Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Στην Α Κατηγορία ο Τιτάν Σερβίων

από το topikasport.gr
Στην Α Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης επιστρέφει την επόμενη σεζόν ο Τιτάν Σερβίων αφού κατάφερε δύο νίκες στα μπαράζ ανόδου των δευτεραθλητών. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία! Οι αγώνες μπαραζ και η βαθμολογία αναλυτικά:

1η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΚΑΛΟΝΕΡΙΟΥ Μ. ΑΛΕΞ. ΑΡΔΑΣΣΑΣ 2 3
ΡΕΠΟ: ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
2η αγωνιστική
Μ. ΑΛΕΞ. ΑΡΔΑΣΣΑΣ ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ 1 2
ΡΕΠΟ: ΑΡΗΣ ΚΑΛΟΝΕΡΙΟΥ
3η αγωνιστική
ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΡΗΣ ΚΑΛΟΝΕΡΙΟΥ 2 0
ΡΕΠΟ: Μ. ΑΛΕΞ. ΑΡΔΑΣΣΑΣ

 Ομάδα                        Τέρματα     Βαθμοί
1     ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ                    4-1     6
2     Μ. ΑΛΕΞ. ΑΡΔΑΣΣΑΣ             4-4     3
3     ΑΡΗΣ ΚΑΛΟΝΕΡΙΟΥ              2-5     0

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα εχουμε και αγωνα με το βελβεντο αν δεν κανω λαθος την επομενη αγωνηστικη περιοδο. μηπως να δημιουρουσαμε την ομαδα Σερβιων Βελβεντου? πλακα κανω ε ρε γλεντια που θα εχουμε

zabetas είπε...

Μπράβο στον ΤΙΤΑΝ Σερβίων. Γιατί όχι ανώνυμε και σε μια νέα ενοποιημένη και ανταγωνιστική ομάδα ποδοσφαίρου από παιδιά της περιοχής σας? Ξέχασα τα λαμόγια πρέπει να φάνε όλα.... Να ξέρετε ότι έχουν δει παιδιά από την ομάδα σας πολύ αλλά...??? πχ τι έχεις να πεις για τον τερματοφύλακα σας και για έναν που νομίζω παίζει χαφ ή επιθετικό χαφ τέλος πάντων που τρώει πολύ ξύλο όταν παίζει?

Ανώνυμος είπε...

WRAIA RE FILE ZAMPETA POU EISAI YPERANO KATHE MIKROTITAS KAI TOPIKISTIKIS DIAMAXIS. PES MAS RWRA POS THA LEGETE I OMADA POU THA GINEI MESA APO TIN SYGXONEFSI TOU TITAN KAI TOU VELVENTOU KAI POU THA EINAI I EDRA TIS? MIN KSEXNAS O TITAN EXEI ISTORIA.

zabetas είπε...

Αν με ρωτάς όντος με καλές και αγνές προθέσεις και όχι ειρωνικά.... Σου λέω ότι θα μπορούσατε να διατηρήσετε ναι μεν και τις δύο ομάδες, η μία να είναι η ανταγωνιστική για μεγάλες κατηγορίες και η άλλη κάτι σαν φυτώριο. Την ονομασία θα την άφηνα σε επιλογή του νέου ενωτικού προεδρείου και γιατί όχι και σε επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να μπουν στο διοικητικό σχήμα αφού η ομάδα σας θα γίνει άκρος ανταγωνιστική και με μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον , αφού η ομάδα πληθυσμιακά θα έχει πολύ κόσμο από πίσω της....(διαφημίσεις, εισιτήρια, ανάδειξη και πώληση καλών παιχτών σε μεγαλύτερους συλλόγους κλπ.) Όσο για την έδρα θα προτιμούσα η πχ μεγάλη ομάδα να έπαιζε σε έδρα με τις καλύτερες γηπεδικές υποδομές ή αν ήμουν επιχειρηματίας και ήθελα να εμπλακώ θα έψαχνα να δω σε πια από τις δύο εναλλακτικές έδρες θα είχα και περισσότερο κόσμο. Είναι πολύ εύκολο κάποιος με επενδυτικό ενδιαφέρον και όρεξη για δουλειά να μάθει. Υπάρχουν πολλά επιτυχημένα παραδείγματα συγχωνεύσεων ομάδων.
Αυτά για την ώρα και ναι είμαι υπέρ των ενωτικών συνενώσεων ακόμα και σε αθλητικά θέματα της περιοχής σας πέρα από μικροτοπικιστικές και άλλες σκοπιμότητες(πολιτικές).
Έχετε μέλλον , μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι και δεν είμαι εγώ αυτός που λέω ότι δεν υπάρχουν η δεν θα υπάρξουν προβλήματα.... αλλά πιστεύω αυτά που σας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

e tous neofermenous tou xronou tha paizoume mazi arxizoun ta glentia

Ανώνυμος είπε...

exoume kai neofotistous stin katigoria. xaxaxa!!!

Ανώνυμος είπε...

neofotisti tha sas riksoume polu katigoria

Ανώνυμος είπε...

DILADI TI ENOEIS KYRIE ZAMBETA NA PEZEI O TITAN STO VELVENTO EPEIDI EXEI KALITERES EGATASTASEIS? KAI TO ONOMA DEN TO DIAPRAGMATEVOMASTE. TITAN SERVIWN THA EINAI. TELOS.

Ανώνυμος είπε...

mipws file 10 44 htheles na grapsis pali? nai tha tou riksoume katigoria...........

Ανώνυμος είπε...

Άψογος ο φίλος συμφωνεί ότι το κέντρο των αθλητικών εγκαταστάσεων θα είναι στο Βελβεντό.

zabetas είπε...

Εγώ δεν είπα (έγραψα) ποιο θα ήταν κατά την γνώμη μου το καλύτερο αθλητικό κέντρο... Ούτε πως θα λέτε την ομάδα... Απλά πιστεύω ότι ενωμένοι μπορείτε να πετύχετε πιο πολλά!!! Και ότι ακόμα και στον αθλητικό τομέα μπορείτε να προσελκύσετε επιχειρηματίες (λόγο της δυναμικής του κόσμου) για επενδύσεις και γενικά για να μείνει ο νέος στον τόπο του, όπου σήμερα δεν έχει κίνητρα.

Βάγια Σ. είπε...

Έχετε υπ' όψην σας, ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις Βελβεντού έχουν αυτή την εικόνα λόγω του προσωπικού που εργάζεται εκεί, το οποίο πληρώνεται από το Δήμο. Μετά τη συνένωση, ο Δήμαρχος του νέου διευρυμένου δήμου Σερβίων Βελβεντού με τα χρήματα που θα φτάνουν στα χέρια του, τι θα πρωτοκάνει? Θα νοιαστεί για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Βελβεντού ή θα βουλώσει οικονομικές τρύπες? Ή μήπως η ιστορία του ΤΙΤΑΝ γεννάει ευρουλάκια? Καλές οι θεωρίες και οι πολιτισμένες λύσεις αλλά επί του πρακτέου τι θα γίνει?

Το Προφίλ μας