Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Πιάνουν δουλειά οι πρώτοι επιτυχόντες της ΔΕΗ

Υπογράφονται από τη Δευτέρα 3 Μαΐου οι πρώτες προσλήψεις στη ΔΕΗ, οι οποίες αφορούν τον διαγωνισμό των 2035 θέσεων, όπως τόνισε μιλώντας στο σταθμό μας ο βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κοζάνης, Αλέκο Αθανασιάδη, ο οποίος είχε χθες συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό, η αρχή θα γίνει με τους πρώτους 80 από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού, ενώ μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα προσληφθούν σταδιακά 550 επιτυχόντες. 
Πηγή: ΕΡΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Πιάνουν δουλειά", τρόπος του λέγειν έτσι? Χαχαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως εννοείς Χαχανούλη

Σύσταση νέας εταιρίας από τη ΔΕΗ και την Ισπανική URBASER


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε., κατά τη σημερινή συνεδρίασή του ενέκρινε την υπογραφή του Συμφωνητικού Μετόχων για την σύσταση κοινής εταιρίας μεταξύ της "ΔΕΗ Α.Ε." και της Ισπανικής εταιρίας "URBASER S.A.".

Η εταιρεία θα έχει ως αντικείμενο τη μελέτη, την εκτέλεση έργων και την παροχή κάθε είδους υπηρεσιών που σχετίζονται με :

τη διαχείριση αποβλήτων
την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τη διαχείριση αποβλήτων και
την επεξεργασία αστικών και βιομηχανικών υδατικών αποβλήτων, εντός της Ελληνικής επικράτειας.

Η Urbaser ανήκει στον όμιλο εταιριών "ACS" και δραστηριοποιείται στον χώρο διαχείρισης απορριμμάτων προσφέροντας υπηρεσίες σε συνολικό πληθυσμό άνω των 50 εκ. πολιτών. Δραστηριοποιείται σε Ευρώπη, Βόρειο & Νότιο Αμερική, Αφρική, Ινδία & Μέση Ανατολή και απασχολεί 32.000 υπαλλήλους.

Αθήνα, 28 Απριλίου 2010 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει η σύσταση της παραπάνω κοινοπράξίας με την πρόσληψη των νέων "φερέλπιδων" αργόσχολων. Εγώ δεν εννοώ τίποτα, το λέω ξεκάθαρα. Νέες κομματικές προσλήψεις.-
Εσύ τι εννοείς πες μας με δικά σου λόγια και αν δε μπορείς ζωγράφισε κάτι και ασε τα clopy/paste.
Γνωμη μου είναι πάντως κάθε συνεργασία αυτης της οπισθοδρομικης και αρτηριοσκληρωτικης επιχείρησης με ευρωπαικούς ομλόγους της μόνο καλό προσφέρει.

Το Προφίλ μας