Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ψηφίστηκε επί της αρχής ο "Καλλικράτης"

Ψηφίστηκε επί της αρχής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών «Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και αποκεντρωμένης διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης», κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας την οποία ζήτησε η Νέα Δημοκρατία. 
«Ναι» ψήφισαν 160 βουλευτές (ΠΑΣΟΚ και οι τρεις ανεξάρτητοι Σοφία Σακοράφα, Γιάννης Δημαράς, Βασίλης Οικονόμου). «Όχι» ψήφισαν 124 βουλευτές από την ΝΔ, το ΚΚΕ, τον ΛΑΟΣ και το ΣΥΡΙΖΑ. «Παρούσα» δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. Ψήφισαν συνολικά 285 βουλευτές. 


Στην επί της αρχής συζήτηση του «Καλλικράτη» μίλησαν 174 βουλευτές. Η συζήτηση συνεχίζεται επί των άρθρων του νομοσχεδίου. Η Ν.Δ., όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας Κώστας Τασούλας κατέθεσε και αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας επί του άρθρου 1 για το χωροταξικό. Ο Πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος, μετά από ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, ενημέρωσε ότι εφόσον δεν ολοκληρωθούν απόψε οι ομιλίες όλων των εγγεγραμμένων βουλευτών επί των άρθρων, η συζήτηση θα συνεχιστεί και αύριο.
Πηγή: ΑΠΕ

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

epiteloys!!
pame mprosta twra gia ena dynato dhmo me edra ta servia!!!!!!!!!!!
LENA K.

Ανώνυμος είπε...

Τι ψηφίστηκε; Ναι για τον καλλικράτη. Αυτό προς το παρόν, βιάζεστε πάρα πολύ Σερβιώτες... Το Βελβεντό αγωνίζεται και αυτήν την ύστατη ώρα!!!! Δήμος Βελβεντού- Δυνατός- Ανεξάρτητος Ποτέ δεν θα μας "έχετε"

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕΡΒΙΑ. ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΨΗΛΑ. ΑΠΌ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟ; ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕΡΒΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΣΉΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

ai-vreS είπε...

Φίλες και φίλοι, αρκετά πληγώθηκαν οι δύο κοινωνίες. Ας αφήσουμε τις διενέξεις αυτή την ώρα.

Επειδή ακούμε 'τα τέρατα' και διαβάζουμε σε σχόλια 'τα απίστευτα', θεωρούμε ότι για λίγες μέρες ένθεν κακείθεν θα πρέπει να υπερισχύσει η ψυχραιμία.

Ανώνυμος είπε...

egw den eipa tipota kako....apla tous kalosorizw sta servia eygenestata!!!!
LENA K.

Ανώνυμος είπε...

Eλπιζω στις επομενες δημοτικες εκλογες να υπαρχει ενα καταλληλο και ικανο σχημα απο ολα τα Δ.Δ απαλλαγμενο απο πολιτικα χρισματα ετσι ωστε να ξεκινησει μια ειλικρινη,διαρκη και αποτελεσματικη προσπαθεια για την αναπτυξη της περιοχης.Σιγουρα υπαρχουν ικανα ατομα και σιγουρα μπορουμε,αρκει πραγματικα να το θελουμε.Ελπιζω οι συντοπιτες μου σερβιωτες να κρατησουν αξιοπρεπη και ορθολογικη σταση και να μην πληγωσουν την αξιοπρεπεια των φιλων μας βελβεντινων.Μαζι πραγματικα μπορουμε να πετυχουμε περισσοτερα
Ενας νεος των σερβιων

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9:02 ΓΙΑ ΠΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΜΙΛΑΣ? ΤΩΡΑ? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΥΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ...

Βάγια Σ. είπε...

Δεν είναι μόνο οι Βελβεντινοί και οι Σερβιώτες οι Θιγμένοι!
Έπρεπε να καταψηφιστεί το νομοσχέδιο!
Κύριοι την Ελλάδα που ξέρατε ξεχάστε τη!

Υ.Γ. Λένα Κ. (αν όντως γίνει η συνένωση)σε καλωσορίζουμε κι εμείς στο νέο δήμο Σερβίων - Βελβεντού!

Ανώνυμος είπε...

ο μονος θιγμενος θα ειναι τα σερβια που θα εχουν συνθετη ονομασια!!!αν ειναι δυνατον??τα αλλα τα ξεραμε εδω και 1,5χρονο..οι αντιδρ βελβ-αιανης στερουνται επιχειρηματων-λογικης απλα γινονται μπας και..!!!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 10.14 αποψεισ σαν και αυτεσ διχαζουν το κλιμα μεταξυ μας.Ηρεμησε και μην λες βλακειες
το ονομα δεν μετραει αλλα το περιεχομενο
ενας σερβιωτης

Ανώνυμος είπε...

9.30 TI ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ Ο Κ.ΒΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΕΞ.ΔΗΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

10.22 αν ησουν σερβιωτης θα γνωριζες ποσσο μετραει το ονομα ΣΕΡΒΙΑ στην περιοχη μας,το τι γραφω εγω μονο εσυ δεν θα κρινεις τι ειναι...

Ανώνυμος είπε...

Και επί του Άρθρου 1 για το Χωροταξικο...Οριστικα 4 Δημοι στο Νομό Κοζάνης. Τελείωσε εδώ...

Π.Π.

ai-vreS είπε...

Μας το 'καψες πάλι....

Ανώνυμος είπε...

Eιχα αγωνια αν παει επιτελους η Ελιμεια στο Δήμο Κοζάνης και το εβλεπα, για αυτο...

Π.Π.

ai-vreS είπε...

Κι εμείς το βλέπουμε αλλά λόγους που δεν περιλαμβάνουν την Ελίμεια... :-)

Ανώνυμος είπε...

Ηρθε η ώρα της λογικής.Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.Ενα είναι μόνο το σύνθημα "Κοινός τόπος κοινό συμφέρον".

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

nikites den yparxoun sigoura. ittimenoi imaste oloi kai pio poli i "dimokratia"

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!

ai-vreS είπε...

Καλός ο αυτοσαρκασμός, αλλά ψυχραιμία τώρα πιο πολύ από ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΣΑ Κ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΛΗΞΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ???

Λ.Μ

Βάγια Σ. είπε...

έχει eurovision νομίζω απόψε για όσους ενδιαφέρονται

ai-vreS είπε...

Έτσι Βάγια (μας). Θα στραφούμε σε άλλα ενδιαφέροντα...

Βάγια Σ. είπε...

εγώ πάντως θα μείνω άυπνη γιατί τα αδέρφια μου οι Βελβεντινοί κάνουν απεργία πείνας...

Ανώνυμος είπε...

OLOI EIMASTE ENA XORIO APO DO OS THN KOZANH!!SE 10 XRONIA THANAI 2 OI DHMOI..

Ανώνυμος είπε...

10:25 ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ! ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΣΑΣ... ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ... ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Κ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΖΩΗ. ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΛΠ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ Κ ΛΥΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΒΑΘΥΤΑΤΑ. ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΟΚ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο Κ.ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΣΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ!!ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ Λ.Μ. ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ. ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΓΕΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ....

Ανώνυμος είπε...

Έκοψε το "βοήθεια στο σπίτι", πήρε το "βοήθεια στον δήμο"...

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=A4U0qcAlnbA
ΑΥΤΟ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

na steiloume kokolio spiti kai na baloume to blati sto neo dimo!!!

Ανώνυμος είπε...

O STERGIOU POTE DEN APOKALESE TOUS SERVIWTES TEMPELIDES KAI POTE DEN MILISE APAKSIOTIKA GIA TON KOSMO APO TA SERVIA. PANTA OMWS KAFTIRIAZE TIN KAKI LITOURGIA TOU DIMOU SERVIWN.MIPOS ELEGE PSEMATA? ESEIS DEN LETE TO IDIO? STAMATISTE NA LETE PRAGMATA POU DEN EINAI ALITHIA. KAI APETISTE APO TON KOKOLIO NA ZITISEI DIMOSIA TILOPTIKI SYGGNOMI KAI NA PARETITHI TWRA TWRA TWRA. ISWS KAI TOUS TELEFTAIOUS AFTOUS EKSI MINES AN ANALAVOUN TON DIMO SAS OI "YGIEIS DYNAMEIS" (KOURASE KAI AFTI I EKFRASI) ISWS KATI KALO NA GINEI GIA OLOUS MAS.

Ανώνυμος είπε...

AΦΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ?!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12:40 ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ
ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΛΠΩΝ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΟΧΕΥΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΕΣ" ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Λ.Μ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΣΚΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 01:07 ΔΕΝ ΑΣΚΩ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ (ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Ή ΝΑ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

@1.15 ΦΙΛΕ Λ.Μ. ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΠΟΛΥ "ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ". ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΔΕΡΟ. Ο "ΕΛΕΕΙΝΟΣ" ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 02:01 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΗΜΟΥΝ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΕ ΒΕΛΒΕΝΔΟ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΧΙΖΟΥΣΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ: Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΗ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΟΝΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η "ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ" ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΗ" ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΗΧΘΗ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ (ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ) ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ "ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ

Λ.Μ

Το Προφίλ μας