Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Νομαρχιακού Συμβούλου Άρη Μποτζατζή

Δήλωση
Του Νομαρχιακού Συμβούλου ΜΠΟΤΖΑΤΖΗ Άρη του Ευαγγέλου
Προς
Τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης
Ενταύθα
κ. Πρόεδρε
-Με την παρούσα επιστολή μου δηλώνω την αποχώρηση από τον συνδυασμό της μείζονος πλειοψηφίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης και την ανεξαρτητοποίησή μου για τους παρακάτω λόγους:
  -Ύστερα από τον παραγκωνισμό και την απαξίωσή μου, μετά τον δεύτερο χρόνο της θητείας μας στην Ν.Α. και την αν μη τι άλλο υποτίμηση της νοημοσύνης μου, πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη, πήρα την απόφαση να μην συμμετέχω σε καμιά επιτροπή της Ν.Α.Κοζάνης.
  -Την 29-1-2010 απέστειλα επιστολή μου στον Νομάρχη με κοινοποίηση στα Μ.Μ.Ε., με την οποία τον ενημέρωνα για τους λόγους που με ανάγκασαν να πάρω αυτήν την απόφαση.Επιπλέον έκανα ορισμένες επισημάνσεις για την εν γένει λειτουργία της παράταξης στα πλαίσια της καλόβουλης κριτικής, οι οποίες επισημάνσεις είχαν ξαναγίνει σε εσωκομματικές συνεδριάσεις.
  -Δυστυχώς οι επισημάνσεις μου αυτές θεωρήθηκαν από τον Νομάρχη ως λασπολογία και συκοφαντία και μάλιστα θεώρησε ότι υπάρχουν και ελατήρια. Σε συνέντευξη τύπου την οποία παραχώρησε την 1-2-2010 συνεπικουρούμενος στο πάνελ από παλαιούς και νέους Αντινομάρχες με αποκάλεσε λασπολόγο  και κοινό συκοφάντη, αναφέροντας ότι έριξα λάσπη και σπίλωσα αυτόν και την οικογένειά του, τους συναδέλφους μου Νομαρχιακούς συμβούλους καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες. Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νομάρχη έγιναν με ελατήρια και σκοπό να τον θίξουν πολιτικά. Τέλος ανέφερε ότι με την στάση μου έθεσα εαυτόν εκτός συνδυασμού.
  -Με απαντητική επιστολή μου επέστρεψα στον Νομάρχη τις απαράδεκτες εκφράσεις και τις ανυπόστατες κατηγορίες επιφυλασσόμενος κάθε νομίμου δικαιώματός μου.
  -Όπως αναφέρω και στην απαντητική μου επιστολή , εάν από την επιστολή μου έχουν προκύψει όλα αυτά για τα οποία με κατηγορεί ο Νομάρχης, έπρεπε να προσφύγει στην δικαιοσύνη και όχι να με σπιλώνει και να με συκοφαντεί με ανυπόστατες κατηγορίες στα Μ.Μ.Ε. Προφανώς έχει χάσει την ψυχραιμία του και μάλλον έχει και κακούς συμβούλους.
  -Στην εσωκομματική συνεδρίαση είχα ανακοινώσει την απόφασή μου να παραιτηθώ από Νομαρχιακός Σύμβουλος. Μετά όμως τις απαράδεκτες και αστήρικτες κατηγορίες στο πρόσωπό μου άλλαξα απόφαση και παραμένω ως ανεξάρτητος Νομαρχιακός Σύμβουλος.
  -Τέλος αναφέρω ότι πράγματι θλίβομαι καθώς δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση καθώς η σπίλωση και η λάσπη συνεχίζονται με κατά παραγγελία λιβελογραφήματα στον τοπικό τύπο. Συγκεκριμένα κατά παραγγελία λιβελογράφημα εκτός των άλλων αναφέρει ότι εκτός παράταξης θα ήμουν ένα μηδενικό και δεν δημοσιεύει την απάντησή μου, όπως η δεοντολογία απαιτεί (σύντομα θα πάρουν την απάντησή τους όπως τους αρμόζει). Για την ώρα η απάντησή μου είναι η εξής: Είχα και έχω προσωπικότητα, αξιοπρέπεια και ηθικές αρχές και όλα αυτά θα τα υπερασπιστώ με κάθε τίμημα.-
Σημ:Η δήλωση αναγνώσθηκε στην συνεδρίαση της 25-2-2010 του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Κοζάνη   17-2-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΗ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΤΩΡΑ , ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΑ,ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ.... ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΛΥΠΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.ΑΡΑΞΕΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΡΑΚΙ, ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ..... ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ? ΟΕΟ!!
ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΑΡΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ........

Το Προφίλ μας