Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Οι ενεργοί πολίτες κατά του Γρ. Τσιούμαρη για το ΔΔ Δροσερού

Προς τον Δήμαρχο Πτολεμαιδας κύριο Τσιούμαρη 
Η αγανάκτηση που νιώθουν οι κάτοικοι του Δροσερού για την εγκατάλειψη του χωριού τους από την Δημοτική Αρχή της Πτολεμαιδας γίνεται εμφανής στον τρόπο με τον οποίο αναφέρονται στα πάγια προβλήματα που ταλανίζουν το χωριό τους, νιώθουν προδομένοι και παραμελημένοι, γιατί έχουν πειστεί πλέον πως οι υποσχέσεις που πήραν προεκλογικά από την σημερινή Δημοτική Αρχή για επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. Οι κάτοικοι του Δροσερού αγανακτισμένοι δηλώνουν ότι.
1. Η υπόσχεση από την Δημοτική Αρχή για αποχετευτικό δίκτυο που θα κάλυπτε όλο το χωριό δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Σήμερα, στην είσοδο του χωριού αρκετές οικογένειες, αναγκαστικά χρησιμοποιούν βόθρους, με αποτέλεσμα τους καλοκαιρινούς μήνες που ανεβαίνει η θερμοκρασία να αναδύουν ανυπόφορη δυσοσμία. Επίσης ο κεντρικός αποχετευτικός αγωγός είναι σπασμένος και τα φρεάτια χωρίς καπάκια, όταν βρέχει τα λήμματα και τα βρόχινα νερά υπερχειλίζουν και πλημμυρίζουν τις αυλές και τους μπαχτσέδες. 
2. Η παιδική χαρά είναι χωρίς περίφραξη, ξέφραγο αμπέλι, με τα αδέσποτα σκυλιά να κυκλοφορούν ελεύθερα, στον ίδιο χώρο μαζί με τα παιδιά με εμφανή τον κίνδυνο υγιεινής και ασφάλειας. 
3. Η ίδια εικόνα εγκατάλειψης και στα νεκροταφεία με ελλιπή έως και ανύπαρκτη περίφραξη του χώρου, μάλιστα πρόσφατα υπήρξε και βανδαλισμός στους τάφους. 
4. Στο Δροσερό σήμερα δεν υπάρχει στάση αστικών λεωφορείων, με αποτέλεσμα τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι του χωριού που μετακινούνται με τις αστικές συγκοινωνίες να είναι αναγκασμένοι να περιμένουν έξω στον δρόμο εκτεθειμένοι σε κάθε καιρικό φαινόμενο. 
Τους κατοίκους του Δ.Δ Δροσερού αυτό που τους ποναει είναι που βλέπουν τους νέους να απομακρύνονται και να εγκαταλείπουν το χωριό και φοβούνται πως μοιραία θα έλθει η ερήμωση, γιαυτο και ζητούν από τον Δήμαρχο Πτολεμαιδας κύριο Τσιουμαρη να προχωρήσει επιτέλους στην υλοποίηση των προεκλογικών υποσχέσεων του για να σταματήσουν και αυτοί να νιώθουν δημότες βήτα (β) κατηγορίας. 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Πρόεδρο Δ. Σ. Πτολεμαιδας 
κύρια Δεληδημήτρη
Κύριο Λεσγίδη 
Κύριο Φραγκουλίδη 
Κύριο Δίκα 
ΜΜΕ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΜΑΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aytos o Tsioymaris olo apotyhia ine.Oloi diamrtyronte gia ayton.Kai nomizei oti ine Basilias.

Ανώνυμος είπε...

Αν νομίζει ότι είναι βασιλιάς είναι λάθος του. Είναι εκλεγμένος Δήμαρχος.

Το Προφίλ μας