Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Πάλι καθάρισε ο Πάρις Κουκουλόπουλος!

Μπροστά στην απόφαση της Athens Airways για τη διακοπή των δρομολογίων Κοζάνης-Αθήνας και τη μεταφορά τους στην Καστοριά βρέθηκε η τοπική κοινωνία και οι φορείς της περιοχής μας, λόγω της ανυπαρξίας παρεμβάσεων της πολιτείας στο αεροδρόμιο της πόλης, αν και αυτές είχαν αποφασιστεί στη σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα στις 25 Μαΐου! Όπως αποκάλυψε χθες, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου, ο δήμαρχος Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, η διοίκηση της εταιρίας είχε αποφασίσει να σταματήσει τα δρομολόγια (που μέχρι σήμερα γίνονται με το μικρό αεροπλάνο των 25 θέσεων) από την 1η Ιουλίου!
Ωστόσο, μετά από παρέμβαση του ίδιου και επαφές με τη διεύθυνση του αεροδρομίου και την Πολιτική Αεροπορία, οι πτήσεις θα συνεχιστούν κανονικά, καθώς το αεροδρόμιο Κοζάνης αναβαθμίζεται στην κατηγορία 5 και, συνεπώς, θα μπορεί να «πετάξει» το ελικοφόρο των 50 θέσεων της Athens Airways! Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως, σύμφωνα με τον κ. Κουκουλόπουλο, η μη αναβάθμιση είχε ως αιτία μια απλή…γραφειοκρατική ιστορία, με την οποία δεν είχε ασχοληθεί κανείς (!) και όχι ουσιαστικά ζητήματα, όπως απαιτούνται, πλέον, για την περαιτέρω αναβάθμιση στην κατηγορία 6, για να «πετάξει» το νέο, υπερσύγχρονο τζετ της εταιρίας! (...) Και ο κ. Κουκουλόπουλος συνέχισε λέγοντας πως «μπροστά σε αυτή την κατάσταση αναγκάστηκα να κινηθώ. Με ενέργειες του Δήμου Κοζάνης και σε συνεργασία με τον αερολιμενάρχη του Αεροδρομίου, αλλά και με υπηρεσιακούς παράγοντες της Πολιτικής Αεροπορίας, τους οποίους και θέλω να ευχαριστήσω, είχαμε μία πολύ σημαντική εξέλιξη: Από σήμερα το πρωί το αεροδρόμιο Κοζάνης, καθώς από μία γραφειοκρατική παρεξήγηση γινόταν αυτό τόσα χρόνια, από την κατηγορία 4 έχει αναβαθμιστεί στην κατηγορία 5 . Ήταν ουσιαστικά στην κατηγορία 5 και δεν το ξέραμε, αλλά κάποιος έπρεπε να ασχοληθεί!!! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δρομολόγιο να συνεχιστεί κανονικά και με ελικοφόρο αεροπλάνο 50 θέσεων, το οποίο θα ανταποκρίνεται πολύ περισσότερο στις ανάγκες του τόπου και στην ποιότητα της μεταφοράς»(...)

Aναδημοσίευση από το νέο ιστοχώρο του Πρωϊνού Λόγου
(που έγινε εξαιρετικός. Με λειτουργικό και λιτό σχεδιασμό και γρήγορο κατέβασμα. Αδυναμία μας το highlighter GK και τα βίντεο, όπως και τα fora. Μία ένσταση έχουμε για το πάνω σταθερό που χρειάζεται εικοσάρα)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουκουλόπουλος καθάρισε απο την...ανάποδη!
Το αεροδρόμιο Κοζάνης υστερεί σημαντικά σε κτιριακούς χώρους...
Ο χώρος που στεγάζεται η Ολυμπιακή και η Αθενς είναι τόσο μικρός, που δείχνει την τραγική εικόνα υποδοχής του επιβατηγού κοινού. Δεν υπάρχει Κυλικείο, δεν υπάρχει Αστική συγκοινωνία με την πόλη της Κοζάνης-μόνο ταξί!!!
Η πρόσβαση στο αεροδρόμιο είναι με ενα δρόμο Καρμανιόλα, της 1οετίας του..'50!!! Τόσα ατυχήματα εγιναν στον κόμβο αεροδρομίου και κανένας δεν συγκινείται να τον φτιάξει...
Αν ο Κουκουλόπουλος πετυχε την..αναβάθμιση του αεροδρομίου, ας απαντήσει στο αμείλικτο ερώτημα, γιατί 20 χρόνια δήμαρχος ΔΕΝ ενδιαφέρθηκε να γινει ο δρόμος Κοζάνη-Αεροδρόμιο;
Ποια είναι τα συμφέροντα, που δεν επιτρέπουν να γινει η αερογέφυρα στο κόμβο αεροδρομίου;
Δεν το βλέπει ο Κουκουλόπουλος τι χάλια και επικινδυνότητα εχει εκεινο το σημείο;
Tόσο ταχτικά περνάει απο εκεί...
Δεν το βλέπει...
Οπως και όλοι οι άλλοι...
Περιφερειάρχης, Νομάρχης, 5 Βουλευτές του Νομού...
Δεν βλέπουν...

Ανώνυμος είπε...

Στον κόμβο γράφουμε όχι στο κόμβο.

Ανώνυμος είπε...

Μην κολλάς σε αυτό!
Αν...έχεις αποψη, διατυπώσε την...
Μην ασχολείσαι με ενα...ν(!)!!!

Το Προφίλ μας