Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Παραίτηση μελών του Δ.Σ. του ΜΟΣ - προς εκλογές ο ΜΟΣ!

Με την αίτηση μελών που κατατέθηκε προς το Δ.Σ. του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων "ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ" στις 21/4/09, ζητήθηκε η σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα την "άρση της διοικητικής κρίσης" που προέκυψε. Το αιτιολογικό του αιτήματος επικαλούνταν άρθρα του Αστικού Κώδικα καθώς και του καταστατικού του ΜΟΣ, μετά την πρόταση μομφής που κατατέθηκε προς το πρόσωπο της Προέδρου κατά τη συνεδρίαση της 8ης Απριλίου 2009 για τη "μη τήρηση ηθικής δέσμευσης". Η "μη τήρηση ηθικής δέσμευσης" αφορά τη μη τήρηση από την πλευρά της κ. Καραγιαννίδου της προφορικής συμφωνίας που επήλθε μεταξύ των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου κατά την πρώτη συνεδρίασή του μετά τις τελευταίες εκλογές (3/3/08, αρ. πράξης 1η του 2008).

Σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα, την προεδρία του συλλόγου ανέλαβε η κ. Καραγιαννίδου για διάστημα ενός έτους, δεσμευόμενη ότι μετά την παρέλευσή του θα αναλάβει τα καθήκοντα του Προέδρου ο κ. Λεπίδας αναλαμβάνοντας η ίδια τη θέση της Αντιπροέδρου. Παρόλα αυτά, στη συνεδρίαση στις 30/3/09, όταν και ο κ. Λεπίδας ζήτησε να αναλάβει Πρόεδρος τηρώντας την ηθική δέσμευση που υπήρξε, η συζήτηση δεν ολοκληρώθηκε αφού η κ. Καραγιαννίδου αρνήθηκε να παριτηθεί, παρόλο που η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. συμφώνησε με την αλλαγή του Προέδρου. Το θέμα, με τη σύμφωνη γνώμη της κ. Καραγιαννίδου, μετατέθηκε σε επόμενη συνεδρία, όπου προσήλθαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. αλλά η κ. Καραγιαννίδου αποχώρησε από την αρχή της συνεδρίασης αρνούμενη να παραιτηθεί.

Τα ανωτέρω ακολούθησε η αίτηση σύγκλησης γενικής συνέλευση που προαναφέρθηκε. Ως εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. υποβάλλουμε την παραίτησή μας, καθώς δεν είναι δυνατή η παραμονή μας σε ένα όργανο διοίκησης πολιτιστικού συλλόγου όπου η έννοια της ηθικής δέσμευσης αναίτια δεν τηρείται. Παράλληλα, καταστρατηγείται ο καταστατικός ρόλος και τίθεται προς αμφισβήτηση η άποψη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. και προκειμένου να ικανοποιηθεί η απίτηση ενός μέλους του καλείται το σώμα του συλλόγου να αποφασίσει για θέματα που δεν άπτονται της αρμοδιότητάς του.

Είναι προφανές, ότι ως μέλη του Δ.Σ. αδυνατούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας υπό αυτές τις συνθήκες, καθώς οι διαφωνίες επί θεμάτων λειτουργίας και δραστηριοτήτων του συλλόγου είναι θεμιτές αλλά είναι επιβεβλημένο να αντιμετωπίζονται με δημοκρατικό τρόπο και με σεβασμό στην άποψη της πλειοψηφίας. Η συμμετοχή και συμβολή σε ένα εθελοντικό όργανο με αντικείμενο την προώθηση του πολιτισμού δεν πρέπει να διέπεται από διαξιφισμούς και επικλήσεις του Αστικού Κώδικα εξώδικου χαρακτήρα, αλλά από διάθεση για προσφορά και συλλογική δράση ανεξαρτήτως ρόλων και αξιωμάτων.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν και μας εμπιστεύτηκαν κατά το χρονικό διάστημα συμμετοχής μας στη διοίκηση του ΜΟΣ, αλλά δεν είναι πλέον δυνατή η παραμονή μας στο όργανο αυτό.

Τα μέλη του Δ.Σ.
Βαρταλάς Μίμης
Λεπίδας Γιώργος
Τσικαρδάνη Λένα
Χύτα Γιάννα

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MΑΘΑΙΝΩ ΠΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΚΛΗΘΗ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΈΣΤΗ. ΕΚΠΡΟΠΣΩΠΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΑΡΕΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΕ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΚΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΛΑ. ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ. Κ Α Λ ΛΑ Ν Α Π Α Θ Ε Τ Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΥΟΥΝ,ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ..... ΧΤΕΝΙΖΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!

Ο ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟΣ ΟΧΛΟΣ ΕΚΡΑΒΓΑΖΕ!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΙ "ΨΗΦΙΣΑΝ" ΔΙΑ ΒΟΗΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΠΗΛΘΕ "Η ΤΑΞΙΣ"...

Η Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ: ΝΑΙ, ΕΙΧΑΜΕ ΗΘΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΘΥΜΩΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ!!! (ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΣ... ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

κ. Καραγιαννίδου θα έπρεπε στην γενική συνέλευση να προσκαλέσετε και τον Μητροπολίτη (Μασκαριότατο) για να σας συμβουλεύσει και να δώσει λύση στην ανώμαλη κατάσταση που περιήλθε ο ΜΟΣ. Έχει ειδικότητα στα ανώμαλα από τα νεανικά του χρόνια ως αρχιμανδρίτης (περίπτωση Πάτρας). Εξάλλου με την τακτική συγκέντρωσης υπογραφών έχετε εμπειρία, έτσι ταχτοποιήθηκε το Εκκλησιαστικό στα Σέρβια, μην ανησυχήστε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΣ πάει για διάλυση...
Ο κόσμος επαψε να εχει εμπιστοσύνη σε ενα φορέα, που ποτέ ΔΕΝ άφησε στίγμα για την λειτουργικότητά του...
Μετα τα τελευταία γεγονότα του κύρος του...Μ.Ο.Σ
''ετρώθει'' και η αρνητική απήχηση στην κοινή γνώμη είναι δεδομένη. Το τελευταίο προπύργιο συνεπους πολιτιστικής συνεισφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα των Σερβίων,ο ΜΟΣ κατέρρευσε σαν γυαλινος πύργος και ο μύθος του ανήκει στο παρελθόν. Είναι σημαντικό να σημειωθεί οτι το μεγαλύτερο μέρος της κοινης γνώμης είναι ''απογοητευμένο'' απο οσαν εγιναν στον Μ.Ο.Σ
και πλέον η κατασταση είναι Μή αναστρέψιμη.
Αρνητικές θα είναι και οι συνέπειες σε άλλες λειτουργικές υποδομές του Μ.Ο.Σ, ηδη η εφημείδα
''Σερβιώτικα Νέα'' πήρε την...κατιούσα και είναι αμφίβολη η μελλοντική της έκδοση.
Το μόνο φύλλο εφημερίδος που μένει για τα Σέρβια είναι ''Ο ΔΗΜΟΤΗΣ'' του οποίου η έκδοση, χάριν των προσπαθειών του Δημάρχου, θα είναι το μόνο έντυπο μέσο στα Σέρβια, που θα καλύπτει θεματολογικά όλα τα ζητήματα της περιοχής μας...
Ηταν τόσο ''νοσηρή'' η κατασταση εντός του Μ.Ο.Σ που εχουν απογοητευθεί πολλοί και δεν εχουν πλέον διάθεση να παραμείνουν.Για αυτό και παραιτήθηκαν...
Το κακό, πάντως εγινε και η αρνητική απήχηση στον κόσμο υπάρχει.Λένε μερικοί, οτι απο αυτές τι εξελίξεις χαίρεται...ο δήμαρχος!
Γιατί να χαίρεται ο 1ος πολίτης του δήμου, οταν η συνεργασία του με τον ΜΟΣ ήταν άμεμπτη και υποδειγματική... Ανησυχεί και η κοινη γνώμη, αφού βλέπει οτι εφημερίδα Σερβιωτικα Νέα δεν πρόκειται να ξαναεκδοθεί...και ηδη η διακοπή της είναι οριστική!
Ολες οι παλιότερες διοικησεις του Μ.Ο.Σ
ηταν υποδειγματικες στην διοικηση και προσεφεραν πολλα. Οι διοιικησεις επι Παπαγιαννη, Χ''λαζαριδη, Σαβηλωτίδη, Λαζαριώτη ηταν υποδειγματικες...
Ας προσκληθούν αυτοι οι ανθρωποι και να προσφερουν ξανά -εφόσον το επιθυμούν - στην αναστήλωση του ΜΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Η ηθική της κ. Καραγιαννίδου, πέρα από την τήρηση της δέσμευσης, φάνηκε επίσης από την φράση της: "δεν θα έλεγα κάποια πράγματα για τον κ. Λεπίδα, αλλά αφού δεν είναι θα μιλήσω ελεύθερα...."!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η όλη κατάσταση μου θυμίζει την ψηφοφορίας στη Βουλή για τον Παυλίδη;

Ανώνυμος είπε...

To έχουμε χαμένο το γομάρρρρρρρρ......Οι μικροί σύλλογοι πρέπει να είναι υποδείγματα Δημοκρατίας και όχι όπως λέει και μια κρητική μαντινάδα ''Άλλα 'ελεγες κι άλλα 'γραφες,άλλα ΄πες και άλλα κάνεις άλλα λογιάζεις,άλλα λες κι άλλα στο νου σου βάνεις''.Βλέπω να έχουμε και "Σερβιώτικα Νέα 2΄΄.Ας το καταλάβουν κάποιοι οτι απο τίτλους(πρόεδρε,δήμαρχε,υπουργέ) είμαστε χορτάτοι από όρεξη για δουλειά έχουμε πρόβλημα....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Η εφημερίδα Σερβιώτικα Νέα κλείνει οριαστικά. Ηδη, σήμερα γίνεται συζήτηση για την δημιουργία Νέου Πολιτιστικού Φορέα στα Σέρβια, με νεα πρόσωπα, απαλλαγμένα απο το στιγμα...ΜΟΣ!
Ανθρωποι που συνεβαλαν στην πολιτιστική άνθηση των Σερβίων εκδήλωσαν προθυμία στην δημιουργία του νέου φορέα, του οποίου η οντότητα ως ζωντανού Οργανισμού Πολιτιστικής ανάδειξης των Σερβίων, θα μπεί σε Οργανική λειτουργία τους προσεχείς μήνες...

Ανώνυμος είπε...

Μερικά πράγματα έχουν ήδη ειπωθεί και γραφεί, αλλά θα ήθελα να επαναλάβω μερικές σκέψεις, υποθέσεις, και απορίες μου, γι’ αυτή την υποτιθέμενη κρίση στα διοικητικά του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων. Και λέω υποτιθέμενη, γιατί μάλλον με σχεδιασμένο …πραξικόπημα μου μοιάζει. Κάποιοι ή κάποιος δεν θέλει τον Μ.Ο.Σ. έναν ανεξάρτητο πολιτιστικό σύλλογο, αλλά όργανό τους/του.

Εκμεταλλευόμενοι /ος λοιπόν την καλή πίστη των μελών και την «πείνα» για δημοσιότητα άλλων ή άλλης, παρακινούν/εί ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ να κληθούν όλα τα μέλη του ΜΟΣ σε συνεδρίαση για τη θέση του προέδρου του συλλόγου.


Από όσα είμαι σε θέση να ξέρω (και έτσι είναι) ο πρόεδρος εκλέγεται από τα εκλεγέντα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και όχι από την ολομέλεια, άρα εάν υπάρχει άρση της εμπιστοσύνης των μελών προς τον πρόεδρο το θέμα λύνεται σε συνεδρίαση του Δ.Σ. Η συγκέντρωση υπογραφών γνωριζόντων ή μη του προβλήματος που προέκυψε, το μόνο που επιτυγχάνει είναι η δημιουργία εντυπώσεων
Αυτή βέβαια είναι η κατάληξη και δεν βλέπω το τι μπορεί να προσφέρει η αυριανή συνεδρίαση-συγκέντρωση των μελών του ΜΟΣ (στις 8:00 στην αίθουσα του Δημαρχείου).
Ο Μ.Ο.Σ. τα τελευταία χρόνια ήταν ένα «καρφί» για τη δημοτική αρχή, που δύσκολα δέχεται τον … αντίλογο (όπως βολεύει η δημοκρατία στον καθένα), ο άμεσος στόχος λοιπόν ήταν η απορύθμισή του και προσωρινά, όπως φαίνεται, αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε: Οι «άριστες» σχέσεις της Προέδρου με τη δημοτική αρχή, η ανταλλαγή ευχαριστηρίων, ευχών, φιλοφρονήσεων, κ.ά, η οικονομική βοήθεια (όπως ακούγεται) από το Δήμο προς τον Μ.Ο.Σ., τα κομμένα άρθρα και η επιστολές προς τα ΣΕΡΒΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, όλα αυτά δείχνουν μία αλλαγή στη ρότα λειτουργίας του συλλόγου και το γάντζωμά του στο Δήμο, πράγμα που σε άλλες συνθήκες δεν θα ήταν κατακριτέο, αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση. Όπως προείπα, τα ΣΕΡΒΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, που ήταν και είναι η φωνή του συλλόγου, φαίνεται να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με αποτέλεσμα το «όργανο προπαγάνδας» της δημοτικής αρχής (που το πληρώνουμε όλοι μας) ο ΔΗΜΟΤΗΣ, να προσπαθεί να «επιβληθεί» στην ενημέρωση των Σερβιωτών. Και άντε αυτοί που ζουν στα Σέρβια, σίγουρα και μπορούν να αμφιβάλλουν για τις «μπαρούφες» των …γραφείων τύπου, αλλά τι γίνεται με τους Σερβιώτες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό;
Αυτό λοιπόν το πραξικόπημα, αγαπητοί φίλοι συνδημότες, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να αφήσουμε τον ιστορικό ΜΟΣ να γίνει υποχείριο κανενός τοπικού καίσαρα, γιατί έχει ένα σκοπό να επιτελέσει, όπως το έκανε επιτυχημένα πολλά χρόνια τώρα. Ας αφήσουμε στην άκρη τις κομματικές μας προτιμήσεις, την συμπάθεια ή όχι στη δημοτική αρχή και ας ενωθούμε όλοι οι Σερβιώτες και να αφήσουμε τον Μ.Ο.Σ. …στην ησυχία του. ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Δυστυχώς η τοπική μας κοινωνία και η πολιτική μας συμπεριφορά μιμείται την κεντρική πολιτική σκηνή: υπεκφυγές, τερτίπια, κοροϊδία, έλλειψη εμπιστοσύνης, καθοδήγηση, υστεροβουλία, κ.α. Αυτό βέβαια πολλαπλασιάζει τον αρνητικό αντίκτυπο, γιατί πρόκειται για ένα Μορφωτικό Όμιλο με (υποτίθεται) συγκεκριμμένο και κοινό σκοπό για την πόλη και το Δήμο μας. ΚΡΙΜΑ, αλλά αυτό που θα πρέπει να γνωρίζουν οι υπαίτιοι αυτών των εξελίξεων είναι ότι θα κριθούν πολύ σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο είναι να γυρίσουμε στους προέδρους του παρελθόντος.Αυτοί αγαπητέ τελείωσαν.Ότι πρόσφεραν πρόσφεραν.Σωτήρες δεν χρειαζόμαστε στη σημερινή εποχή.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι η θέση του δημάρχου, απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις στον ΜΟΣ και ποιές είναι οι ανησυχίες του, ταυτόχρονα με τις προσδοκίες του;
Aς προβεί σε δημόσια δήλωση...

Ανώνυμος είπε...

όποιος διαβάσει τα ονόματα όσων "υπέγραψαν", θα κατανοήσει απόλυτα και την θέση του δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

O dimarhos 1 kai misos pou ine? o mpoyhoyras ti leei gia ola ayta.Lene oti gelaei sto grafeio toy, gia osa..ginonte.

Ανώνυμος είπε...

κλαίει, γιατί θα μπορούσε με την φίλη του (που τρεις φορές το έχει εξασκήσει το σπορ μέχρι τώρα, να δούμε για ποιόν άλλον θα χτηπήσει η καμπάνα), να μαζέψει υπογραφές και να επαναφέρει και αυτός την τάξη στο δημοτικό συμβούλιο...
αχ Χρήστο, δεν το σκέφτηκες καλά... δεν ήξερες, δεν την ρώταγες;

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ - ΔΗΛΑΔΗ - ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ (ΜΗΝΥΤΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ - ΚΡΙΤΕΣ - ΟΙ ΕΞΗΣ ΙΔΙΟΙ), ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΜΟΣ. ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ (ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ?) ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΚΡΙΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΦΑΤΡΙΑ" (ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ?), ΟΠΩΣ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ - ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ - ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΤΗΝ "ΦΑΤΡΙΑ", ΤΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ", ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ "ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ", ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ, ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.
ΜΑΛΛΟΝ, ΟΜΩΣ, ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΑ, "ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ" ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ. Η ΦΑΤΡΙΑ, ΕΞΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΠΡΟΕΔΡΟ?
Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΣΤΡΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

To melon gia ton 1 kai miso dimarxo einai pleon pros Platanorema kai pros Larisa, o noo noito mages!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΥΜΦΟΝΩ. ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΗΛΩΤΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΓΛΙΨΙΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Μετά από αυτά που είδαμε χθες αναρωτιέμαι μήπως για τα τσακώματα στην Εκκλησία δεν φταίει ο Σταύρος ο Μπουχουράς αλλά οι άλλοι;

Ανώνυμος είπε...

Yποθετω οτι η κ. καραγιαννιδου στίς προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφια για το διοικητικό συμβούλιο. προτέίνω και οι υπλολοιποι υποψ΄ξφιοι να προ.ερχονται από τον εκκλησιαστικο χώρο. Πιστεύω ο Δ'ημαρχος σαν καλός χριστιανός και πατριώτης θα πράξει τό καθήκον του. Το ΠΑΤΡΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΟΙΚΟΓΕςΝΕΙΑ- έχει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση τουΜΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥς ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΠΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΙ .ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ:
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΟΙ GOLDEN CHRISTIANS ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΕΚΕΙΝΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ:
-ΜΑΖΕΥΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΑΠΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ "ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ" ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ",
-ΜΑΖΕΥΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ,
-ΜΑΖΕΥΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ,
ΒΓΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΝ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?) ΚΑΙ ΑΠΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΣ, ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ "ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ" ΤΟΥ ΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΑΤΡΙΑ" ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ, ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ.
ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ, ΠΛΕΟΝ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, ΚΑΤ' ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΔΗΜΟΤΗ", ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ, ΑΠΛΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ, ΠΛΕΟΝ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.
ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΟΙ GOLDEN ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ, ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Μ.Ο Σ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

Η Madame Καραγιαννίδου δεν εχει αναγκη υποδείξεων απο κανένα. Είναι εύστροφη και κάνει το καθήκον της.Και ποιός είσαι, που με τις ανοησίες σου, θα υποδεικνύεις τι θα κάνει ή άλλη.Γιατί, αν το ξερό σου το μυαλό, δούλευε λιγάκι, δεν θα εγραφες σαχλαμάρες και οτι σου κατέβει. Δεν κατεβαίνεις εσυ για Πρόεδρος στον ΜΟΣ, να δούμε τι θα κάνεις;
Για σκεψου το, ευκαιρία, 9.41, να βοηθήσεις τον τόπο, με τις πολύτιμες...ανοησίες σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΛΗΣΕ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ολοι οσοι ειναι υπευθυνοι για την κατασταση στον ΜΟΣ θα πρεπει να αποχορησουν. Τον ΜΟΣ
πρεπει να τον αναλαβουν νεα ατομα και με αγαπη για τα Σερβια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Tι σχέση έχει το Θέμα ΜΟΣ με το κλειστό, ρε...ανόητε! Για το ΜΟΣ μιλάμε... Ετσι κατεβηκε απο το μυαλό σου και το πετάς εδω μέσα για να γινει διαλογος...

Ανώνυμος είπε...

Καμία σχέση, όπως καμία σχέση δεν έχει και ο λόγος που αναφέρεται οτι έγινε η Γενική Συνέλευση, με τον πραγματικό λόγο που έγινε... Πατώντας σε μια δήθεν διοικητική κρίση, στόχος ήταν να μη χάσει συγκεκριμένο άτομο την καρέκλα... και την "άψογη" συνεργασία με τον δήμο Σερβίων... Και βγαίνει η κυρία και κλαίγεται ότι την έδιωξε η "φατρία". Αφού την πρότειναν για αντιπρόεδρο, πως την έδιωξαν; αλλά άντε, ο απλός ο κόσμος δεν μπορούσε - και δεν ήθελε - να κατανοήσει τους λόγους, αλλά άτομα που ξέρουν και από διαδικασίες (πρώην και νυν δήμαρχοι, πρώην πρόεδροι του ΜΟΣ (μήπως δεν ξέρουν τι έλεγε το καταστατικό;), δημοτικοί σύμβουλοι, ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ..., και ΝΟΜΙΚΟΙ) να υπογράφουν και να συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι διώχθηκε η κα αδίκως, και ότι υπάρχει διοικητική κρίση, είναι απλά ένα θέατρο παραλόγου, και υποκρισία.

Ο νομικός μάλιστα μετά την παράδοση της παραίτησης των μέλών, ανέφερε: τώρα υπάρχει διοικητική κρίση, αν και προέδρευε μια γενική συνέλευση για την άρση αυτής!!!! άργησε λίγο να το καταλάβει ότι μέχρι τότε δεν υπήρχε ... παρ' όλα αυτά συνέχισε...

Ανώνυμος είπε...

H Madame Καραγιαννίδου Κύριοι, δεν θέλει ενοχλήσεις! Είναι ευαίσθητη και δεν θέλει αρνητικά σχόλια.Επηρεάζεται πολύ απο τα αρνητικά σχόλια και ανεβάζει πυρετό.Θέλει να τις γράφετε μόνο καλά λόγια.Τα βράδυα δεν μπορεί να κοιμηθεί, χάνει την ηρεμία της. Για αυτό παρακαλείσθε, να γράφετε μόνο Επαινετικά λόγια για αυτή..

Ανώνυμος είπε...

Υπεύθυνοι του blog, προσέξτε, θα μαζέψει υπογραφές για να κλείσει το blog.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxxaxaxax kalo kalo kalo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα φέρει και δικηγόρο και τους παπάδες πάλι????

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι αυτός ο...''Ανόητος''-3.15- που λέει θα μαζέψει υπογραφές και να το κλείσει? Που ζεί, στην Μογγολία... Ανόητε, το blog είναι δύναμη και το aivres δεν το κλείνει...κανένας! Ούτε ο δήμαρχος, δεν μπόρεσε να το κλείσει...
χα, χα, χα, χα....

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με νεότερο ανακοινωθέν η Madame Καραγιαννίδου αναρώνει μετά απο ζαλάδα την οποία αισθάνθη, μετά την γνωστοποίηση ανωνύμου-ανοήτου περί συλλογής υπογραφών, για να κλείσει το ...aivres! Ακολουθείτε πρόγραμμα χαλάρωσης και παρακαλείσθε όπως μη σχολιάζεται αρνητικώς την εν λόγω...madame!

Ανώνυμος είπε...

Καλο ε! Κλεινει ενας..ανοητος το aivres.Ποιός τον εβαλε να λεει αυτα...Μηπως νομιζει οτι με υπογραφές κλείνουν τα πάντα!!!
Ας μαζέψει, αρκει να μας πεί ποιός είναι και να τον κάνουμε...ανδριάντα στην Κεντρική Πλατεία...
Να εχει απεναντι του το δημαρχο!
Παιδιά, υπογράψτε ολοι.
Τώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Γκάλλοπ-ερευνα κοινής γνώμης.
--Πιστεύτε οτι με την συλλογή υπογραφών, μπορεί να κλείσει ενα μπλόγκ-aivres;
Απαντήστε...
ΝΑΙ...... ΟΧΙ......
(Η ερευνα ολοκληρώνεται στις 21-5-2009)

Ανώνυμος είπε...

Γκάλλοπ-ερευνα κοινής γνώμης.
--Πιστεύτε οτι με την συλλογή υπογραφών, μπορεί να κλείσει ενα μπλόγκ-aivres;
Απαντήστε...
ΝΑΙ...... ΟΧΙ......
(Η ερευνα ολοκληρώνεται στις 21-5-2009)

Ανώνυμος είπε...

διλαδη ετσι απλα γραφω κι εγω κατι εδω?

Ανώνυμος είπε...

jhgjhgghf

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ. Η ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ 159 ΤΑΛΙΜΠΑΝ!!!!!

Το Προφίλ μας