Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Γ. Κασαπίδης: Διατύπωσα θέση για 7 Δήμους

από το vetonews.gr
Από τον βουλευτή της Ν.Δ. στο Νομό Κοζάνης Γιώργο Κασαπίδη λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου αναφορικά με τις θέσεις που διατύπωσε εγγράφος προς τον αρμόδιο υπουγό κ. Ραγκούση για το χωροταξικό του "Καλλικράτη". Το δελτίο τύπου έχει ως εξής: 
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση των συμπολιτών μου ως προς τη θέση μου για το χωροταξικό του Σχεδίου Καλλικράτης για το Ν. Κοζάνης, σας αποστέλλω το κείμενο της επιστολής που απηύθυνα προς τον Υπουργό κ. Ραγκούση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής. Τις θέσεις μου για επτά (7) δήμους στο Νομό Κοζάνης διατύπωσα για πρώτη φορά προς τον κ. Υπουργό στο γραφείο του, παρουσία των τεσσάρων συναδέλφων μου βουλευτών του Νομού και της αντιπροσωπείας του Δήμου Σιάτιστας πριν από 15 ημέρες περίπου.
Σχόλιο  ai-vreS: Ήξεις αφίξεις ουκ εν τω πολέμω θνήξεις


Η επιστολή αυτή παραδόθηκε στο Δήμαρχο Σιάτιστας κ. Κοσμίδη παρουσία τεσσάρων (4) άλλων μελών του Δ. Σ. Σιάτιστας στη Βουλή, οι οποίοι και την προσκόμισαν προς τον Υπουργό κ. Ραγκούση μαζί με άλλο κείμενο σε άλλο χαρτί υπογεγραμμένο από τους τέσσερις συναδέλφους μου. Την όποια ερμηνεία του περιεχομένου της επιστολής καθώς και την αναφορά σε αυτήν του υπουργού κ. Ραγκούση κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης της επιτροπής την αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μου. Τέλος την ύστατη αυτή στιγμή καλώ τους συναδέλφους μου και όλους τους συμπολίτες να στηρίξουν την πρόταση για επτά (7) δήμους στο Νομό Κοζάνης δεδομένου ότι ο διχασμός που προκλήθηκε σε τοπικές κοινωνίες του Νομού με ευθύνη του Υπουργού Εσωτερικών θα αποτελεί για πολλά χρόνια τροχοπέδη στην πρόοδο και δημιουργία στο Νομό σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το Νομό και τη χώρα. 
Με εκτίμηση ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ
ΥΓ. Ακολουθεί συνημμένη η επιστολή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Giorgo den 8a itane kalitero na diatiposis 8esi gia tous 4 dimous pou problepi to sxedio Kalikratis? se pion nomizis pos apey8inese me tis dilosis sou kai tis protasis? Mipos se kanena papouli ktinotrofo apo aytos pou simionis sto blokaki sou ta problimata pou exoune kai molis figis to blokaki sta skoupidia? Den mpori na pezis me tin pliopsifia ton psifoforon sou sta Servia, oi Serviotes den se psifisane epidi eisai omorfos. Skepsou kala mexri tin teleytea stigmi Giorgaki exis olo to xrono na tin mpalosis tin gafa sou, dioti diafortika vlepo esena kai ton Blati ektos Voulis.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ αντε να κανεις κολοτουμπες ΓΟΥΛΙΜΗ του νομου ΚΟΖΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΑΠΙΔΗ, ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

na kai enas epitelous pou leei tin alithia k kasapidi einai poly swsto ayto pou eipate mprabw sas kai paly mprabw sas

Το Προφίλ μας