Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ψηφίστηκε το Άρθρο 1 (χωροταξικό) του "Καλλικράτη"

Με 156 ψήφους υπέρ και 112 ψήφους κατά, έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία το άρθρο 1 (χωροταξικό) του  σχεδίου "Καλλικράτης" πριν από λίγα λεπτά στη Βουλή, μετά την ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει η Ν.Δ. Ψήφισαν στο σύνολο 268 βουλευτές.
Η συζήτηση συνεχίζεται απόψε για τα άρθρα 2-286 με τις ομιλίες των τεσσάρων  εισηγητών και θα ολοκληρωθεί αύριο με τις τοποθετήσεις των βουλευτών και τη ψηφοφορία.

73 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡI ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ .G.S.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΤΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ!!!ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ......

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΠΆΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ

ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ

ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

kai i kibernisi den exei eythini??na exartatai i onomasia tou dimou apo enan bouleuti??den tha eprepe na tserei tin istoria-pluthismo-geogr.simeio ton serbion i kibernisi?

Ανώνυμος είπε...

anepithimitoi oi politikoi kai sto velvento...aftin i koroideia kai to klama pou prokalesan se mia olokliri koinonia simera den prokeite na ksexastei pote..
oloi anepithimitoi ..sinora stin diastavrosi apo simera..

Ανώνυμος είπε...

DILADI SERVIA KAI VELBENTO EINAI ANOTEROI APO KAMBOYNIA-LIBADERO?AYTO MAS LENE!!!

Ανώνυμος είπε...

MERIKI DEN EXETE KATALAVI AKOMI KAPIA MAGIREMATA...TIS POLITIKIS KRIAS KOUZINAS TOUS....AFTO APO VELVENTO ERXETE..DEN KALIVOUME KANENA KOKOLIO KANENA VLATI KANENA POLITIKARXI..MPRAVO STIN NAIOLAI VELVENTO POU EDIKSE OTI ZI KAI AGONIZETE...TO MINIMA 8A TO PARI H POLITIKI TOUS...!

Ανώνυμος είπε...

mia onomasia mia,akoma paizetai!!!

Ανώνυμος είπε...

EMEIS KSEROUME NA DOULEVOUME...KAI OXI NA PERIMENOUMA APO TOUS POLITIKOS....AFTO EINAI MINIMA GIA TA SERVIA KAI TIN POLITIKI TOUS KINONIA...!!!!

Ανώνυμος είπε...

8ELETE NA FENETE KAI MONO TA SERVIA...SAN DEN NTREPOMASTE LIGO...

Ανώνυμος είπε...

NA NTΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ????ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΚΠΡΟΣΟΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ,ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΑΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗΣ Ε?Ε?Ε?

Ανώνυμος είπε...

giati den rotas to blati giati tha exeis syntheto onoma xoris logo sto dimo sou aytos kserei!!...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΒΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ-ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Proteinw sun8eth onomasia me gewgrafiko prosdiorismo....re pate kala? edw o kosmos kaigetai kai to mni xtenizetai...

Ανώνυμος είπε...

Osoi zitisan 7 dimous itna enation tou Belbentou (grapste Vlatis, Kasapidis, Athanasiadis, Sokotis).
Osoi zitisan 6 Dimous itan enantion toy Belbentou.(grapste Athanasiadis, Papadopoulos)
Osoi zitian 4 dimous itan enantion tou Belbentoy (grapste Koykoylopoulos)
Na to thymomaste ton Noembrh.

leon leondiadis είπε...

Αγαπητό ai-vres.

Διαβάζοντας τα σχετικά άρθρα στο site σας καθώς και την ανάρτηση (27-5-10 ώρα 11.54) στο troktiko με τίτλο ΄΄ Aπεργία πείνας στο Βελβενδό Κοζάνης΄΄, δεν αντέχω στην πρόκληση να απαντήσω, όσο πιο ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ μπορώ, λέγοντας ότι είναι δύσκολο το Αυτονόητο και δυσκολότερο το γνώθις αυτόν.

Δεν καταλαβαίνουν οι συμπαθείς κατά τα άλλα Βιλβινοί ότι ένα χωριό με τον πληθυσμό και την έκταση του Βελβενδού χωρίς άλλο τίποτε απολύτως το ξεχωριστό, το σημαντικό ή το ιδιαίτερο όπως και δεκάδες άλλα χωριά και πόλεις της πατρίδας μας στο το σχέδιο Καλλικράτης δεν μπορεί να έχουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση, επειδή ακριβώς δεν υπάρχει κανείς αποχρών λόγος, διότι αν γίνει μόνον ένα χωριό αυτόνομος Δήμος, θα δημιουργηθεί προηγούμενο που θα επικαλεστούν και πάρα παρά πολλοί άλλοι που θα έχουν ίσως και κάποιο παραπάνω από αυτούς λόγο και συνενούνται αναγκαστικά;

Κακώς πολύ που ο τίτλος του νέου Δήμου υπάρχει και δεύτερο όνομα και πρέπει σοβαρά να εξεταστεί αφού υπάρχουν και χωριά που έχουν σχεδόν διπλάσιο πληθυσμό από το Βελβενδό να ζητήσουν να προστεθεί στην ονομασία του νέου Δήμου και το δικό τους και πάει λέγοντας και με τα άλλα χωριά, και να γίνει ο τίτλος του νέου Δήμου η ονομασία όλων των χωριών ;

Μήπως θέλουν απλά να γίνουν γνωστοί με τα καμώματα αυτά;

Ή μήπως επιβεβαιώνουν έτσι ότι πράγματι η Σουρδαμάρα σταμάτησε στο Βελβενδό;

Για το ai-vres

Παράκληση για ανάρτηση για να ακουστή και μια ουδέτερη άποψη.-

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ". ΨΩΦΙΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΚΑΤΣΙΚΑ. Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΥΤΟΝΩΜΙΑ ΣΑΣ.ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ? ΔΛΔ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΣΥΝΓΧΩΝΕΥΣΑΣ ΔΗΜΟΣ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ? ΔΛΔ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ? ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.ΔΛΔ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ?ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ 100.000 ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ? ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΩΜΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤ ΕΜΕ. ΕΙΜΕ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ.ΕΙΜΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΕ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΤΗΜΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ? ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΥΣ , ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΔΩ ΘΑ ΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥΣ,ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ,ΝΑ ΣΦΑΞΕΤΕ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΦΑΓΙΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ,ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ........... ΕΓΩ ΣΑΝ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΤΗ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ? ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΟΧΙ ΛΟΓΟ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΑ??!!ΔΕΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΑΞΙΟΙ..

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως το διπλο ονομα ειναι κομματικο ρουσφετι της κυβερνησης το οποιο ομως θα δημιουργησει προβληματα!!συμπαθεστατο το βελβεντο αλλα δεν διαφερει απο αιανη-ελιμεια-καμβουνια,γιατι αυτα να μην εχουν συνθετες ονομασιες?!!ντροπη τους μονο..καποιος επισημα απο κυβερνηση πρεπει να βγει να δωσει εξηγησεις με επιχειρηματα για ολα.

Ανώνυμος είπε...

AN YPHRXE SYNTHETO THA EPREPE NA MPOUN KAI OI 4DHMOI MONO ETSI!! KALIMERA

ΕΝΑΣ ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ AI-VRES .
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1 ( ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ) , ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο ai-vres για τον υπουλο και εγκάθετο ρόλο που έπαιξε στην υποθεση να πολώσει τους κατοικους της περιοχής και να ακουστεί τελικά το όνομα του βελβεντου στο νεο δημο

ai-vreS είπε...

"Ύπουλο και εγκάθετο ρόλο", "να πολώσει" και "να ακουστεί τελικά" ...
-ενώ έχουμε διαγράψει δεκάδες πολωτικά & εριστικά σχόλια και κατηγορούμαστε γι' αυτό (με απειλές)
-ενώ από την πρώτη στιγμή συνιστούμε ψυχραιμία και λογική
-ενώ μας λένε τι το θέλουμε το blog και να το κλείσουμε, αφού μας διαβάζουν μόνο 10-20 άτομα

Αλλά βέβαια ο Ραγκούσης ΕΜΑΣ διαβάζει καθημερινώς: Τι επιθυμεί το τάδε ιστολόγιο με σειρά #990 σύμφωνα με το SYNC kai #9749 σύμφωνα με το Alexa; Αυτό θα πράξω!

Πάμε καλά;
Ψάξτε αλλού για ενόχους - εμείς είμαστε κατηγορία "μαρίδα"...

Ανώνυμος είπε...

Οι δημότες Βελβεντού αηδίασαν με τους βουλευτές και την αδικία. Τώρα δεν πρέπει ποτέ να το ξεχάσουν. Να μην πατήσει κανείς πολιτικός στο Βελβεντό! Ούτε ένας/μια μας να μην ψηφίσει!!! Δεν θα τους συντηρούμε στην καρέκλα! Όταν μια φορά τους χρειαστήκαμε να μεταφέρουν τα αιτήματα μας, εκείνοι έπαιζαν παιχνίδια! Μας έβγαλαν τα μάτια, το υπουργείο εσωτερικών είχε χαρακτιρίσει ανεξάρτητο Δήμο το Βελβεντό, και οι ... βουλευτές του νομού μας, που τους εκλέξαμε εμείς, μας έσκαψαν τον λάκο για να γίνουν αρεστοί στους υπόλοιπους ψηφοφόρους τους! Το ίδιο και η ΤΕΔΚ, την ευχαριστούμε για την συμβολή της! Πόλεμος απ τους υπόλοιπους δημάρχους, γιατί εμείς και όχι αυτοί εφόσον πηγαίναμε για 5 ή 6 δήμους?!!! Αν ήταν να γίνουν 4 οι δήμοι δεν είχαν πρόβλημα! Όλοι σας υποκριτές! Όλοι σας ανεπιθύμητοι! Η νεολαία του Βελβεντού δεν ξεχνά! Η νεολαία του Βελβεντού θα βρει τον δρόμο της! Μην την πάρετε μαζί σας στον κατήφορο!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ai-vres ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ -ΑΝΕΚΔΟΤΟ- ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ?
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ, ΘΑ ΘΕΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο νόμος ψηφίστηκε και εσείς συνεχίζεται να ασχολείστε με την ονοματολογία. Βγάλτε λίγο το γράσσο από τα μάτια σας και κοιτάξτε κανά δύο τρία μέτρα μπροστά. ΜΠΡΟΣΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

ai-vreS είπε...

Φίλε Γιώργο, ναι έχουμε θέση. Στην πραγματικότητα έχει ο καθένας μας από μία. Πώς να συγκεράσεις όμως τις αντίθετες θέσεις του καθένα μας και να τις διατυπώσεις σε μία φράση μόνο;

Τις θέσεις μας (υποθέτουμε και του καθένα) διαμορφώνει τόσο η καταγωγή όσο το πολιτικο-κοινωνικό μας πλαίσιο. Κι αυτά είναι διαφορετικά για τον καθένα. Για το όνομα και μόνο για το όνομα, θα σου λέγαμε ότι άστοχη κίνηση αποτελεί εκ μέρους της κυβέρνησης.

Βάγια Σ. είπε...

Ο Γιώργος και ο Λ.Μ. κατευθύνουν τη συζήτηση από χθες.
Προσέξτε τα γραφόμενά τους.
Υποβαθμίζουν τις σκέψεις και τις ανησυχίες των υπολοίπων, δίνουν έμφαση στα θέματα που απασχολούν τους ίδιους.
Έτσι δε γίνεται διάλογος.
Αρνηθείτε να μπείτε σε αυτό το παιχνίδι.
Είναι blog που μας φιλοξενεί και δε χρειαζόμαστε υποβολείς.
ai vres εγώ δε θέλω να ξέρω τη γνώμη σου.
Στείλτε email στο Γιώργο με την άποψή σας για την ονομασία.

ai-vreS είπε...

Η κουβέντα θεωρούμε ότι λήγει εδώ.

ai-vreS είπε...

Ε όχι και "κάφροι" !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.
ΟΣΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ.
ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΠΕΡΙ ΔΙΠΛΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΦΕΥΡΕΣΗ" ΑΥΤΗ.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Aαπητοί φίλοι του Νεου διευρημένου Δήμου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. εΙπώθηκαν πολλά ένθεν και ένθεν και τα περισσότερα κατα την γνώμη μου αδικαιολόγητα. Η παράσταση όμως έλαβε τέλος. Απο σήμερα νέα δεδομένα υπάρχουν για την περιοχή μας.ΟΙ όποιες πικρίες υπάρχουν - ίσως και δικαιολογημένες- να τις παραμερίσουμε και να συζητήσουμε για το μέλλων της περιοχής, Το βελβεντό θα υπάρχει σαν αυτόνομη οντότητα όπως και μέχρι σήμερα κανένας δεν θα αλλάξει τόπο κατοικίας και συνήθειες το ίδιο ιαχύει και για τα άλλα διαμερίσματα.Ολοι μαζι να συνεργαστούμε να αξιοποιήσουμε την όμορφη περιοχή να αξιοποιήσουμε τα άφθονα νερά, τα πανέμορφα βουνα, την Εγνατία που μας φέρνει πολύ κοντά σε πολές περιοχες.Ας παραμερίσουμε τις πικρίες και ας αρθούμε στο ύψος των νεων δεδομένων για το καλό ολων μας

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θα έπρεπε να λέγεται Σερβελβεκαμβολιβαμεταξοπολυραχοτριγωνογουλοαυληκρανιπλατανονεραϊδοβαθυλακομεσιανοροδιτολευκαριμερα;;;
Έτσι θα ήταν όλοι εντάξει.
Το υπουργείο πήρε μία απόφαση όπως πολλές άλλες παρόμοιες. Τέλος.
Αύριο ξημερώνει άλλη μέρα και για τους 4 ΟΤΑ, γιατί συνέννωση έγινε με όλους και όχι μόνο με τους δύο οι οποίοι αύριο θα είναι Δημοτικές Κοινότητες σύμφωνα με το νέο νόμο.

Βάγια Σ. είπε...

Εσείς μας καλούσατε να συμμορφωθούμε σύμφωνα με το νομοσχέδιο που πρόσταζε συνένωση. Ήρθε η ώρα σας για συμμόρφωση... δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτης!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Η ΕΝΩΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ (ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ) Μ Ο Ν Ο , Ο ΚΟΙΝΟΥΣ ΝΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΔΙΚΑΙΗ. ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ (ΕΚΑΛΗ-ΚΗΦΙΣΙΑ), (ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΟΛΙΧΝΗ)Π.Χ. , ΠΟΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ 3 ΔΗΜΟΙ Κ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ 2 ΜΟΝΟ? Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Κ.Τ.Λ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(ΝΟΣΗΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ) ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ. ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΛΗΓΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΜΠΗΚΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ. ΜΠΗΚΕ ΑΠ ΤΟ ΦΩΤΑΓΩΓΟ. ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ , ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΑΙΓΜΟ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΔΙΚΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΤΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ

Μετριοπαθείς Βελβεντινός είπε...

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ" ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΦΙΛΕ {ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ}, ΠΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΥΣΩΘΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΜΙΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΕΚΛΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΑΝ ΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΔΟ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΔΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΝΤΓΚΛΉΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΦΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΚΟΥΤΗ. ΕΥΘΥΜΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΔΙΑΦΑΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιώργο...
Ρωτάς γιατί αδικία? Ένα μόνο θα σου πω επ'αυτού: Το Βελβεντό δεν τυχαίνει να συνενώνεται με οποιονδήποτε δήμο, αλλά με τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ δήμο από τους 1034 που ΔΕΝ ανανέωσε το "βοήθεια στο σπίτι" λόγω οικονομικών. Φυσικά και τα Καμβούνια και το Λιβαδερό. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ τότε τί είναι. Και ενώ υπήρχε στο προσχέδιο.

Πρωινέ 3:26
Άκουσε τα ακόλουθα και βάλτα καλά στο μυαλό σου... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ Ι.Κ.Α., ΟΥΤΕ Η Δ.Ο.Υ., ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΥΤΕ Ο Ο.Τ.Ε., ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟ, ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (αυτά ανήκουν στους έλληνες άρα και στους Βελβεντινούς), ΟΥΤΕ Η ΕΘΝΙΚΗ, ΟΥΤΕ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΟΥΤΕ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Μπαίνεις σε κτητικές τάσεις ήδη από τώρα και πρόσεξε μην εκτεθείς. Είναι υποχρεωμένοι και "καταδικασμένοι" οι υπάλληλοι στις προαναφερθείσες υπηρεσίες να εξυπηρετούν τους πάντες, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ. Χωρίς ευτυχώς να χρειάζονται την άδειά σου. Όσο για τους κατσικόδρομους, αν αυτή είναι η διαφορά για εσένα τότε πάω πάσο. Μήπως να έβγαζες τα Σερβιώτικα γυαλιά...

Αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα ξεχάστε τα, δεν θα σας χαιδέψει κανένας τα αυτιά. Και αλίμονο αν αδικήσετε τους Βελβεντινούς, Καμβουνιώτες, Λιβαδεριώτες.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ-ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ???

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΟΥΝΤΗΣ ΦΑΛΙΑΣΑΣ.

Ψ.Ω.

Βάγια Σ. είπε...

Λ.Σ. είδες πόσο σέβονται τα σύγχρονα Σέρβια την ιστορία τους? Τους χθεσινούς πρωταγωνιστές της ιστορίας τους (όσο οι σύγχρονοι ήταν αγέννητοι φίλε sottis) που σήμερα πια είναι ανήμποροι γέροντες, τους ετοίμαζαν αυτό το μεγαλόπρεπο δώρο για να τους τιμήσουν για την παρακαταθήκη που τους άφησαν.
Είθε να μην ισχύει η φήμη...

sottis είπε...

ολα κανουν τον κυκλο τους σε αυτη την ζωη...
μηδενα προ του τελους μακαριζε ΒΑΓΙΑ Σ.
ας προσεχανε(χαμε).
και οι "ΔΙΚΑΣΤΕΣ" ειναι αυτοι που ειπα στο προηγουμενο ποστ μου.
πεστους και ερινυες,δεν θα πεσεις και τοσο εξω...

Ανώνυμος είπε...

2:03 φυσικα και αυτα που ειπες ανηκουν στο Ελληνικο λαο και αυτο ακριβως ενοουσα αλλα που να το καταλαβεις εσυ. αφου ρε μαγκα εσεις στο βελβεντο ειστε τοσο προκομενοι και δουλευταριδες και 100 χρονια μπροστα οπως λετε εσεις γιατι δεν εχετε τα αντιστοιχα στο βελβεντο? πως απαιτεις αυτη την στιγμη απο την κυβερνηση να σε κανει ανεξαρτητο δημο οταν δεν εχεις ουτε μια απλη δημοσια υπηρεσια? πια προσωντα εχεις να μεινεις μονος οταν εξαρτησε απο τους γυρω δημους? παιξατε το τελευταιο παιχνιδακι για το ονομα και το καταφερατε με τον κ βλατη σας επομενος αραξτε και μην μας τα πριζετε αλλο.

Ανώνυμος είπε...

10:30 min sugkrineis kai vazeis oles ti periptwseis se ena tsouvali. pes mou ena dimo pou na exei tin edra kai na exei to onoma 2o stin onomasia enow gia tin prwti anakoinwsi peri belbentou -serviwn. mono me tous katharous velvenous ginete ayto pou den tous endiaferei to onoma kai den einai plegmenoi stin politiki.

Ανώνυμος είπε...

5:03
1. Σταμάτα τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς ("αλλα που να το καταλαβεις εσυ", "ρε μάγκα" κτλ), δεν με ξέρεις κι από χτες, ποιος σου έδωσε αυτό το δικαίωμα.. Εγώ δεν σε προσέβαλα. Φυσικά και κατάλαβα, έχετε κιόλας κτητικές τάσεις στο νέο δήμο.
2. Την ανεξαρτησία μας την εννοούμε όπως έχει. Δηλαδή, τις όποιες υπηρεσίες να τις έχουμε από τους δίπλα δήμους, ούτε εγωιστικά καινούριες υπηρεσίες ζητάμε ούτε τίποτα τέτοιο.
3. Η εργατικότητα από πότε είναι ανάλογη των υπηρεσιών που έχει μια περιοχή? Τί λογική είναι αυτή?
4. Απαιτώ από την κυβέρνηση να τηρήσει το προσχέδιο, τίποτα περισσότερο.
5. Το 4 το απαιτώ γιατί υπήρχε επίσημα από το υπουργείο αφενός και αφετέρου επειδή (ταπεινή μου άποψη) το δικαιούμαι ως Δήμος-υπόδειγμα από τους λίγους.
6. Ποιός εξαρτάται από ποιόν? Χωρίς Καμβούνια, Λιβαδερό και Βελβεντό δεν θα πήγαινες πουθενά, ή μάλλον θα πήγαινες ολοταχώς προς "κανόνι". Εσύ σαν δήμος εξαρτάσαι από αυτούς. Οι δημότες εξαρτώνται όλοι από τις υπηρεσίες, όχι από τον δήμο σου.
7. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Αν το γράψω 100 φορές θα το καταλάβετε? Εσείς που δεν είστε τοπικιστές κάντε υποχώρηση, ή μήπως είστε?????

ΥΓ: Για το αν θα αράξουμε δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό, δουλειά σου-δουλειά μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

6:53 sto ti eiste ipodigma den mas les? apo pou kai ws pou ipodigma enas dimos 4000 xil katoikwn .thelei poli prospatheia na eisai se kaliteri katastasi apo enan triplasio?otan den mporeis na exipiretiseis to dimo gia apla themata tis kathimerinotitas sou pws apokalise ipodeigma?kai allou ayto to oti den zitate ipiresies. exeis diavasei ti ipiresies tha parexei meta ton kalikrati enas dimos ipoxrewtika? giati den milate ksekathara ston kosmo giati thelete anexartisia ? na sou pw egw, thelete stis nees ipiresies pou tha erthoun ama minete anexartitoi na volepsete olo to velvento kai na parameinete mia kleisti topiki koinwnia volemenwn belbentinwn. xereis ti kostos tha exei kathe neos dimos sto kratos? to an egw exartame apo tous kainourgious dimotes as gelasw me ayto pou eipes. oso gia ton agwna pou les eisai vathia nixtwmenos, den iparxei agwnas teleiwsan ta pragmata.

Ανώνυμος είπε...

7:27
1. Υπόδειγμα στον συνολικό τρόπο λειτουργίας του Δήμου και της κοινωνίας, ανάπτυξη, έργα, καθαριότητα, πολλοί σύλλογοι με ακόμα περισσότερα τμήματα, "βοήθεια στο σπίτι" σε αντίθεση με κάτι άλλους, ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ. Θες κι άλλα?
2. Θέλει πολλή προσπάθεια να έχεις χρέος 7 εκ. και να σου κόβουν το "βοήθεια στο σπίτι"? Μή μου πεις ότι αυτό οφείλεται στο τριπλάσιο του πληθυσμού! Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΛΙΩΣΕ!
3. Ξεκάθαρα μιλάμε, ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΩΣ ΕΧΕΙ. Εξαιρέσεις μπορούν να υπάρχουν ως προς τα υποχρεωτικά που πρέπει να έχει ένας δήμος. Από ό,τι γνωρίζω και στην παρούσα φάση υπάρχουν κάποια προαπαιτούμενα που πρέπει οι δήμοι να έχουν κι όμως αρκετοί δεν τα έχουν και λειτουργούν.
4. Πες μας εσύ την αλήθεια, μήπως θέλεις όλες αυτές τις υπηρεσίες για την πάρτη σου?
5. Όσο για το κόστος, πες μας πρώτα το κόστος του δ. Σερβίων. Με αναλογικά του πληθυσμού κονδύλια του ανεξάρτητου Δήμου Βελβεντού, το κόστος θα ήταν το ίδιο όσο αν ήταν δημοτικό διαμέρισμα (καθαρά προσωπική άποψη).
6. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ?

ΥΓ: Τον αγώνα μας (ατομικό και συλλογικό) άσε να το κρίνουμε εμείς πότε θα τον σταματήσουμε. ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΕΛΟΣ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

7:27...
4000 xil (που λες πιο πάνω)= 4.000.000

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ε.Σ. είπε...

Ναι καλά, οκ ότι πεις εσύ θα κάνουμε!!!
Δεν θα μας υποδείξετε κι αν θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ή όχι.
Χαλαρώστε τώρα κι απολαύστε αυτά που σας έρχονται.
Μακάρι να είμαστε καλά όλοι και μετά από 2 χρόνια, δεν χρειάζεται περισσότερο, 2 σου λέω μόνο, θα δούμε πόσο πολύ θα έχετε "προχωρήσει".
Καμία συνένωση και καμία ονομασία δεν διαβάλει τη συλλογικότητα και τη μαχητικότητα των Βελβεντινών.
Επαναλαμβάνω κι εγώ, όπως προείπα βέβαια και πριν από αρκετές μέρες, ότι οι δημόσιες υπηρεσίες που υπάρχουν στα Σέρβια δεν είναι δημιούργημα και απόκτημα των δημοτών.
Γι' αυτό μην τα προβάλλετε κι αυτά σαν φυσικά κάλλη!!
Μόνος σου προβάλλεις την απραξία σας λέγοντας φίλε 7:27: "δεν υπάρχει αγώνας τελείωσαν τα πράγματα"!!!! ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ!!! Κάθε μέρα που ξημερώνει είναι ένας αγώνας που αρχίζει.
Αυτή είναι η διαφορά μας. Γι' αυτό το Βελβεντό είναι αυτό που είναι και το λατρεύουμε, γι' αυτό τα Σέρβια είναι κάτι άλλο από αυτό που θα θέλατε να είναι.
Εσείς είδατε τον αγώνα των τελευταίων ημερών σαν μέσο για να σπάσετε την οδυνηρή ανυπαρξία σας.
Εμείς τον βιώσαμε σαν αγώνα δρόμου για να γίνουμε καλύτεροι και συνεχίζουμε.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΧΑΣΜΑ ΑΓΕΦΥΡΩΤΟ, ΑΒΥΣΣΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ.
Παιδιά, καταλάβετέ το, το Βελβεντό δεν γονατίζει ούτε σκύβει ΠΟΤΕ!!!
Όλοι οι Βελβεντινοί μαζί ενωμένοι και δυνατοί συνεχίζουμε τον αγώνα για την αδιάκοπη, ανοδική μας πορεία μέσα στα χρόνια που έρχονται.
Για την κληρονομιά που θα αφήσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας!
Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ!!!!
Μ' ΑΚΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥ ΤΣΙΜΟ????????

---------- ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΟΥ Σ' ΑΓΑΠΩ ----------

Ε.Σ.

E.Σ. είπε...

Γειά σου και χαρά σου Λ.Σ.!!!

Μαζί στον αγώνα κι ας είμαι μακριά!

Φιλιά σε όοοοοολους και μια μεγάλη αγκαλιά!!!

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου και σε σένα Ε.Σ. με τον γλαφυρό σου και εκφραστικό σου λόγο! Συμφωνώ μαζί σου, συνεχίζουμε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ Λ.Μ. ΠΑΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. Ε.Σ ΚΑΙ Λ.Σ. ΚΑΙ ΒΑΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ!!!
ΕΝΑΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΟΥΔΕΤΕΡΕ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ) ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΥΤΑ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

δέν θά μιλούσα αλλά μέ βγάλατε από τά ρούχα μου Νοικοκυριδες δουλευταράδες εχουμε αυτά εχουμε εκείνο συνεταιρισμούς ολα ξένοι τά εχουν ενά πρατηρειο ειχατε του συνεταιρισμου καί αυτά τό πουλησατε τό μετόχι αφου δεν ησασταν αξιοι νά το δουλρψετε τό δωσατε σέ ξένο τό ξενοδοχειο σέ ξενο τό πουλήσατε ποσο επειχηριματικό νυαλό εχετε λοιφάξετε στά ροδάκινα καί στα κουπατσιαριά μόνο γιά τέτοια ειστε

Ανώνυμος είπε...

10.25 βαριέμαι τόσο πολύ να σε απάντήσω με αηδίασες πρωί πρωί άμα δεν ξέρεις μη μιλάς κάτσε μες τα ρούχα σου καλά είσαι ,γιατί άμα βγαίνεις λες μ.....ες.

Ε.Σ. είπε...

Ναι φέραμε ξένους επενδυτές...έτσι για να μη μας λέτε μισαλλόδοξους, ζηλιάρηδες και εσωστρεφείς...
Ορίστε για άλλη μια φορά καταρρίπτετε τα δικά σας ανυπόστατα κατηγορηματικά επιχειρήματα, από μόνοι σας κάνετε σκόνη τις μομφές σας εναντίον μας.....
Όπως βλέπεις κανένας Βελβεντινός δεν σας κατηγορεί και δεν σας έχει κατηγορήσει ποτέ εδώ μέσα.
Μόνοι σας μπλεχτήκατε στον φαύλο κύκλο της αυτοαναίρεσης....!!! ας χαχανίσω κι εγώ λίγο..χαχαχαχα!!
Έχετε πολύ πλάκα τελικά....κι εμείς οι χαζοί που σας είχαμε πάρει στα σοβαρά τόσο καιρό :(
Φιλική συμβουλή φίλε 10.25...έφυγες κι εσύ σφαίρα για φροντιστήριο, αμάν βρε παιδιά...σβάρνα το παίρνετε το πληκτρολόγιο...
Κάνουμε κι εμείς λάθη (σαν άνθρωποι) αλλά όχι κι έτσι!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

10:25 κατα κύριο λόγο το Βελβεντό ειναι αγροτικό χωριό, άρα με τι θες να ασχολείται ο κόσμος? Το θέμα είναι ότι αυτό το κάνει με τον καλύτερο τρόπο, ξέρει να προβάλλεται, να αναπτυσσεται και να είναι αναγνωρίσιμο μέσω των ροδακίνων του και των Συνεταιριστικών Κινημάτων. Το μετόχι και το ξενοδοχείο μάθε λίγο πως κ γιατί πέρασαν σε άλλα χέρια. Έκτος αυτού εδώ φαίνεται πόσο τοπικιστές είμαστε που λέτε, γιατί αν είμαστε δε θα δεχόμασταν κάτι τέτοιο...
Τέλος εσείς εκεί τι ακριβώς έχετε για το οποίο είστε περάφανοι και μέσα από τι μπορεί να αναδειχθείτε???

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το χαμπάρι!!Τίποτα δεν μπορεί να επιβάλλει τη σιωπή στους ανθρώπους που αγωνίζονται για κάτι που θεωρούν δίκαιο!!Κι αν θέλετε και μια πρόταση για νέο δήμαρχο στον διευρημένο δήμο ΣΤΕΡΓΙΟΥ και ξερό ψωμί!!Αντε να μπει και μια τάξη στα πράγματα!!

Ανώνυμος είπε...

O Stergiou einai sigoura o monos ikanos. To thelei omws o idios?

Βάγια Σ. είπε...

Καλησπέρα πέρα ως πέρα.
Περί εσωστρέφειας και έλλειψης επιχειρηματικότητας παραθέτω τις επιχειρίσεις ελεύθερων επιχειρηματιών από το Βελβεντό χωρίς να τους ονοματίσω γιατί δεν έχω ζητήσει την άδειά τους για κάτι τέτοιο και δεν ξέρω αν θα επιθυμούσαν να αναφερθούν τα ονόματά τους.

Στην πόλη της Κοζάνης:
Κατάστημα παραδοσιακής τουλούμπας Βελβεντού.
-Εφημερίδα.
-Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων.
-Αρτοποείο
-Κρεοπωλείο και ψητοπωλείο
-Ιατρεία

Εντός Βελβεντού:
6 ταβέρνες - εστιατόρια
2 καφενεία
8 cafe - bar
3 fast food - creperie
1 club
1 ξενώνας
1 video club
5 καταστήματα με είδη δώρων
1 νεωτερισμοί
2 ινστιτούτα αισθητικής
1 κατάστημα καλλυντικών
Πλέον των 5 συνεργείων αυτοκινήτων
1 καθαριστήριο
3 κρεοπωλεία
3 αρτοποιεία
2 Αλουμινοκατασκευές
2 κάβες
3 mini market
1 ηλεκτρικά είδη
2 περίπτερα
2 ψιλικατζίδικα
2 ζαχαροπλαστεία
1 κατάστημα παραδοσιακών γλυκών Βελβεντού
1 κατάστημα ειδών οικιακής χρήσης
1 βιβλιοπωλείο
1 ασφαλιστικό γραφείο
3 πρατήριο καυσίμων
2 φωτογραφεία
2 εργοστάσια ξυλείας
1 μάντρα υλικών
2 φαρμακεία
2 κουρεία
2 κομμωτήρια
3 καταστήματα ρουχισμού
1 κατάστημα υποδημάτων
1 κατάστημα επίπλου
1 ξυλουργείο
2 καταστήματα φυτοφαρμάκων
2 οινοποιεία
2 λογιστικά γραφεία
3 τεχνικά γραφεία
αυτά και ίσως να μου διαφεύγουν κάποια...
Θα κατηγορηθώ και γι' αυτή μου την ανάρτηση αλλά είναι άδικο να μηδενίζουμε τους παραπάνω Βελβεντινούς επιχειρηματίες και να επικεντρωνόμαστε στις 3 περιπτώσεις επιχειρήσεων που δεν ανήκουν σε Βελβεντινούς. Και αυτές είναι "το Μετόχι" που είναι δημοτική επιχείριση αλλά τη διαχειρίζεται μη Βελβεντινός, το ξενοδοχείο "αγνάντι" το οποίο ξεκίνησε από Βελβεντινό που έχασε τη ζωή του και μετά πέρασε στην οικογένεια από το διπλανό χωριό και ένα εστατόριο που ανήκει σε σύζυγο Βελβεντινιάς.
Φίλε που μας συγχαίρεις για το ήθος και το ύφος του λόγου μας, πιστεύω πως αφενός η γλωσσική πενία εγκυμονεί αδυναμία ακριβούς έκφρασης των αισθημάτων, σκέψεων, αντιλήψεων κ.τ.λ. και αφετέρου μιλάμε την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ γλώσσα παγκοσμίως. Δε μας επιτρέπεται η κακομεταχείρισή της. Σίγουρα και οι δάσκαλοι μας έπαιξαν ρόλο σε αυτό μέχρι ενός βαθμού αλλά είναι και θέμα εσωτερικής διεργασίας το πόσο θέλει κανείς να καλλιεργηθεί και αν θα επιλέξει από κάποιο σημείο και μετά το δρόμο της αυτομόρφωσης.
Αυτά για απόψε...
Καληνύχτα σε όλους...

Ανώνυμος είπε...

Προς 8.35, Αγαπητέ φίλε απο το Βελβεντό η προτασή σου σε πρώτη εκτίμηση φαίνεται ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΉ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΉ, αλλά σε πιο σχολαστική εξεταση είναι απαράδεκτη γιατί ο συγκεκριμένος Δήμαρχος στο Διευρυμένο Δήμο Σερβίων μόνο ως κλητήρας θα μπορούσε να επιβιώσει Υ.Γ Ισως και ως τηλεφωνητής

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 10:48 αυτη ειναι η αποψη σου και ειναι φυσικα αποδεκτη!!Το αν θα ηταν ικανος ο Στεργιου για δημαρχος στο νεο δημο θα μπορουσε να φανει στις επομενες εκλογες...!!Ισως ομως ο Στεργιου να μην θελει να επομιστει και να κουβαλισει τα βαρη απο τους προηγουμενους δημους...!!!Αλλωστε εχει αποδειξει οτι μπορει να τα καταφερει καλα με την μεχρι τωρα πορεια του στο δημο Βελβεντου.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Oι ανθρωποι κοιτανε το μελλον και αφηνουν πισω το παρελθον και τα οποια ατυχη περιστατικα!!Επισης το γεγονος που ανεφερες 11:44 ειναι μεμονωμενο.Αγαπητη συντοπιτισσα Βαγια περιμενω μια καλη απαντηση στο φιλο 11:44.

Το Προφίλ μας