Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Καταψήφισε η αντιπολίτευση τον ισολογισμό-απολογισμό 2008

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2008

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συμπολίτες μην εκπλήσεσθε, η Δημοτική αρχή ειναι μια μικρογραφία της κυβερνησηες του καραμανλή.Εδώ εισαγγελέας υπάρχει? ΄

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον θα έπρεπε να κλαίμε για διακόσια πενήντα χρόνια....Το έχουμε χαμένο το γουμάρι....Και μάλλον έφυγε(το γουμάρι)....Το κοφίνι πόσο άπατο είναι....Φαντάζομαι στον απολογισμό του 2009 τι θα χρωστάμε....Πάντως αυτοί που μας δανείζουν ακόμη μάλλον θα πρέπει να έχουν πολλά λεφτά...Αρε μανούλες που έχουν να μας κλάψουν....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θα πάει κανένας φυλακή;
Πάλι τα λαμόγια του δημαρχείου έξω θα είναι και θα κάνουν πλάκα.
Αλήθεια τι θα κάνει μετά τις εκλογές ο Κοκολιός;
α. Θα γελάει μαζί μας
β. Θα μετακομίσει στην Καραιβική να χαρεί τα λεφτά που με ιδρώτα έβγαλε;
γ. Θα μετακομίσει στην Αθήνα να έχει τα μπουζουκια κάθε μέρα στα πόδια του;
δ........;

Ανώνυμος είπε...

Αφού ολόκληρη η αντιπολίτευση δεν ξέρει σήμερα 15 μήνες μετά, την ακριβή οικονομική κατάσταση στο τέλος του 2008, μπορεί σήμερα κάποιος να γνωρίζει πως έχει η κατάσταση; Μπορεί κανείς να μας πει αν οι συσσωρευμένες ζημίες είναι λιγότερες, ίδιες ή μεγαλύτερες από τα 4,66 εκ. ευρώ; Μπορεί να μας πει κάποιος αν υπάρχουν ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις προς την πολιτεία και πόσες είναι; Και εν τέλει μπορεί η δημοτική αρχή να μας αποδείξει ότι το τελευταίο 15μηνο μείωσε έστω και κατά 1 ευρώ το χρέος; Ξέρει κάποιος την αναλυτική οικονομική κατάσταση των δημοτικών επιχειρήσεων; Προσθέτουν και αυτές χρέη; Μήπως μας φέρουν οι Βελβεντινοί αύριο τις δικές τους που θα λειτουργούν σωστότερα; Γιατί λοιπόν αναζητά καινούργιο δανεισμό η δημοτική αρχή; Τι ανοίγματα θα καλύψει το καινούργιο δάνειο; Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει σε κάτι από αυτά.

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε κοκολιε αλανι με τα βασιλικα διαταγματα σου

Ανώνυμος είπε...

Σιγα το αλανι!
Αν ηταν ετσι τα αλανια......
Αυτος κοιμαται ορθιος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μετά γκρινιάζετε γιατί οι Βελβεντινοί δεν θέλουν να γίνεται ένας δήμος... Πως γίνεται ένας δήμος ακόμα να στηρίζεται σε Βασιλικά Διατάγματα...Αν είναι δυνατόν.... Όταν είναι να καταχραστούμε χρήματα ξέρουμε να ρίχνουμε μια ματιά στους νόμους γιατί έτσι μας συμφέρει...όταν όμως πρέπει να ρίξουμε μια ματιά για το τι νερό πίνουν οι διπλανοί μας εκεί απλά σφυρίζουμε αδιάφορα και κάνουμε τα κορόιδα....
Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι Αιρετοί προπληρώθηκαν όπως ακούστηκε από τον Δήμαρχο ;
Θέλουμε να μάθουμε ονόματα.

Ανώνυμος είπε...

POY TO AKOUSES AYTO VRE FILE. THELEIS KAI ONOMATA.
TI ISE? EISAGGELEAS KAKOMOIRI?

Ανώνυμος είπε...

παλι δευτεροι θα ειστε.κρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

O KOKOLIOS MAGKES PAEI GIA PERIFEREIARHIS.
KOYRASTIKE SAN DIMARHOS.
ETSI MATHENO. PAEI GIA PERIFEREIA.
TON IDA STIN PARELASI.
MAYRO GYALI KAI POLI TSIGARO.
O KOKOLIOS TOY HRONOU PERIFEREIARHIS.
NA TO THIMOSASTE.

Ανώνυμος είπε...

Ας γράφει ότι θέλει στην είσοδο αγαπητέ μου... Δεν είμαι Βελβεντινός ούτε μπαίνω στην διαμάχη που έχετε ανοίξει...Εγώ απλά σχολίασα την συμπεριφορά ανθρώπων που εσείς εκλέξατε...Αντε να δουμε τον Νοέμβριο τι θα κάνετε...
Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κύριοι βουλευτές ενημερώνεστε;
Ήδη βγήκε επίσημα ένα κομάτι απο τα χρέη.
Θα ακολουθήσουν και άλλα.
Σαν Δημότες του Δήμου Βελβεντού είμαστε αντίθετοι σ΄αυτήν την λειτουργία που υφίστατε εδώ και πολλά χρόνια στο Δήμο Σερβίων και φυσικά σε όλη την υπερχρεωμένη Ελλάδα και γι΄αυτό φωνάζουμε τόσο καιρό και θα συνεχίσουμε μέχρι την δικαίωσή μας.
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε το Δήμο Βελβεντού ΄΄Αυτοδιοίκητο΄΄ σαν ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση προς τους άλλους Δήμους και όχι να το βάλετε με το ζόρι σε μια λειτουργία δημιουργίας χρεών που είναι ξένα προς εμάς και τους Συνεταιρισμούς μας που τέλος δεν θα έχει ποτέ .
Σταθείτε στο ύψος των Ευθυνών σας.
Ένας Βελβεντινός.

Ανώνυμος είπε...

1.170 χιλ. το άνοιγμα μόνο μέσα στο 2008. Κάνουν τίποτα για να μην έχουν φέτος άνοιγμα ή όχι. Διδάσκονται τίποτα από τις προηγούμενες χρονιές που χρεώθηκαν; Όταν κατέθεσαν προϋπολογισμό το 2008 προέβλεπαν χρεωστικό υπόλοιπο. Πώς τους επιτράπηκε να τον εκτελέσουν. Τόσο πολύ τους ξεφεύγει η κατάσταση στη διάρκεια της χρονιάς. Ως δημότες ενός υγειούς δήμου δεν επιτρέπουμε ούτε να μας κληρονομήσουν υποχρεώσεις του 2005 ή 2006 και πολύ περισσότερο να λειτουργούν άλλοι με καταστροφικές αντιλήψεις και συνήθειες για να μας σπηλώνουν. Τι λες Π.Π. για όλα αυτά.
Υ.Γ. Προ λίγων ημερών καταστηματάρχης ρώτησε Αντιδήμαρχο για που προορίζονται τα υλικά. - Για το Δήμο λέει.
- Για ποιο Δήμο;
- Του Βελ... .Θα πληρωθείς.
- Ξέρω σε 1,5 μήνα. Πάρε το μισό μαγαζί.
- Γιατί, τον ρωτάει ο Αντιδήμαρχος.
- Γιατί άλλοι έχουν 5-6 χρόνια απλήρωτα.
Βελβεντινός Ζ

Ανώνυμος είπε...

Αδαείς κριτικοί περί τα αυτοδιοικητικά σχολιάζετε δίχως όρια... σωστά! Είδατε τα χρέη της Κοζάνης και μιλάτε για χρέη; 12.000.000Ευρώ χρωστά ο Δήμος κι όμως δεν ακούγεται κιχ!... κι εσείς εδώ παίζετε με μερικιά ψωροχιλιάρικα... Φτηνιάρηδες!...
Από πότε η εξουσία ενός Δήμου στο να διαχειρίζεται τα οικονομικά του, σταματά με την είσοδο στο 4ο έτος θητείας της Δ. Αρχής;
Εδώ στα Σέρβια έχουμε άλλο κράτος ή ισχύουν οι νόμοι της Κατίνας;
Τόσο άσχετοι είναι οι Προύχοντες (και της Αντιπολίτευσης βεβαίως) που νομίζετε πως δεν ξέρουν τι γίνεται γύρω τους;
Η σκοπιμότητα περίσσεψε... Η Δ. Αρχή κάνει τη δουλειά της, η Αντιπολίτευση οφείλει να στιλιτεύει(και καλά κάνει), αφήστε όμως τα παραμύθια και τις κινδυνολογίες... όλα όσα λέτε είναι απλές αιτιάσεις ανίδεων...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΟΥΤΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΛΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙ.
ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
ΕΔΩ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ 5. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τον 1.19 ας μας πει ποιος μέσος πολίτης θεωρεί "ψωροχιλιάρικα" τις 900 χιλ. ευρώ.
Αν νομίζει, ότι η εξουσία ενός δήμου πρέπει κατά τη διαχείριση να γεννά ζημίες 500-600 ή 700 χιλ. ευρώ, είτε βρίσκεται στον 1ο ή στον 4ο χρόνο μιας θητείας κάνει μεγάλο λάθος.
Το ΔΝΤ αναλαμβάνει το δανεισμό των κρατών, το δανεισμό των δήμων που συνεχώς αυξάνουν το χρέος τους και που δε θα μπορούν να δανειστούν ποιος τον αναλαμβάνει. Δεν πειράζει όμως ας "φορτώσουμε" όσο περισσότερα βάρη μπορούμε στους επόμενους. Αυτή η αρχή μοιάζει να ισχύει στο "κράτος" των Σερβίων (πιστεύω όχι στους δημότες).
Βελβεντινός Ζ.

Ανώνυμος είπε...

MAGKES,MATHENO OTI STO DIMARHEIO, O TRANOS EVALE EPITROPI AXIOLOGISIS STA SHOLIA POY GINONTE.SE OLA TA GRAFEIA PARAKOLOUTHOYN TA SHOLIA KAI GELANE.O TRANOS EHEI EPITROPI NA AXIOLOGEI TA SHOLIA.@ ETSI GIA NA MATHENETE POIOI DIAVAZOYN TA SHOLIA MAS.@ XAXAXAXAXAXA @ AKOY, EPITROPI AXIOLOGISIS GIA TA SHOLIA O TRANOS.@ PAME GIA ALLA.

Ανώνυμος είπε...

Kai poia ine proistameni?
I kathareousiana?
O Kokolios ine Parathriakias.
Ola ta Kokolakia ekei mazeytikan.
xoxoxoxoxo

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ;
ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΩΝΕΙ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.
ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΗΜΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ.
ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ;
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

Το Προφίλ μας