Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ανεξάρτητος Δήμος το Βελβεντό!!!

Σε πείσμα όλων όσων μιλούσαν για χαμένους αγώνες και για άσκοπες κινήσεις ο Δήμαρχος και οι κάτοικοι του Βελβεντού δικαιώθηκαν πανηγυρικά σήμερα. Το Βελβεντό παραμένει ανεξάρτητος Δήμος και ένας από τους πέντε, τελικά, Δήμους του Νομού Κοζάνης: Δήμοι Κοζάνης, Σερβίων, Εορδαίας, Βοΐου και Βελβεντού.
Συγχαρητήρια  στο Δήμαρχο Βελβεντού κ. Μανώλη Στεργίου και στους κατοίκους του Βελβεντού για τη δικαίωση των προσπαθειών τους. 
Όλα  με αγώνες κατακτώνται.





71 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Βελβεντό! Τελικά κατάφεραν αυτό που επεδίωκαν με τις κινητοποιήσεις τους.
Να δούμε τώρα τι θα κάνουμε εμείς, ο διευρυμμένος Δήμος Σερβίων, με όλες αυτές τις συννενώσεις. Ελπίζω να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες των κατοίκων που τώρα εκπροσωπούμε!

Δ.Λ.

Ανώνυμος είπε...

mpravo ston dimarxo alla i dikaiwsi einai olis tis velventinis koinonias. to velvento pire afto pou aksize!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ευμενής απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για διατήρηση του Αυτοδιοίκητου Δήμου Βελβεντού αποτελεί αναγνώριση της μείζονας προσπάθειας που εκαναν οι φορεις και ο Δήμαρχος Βελβεντού για την Ανεξαρτησία.Στην νέα πραγματικότητα που δημιουργείτε στο Ν Κοζάνης, θα υπάρχουν 4 μεγάλοι Δήμοι και ενας μικρότερος, που θα αποτελεί μοντέλο διοίκησης και προόδου...
Το κλίμα που κυριαρχεί στο Βελβεντό, στο άκουσμα της είδησης είναι η χαρά και μόνο, δεν υπήρξαν ούτε δημόσιοι πανηγυρισμοί, ούτε συγκεντρώσεις στην Κεντρική Πλατεία.
Το αποτέλεσμα δικαιώνει την αρχή // Τα αγαθά - οι στόχοι - κόποις κτώνται // και αυτό το πέτυχαν στο Βελβεντό!

Ανώνυμος είπε...

tha grapsete kana sxolio re!!!!
zhto o aneksartitos dimos SERVION..
PANE TA PODAKINA OI GOMENES OI STERGIOU TA CLAB SKEPASMENO OI NYRIODES ...KAI TA ONEIRA MAS

Ζορμπάς Μιλτιάδης είπε...

Καλώς η πολιτεία κατανόησε το "λογικό" και το ορθό των επιχειρημάτων μας και μας άφησε να συνεχίσουμε την Αυτοδιοικητική μας πορεία.
Όμως το μέλλον όλης της παραλίμνιας περιοχής είναι κοινό, όπως κοινή πρέπει να είναι και η προσπάθεια της αναπτυξιακής προοπτικής μας. Έτσι λοιπόν αγαπητοί γείτονες των Σερβίων, Καμβουνίων και Λιβαδερού πρέπει να ξέρετε ότι πολλά προβλήματα πρέπει στο μέλλον να τα αντιμετωπίσουμε από κοινού, προτάσσοντας όμως την λογική και το αμοιβαίο συμφέρον και όχι ηγεμονικές τάσεις ή μικροσκοπιμότητες. Γι' αυτό λοιπόν μόλις ο "Καλλικράτης" γίνει Νόμος και πραγματικότητα πρέπει οι νέες δημοτικές αρχές να έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και κοινής συμπόρευσης, σε πολύ περισσότερα θέματα από ότι μέχρι σήμερα. Άλλωστε οι διαδημοτικές συνεργασίες όχι μόνο προβλέπονται αλλά και ενθαρύνονται από το σχέδιο. Όλα αυτά με σύνεση και λογική επαναλαμβάνω.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους βουλευτές του νομού που αγωνίστηκαν για να μείνει το Βελβεντό ανεξάρτητος δήμος σε διάψευση του αρχικού πλάνου....
Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στις προσπάθειες του Δημάρχου Στεργίου και όλων των Βελβεντινών για την επιτυχία τους αυτή. Αποδεικνύουν για άλλη μια φορά σε όλους μας ότι ειναι μεθοδικοί, πολύ εργατικοί και βάζουν στόχους που τους πετυχαίνουν. Τα κείμενα του Δημάρχου, όσο και να τα κορόιδεψαν μερικοί εδώ μέσα ήταν μετρημένα, είχαν στόχους που μέρα τη μέρα ανέβαζαν τον πήχυ,έγραφαν αλήθειες και ποτέ δεν πρόσβαλαν κανέναν. Τώρα αν ήταν μερικοί θερμοκέφαλοι που προκαλούσαν από αντίδραση στα εριστικά σχόλια των σερβιωτών, αυτο είναι ένα άλλο θέμα, που χρειάζεται ανάλυση σε μέλλοντα χρόνο. Από το Δήμο Βελβεντού πάντως ότι κατατέθηκε εδώ μέσα τόσο από το Δήμαρχο όσο και από τους δημοτικούς του συμβούλους ήταν άψογο. Έτσι δίνονται οι μάχες συμπατριώτες εκ Σερβίων και όχι με καθαρευουσιάνες να γράφουν αηδίες τόσον καιρό με ανώνυμες βρισιές και με λοιδωρίες.
Καλή πορεία στο δικό σας μέλλον, σύντροφοι εκ Βελβεντού.
ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ΣΥΝΑΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Sinxaritiria sto dimarxo Velbedou Stergiou, 8erma S I L I P I T I R I A ston adinomarxi Sokoti, pou molis xipnise apo oneiro kai den vriskei ipnotiko xapaki.

Ανώνυμος είπε...

Τι αννοησίες ακούω θεέ μου...αντί να μπούμε σε μία κοινη λογική ευημερίας και προόδου κάθεστε και γράφετε για μία ανεξάρτητη πλατφόρμα ευημερίας...παιδιά οι αγώνες όπως σωστά είπατε κερδίζονται όταν μαχόμαστε αλλά καλύτερα είναι όταν μάχονται περισσότεροι για ένα κοινό σκοπό!
Αυτές οι "κατά τόπους" μπούρδες για έναν δήμο που ανεξάρτητος θα είναι αλλά ισχυρός σε καμία περίπτωση, είναι προσωρινοί και βραχυχρόνιοι πανηγυρισμοί...Δείτε την πραγματικότητα και ξυπνήστε, γιατί όταν από το 2013 θα δίνονται τα κονδύλια αναλογικά εσείς θα κάθεστε να λέτε ότι σας πολεμούν πάλι!!!!
Σκεφτείτε λοιπόν το 2020 να υπάρχει ένας δήμος που δε θα υπάρχουν εμπορικά καταστήματα, τράπεζες, υπηρεσίες πολεοδομίας, οικονομικες υπηρεσίες σωστά επανδρωμένες ανάμεσα σε 4 δήμους στο νομό και σε 350 περίπου σε όλη την Ελλάδα ισχυρούς.
Σκεφτείτε τη μοίρα του δήμου Βελβεντού και το prestige του σε μία συνεδρίαση της ΤΕΔΚ ή ακόμα χειρότερα της ΚΕΔΚΕ. Πάντα ο μικρός αδερφός!
Εύχομαι φίλοι μου να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί τίποτα από τα παραπάνω,αλλά πρέπει να ξέρετε ότι τις εξελίξεις πρέπει να τις προλαβαίνουμε και όχι να τις ακολουθούμε και μάλιστα να το μετανιώνουμε μετά από αρκετά χρόνια!
Καλή επιτυχία και στους δυό μας και κυρίως σ εσάς για την ανεξάρτητη πορεία μας!

-ο Άτρωτος-

Delino είπε...

Η περίπτωση του Βελβεντού διδάσκει ότι:
Όταν η δημοκρατία γίνεται πράξη (συνελεύσεις).
Όταν το αίτημα γίνεται αίτημα όλων των δημότών (ενημέρωση)
Όταν το αίτημα το στηρίζεις με επιχειρήματα (έγγραφα, επιστολές, τοποθετήσεις)
Όταν διεκδικείς δυναμικά με πράξεις το δίκιο σου (διαμαρτυρία, παραστάσεις).
Όταν μια κοινωνία πιστεύει στα όνειρά της
Τότε τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.
Μπράβο σε όλους τους Βελβεντινούς για το μάθημα που μας παρέδωσαν.
Καλή τους επιτυχία και στα υπόλοιπα.

Ανώνυμος είπε...

κε Ανώνυμε... σε σας που ακούτε ανοησίες απευθύνομαι... έρχομαι να σας πληροφορήσω, σε περίπτωση που δεν έχει φτάσει στα αυτιά σας όπως οι ανοησίες, πως το μέλλον δεν υπάρχει! Είναι κάτι που δεν το ξέρουμε και δε μπορούμε με εικασίες να το "χτίσουμε" κατά το δοκούν. Σας προκαλώ να πληροφορηθείτε για το παρελθόν του Βελβεντού και για το μόχθο των προγόνων μας για να έχετε μια συνολική άποψη και να μην κυνδινεύετε να εκτίθεστε σε κουβέντες που επώνυμα θα λάβετε μέρος.
"Στο Βελβεντό το ζηλευτό... περνούμε λεβεντιά"

Φιλικά

Β.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Delino, χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, μου φαίνεται ότι ζεις σε άλλο κόσμο.Για ψάξε και δες τον τρόπο που έγινε η ανεξαρτησία του δήμου και μετα πες μας για τη δημοκρατία που γίνεται πράξη.Ό,τι του κατέβει του καθένα.
Μπράβο τους γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά μη μας λες ελληνικούρες περί συμμετοχικής δημοκρατίας!!!!

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Συνυπογράφω ανεπιφύλακτα τα γραφόμενα του φίλου Delino ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι. Και τα δικά μου συγχαρητήρια στο Δήμαρχο και το λαό του Βελβεντού που πραγματικά δίδαξαν ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΟΤΗΤΑ. Ένα μάθημα που θα πρέπει να το ...διαβάσουν καλά οι δικοί μας "άρχοντες" που το μόνο που κάνουν είναι να επαναπαύονται και οδηγούν τον τόπο μας στην τελική ...ανάπαυση. Επιφυλάσσομαι για εκτενέστερο σχολιασμό.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!!!!
Στον δήμαρχο και σε όλη την ομάδα των ανθρώπων που κατάφεραν αυτό το αποτέλεσμα του ανεξάρτητου Δήμου Βελβεντού....Σταματήστε τα πικρά σχόλια τύπου "μικρός αδελφός" κτλ. 'Ελεος πια....κουράζετε και δεν πείθετε κανέναν. Ένα να θυμάστε φίλε ανώνυμε: ότι έγινε ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, ακαταπόνητης και αδιάκοπης προσπάθειας!!! Τίποτα δεν χαρίστηκε σε κανέναν Βελβεντινό.....χρόνια τώρα....αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα οι άνθρωποι, οι συμπεριφορές, η αξιοσύνη, η εικόνα του τόπου μας, η συλλογικές εργασίες, οι συνεταιρισμοί μας!!!! Πάντα η ομαδικότητα προάγει τα συμφέροντα των πολλών, αυτό το αποδείξαμε εμείς που δεν αφήσαμε το δήμαρχο να παλέψει μόνος του...διδαχτείτε από το παράδειγμά μας, καλό θα σας κάνει...Τα συγχαρητήρια σας τα δεχόμαστε πολύ ευχάριστα... ο οίκτος σας μας περισσεύει....
Κρατάτε τον, μπορεί να σας χρειαστεί....
Έρχονται δύσκολες μέρες για όλους μας...
Ας μην ξεχνάμε στο κάτω κάτω ότι όλοι είμαστε Έλληνες πολίτες!!!!!!!!
Παραδειγματιστείτε από το μοντέλο του Δήμου Βελβεντού!! Επαναλαμβάνω θα σας κάνει κάνει καλό!!!! Μαζέψτε τα μανίκια και πιάστε δουλειά...μόνον έτσι έρχεται η προκοπή και το prestige!!!!

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους Βελβεντινούς!!
Καλή δουλειά και καλές συνεργασίες.
Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Η ανεξαρτησία του Βελβεντού εγένετο Κύριοι, πρωτίστως με άκρως πολιτικά κριτήρια και όχι με τα δεδομένα της ανάπτυξης του Βελβεντού.
Η Κυβέρνηση αντιμετώπισε τον Βελβεντό, λόγω της πολιτικής εύνοιας που επέδειξε στον υπάρχοντα δήμαρχο και με τις κομματικές-πασοκικές παρεμβάσεις που υπήρξαν!
Το μέλλον ενός μικρού Δήμου, δίπλα στους 4 μεγαλύτερους είναι αβέβαιον.Ο Βελβεντός ναι μέν, θα είναι...Δήμος, αλλα στην κυριολεξίαν θα είναι ενα...''χωριό'' δίπλα στους 4 άλλους μεγάλους και ιδιαίερα τα Σέρβια με 17.000 κατοίκους και ο Βελβεντός με...4 χιλ!
Ο Βελνεντός θα αναπτύσσεται με τους τοπικούς ρυθμούς και τα οικονομικά του μεγέθη θα είναι πάντοτε...''μικρά''! Η απορρόφηση κονδυλίων θα είναι πάντα μικρά και οι δημοσιονομικές του δυνατοτητες πολύ περιορισμένες σε εκτέλεση μεγάλων έργων.
Και όπως διατείνονται αξιωματούχοι της Ελληνικής Κυβέρνησης το ''διακύβευμα'' Καλλικράτη είναι πολύ μεγάλο και η επιτυχία θα φανεί στην πράξη... Πράγμα που σημαίνει, οτι διατηρητέοι νυν μικροί δήμοι με την χθεσινή παρουσίαση, ενδεχομένως στο μέλλον να ''καταργηθούν'' αυτοδικαίως,διότι στην πραγματικότητα δεν θα μπορούν να αιτιολογήσουν την υπαρξη τους λόγω χαμηλών δεικτών ανάπτυξης.
Και η περίπτωση Βελβεντού εμπίπτει σε μια τέτοια προοπτική, με την έννοια χαμηλοί δείκτες προόδου και οικονομικής ανόρθωσης, στο μέλλον μπορούν να δημιοργήσουν αίτια καταργήσεως του, γιατί αλλαγές και μεταρυθμίσεις θα γίνουν σε εύλογο χρονικό διάστημα με τον Καλλικράτη Β που τοποθετείτε μετά απο 4 έτη....
Παρότι η θητεία των δημάρχων θα είναι 5ετής!
Στην νέα εποχή θα δοκιμασθεί η αντοχή του...Δήμου Βελβεντού, σε σύγκριση με τους 4 άλλους μεγαλύτερους, στους θα είναι ενα...μικρό χωριό!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανεξαρτητος μεν, ισχυρός όμως????? Ιδου το ερωτημα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Βελβεντό που κατάφερε το ακατόρθωτο....
Μπράβο σε όσους δούλεψαν για αυτό και δεν πιστέψαν σε τετελεσμένα....
Δυστυχώς για μας τώρα θα έρθουν πέτρινα χρόνια μιας και χάσαμε το τραίνο του Καλλικράτη.Ας παραδειγματιστούμε τουλάχιστον από την επιτυχία των γειτόνων μας...
Μπράβο γείτονες και σε ανώτερα.....(ξέρετε εσείς πισίνες,κλειστά,γήπεδα,τουριστική ανάπτυξη κτλ)....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Τα οικονομικά του μεγέθη θα είναι πολύ μικρά και ο Βελβεντός δεν θα είναι ''ισχυρός'' απέναντι στους αλλους. Ισχυρός θα φαίνεται στην τοπική αντίληψη των κατοίκων και του Δημάρχου Βελβεντού, ενω στην πραγματικότητα θα είναι αδύναμος να ανταγωνιστεί τους ισχυρότερους σε πληθυσμό και έκταση του Νομού Κοζάνης.
Η πραγματικότητα θα είναι σκληρή για το Βελβεντό, στο επίπεδο του ανταγωνισμού και ηδη πολλοί κάτοικοι του δεν χαροποιήθηκαν και τόσο απο την εξέλιξη της Ανεξαρτησίας τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ Η ΤΩΝ ΧΙΛΙΧΑΔΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ

ΞΑΝΑΛΕΩ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΠΙΚΡΙΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΜΙΛΛΟ) ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

X.E εσύ που είσαι τόσο Σοφός εδω μέσα, μπορείς να απαντησεις γιατί παρέμεινε δήμος ο Βελβεντός;
Hδη, κορυφαία στελέχη της ΤΕΔΚ Κοζάνης δίνουν σήμερα την απάντηση....
'' Λόγω κομματικής/πολιτικής-πασοκικής εύνοιας της Κυβέρνσης προς τον νυν δήμαρχο Βελβεντό, εγινε αυτό, που ουδείς ανέμενε....''

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΗΔΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ Π Ο Λ Λ Α
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ
ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Θα απαντήσω φίλε 12.37 με το κλασσικό "Με τσ πουρδές αυγά δεν βάφονται" όλα θέλουν δουλειά και οι Βελβεντινοί ξέρουν καλά από αυτή....Αν μάλιστα καταφέρουν να γυρίσουν και τους επιστήμονες τους πίσω στο χωριό τότε θα τρίβουμε τα μάτια μας την επόμενη 10ετία.....


Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Πότε σας φάνηκε αδύναμος οικονομικά ο Δήμος Βελβεντού????????????
Άλλοι φημολογείται ότι χρωστάνε.....
Και αφήστε τις συκοφαντίες για εύνοιες και αηδίες!
Όλα είναι αποτέλεσμα ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Κι αν ακόμα είναι έτσι όπως τα λέτε, γιατί να μην ευνοηθούν άλλοι και να ευνοηθεί μόνο το Βελβεντό?
Δεν σας εξάπτει αυτό την περιέργεια??
Μήπως επειδή είμαστε όμορφοι?
Ας ήταν κι άλλοι άξιοι να τύχουν ευνοίας και ας ήταν κι άλλοι άξιοι να είχαν υψηλόβαθμους στην κεντρική κυβέρνηση!
Γιατί οι Βελβεντινοί κατόρθωσαν να φτάσουν ως εκεί???
Γιατί τους Βελβεντινούς τους ακούν???
Είμαστε άξιοι και μας αξίζει να αρέσουμε αν το θέλετε εσείς έτσι....
Είτε αρέσει είτε όχι είναι μια πραγματικότητα!
Είναι αποτέλεσμα δουλειάς, δουλειάς, δουλειάς!!!!
Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη...
Μην ξεχνάτε έρχονται δύσκολες μέρες για όλη την Ελλάδα...
Ας αγαπήσουμε όλοι την Ελλάδα όπως αγαπάν οι Βελβεντινοί το Βελβεντό.
Ας δουλέψουμε όλοι για την Ελλάδα όπως δούλεψαν και δουλεύουν οι Βελβεντινοί για το Βελβεντό.
Ας διεκδικήσουμε όλοι για την Ελλάδα όπως διεκδίκησαν οι Βελβεντινοί για το Βελβεντό.
Σας το λέω ξανά και πιστέψτε δεν θα χάσετε...είναι βλέπετε συνταγή δοκιμασμένη και επιτυχημένη...
ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΒΑΡΗ ΑΓΑΠΗΤΕ
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ....

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Mε πολύ σκληρή δουλειά εγινε το...Χιονοδρομικό Βελβεντού και αποτελεί πρότυπο αναπτυξης.
Ε.Σ φαίνεται η σκληρή δουλειά στο Βελβεντό απο το Χιονοδρομικό σας...

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΟΙΘΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΙΣΟΙ.
ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΥΣΤΡΕΣ. ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?
Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ, ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΗ ΛΙΜΝΗ. ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΕΝΑΣ ΖΩΗΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΑΤΕ ΣΤΙΣ "ΠΛΥΣΤΡΕΣ" ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΑΝΑΔΥΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΟΙ ΑΣ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩΣΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΝΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
Λ.Μ

ai-vreS είπε...

Χαιρόμαστε που αναπτύσσεται διάλογος με επιχειρήματα. Αυτή την έννοια έχει το ιστολόγιο και γι' αυτό δημιουργήθηκε άλλωστε. Ας κρατήσουμε το επίπεδο κόσμιο...

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η Δημοκρατία φίλε Λ.Μ.?
Οι υπερχρεωμένοι δήμοι να απορροφούν τους υγιείς? Τα επιτεύγματα που με μόχθο κατάφεραν οι πολίτες των υγιών δήμων, να αποτελούν ξαφνικά κοινοκτημοσύνη με πολίτες δήμων που δεν είχαν ποτέ παρόμοιες φιλοδοξίες για τον τόπο τους? Και αντίστοιχα οι πολίτες των υγιών δήμων να επωμιστούν βάρη που δεν δημιούργησαν οι ίδιοι?
Αν φίλε Λ.Μ., (και όλοι εσείς που μιλάτε για εύνοιες) οι πολιτικοί που κατάγονται απ' το Βελβεντό έμεναν άπραγοι σε αυτήν την κρίσιμη καμπή για τον τόπο μας, δε θα θεωρούνταν προδότες? Μήπως αυτή δεν είναι η δουλειά τους? Κάθε άλλο παρά μεμπτό θεωρείται από τη θέση σου να προσπαθείς για το καλό του τόπου σου, εφόσον αυτό ΔΕ λειτουργεί εις βάρος άλλων!!!
Και να σας δώσω και άλλη μια πληροφορία...ο δήμος Βελβεντού δεν είναι ο μόνος που κατάφερε να μείνει ανεξάρτητος ανα τη Ελλάδι αλλά 10 σε σύνολο αν δεν κάνω λάθος. Είχαν όλοι εύνοια?
Ο δήμος Σερβίων έχει αγώνα μπροστά γιατί εκπροσωπεί 17.000 κόσμου. Επικεντρωθείτε σε αυτό!

Β.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΒΑΛΤΕ Ο Λ Α ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ, ΤΩΡΑ

ai-vreS είπε...

Όλα τα κόσμια σχόλια μπαίνουν. Το διαγραμμένο μιλούσε για π...ς

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΝΟΗΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΗΠΕΔΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΖΟΡΙΛΙΚΙ. ΣΑΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΜΠΩΣΟΥΜΕ ΚΙΑΛΛΟ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΖΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ. ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΙΣΩΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ.
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΦΙΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΟΡΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΜΕ.
Σ. ΚΩΝ/ΝΟΣ Ι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΜΠΑΔΕΥΑΝ ΣΤΙΣ "ΠΛΥΣΤΡΕΣ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ε.Σ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΙΑΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ. ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ "ΑΥΟΝΟΜΗΣΗΣ" ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 1:37 OΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Το επίπεδο μια χαρά κόσμιο είναι και συγχαρητήρια και σε εσάς που δημιουργήσατε το blog, ένα βήμα ελεύθερης έκφρασης στον τόπο μας.
Θαρρώ πως σε παρόμοια συζήτηση παλιότερα ήταν πολύ περισσότερο οξυμένα τα πνεύματα με βαρύτερους χαρακτηρισμούς.
O οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός δεν στοχεύει σε πρόσωπα ούτε σε επαγγέλματα.
Αλίμονο αν αρχίζαμε τις κατά πρόσωπον προσβολές. Δεν ζητώ συγνώμη γιατί δεν απευθύνθηκα σε κανέναν προσωπικά με την συγκεκριμένη φράση.
Απλά καλό είναι καμιά φορά να ανάβουν τα αίματα και να ταράζονται τα νερά γιατι ο πολύς σεβασμός μας έφαγε.
Δεν είναι προσβολή από μεριάς των συνφιλοξενούμενων στη σελίδα να ισχυρίζονται ότι η κοινωνία του Βελβεντού έτυχε εύνοιας και για αυτό κατάφερε ότι κατάφερε?
Ας μην μας τρομάζουν λοιπόν οι λέξεις κι ας κοιτάξουμε βαθύτερα στην ψυχή μας και τα συναισθήματα μας, που μας προκαλούν και μας γεννούν την ανάγκη να βγάζουμε συμπεράσματα έτσι αυθαίρετα.
Παραδεχτείτε ότι οι μόχθοι μιας ζωής δικαιώνονται και κανένας δεν μας ευνόησε!
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΟΙΘΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΙΣΟΙ.
ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ...
ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Ε.Σ.

ΥΓ: ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΛΙΤ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ? 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑΤΙΣΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΤΛ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΤΥΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ'ΜΕΝΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΜΙΚΗ ΕΥΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΡΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΙΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
Λ.Μ

sottis είπε...

Μπράβο στο βελβεντό!!
Άς γίνει το φωτεινό παράδειγμα ώστε να δικαιωθούν και όλοι οι άλλοι δήμοι της χώρας που επιθυμούν να μείνουν ανεξάρτητοι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΛΙΤ ΣΚΕΨΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΛΙΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΘΙΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΤΛ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνω και λίγο χιούμορ τώρα. Μιας και έγραψα τη λέξη "πλύστρες" ας πω τη γνώμη μου και για τις "γλίστρες", εννοώ το χιονοδρομικό κέντρο.
Πρόκειται για ένα χινοδρομικό κέντρο από το οποίο θα επωφελούνταν όλος ο νομός και η ευρύτερη περιοχή. Όμως και σε εκείνον τον αγώνα απ' ότι θυμάμαι μόνοι μας είμασταν.
Η ιστορία του χιονοδρομικού κέντρου ξεκίνησε από πολύ ψηλότερα όπως και από πολύ ψηλότερα διεκόπει. Δυστυχώς ή ευτυχώς? Η ιστορία θα το δείξει...
Μην θίγεται κανείς παρακαλώ, επαναλαμβάνω το σχήμα λόγου δεν στοχεύει στην κατά πρόσωπο προσβολή.
Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ ΑΓΑΠΗΤΕ Ε.Σ ΘΙΓΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Η ΛΕΞΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΠΙΚΡΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ (ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ)Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ,
ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΠΑΞΙΑ
Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λ.Μ. με έχεις μπερδέψει! Σε ενοχλεί που έμεινε ανεξάρτητο το Βελβεντό ή που δεν έμεινε ανεξάρτητο το Ελληνικό? Μας κατηγορείς που μπορεσαμε κάτι που δε μπόρεσαν οι άλλοι?
Η ανάρτησή σου "ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ "ΑΥΟΝΟΜΗΣΗΣ" ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ" μπάζει νερά! Αυτό δεν αποτελεί επιχείρημα. Κι εμένα δε μ'αρέσουν πολλά στο κράτος αυτό αλλά τα υπομένω!
Εγώ ξέρω πως ο δήμος Αργυρούπολης είναι πολύ μπροστά σε πολλούς τομείς. Θα ψάξω και για το χρέος που λες και θα επανέλθω.
Τώρα το ότι μας θεωρείς "ψώνια" εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορη διότι είναι άποψη και όχι μομφή. Το να ισχυρίζεσαι ότι κινούμαστε υπόγεια όμως δεν το δέχομαι γιατί είναι κατηγορία κατά πρόσωπο.

Β.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε που αναφέρεσαι στο Χιονοδρομικό, Θα τη δεχόμουν την ειρωνία σου, σε περίπτωση που είχαμε πάρει τα χρήματα και τα είχαμε φάει σουβλάκια στο φίλο μου Βασίλη τον Παπαγόρα! (γεια σου ρε Μπίλυ) Είσαι εκτός θέματος λοιπόν γιατί το Χιονοδρομικό δεν σταμάτησε εξατίας μας. Και να σου πω? Καλύτερα! θα μας έκαιγαν το πανέμορφο βουνό μας (κι όταν λέω "μας" βάζω όλο το νομό μέσα)

Β.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΦΕΣΤΕΡΟΣ

1-ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΕΥΡΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΝΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

2-ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ

3-ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ Η ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

4-ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΥΠΕΡΓΕΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

5-ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΤΛ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΜΕΝΕΤΕ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΥΝΟΙΑΣ

6-ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ

7-ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΕΡΑ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Με κάλυψες. Θεωρείς ότι το Βελβεντό αν και είναι εύρωστος δήμος και αν και έχουμε κάθε δικαίωμα να μη θέλουμε να συνενωθούμε με τα Σέρβια, κακώς αντισταθήκαμε και κακώς τρέξαμε για να γίνει το αντίθετο! Ενώ με παροτρύνεις να αγωνιστώ γι' αυτά που θέλω να ανατρέψω,όταν το πετυχαίνω τελικά με κατακρίνεις!
Εσένα φίλε μου, σε τι θα σε βλάψει που δε συνενώθηκε το Βελβεντό και τι θα υπομείνεις? Περιμένω την απάντησή σου...

Ανώνυμος είπε...

Ξεκαθαρίζω άπαξ διά παντώς ότι αναφέρθηκα ευρύτερα στον τρόπο διαχείρισης των θεσμών ενδεχομένως πανελλαδικά, παγκόσμια, πανανθρώπινα και καθόλου δεν ήθελα να στιγματίσω με την συγκεκριμένη φράση κάποιον άνθρωπο, κάποιο επάγγελμα ή ακόμα μια ολόκληρη κοινωνία. Μην μένεις στη συγκεκριμένη έκφραση και μην αποπροσανατολίζεσαι.
Νομιζω πως όποιος εργάζεται σκληρά, πολύ σκληρά όμως, δικαιούται και να "ελιτίσει" εφόσον πρώτα έχει ιδρώσει!
Την ομαδικότητα, την συλλογικότητα και τον αλτρουισμό πάντως, πάντα τα είχαμε ευαγγέλιο. Σκουπίζουμε και το κατώφλι του διπλανού μας....
Γηπεδικά σχόλια δε, δεν υπέπεσαν στην αντίληψή μου εκτός κι αν αναφέρεστε σε αυτά που διαγράφηκαν.
Δεν υπήρξε καμία εύνοια ούτε υπόγεια ούτε υπέργεια, όλα ήταν αποτέλεσμα εργασίας και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Στο Βελβεντό δεν φαγώθηκε ποτέ παράνομα ούτε ένα ευρώ.
Ήταν όλα πάντα ξεκάθαρα και σύνομα.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Καλή πορεία σε όλους τους δήμους. Ειδικά στους μεγάλους, γιατί οι απαιτήσεις είναι πλέον αυξημένες και οι προσδοκίες των πολιτών μεγαλύτερες.
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.

ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ

1-ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ

2-ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Αν είσαι Σερβιώτης Λ.Μ. και αν σε ενδιέφερε η δημοκρατία και η δικαιοσύνη, έπρεπε όταν ανακοινώθηκε ο Καλλικράτης να αρνηθείς τη συνένωση με το Βελβεντό γιατί αυτό θα ήταν εις βάρος μας φίλε μου και θα διαπράττονταν αδικία! Αλλά τη δημοκρατία τη θυμήθηκες τώρα που οι αποφάσεις είναι υπέρ μας! Μόνο φιλικό δε σε βρίσκω. Ο τρόπος σου δείχνει πληγωμένο εγωϊσμό και από τη στιγμή που η αυτονόμηση -που επιμένεις να τη βάζεις εντός εισαγωγικών- δε σας βλάπει, ε τότε μιλάμε για εμπάθεια.

Β.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΆΙΚΕΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΕΓΩΙΣΜΟ
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΧΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΥΝΟΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXA
KOYRAGIO ADELFIA...KOYRAGIO...
XAXAXAXAXAXA
MIN TSAKONESTE TOSO POLY...
YPARHEI MELLON MPROSTA....
XAXAXAXAXAXAXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

ότι πεις... γειά χαρά!

Β.Σ.

Ανώνυμος είπε...

OLOI GELANE ME AYTA POY LEGONTE...
INE GIA GELIA KAI GIA KLAMATA.
XAXAXAXAXAXAXA
ENTAXEI.EGINE O BELBENTOS DIMOS KAI OLOI GRAFOYN OTI NA INE.
XOXOXOXOXO
GRAPSTE KATI KAI GIA TA SERVIA.TA KAMBOYNIA. TO MOKRO.
XAXAXAXAXAXAXAXA
TOSOS NTOROS GIA TO TIPOTA....XIXIXIXIXIXIXI
TI LEEI O NTOBOLIS SIMERA;
DEN EKANE DILOSI AKOMA GIA TON KALLIKRATI;
I DEN EHEI REYMA AKOMA;
XAXAXAXAXAXAXA
POY KATINSTISE O DIMOS KAMBOYNAION, E;
KAI O KOKOLIOS DEN EKANE AKOMA DILOSI;
PERNEI KAI TA OIKONOMIKA APO TA KAMBOYNIA KAI
MEGALONEI O PONOKEFALOS GIA TA SERVIA...
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
TO GELIO DINEI ZOI ME OLA AYTA...
GELASTE, GIATI HANOMASTE...
XAXAXAXAXXAXAAXXXAXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

Ε ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΩ.
ΒΑΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΚΡΙΕΣ! ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Η ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ!
ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Ε.Σ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

http://www.kozan.gr/news.php?extend.6381

sottis είπε...

Καλά κάνει και γελάει ο άνθρωπος.
Τα σοβαρότατα θέματα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ...
Μέχρι να το φορολογήσουν κι αυτό! :Ρ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου συντοπίτες (Βελβεντινοί και Σερβιώτες),τί κάθεστε και τσακώνεστε τώρα?Καλώς ή κακώς (καλώς κατ'εμέ), με εύνοια πολιτική ή χωρίς (με εύνοια κατ'εμέ, αλλά ΟΧΙ μόνο με αυτή), το Βελβεντό παραμένει ανεξάρτητος Δήμος!Το αν αυτό θα αποβεί προς όφελος του Δήμου και της περιοχής γενικότερα ή αν θα γύρίσει ως μπούμερανγκ, εξαρτάται από εμάς.Και θα το δείξει το μέλλον.-

Ανώνυμος είπε...

εστειλα επανελειμενα και κοπηκαν τα δικα μου!!να χαιρεστε το φιλοβελβεντινο σαιτ σας...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ Η' ΟΧΙ, ΕΙΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ Η' ΦΙΛΟΣΕΡΒΙΩΤΗΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.
ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.
ΑΠΛΩΣ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ.
ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΖΩΗΡΗ,
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΕΛΑΕΙ, ΑΛΛΟΣ ΞΥΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ...ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ??
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΤΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Ε.Σ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΡΟΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ
ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΡΟΛΗΨΙΕΣ, ΑΝΙΣΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟΓΥΡΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΑΠΑΝΤΕΣ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΝΙΚΗ ΑΡΕΣΕΙ ΣΟΛΟΥς ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΟΜΩΣ Η ΛΥΠΗ ΘΑΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΚΑΝΕΝΑς ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗς ΦΥΓΕ ΚΑΚΟ ΑΠΟ Τ Α ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΤΕ ?ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με την τασουλα απο την βεροια που αγαπα το βελβεντο τρεχατε ποδαρακια μου

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΩΛΗ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

giati ta vazete oloi me to velvento pou paremeine aneksarthtos dhmos.ti sas exoume kanei olous esas k ta vazete me thn aneksarthsia tou dhmou mas.enas velventinos!!!

Ανώνυμος είπε...

TO BEΛΒΕΝΤΟ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΠΑΞΙΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ: ΑΣ ΨΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΦΟΥ ΨΟΦΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
ΕΝΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν χρειαστεί και την προσωπική εργασία θα χρησιμοποιήσουμε...τόχουμε στο dna μας εξάλου.

Το Προφίλ μας