Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Ευχές για το 2010




Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αγάπιος Γαβριηλίδης και τα μέλη της Δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΚΊΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ» εύχονται σε όλους τους συνδημότες μας και σ’ όλο τον κόσμο το 2010 να ‘ναι ένα έτος γεμάτο υγεία, χαρά, προκοπή και ευτυχία.

Ευχόμαστε στον τόπο μας το 2010 να είναι δημιουργικό και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών. Τα Σέρβια αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eνεφανίσθει εορταστικώς και ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, δια των ευχών του.Απουσιάζων καθ όλον το Ετος απο τας συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ολοι ελησμόνησαν οτι ήτο-είναι(!)...αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης!!!
Τι εχει να πεί ο Εκπρόσωπος της Μείζονος Αντιπολιτευσης για την ΜΟΝΙΜΟΝ ΑΠΟΥΣΙΑΝ του επικεφαλής του απο τα Δημοτικά Δρώμενα και ο ιδιος του- αντ' αυτού - είχε τον κύριον Αντιπολιτευτικόν λόγον...
Ενδεχόμενη υποψηφιοτης εις τα εκλογάς του ανωτέρω επικεφαλής της αντιπολιτευσης, θεωρείται ΜΗ πιθανή, μια και δεν εχει επαρκήν χρόνον, λογω των πολλαπλών επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων...

ai-vreS είπε...

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαστε σίγουροι για το πρώτο...

Ανώνυμος είπε...

Symfono me ton filo ''Katakoyzino Bizadinologo'' Agapouli kales oi eyxe sou, alla na se doume se kamia synedriasi tou DS kamia fora. Ti perimenis to mana ex oyranou na ginis dimarxos. To dimarxiliki de sinepagete oti 8a ta konomiseis kai ayto itane. Tha to skefti kala o Giorgakis kai to komma toy ean 8a se xanaprotinoune ypopsifio.

Mono o Alekos einai pleon o ikanoteros na to 8imaste ayto.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Κυριάκος Τσολακίδης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Βλέπετε αξιότιμοι Κύριοι, οτι ο εκπρόσωπος της αξιωμ αντιπολίτευσης ομιλεί...περί ανέμων και υδάτων.Εχει την εντυπωσιν οτι η κοινη γνώμη της περιοχής, δεν εχει ''πολιτικόν αισθητήριον'' και οτι ολα για την μειζονα αντιπολιτευσιν βαινουν..λίαν καλώς!Και προσδοκά να κερδίσει τας επικείεμενας εκλογάς!
Δια ποίου αρχηγού;
Του...υπάρχοντος-φαινομενικώς!
Που πρωτίστως ενδιαφέρεται για την επιχειρηματικήν του άνοδον και κερδοφορίαν...
Για το μονον που πρέπει να ειναι σίγουρος, ο σημερινος εκπροσωπος μειζονος αντιπολιτευσις ειναι οτι και το 2010 στις εκλογές και μετα θα εξακολουθεί να...παραμένει και Πάλι εκπρόσωπος στην αξιωμ αντιπολιτευσιν, εις την αυτην Θέσιν!
Χρόνια Πολλά!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

H KYRIA ME THN KATHAREYOYSA MAS EXEI TRELANEI. TOULAXISTON NA EIXE MIA KAPOIA SXETIKH ORTHOGRAFIA... ENTELWS ANORTHOGRAFH KAI ASYNTAKTH MILAME...SAN NA BGAZEI THN APAISIA MYRWDIA TWN XRYSANTH-EMWN, PISW APO THN POLYXRWMH EIKONA TOUS.

ai-vreS είπε...

Σας έχουμε ζητήσει πολλές φορές να μην ταυτίζετε πρόσωπα με το ιστολόγιο. Δε μας αφήνετε άλλη επιλογή.

Ανώνυμος είπε...

Tωρα τι ζορι τραβας φιλε με την καθαρευουσιανα δεν το καταλαβαινω.Πεσατε να τη φατε ολοι γιατι΄΄ Γυναικα ειναι οπως τουλαχιστον λετε και καπου δεν ταιριαζουν τετοιοι χαρακτηρισμοι τουλαχιστον για γυναικα . ΤΙς γυναικες νομιζω οτι τις σεβομαστε ενα και δυο γυναικες ειναι και οι μανες.. Κοιταχτητε στον καθρεφτη και καντε μια αυτοκριτικη ισως καπου μεσα σας ντραπητε γιαυτα που γραφετε για μια γυναικα.Εχει χαθει τελειος η αξιπρεπεια......

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά που βρήκατε αυτή τη φωτογραφία; Πόσα χρόνια έχετε να τον δείτε; Πρέπει μετά από τις τελευταίες εκλογές που τον είδαμε να έχει αλλάξει.

Ανώνυμος είπε...

Εάν...ενεφανίζετο εις τα συνεδριάσεις του Δημ Συμβουλίου ο ανωτέρω, θα υπήρχε και πρόσφατος φωτογραφία του.Αλλά η πλήρης απουσία του, απο τα δημοτικά δρώμενα,ουδέποτε εδωσε την ευκαιρίαν ο επικεφαλης της αξιωμ αντιπολιτευσης να φωτογραφηθεί. Ακομα και στα Τσιπουρα, προ μηνός εις το Βαθύλακον, που παρέστει, οι φωτογραφικές λήψεις που..εγιναν (απο κινητόν) τον δειχνουν πολύ κουρασμένον και πολιτικώς καταβεβλεμένον.
Παρότι Πρόεδρος ΠΑΕ, ουδέποτε φωτογραφια του Εν..Γηπέδω δεν υπήρξε, δημοσιευόμενη εις τον τοπικόν τύπον!
Η ανω στην ανάρτησιν φωτογραφία του είναι πρό 3 ετών και σε τίποτε δεν θυμίζει τον σημερινόν, που φυσιογνωμικώς εχει αλλάξει κατά κόρον και σωματικώς εγινεν...υπέρβαρος!!!

Ανώνυμος είπε...

γυναικες βαζει τωρα ο κοκολιος να καθαριζουν για παρτι του;

Ανώνυμος είπε...

Οι ευχες σαν ευχες δε πειράζουν...ίσα ίσα...κάτι προσπαθούν να δώσουν έστω και αν αποσκοπούν σε κάτι!
Όλοι οι τομείς της ζωής μας χρειάζονται ανθρώπους ικανούς δραστήριους και αποτελεσματικούς!
Καλώς ο κ.Γαβριηλίδης έκανε τις επιλογές του, εκτέθηκε τόσες φορές αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς δε κατάφερε να εκλεγεί.
Το τι φταίει ας ψάξει να το βρεί ο ίδιος ή το κλιμάκιό του.
Πάντως δε μπορεί....κάτι φταίει ρε γαμώτο!!!!
Άντε και ξανακατεβαίνει, άντε και μετά κόπων και βασσάνων εκλέγεται Δήμαρχος, πείτε μου πώς θα περάσει αυτό στη συνείδηση του κόσμου.
Ως ένας υποψήφιος Δήμαρχος που αυτοσκοπός της ζωής του είναι να γίνει Δήμαρχος?
Ως ένας πολίτης ανώτερος και ικανότερος όλων, εκπρόσωπος μιας παράταξης που δεν έχει ικανότερο για υποψήφιο δήμαρχο?
Οι κινέζοι λένε μια παροιμία "'Οταν αποτυχγάνεις μία φορά μη ξαναπροσπαθείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο γιατί θα φανείς ηλίθιος"
Προς θεού δε θέλω να κατηγορήσω τον υποψήφιο που εκτείθεται συνεχώς αλλά κατηγορό εμένα που δεν αντιδρώ στη λογική του κόμματος που στηρίζω....!
Μάλλον ο ηλίθιος είμαι εγώ!

Τόσοι άνθρωποι που δίνουν καθημερινά αγώνα σε διάφορους τομείς της ΄κοινωνικής και οικονομικής ζωής είναι δυνατός να κρίνονται ακατάλληλοι για χρίσμα, μέσα από ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ διαδικασίες εκλογής.
Γιατί συγκεκριμένα θυμάμαι ότι σε ένα γκάλοπ που είχε γνωστοποιηθεί στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν να δωθέι το χρίσμα το 2006, έβγαιναν πρώτοι ο σε θετικές γνώμες ο Λαιόπουλος ο Παπαδόπουλος ο Σαββίδης ο Τσαρμανίδης και τελευταίος ο Γαβριηλίδης, σε πρόθεση ψήφου, Παπαδόπουλος Λαιόπουλος Τσαρμανίδης Σαββίδης τελευταίος ο Γαβριηλίδης.........ΚΑΙ ψαφνικά εκέι που το κόμμα λέμε θα επιλέξει σωστά πέφτειο Γαβριηλίδης γιατί "λέει" ψήφισε η εσωκομματική οργάνωση(Στις μέρες μας παιδιά ψηφίζει συνίθως η βάση...αν το ακούσατε).
Και κατεβαίνουμε με ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΓΑΠΙΟ....
που πά ρε ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ????
άντε λέμε,,,,άντε να το ξανακάνουμε!
και ξανά-ματά...!
Και αντί να πεί ο Αγάπιος "φώναξε τον Παπαδόπουλο και τον Λαιόπουλο και τον Τσαρμανίδη να δούμε τι θα κάνουμε"...φωνάζει Καραντάκο Φούντογλου Τσιγκόιδα και της Παναγιάς τα μάτια!
Και ξανά που πά ρε ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ??????
Θέλεται να ξανακάνουμε τα ίδια λάθη...!
Ας συνηδιτοποιήσει με ποιούς χάνει ο Αγάπιος....!!!!
Ας το δει και ο Κοκολιός όμως....γιατί σε πολλούς έδωσε θάρρος και έγιναν κώλος και βρακί με τον Αγάπιο....!
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!

Η Αλεπού!

Ανώνυμος είπε...

Esy tora ti zori exeis kai thn ypostirizis Eleyteres einai

Ανώνυμος είπε...

Ας το δει και ο Κοκολιός όμως....γιατί σε πολλούς έδωσε θάρρος και έγιναν κώλος και βρακί με τον Αγάπιο....!
----------------Σχόλιο 5.03

>> Αν συμβαίνει αυτο το πράγμα, οπως διατείνεται ο 5.03, τότε ποίος ο λόγος επι τόσα ετη, της ματαιοπονούς προσπαθείας του εκπροσωπου της μείζονος αντιπολιτευσης, να μέμφεται τον δήμαρχο σε οιοδήποτε θεμα και ο αρχηγός του, παρασκηνιακώς να τα εχει καλά με τον 1ο πολιτη του δήμου!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έξω οι μαφιόζοι και προστάτες απ τα κόμματα και την τοπικη αυτοδιοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

ο 5.03πρεπει να διορθωσει κατι στο κειμενο του. , δεν τοδικαιολογειπου τα ονοματα αυτων που επρεπε να καλεσει ο Φιλος μας και κατα τα αλλα συμπαθεις ΑΓΑΠΙΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΣΕΙΡΑ που τα παρουσιαζεις κρυβεικατι Για ψαχτο παλι.....

Ανώνυμος είπε...

Emeiw oi eterodhmotew den katalabainoyme polla apta sxolia. o 503 tiennoei me to PAPADOPOYLOS Auton poy sthrije Kokolio

Ανώνυμος είπε...

Mporei na ennoei kai ayton, alla kala ekane re paidia kai ton stirikse an ton stirikse.
kai o agapios de prospathise mono kommatika. opou katsei ki opws katsei.

ase pou vlepw polla kollitilikia oikogeneiakws twra me ton kokolio.Toulaxiston stirizontai ntopoioi oxi ksenoi pou de zoune sta servia kan.
(kai allos eterodimoths)

Ανώνυμος είπε...

σωστα 6:15 αυτός είναι.....
τα καλά και συμφέροντα .....
τα κόμματα είναι για ΤΑ ΚΟΡΌΙΔΑ ....τα υπόλοιπα σε άλλη ανάρτηση μην τα πούμε όλα τώρα
καλη πρωτοχρονιά σε ολους !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προσγειωθείτε ρε παιδιά. Ο άνθρωπος σας εύχεται χρονιά πολλά και καλή χρονιά για το νέο έτος. Τι είναι όλα αυτά που γράφετε ;
ΑΓΑΠΙΕ καλή χρονιά σε ‘σένα και στη Δημοτική σου ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι συμπεριφέρεστε σαν να σας έβρισε ο Κος Γαβριηλίδης τη Μάνα.
Ευχές για το νέο έτος έστειλε ο άνθρωπος, μόνο ευχές.

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή τας ευχάς του, γίνεται η ολη κριτικη, αξιότιμοι Κύριοι, για τον Πολιτικόν κ Γαβριηλίδην, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσις εις τον Δήμον...
**Είναι δημόσιον πρόσωπον και θα υποστεί την πολιτικήν κριτικήν, πολύ δε περισσότερον, που επρεπε ως θεσμικός επικεφαλής της αξιωμ αντιπολιτευσης, να ''τιμά'' με την παρουσίαντου τας συνεδριάσεις Δημοτ Συμβουλίου και όχι να είναι μονίμως απών απο αυτές, απαξιώνοντας το θεσμικόν του αξίωμα...
Ως γενικότερη αξιολόγησις του πολιτικού του προφίλ, με την πολιτικήν στάσην που τήρησε μετά την ήτταν του το 2006, είναι ''αποτυχών'', τόσο για την παραταξιν του, οσο και για την εν γένει περιοχήν...
Η δυσαρέσκεια εντός του Πασοκ για αυτόν ειναι ιδιαίτερα υψηλή και εστιάζεται στο γεγονός οτι ο ανωτέρω δεν επέδειξεν πολιτικήν βούλησιν για εντονον αντιπολιτευσιν και ησχολήθει με την ιδιωτικήν του δραστηριότητα και μετέπειτα πρόεδρος ποδοσφαιρικού σωματείου.Το πολιτικόν του οραμα πάντοτε ήτο η ''αυθυπροβολήν'' του και οσες φορές ετέθει υποψήφιος εις εκλογάς, υπέστει βαρυτάτην ήτταν...
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην εχει διάθεσην για το πολιτικόν του μέλλον,να είναι εκ νέου τυχόν υποψήφιος, αφού γνωρίζει πλέον οτι στο Πασοκ η υποψηφιοτητα δεν πρόκειται να τύχει ουδεμίας κομματικής υποστήριξης!
Τον τελευταίο καιρό, οσοι τον ζούν απο κοντά, διαπιστώνουν εναν άκεφον και καταβεβλημένον πολιτικόν, που δεν θέλει να ακούει ξανά για υποψήφιος, γιατί γνωρίζει εκ προιιμίου, οτι ΄΄νέα΄΄ ηττα για αυτόν, θα τον προκαλέσει υψηλόν πονοκέφαλον...
Παρεπιπτόντως να σημειωθεί οτι η δημόσια-πολιτική εικόνα του αποκαλούμενου επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσις, δεν είναι και η ''καλυτέρα'', για αυτό και προτιμά να μην παρευρίσκεται σε καμμία πολιτικην εκδήλωσιν, παρά μόνον να ασχολείται μετά του οικου του και εν δυνάμει με την διοικησιν ΠΑΕ Κοζανης...
Σημαντικήν μεταβολήν επήλθεν μόνον εις την εντυπωσιακήν αύξησιν της Κοιλιακής του Χώρας, με αποτέλεσμα να καταστεί...Υπέρβαρος!!!

Ανώνυμος είπε...

Οσο και αν προσπαθουμε να δημιουργησουμεεντυπωσεις για ατομα και προσωπα της πολιτικης σκηνης του τοπου ειναι επι ματαιω.
ολοι που ασχολουνται με τα τεκτενομενα του τοπου γνωριζουν.....
ΤΥΧΟΝ ΑΥΘΕΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ


,, ,.

Ανώνυμος είπε...

TI SE ENOXLEI POU KATESTH YPERBAROS? SE DYSKOLEVEI STO SEX? SE PLAKONEI?

Ανώνυμος είπε...

Θελω με οσο μου επιτρεπει αυτην η σελιδα και οσο μου επιτρεπει η ιδιοτητα μου εστω και ως ετεροδημοτης αυτου του τοπου να προτεινω κατι . Επειδη αισθανομαι ντροπη για τα σχολια
α για την καθαρευουσιανα και επειδη γνωριζω οτι προερχονται απο ατομα πολιτικα υγειη να σταματησουμε ολοι μαζι αυτες τις γνωστες βωμολοχιες και να προχορισουμε στην ουσια που
και αυτη με τα σχολια της βοηθα Χρονια πολλα.


απο ατομα

Ανώνυμος είπε...

O Agapios panta itane patriotis, kai ta stelexi tou einai ikana kai drastiria, oxi sas tous kifines tou dimarxiou me arxigo ton papadopoulo

Το Προφίλ μας