Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Έτσι παίζεται το παιχνίδι Κωστάκη!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΝΤ θα μας πάει ο Γιωργάκης,για ρίξτε μια ματιά τι έγινε στην Ρουμανία και Ουγγαρία που πήγε το ΔΝΤ..
Γιατί αυτό που βγήκε σαν απόφαση δεν είναι θετικό όσο και να θέλετε να το παρουσιάσετε έτσι..
Έχει να πέσει πολύ πέτρα δηστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ENNOOYN ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ),ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ),ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ(ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΜΑ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ).
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΨΥΧΩΣΗΣ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΕΕΑΤΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ(Π.Χ. ΡΟΥΒΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙ "Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΗΗΗΗΣ, Ο ΚΩΣΤΑΚΗΗΗΗΣ"
ΚΑΛΗ ΓΕΙΑΤΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ai-Vres, δυστυχώς το παιχνίδι δεν τελειώνει μόλις βάλουμε ένα καλάθι. Μέχρι τώρα τώρα το μόνο που κατάφεραν οι Γιώργηδες είναι να προβάλουν διεθνώς τα προβλήματά μας χωρίς όμως να λυθούν. Με μεγαλύτερα προβλήματα η Ισπανία πληρώνει λιγότερα. Κανένα μέτρο από το πρόγραμμα σταθερότητας δεν απέδωσε μέχρι τώρα. Π.χ. τα ελλείματα στα νοσοκομεία αυξάνουν αντί να μειωθούν έξι μήνες μετά τη νέα διακυβέρνηση. Μόνο οι μισθοί μειώθηκαν κάτι που θα μπορούσε να το κάνει και ένα μικρό παιδάκι(σαν να καρφώνεις με σκάλα-μήπως με το μοντάζ βγάλατε τη σκάλα;) Τα δύσκολα είναι μπροστά και τη μεγάλη γιούχα θα την εισπράξει το ΠΑΣΟΚ γιατί εν τω μεταξύ θα έχουμε ξεχάσει τη διακυβέρνηση της Ν.Δ.

Το Προφίλ μας