Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ο Δήμος Βελβεντού συμμετέχει στην ώρα της Γης

Ο Δήμος Βελβεντού συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης  WWF που ονομάστηκε «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» ενάντια στην κλιματική αλλαγή
            Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας καλούνται οι πολίτες όλου του κόσμου να σβήσουν τα φώτα τους για μια ώρα το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010 και από ώρα 20.30 ως ώρα 21.30. Ο παγκόσμιος στόχος της Ώρας της Γης είναι να συμμετάσχουν οι πολίτες στην προστασία του κλίματος του πλανήτη.
            Επιπλέον ο Δήμος θα φροντίσει τη συγκεκριμένη ώρα να διακόψει τη φωταγωγία των κοινόχρηστων χώρων και των μνημείων του, συμβάλλοντας και ο ίδιος στον γενικό στόχο.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ο Δήμος Σερβίων συμμετέχει ενεργά στην παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF που ονομάστηκε «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» ενάντια στην κλιματική αλλαγή.
***ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ επισκεπτόμενοι το σύνδεσμο:
http://www.wwf.gr/earthhour/DimosServion

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ!!!
ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΕΛΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ.

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ...;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ 10.54? Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΠΡΩΤΟΣ. ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ώρα της γης ειχε πολυ καλή συμμετοχή στο Βελβεντό. Ήμουν εκεί για καφέ στο Μετόχι και μου έκανε εντύπωση που και τα μαγαζιά κατέβασαν τους διακόπτες στα φώτα. Δεν τους φτάνουμε τους βελβεντινούς σε τίποτα.
ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Θελετε πολυ τρέλα ακόμα για να τους φτάσετε καμβουνιώτες

Ανώνυμος είπε...

o dimos servion de simetixe. ta fota sta kastra itan anamena. perasa 8.30 apo to dimarxio kai itan anamena.

Ανώνυμος είπε...

pwpw tromero!! itan anamenna ta fwta sta kastra k dn mporesame na swsoume tn planiti.. krima... i upokrisia se olo tis to megaleio me auti tin wra tis gis....

Ανώνυμος είπε...

Nai, nai, itan anamena ta fota sta Kastra kai halase to perivallon.Ti paramithia akoyme aytes tis meres den legete.Kai giati den pires tilefono 11.16 sto Dimarho gia na tou peis ekini tin ora oti anavoyn ta fota.
Den se ekopse na kaneis mia kali praxi, afoy o dimos koimate.

Το Προφίλ μας