete na meinete aneksarthth kanena problhma kante ton agwna sas sobara opws eseis theorite swsto kai mhn asxoliste me ton kosmo twn serbiwn apo thn stigmh pou den sas endiaferei.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ και οι υπόλοιποι που λέτε εδώ μέσα ότι δε θέλετε το Βελβεντό να ρθει στα Σέρβια βρείτε το δήμαρχο σας και κανονίστε να στείλετε μήνυμα στους βουλευτές να είναι όλοι υπέρ των περισσότερων από 4 δήμους! Και αυτός που αρχικά έκανε τη ζημιά, είναι ο δήμαρχος σας μαζί με μερικούς άλλους μέσω ΤΕΔΚ. Αλλά καλά είναι πριν πιάνουμε ένα πληκτρολόγιο και το παίρνουμε σβάρνα να ρωτάμε πως ήρθαν εδώ τα πράγματα κ όχι ότι του κατέβει του καθενός στο κεφάλι!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΕΣΤΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΝΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

12.33 o δημαρχος σερβιων μιλησε για το δικαιο κ`αυτονοητο,ο δικος σας τι μας λεει τοσσο καιρο??να μεινουμε μονοι μας γιατι εχουμε αλλη κουλτουρα?!!γιατι μισουμε το κεντρο της περιοχης(ΣΕΡΒΙΑ)?!!γιατι γουσταρουμε να μας κανει καινουργιες υπηρεσιες το κρατος να βολεψουμε κοσμο?!!τιποτα απο αυτα που προβλεπει το σχεδιο καλλικρατης δεν πληρειτε ΤΙΠΟΤΑ.

Mikas είπε...

Ρε σταματήστε να μαλώνετε μεταξύ σας ... Δεν το καταλάβατε ακόμα? όλα είναι στο Μεγάλο Σχέδιο του Πάρι... ;Eνας είναι ο οχτρός... Ο Παρι'μ και οι ορδές των Σκ'ρκιωτών...

Ανώνυμος είπε...

4:19 (και λοιποί Σερβιώτες...)

1ον: Δεν ξέρω από πού είσαι (αν και μπορώ να φανταστώ), όμως θα ήθελες και εσύ να υποστηρίζουν οι κάτοικοι του χωριού σου τα συμφέροντα του τόπου σου με τέτοια ενότητα, αφοσίωση και πέρα από κομματικά κριτήρια. Τοπικιστές γιατί? Επειδή υπερασπίζονται τον τόπο τους? Το προσχέδιο οι Βελβεντινοί το κατέβασαν? Οι Σερβιώτες που έχουν σαν κίνητρό τους το όνομα τί είναι δηλαδή? ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ? Και που δεν δέχονται το όνομα "Βελβεντό"? Οι Σιατιστινοί?

2ον: Για την προέλευση και την ιστορία των Βελβεντινών που απέχουν 10 χλμ από τα Σέρβια δεν δεχόμαστε ειρωνικά και κοροιδευτικά σχόλια ούτε από σένα, ούτε από τον δήμαρχό σου, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΤΕΛΟΣ! ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ. ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

3ον: Έχω ξαναγράψει ότι ιστορία δεν είναι μόνο ο Μ. Αλέξανδρος που πέρασε από τα Σέρβια και οι 3 φορές που κάηκαν (σεβαστά όλα αυτά). ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΑΣ. Ε λοιπόν αυτή την ιστορία σας την καταδικάζουμε και δεν θέλουμε να γίνουμε κομμάτι της. Εάν αυτό είναι τοπικισμός, τότε θα σου πρότεινα να αλλάξεις λεξικό και να πάρεις ένα από ΜΗ Σερβιώτη συγγραφέα.

ΥΓ1: Είτε το λέτε τοπικισμό (ο όρος σας αντιστρέφεται), είτε όπως αλλιώς θέλετε, ο Βελβεντινός αγαπάει και υπερασπίζεται τον τόπο του, γιατλι έχει δουλέψει πολύ με προσωπική εργασία για αυτόν. Αυτό όπως φαίνεται πειράζει πολλούς. Ίσως επειδή δεν κάνουν το ίδιο για τον δικό τους.

ΥΓ2: Δεν δεχόμαστε αυτόν τον προσωπικό κόπο να τον καρπωθεί κανένας και να μας χλευάζει κι από πάνω.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΟΡ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΠΩΣ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ? ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΤΗΣ ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Ζορμπάς Μιλτιάδης είπε...

Είναι εκτός πραγματικότητας όσοι πιστεύουν ότι θα δημιουργηθούν υπηρεσίες στο Βελβεντό αν μείνει ανεξάρτητο. Λάθος κάνετε και πιστεύετε ότι η Εφορία, το ΙΚΑ, το Υποθηκοφυλάκιο κλπ, είναι υποχρέωση και υπηρεσίες του δήμου και γι' αυτό υπάρχουν στα Σέρβια. Αυτές οι υπηρεσίες δεν είναι στις υποχρεώσεις και ούτε είναι απαραίτητη η ήδη λειτουργία τους, και δε συνάδουν με όσα το σχέδιο Καλλικράτης προβλέπει για τους νέους δήμους.
Έτσι λοιπόν σταματήστε τους λαϊκισμούς περί νέων θέσεων εργασίας σε ΔΗΜΟΣΙΕΣ υπηρεσίες για τους ορεινούς δήμους όπως θα είναι το Βελβεντό αν αποφασίσει ορθά και πάλι ο κ. Ραγκούσης κλείνοντας τα αυτιά του στους γείτονες που θέλουν την κατσίκα μας ψόφια.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1:41μ.μ

ΕΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ POSTS ΕΝΑΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΙΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ"

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ

ΥΓ: EIMAI ΣΦΟΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

αν το βελβεντο μεινει 5ος δημος εστω και παρανομα γιατι επιχειρημα δεν εχει κανενα!!ας μεινει,αν ομως γινει συνθετη ονομασια στο δ.σερβιων θα ειναι το μεγαλυτερο ατοπημα της κυβερνησης διοτι οι δημοι δεν ειναι ισσοι σε καμια περιπτωση

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λ.Μ.

1ον: Τις εμμονές των Βελβεντινών ποιός τις δημιούργησε? Όταν υπάρχει στο προσχέδιο σαν 5ος Δήμος, όλες οι αντιδράσεις είναι δικαιολογημένες. ΟΛΕΣ!

2ον: Το όνομα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, και την (καθαρά προσωπική) άποψη αυτή θα την ακούσεις συχνά στο Βελβεντό. Η κατάσταση ως έχει μας ενδιαφέρει, Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!

3ον: Δεν είμαστε εγωιστές, ούτε ουτοπιστές. Οι νέες υπηρεσίες και θέσεις εργασίας δεν είναι αυτοσκοπός. Εξάλλου ήδη λειτουργούν όλα στα Σέρβια όπως λέει και ο Μιλτιάδης πιο πάνω, αρκεί βέβαια η πρόσληψη σε αυτές να γίνεται αξιοκρατικά και από ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.

ΥΓ1: Οι Βελβεντινοί πάνω από όλα δεν θέλουν να δουν τον τόπο τους, που τόσο πολύ έχουν μοχθήσει για αυτόν, να καταστρέφεται και να γίνεται έρμαιο τρίτων. Ε, η πρόσφατη ιστορία αυτών των τρίτων ενισχύει αυτόν τον φόβο τους.

ΥΓ2: Το ίδιο και ο κάτωθι υπογεγραμένος.

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 2.16 όταν λές ότι "οι δήμοι δεν είναι ίσσοι σε καμιά περίπτωση" είσαι ρατσιστής από τους χειρότερους. Με την απαράδεκτοι λογικοί σου στον υποτιθέμενο ενιαίο δήμο, θα έχεις 27 δημ. συμβούλους οι οποίοι δεν θα είναι ίσοι αφού οι εκλογικές περιφέρειες από τις οποίες θα προέρχονται δεν θα έχουν τον ίδιο πληθυσμό. Άρα οι λογική σου είναι ότι πρώτα θα είναι οι 15 της περιφέρειας Σερβίων, μετά οι 6 του Βελβεντού (αν υπάρξουν) και τέλος οι 3 των Καμβουνίων και του Λιβαδερού. Αυτή η αλαζονία σας πρέπει να σταματήσει και να καταλάβετε ότι έχετε να κάνετε με ισάξιους συνομιλητές.

Ανώνυμος είπε...

3.16 φυσικα και ειναι ολοι ισαξιοι προς θεου!!δεν ειπα αυτο για το ονομα μιλησα μονο,αν μπει συνθετο πρεπει να ναι και καμβουνια-λιβαδερο μεσα!!οπως και αιανη-κοζανη-ελιμεια και παει λεγοντας

Μετριοπαθείς Βελβεντινός είπε...

Διακρίνω μία νευρικότητα στα σχόλια των περιηγητών από τα Σέρβια. Ηρεμείστε η πορεία μες στην εβδομάδα θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

QUIZ: Ποιος δημ. σύμβουλος Σερβίων έπεινε το καφεδάκι του στην πλατεία του Βελβεντού;
Μήπως έχουμε την πρώτη εκδήλωση για υποψηφιότητα το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου;

Ανώνυμος είπε...

Σέρβια...Βελβεντο...κα...αργά ή γρήγορα στην Κοζάνη θα καταλήξουν...!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι Βελβεντινοι ειναι πολυ καλη η ιδεα σας εν μέσω οικονομικης κρισης για συναυλια. Αλλα παρακαλεισθε οπως λάβετε αδεια απο το Δημο Σερβιων ο οποιος θα αποφασισει εαν και κατα ποσο θα σας παραχωρισει την εκταση που αιτηστε μια και αυτη ανηκει στο Δημο Σερβιων.Αν δεν επιθυμειτε τις παραπανω ενεργειες καντε τη συναυλια στο Σκεπασμενο. ευχαριστω εκ των προτερων για την κατανοηση.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3.22 δεν θα απομονώνεις και θα κάνεις συζήτηση για κάτι που ουδείς άλλος ασχολήθηκε. Αυτή η νοοτροπία σας να συζητάτε μόνο για ότι σας συμφέρει ή απασχολεί τη συγκεκριμένη στιγμή είναι το πρόβλημα στη λειτουργία και φιλοσοφία που έχει η αρχή σας. Γι' αυτό δεν συμφωνούμε και ουδείς ενδιαφέρετε να συζητήσει μαζί σας. Σε ένα καλλικρατικό δήμο πρέπει να βάλεις κάτω το σύνολο της λειτουργικότητάς του και εσείς αναλώνεστε εδώ και 10 μέρες στο όνομα που σας "καίει" δικαίως ή αδίκως. Η ζωή δεν περιστρέφετε γύρω από την ονοματολογία. Από ουσία 0 στο πηλίκο.

Ανώνυμος είπε...

sxedio koukoulopoulou!!file 3.54

Ανώνυμος είπε...

4.01, το αν θα κάνουμε εκεί ή όχι τη συναυλία δεν θα το αποφασίσεις εσύ. Ο μόνος που ασχολείτε με τη φροντίδα του συγκεκριμένου χώρου και φρόντισε για τον ηλεκτροφωτισμό του ήταν ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. Καταλάβετέ το.

Ανώνυμος είπε...

4.10 με ενέργειες και νοοτροπία Κοκκολιού.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΒΛΑΤΗΣ, ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 6 Η 7 ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν προς 4.15 δεν θα ξανασχοληθώ με το θέμα μόνο με αίτηση άδειας για την παραχώρηση ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί......νομίζει κανείς πως πηγαίνοντας όλοι στην Κοζάνη θα γίνουν όλα καλά?? Να δούμε ποιος θα ξεσηκώνεται τότε, όταν θα εξαφανιστούν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες από κοντά μας, και θα συγκεντρωθούν όλες στην Κοζάνη!! Τότε, όμως, που το πρόβλημα θα είναι και δικό σας, και πάλι θα έρθουμε, δίπλα σας, να σας υπερασπιστούμε!! Όπως και με τις διαμαρτυρίες που κάναμε για το κλείσιμο του ΟΤΕ και της ΔΕΗ. Μάλλον εσείς δεν ενδιαφέρεστε για μας!

Ανώνυμος είπε...

Να θεσω ενα ερωτημα προς τους φιλους βελβεντινους... ΑΝ λεμε ΑΝ ο δημος Σερβιων ΔΕΝ ηταν υπερχρεωμενος θα δεχοσασταν τη συνενωση???(κατ'εμε καλα κανετε και αγωνιζεστε αν και νομιζω οτι θα επρεπε να διαφωνειτε με τον Καλλικρατη γενικως, οχι μονο για εσας)Γιατι απο τα σχολια που διαβαζω αυτο το επιχειρημα μου μοιαζει αφορμη και οχι αιτια...
Και να προσθεσω και κατι αλλο γιατι εχει κουρασει αυτη η καραμελα: Απο το 98 και μετα(δηλαδη μετα τον Καποδιστρια και τη συνενωση με τα γυρω χωρια) τα Σερβια εκλεγουν δημαρχους προσκειμενους στη ΝΔ, οποτε μαλλον συμφωνουν και στηριζουν τον Κοκκολιο και τον οποιο Κοκκολιο, και τους αρεσει η κατασταση που επικρατει στα Σερβια και στα χωρια τους (!!!)

Ανώνυμος είπε...

προς 4:39 και λοιπούς...

Όταν γίνονται διαμαρτυρίες στην Αθήνα στο κέντρο, είναι και Περιστεριώτες και Αθηναίοι και Αμαρουσιώτες και Θεσσαλονικείς και Σερβιώτες και Βελβεντινοί... οπότε ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ή προτείνετε επιβολή στρατιωτικού νόμου για να μας εμποδίσετε.
ΑΙΝΤΕ ΠΙΑ! Δεν έχετε τίποτα να πείτε και λέτε ό,τι σας κατέβει... Τ Ε Λ Ο Σ !

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 4.47. Δυστυχώς Καλλικρατικός δήμος δεν γίνεται με τα ΑΝ. Το βαθύ πρόβλημα είναι ότι ουδείς από το δήμο Σερβίων γνωρίζει να αναφέρει επίσημα τις ακριβείς υποχρεώσεις του δήμου, έτσι ώστε να συμφωνήσουν και οι άλλοι. Σε μία εβδομάδα ακούσαμε:
Μπουχουράς 1εκ. περίπου, Ζυγούρης 4-4,5 εκ. ευρώ, Τσολακίδης (αντιπολίτευση) άνω των 7εκ. ευρώ και ο Δήμαρχος 1,4εκ. ευρώ. Τελικά υπάρχει κάποιος που να μαζέψει όλες τις οφειλές που προέρχονται από:
1. Δανειακές υποχρεώσεις Α ποσό.
2. Υποχρεώσεις προς τρίτους Β ποσό.
3. Υποχρεώσεις προς απασχολούμενους στο δήμο Γ ποσό.
4. Υπόλοιπο ταμείου Δ ποσό.
και άρα να μας πει ότι οι υποχρεώσεις του δήμου την 24-5-2010 είναι Ε= Α+Β+Γ-Δ εκ. ευρώ και να παραθέσει και αντίστοιχα αποδεικτικά στοιχεία.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΤΕ, Ε; ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΤΟΥΣ :
ΔΗΜΟ ΔΕΣΚΑΤΗΣ, ΔΗΜΟ ΒΟΪΟΥ, ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΘΕΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ.
ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 5.26
Καλά το βάζεις σχετικά με το χρέος .
Απορώ...
Εάν συνέβαινε αυτό στο Βελβεντό θα είχαν κρεμαστεί ανάποδα στον πλάτανο ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο.
Απορώ όμως οι υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας των Σερβίων τι έκαναν και τι κάνουν για να παρέμβουν στο συγκεκριμένο θέμα το οποίο είναι το πιο σοβαρό και ειδικά σήμερα με την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάει η χώρα μας.
Προς το παρών όμως φίλε 5.26 Α+Β+Γ+Δ: 6.800.000
Αυτό βγαίνει μέσο όρο.

Ζορμπάς Μιλτιάδης είπε...

Για το δήμο Βελβεντού ισχύουν τα εξής:
Υπόλοιπο ταμείου την 31-12-09 380χιλ.
Δανειακές υποχρεώσεις 103χιλ.
Υποχρεώσεις προς τρίτους 0χιλ.
Υποχρεώσεις προς εργαζόμενους 0χιλ.
Συνολικό απόθεμα 277χιλ.
Ο οικονομικός απολογισμός είναι διαθέσιμος επίσημα προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Επίσης μικρό υπόλοιπο της τάξης των 6 ως 10 χιλ. υπάρχει την 31-12-09 σε κάθε ένα από τα τρία νομικά πρόσωπα του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 7.36 ΠΙΣΤΕΎΩ ΠΩΣ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 277.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΑΘΗΝΕΣ, ΚΟΖΑΝΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΠΟΥΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΑΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΩΝ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΠΑΛΑ ....ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ........

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 8:55 ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΕΣΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΕΧΕΣΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο κ. ΚΟΚΟΛΙΟΣ! ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ! ΜΑΚΑΡΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ 277.000 ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΕΗ....! ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ...! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...!

Ανώνυμος είπε...

Υπόψιν ότι υπάρχει προμηθευτής συγκεκριμένος του δήμου, στον οποίο το ποσό που οφείλεται προσεγγίζει και ίσως φτάνει το απόθεμα που είχε ο δήμος Βελβεντού πέρυσι. Πότε επιτέλους θα μας βάλει κάποιος σε τάξη;

Ανώνυμος είπε...

Simera to proi se deltio tou Flash sinomilouse o dimosiografos me ton Blati, se mia stigmi kani tilefoni paremvasi o Kokolios, na mas peis tou lei pia einai i 8esi sou gia tin onomasia tou dimou Servion, apadisi Blati: KAMIA. Stin sinexia epembeni o Stergiou kai 8igi ton Kokolio oson afora tous proxtesinous ipenigmous gia tin istoria tou Velvedou. Sto telos o dimosiografos gioni ton Stergiou. Aytes einai oi exelixeis sto 8ema tis onomasias rotiste ma8ete gia ayta pou sas grafo. O Blatis malon en 8a xanapatisei sta Servia !!!

Ανώνυμος είπε...

bre paidia einai logiko to velvento na einai pio taktopoiimeno afoy EINAI ENA XORIO. Ego tha psifiso velventino dimarxo alla oxi ton stergiou dioti einai topikistis.

Dimotis Servion

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10:42 Ο ΒΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΛΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Anamenode simadikes exelixis oles oi topikes organosis plin KKE kinitopioude, perimenoume oloi me agonia ton Sympatrioti mas Agapio Gayriilidi proedro tis adipoliteyseos na energisi dinamika opos aytos mono xeri.

ai-vreS είπε...

Αγαπητέ /ή φίλε /η
ο κύριος που αναφέρεις δεν είναι διαχειριστής του ιστολογίου. Θλιβόμαστε από την κατάσταση αλλά πρότεινέ μας έναν τρόπο, ώστε αυτή να αλλάξει.

Ανώνυμος είπε...

στω και χωριw τον κυριο που δεν ειναι διαχειριστης του ιστολογιου, γιατι δεν το δημοσιευετε χωρις το ονομα του;

Ανώνυμος είπε...

NTROPI TOUS KAI TOUS DYO NA PANE STA SPITIA TOUS AFOU DEN MPOROUN NA EKFEROUN MIA GNOMH OYST KOPROSKULA,OUTE TO DIKAIO DEN MPOROUN NA POUN POIO EINAI!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ορισμένοι Σερβιώτες εδώ μέσα θα πρέπει να απεγκλωβιστείτε λιγάκι από τη νοοτροπία που έχετε και να μην ασχολείστε μόνο με τα πικρόχολα σχόλια που συνηθίζετε να κάνετε σε αυτή τη σελίδα (όπως και το «έξυπνο» σχόλιο του ai-vreS αμέσως μετά τη δημοσίευση). Είτε το θέλουμε είτε όχι, ανήκουμε στον ίδιο δήμο και για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να συνετιστείτε λιγάκι. Λίγη ωριμότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν όλους νομίζω πως δεν βλάπτει.

Το Προφίλ μας