Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ανοικτό το θέμα της Αιανής για τον Καλλικράτη

 Συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, τον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης βουλευτές και στελέχη της ΚΕΔΚΕ, είχε στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Δήμου Αιανής, για την παραμονή του Δήμου Αιανής στο νέο αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας στο πλαίσιο του προγράμματος Καλλικράτης. 


Ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημάρχου, είπε πως η Αιανή πρέπει να είναι ικανοποιημένη, καθώς η έννοια της ιστορικής έδρας θα έχει πραγματική και όχι τυπική αξία, ενώ τα μέλη της αντιπροσωπείας του Δήμου Αιανής απάντησαν ότι δε μένουν ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη και επιμένουν στην ικανοποίηση του αιτήματος τους. Η αντιπροσωπεία του Δήμου Αιανής εκτίμησε πως το θέμα παραμένει ανοιχτό και η τελική έκβαση του θα εξαρτηθεί από τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, που θα γίνει την Τρίτη 25 Μαΐου, παρουσία του Πρωθυπουργού.
Πηγή: ΕΡΑ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ai-vres ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΒΟΡΕΙΟΥΣ,ΝΟΤΙΟΥΣ,ΔΥΤΙΚΟΥΣ,ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κλείσατε τα σχόλια στην ανάρτηση

"Δύο αλλαγές στο σχέδιο "Καλλικράτης" - κλείδωσε απόψε "
Τέτοια γραμμή σας έδωσαν οι βουλευτές σας;

ai-vreS είπε...

Σου φαινόμαστε για blog που παίρνει γραμμή από κάνεναν πλην των εαυτών μας;
Έχουμε εξηγήσει το λόγο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΚΟΤΗΣ.
ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

AINTE MΠΟΥΧΟΥΡΑ ΣΟΥ ΦΕΞΕ ΣΑ ΓΑΜΠΡΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ

Ανώνυμος είπε...

h onomatologia malon toys dioikoyntes toy dhmoy serviwn tha toys steilei sthn antipoliteysh ki oxi ta xreh toy

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ. ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΑΝΙΩΤΕΣ ΜΑΖΙ; ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΕΛΛΟ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΩΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΖΑΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΖΑΜΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΩΡΙΑ ?ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΙΣΤΕ, ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ.ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘAIΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΤΕΔΚ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ?ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ.ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΖΑΜΕ 6 ΔΗΜΟΥΣ .ΞΥΠΝΑ G.S

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΔΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΣΕ "ΑΓΩΝΕΣ";

Το Προφίλ μας