Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Πρόγραμμα Ζωγραφική ΑΜΕΑ της ΝΕΛΕ

Η ΝΕΛΕ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης και το Σύλλογο «Ηλιαχτίδα», θα λειτουργήσει στην Κοζάνη το Επιμορφωτικό πρόγραμμα «Ζωγραφική ΑΜΕΑ». Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 50 ωρών, θα διεξαχθεί από 3 Μαΐου 2010 έως 31 Μαΐου 2010, πρωινές ώρες, από τις 10:15 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., στο Ειδικό Εργαστήρι, στην Κοζάνη. 
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όσοι είναι ηλικίας από 18 ετών και άνω. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής από 26 έως 30 Απριλίου, καταθέτοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά: 
1. αίτηση συμμετοχής εκπαιδευόμενου 
2. φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας 
Η κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών γίνεται στο Ειδικό Εργαστήρι του Δ. Κοζάνης, πρωινές ώρες, (τηλ.: 24610 33969) και στη Γραμματεία της ΝΕΛΕ Κοζάνης, (Νομαρχία, ημιώροφος, Γρ. 2, τηλ: 2461 351 434 – 387) Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων από εθνικούς πόρους. 

Επίσης στη Νεάπολη θα λειτουργήσει το Επιμορφωτικό πρόγραμμα «Υφαντική Ταπητουργία ΑΜΕΑ».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ενημερωση, οσοι πανε στο site:www.giapraki.com αναφέρεται σαν ''κακόβουλη''.
Τι εγινε?
Ξέρει κανείς?

Ανώνυμος είπε...

Nα εφιστήσω στην Δνσιν του παρόντος Ιστολογίου, οτι στην στήλην Τα πρωτοσέλιδα των τοπικων εφημερίδων'' το εχετε καταχωρήσει ως ''giapraki.gr'' ενω το...Ορθόν Κύριοι είναι
giapraki.com!!!
Προφανώς σας διέφυγε της προσοχής, επί τόσον καιρόν, που το εχετε καταχωρημένον ως giapraki.gr!
Μεθ' υπολήψεως και εκτιμήσεως
Προς την Δνσιν Aivres
-Κ-

ai-vreS είπε...

....................
Αγαπητέ/-ή Κ,
δε διέφυγε της προσοχής μας. Ο σύνδεσμος .com ανοίγει από τη λέξη γιαπράκι και ο σύνδεσμος .gr από το URL ολογράφως. Και οι δύο διευθύνσεις είναι δεσμευμένες από τα παιδιά του giapraki, σε συννενόηση με τα οποία έχουν μπει τα συγκεκριμένα τοπικά καθημερινά πρωτοσέλιδα καθώς και οι επιχειρήσεις της Κοζάνης.

Και ειρήσθω εν παρόδω το giapraki θα είναι στον αέρα την Πέμπτη.

Ανώνυμος είπε...

Αν γνωρίζετε, γιατί η σελιδα giapraki.gr αναφέρεται σήμερα σαν κακόβουλη?
Εχει δεχτεί δικτυακή επίθεση?

Το Προφίλ μας