Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Τα μαζεύει Σιγά - Σιγά

Ο Καραμανλής την Κυριακή το βράδυ θα υποστεί μεγάλη ήττα μετά από τρεις συνεχόμενες νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις. Εμείς τα λέγαμε και τα γράφαμε εδώ και πολύ καιρό. Στην πραγματικότητα οι πολίτες την Κυριακή αποδοκιμάζουν τον ίδιο τον Καραμανλή. Από την Δευτέρα βέβαια θα παραμείνει πρωθυπουργός. Θα έχει όμως ελάχιστα περιθώρια κινήσεων. Μέχρι να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια (όταν θα συντριβεί και στις εθνικές εκλογές) θα κυβερνήσει μερικούς μήνες ακόμα. Το πολύ μέχρι τον Απρίλιο του 2010 όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Μέχρι τότε το μόνο που μας απομένει είναι να ελπίζουμε ότι η συντριβή της Κυριακής θα τους αναγκάσει (μέχρι να πέσουν) να κυβερνήσουν με λιγότερη αλαζονεία Το χαστούκι που έρχεται ίσως τους μαζέψει λιγάκι. Εκτός κι αν βρουν ευκαιρία ενόψει της αναχώρησής τους από το Μαξίμου να κατακλέψουν ότι έχει απομείνει στα δημόσια Ταμεία!...
από το pressmme

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χριστιανέ μου (αν είσαι), περίμενε να πανηγυρίσεις το βράδυ της Κυριακής.
Από τώρα, αρχίσατε τα γνωστά.....
Ενώ δεν είχα σκοπό να ψηφίσω ΝΔ, για τον λόγο ότι θελώντας να μας δείξει τα έργα του ΠΑΣΟΚ της 20ετίας, έκανε ορισμένα και αυτή.
Αλλά βλέποντας τέτοια, αρχίζω να το σκέφτομαι...
ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ!!!
ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΡΘΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΘΕΙ.ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Μαύρο όχι μόνο στον Καραμανλή αλλά και στο ΠΑΣΟΚ. Ο Παπανδρέου έχει μεταβάλει τις Ευρωεκλογές σε δημοψήφισμα. Για να δούμε αύριο αν θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση με το ποσοστό που θα πάρει.

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε και τον Βενιζέλο, που κάποτε ελεγε εκφράζει το όλον Πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11.36, αν από ένα κείμενο εδώ μέσα αλλάζεις γνώμη σ' αυτό που θα ψηφίσεις, τότε σπουδαίος πολίτης είσαι. ΟΦΑ έχεις ακουστά; Αν δηλ. σου πούν κάτι στο δρόμο για το ΣΥΡΙΖΑ ή για τους οικολόγους θα ψηφίσεις αυτούς μετά;

Ανώνυμος είπε...

To ΤΕΛΟΣ Καραμανλή και Ντόρας εφτασε. Απο δευτέρα θα βλέπουν όνειρα θερινής νυχτός. Και ας φλυαρεί ο Σαμαράς που δημοσίως λέει οτι ο Καραμανλής θα είναι ο μοναδικός που θα γινει για τρίτη φορά Πρωθυπουργός!! Οπως εγινε και αυτός με την Πολιτική Ανοιξη και την υπέρβαση που εκανε το 1993 και που κατέληξε ο αποτυχημένος. Ο Καραμανλής και η παρέα του απο την Δευτέρα θα χάσουν τον υπνο τους...με την βαριά ήττα της 7/6!

Το Προφίλ μας