Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Δύο τμήματα ΤΕΙ στα Σέρβια !!!!!

Μετά από συντονισμένες ενέργεις του Δημάρχου κ. Δημοσθένη Κοκολιού και της δημοτικής αρχής, η κυβέρνηση αποφάσισε να ιδρύσει δύο τμήματα ΤΕΙ στα Σέρβια.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πρόκειται για ένα "Τμήμα Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης Πόρων Τοπικής Αυτοδιοίκησης" και ένα "Τμήμα Δημοκρατικών Θεσμών και Λειτουργίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης".

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η όλη προσπάθεια διήρκησε αρκετούς μήνες και κρατήθηκε μυστική για ευνόητους λόγους. Τα τμήματα θα ενταχθούν στο μηχανογραφικό το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.

Συγχαίρουμε το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους του για το μεγάλο αυτό επίτευγμα το οποίο θα αλλάξει ριζικά τα αναπτυξιακά δεδομένα του Δήμου μας.

Συγχαρητήρια Δήμαρχε και πάντα επιτυχίες.


(πλάκα κάνουμε)

36 σχόλια:

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

:)
Καλή προσπάθεια, αλλά ... ειδικά ΑΥΤΑ τα τμήματα αποκλείεται να λειτουργήσουν στα Σέρβια (τουλάχιστον την παρούσα στιγμή)

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς υπάρχει τυπογραφικό λάθος
Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες το σωστό είναι ότι:
Τα τμήματα θα ενταχθούν στο μηχανογραφικό το ακαδημαϊκό έτος 3010-3011

Ανώνυμος είπε...

Ποτε προλάβατε και το βάλατε 1η Απριλη

Ανώνυμος είπε...

θα μπορούσαν να υπήρχαν και καλύτερα τμήματα :Aιγοτοτροφίας και προβατοεκπαίδευσης Σερβίων,Διαχείρησης Ελεύθερου Χρόνου Σερβίων, Προβατοκουρέματος και Συλλογής Τριχών Σερβίων, Νυκοκυρεματος Δημοσίων Οικονομικών Σερβιων κ.τ.λ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΕΟ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 24ΩΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΠΡΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ 2000 ΑΤΟΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΩΣ. ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΤΟ ΘΕΜΜΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΙΝΕΙ ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΜΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο (1 Απρίλιος 2009 12:35 πμ)
Είσαι και μαρτυριάρικο, ατιμούλικο!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ αχάριστοι ο GREAT Δήμαρχος είναι η εγγύηση για το μέλλον της ανάπτυξης του Δήμου μας αυτός είναι που μπλοκάρισε το Πανεπιστήμιο της Κοζάνης γιατί θα γίνει στα Σέρβια!!! Με τα ΤΕΙ θα ασχοληθεί!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ??

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς δεν ξέρει τι είναι τα μεταπτυχιακά γιατί θα μας έφερνε και κανένα τέτοιο τμήμα με ειδίκευση στα τουριστικά επαγγέλματα και συγκεκριμένα το τμήμα «Αρχιμαγείρων στα οικονομικά τοπικής αυτοδιοίκησης». Άλλωστε θα είχε στην φαρέτρα του το επιχείρημα ότι οι μεταπτυχιακοί θα μπορούσαν να κάνουν και πρακτική εξάσκηση με καθοδήγηση ειδικών.

Ανώνυμος είπε...

Για να μιλησουμε κ λιγο σοβαρα εδω..τα 2 τμηματα θα λειτουργησουν εντος του 2010 κ θα ειναι τα ακολου8α
1) ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΚΟΦΤΙΚΗ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ(STO YPERSUGXRONO ERGASTHRI TOY IOULIOU)
2) FRAPEDOKATANALWTIKES EPISTMES

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που μιλάμε είναι στην Αθήνα για να λύση και τα θέματα με τη Λάρκο . ΤΕΙ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΛΑΡΚΟ πάρε Κόσμε αυτός είναι Δήμαρχος να πάμε στην άλλη τετραετία χωρίς εκλογές ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω και διδακτορικό στα τμήματα με ειδικότητα "Ανωτάτη Βουτιχτική 300" καθώς και "Παραμύθιασμα Δημοτών". Μεγάλο σουξέ θα κάνουν. Με φοιτητές και από το εξωτερικό (Ουγκάντα και τα συναφή) όπου αυτές οι ειδικότητες έχουν πέραση.

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι και πρυτανη τον κοκολιο. μονο που υπαρχει ενα προβλημα. ειναι εντελως αγραμματος. αλλα δεν πειραζει. αφου μια νηπιαγωγος κανει διδακτορικο στην ιατρικη πρωτα και παιρνει το πτυχιο ιατρικης μετα, μπορει και ο δημοσθενης να γινει πρυτανης πρωτα και να βγαλει το δημοτικο γκουχ γκουχ... συγνωμη το λυκειο ηθελα να πω μετα.
αντε και τ' χρον'

Ανώνυμος είπε...

Η δημιουργία των αντιστοίχων τμημάτων ΤΕΙ στην πόλη μας, θα συμβάλει στα Μέγιστα, στην οικονομική ανόρθωση του τόπου μας. Ο δήμαρχος είναι ο Μέγας Ευεργέτης της πόλης των Σερβίων, διότι με τις παρεμβάσεις του και την υψηλή Πνευματικότητα του, εκανε τα Σέρβια ενα τόπο λαμπρό, με προοπτικές εκπαιδευτικής καθιέρωσης και ταυτόχρονα το Μέλλον να είναι ευοίωνο.Είναι αξιος Επαίνου και Συγχαρητηρίων ο Δήμαρχος,που καταφερε να αποσπάσει τις αποφάσεως του Υπουργείου Παιδείας να δημιουργηθούν δύο αντίστοιχα τμήματα των Α.ΤΕΙ και με αυτό να μπαίνουν οι βάσεις για την οικονομική και κοινωνική αναπτυξη της περιοχή μας. Μην ξεχνάτε αγαπητοί, οτι ο δήμαρχος Σερβίων χαίρει υψηλής ακτινοβολίας παντού, είναι ατομο δραστήριο και διατηρεί παντοτε αναγνωρισιμότητα απο όλους.Γιατί είσαστε τόσο υστερικοί απέναντι στο Δήμαρχο και τον κατηγορείτε συνέχεια ανιστόρητα;
O δήμαρχος μας είναι θεσμικό πρόσωπο και απολαμβάνει τις εμπιστοσύνης των πολιτών,που τον εξέλεξαν για 2 τετραετίες.Αν δεν σας αρέσει, σε 2 χρόνια περίπου τον καταψηφίζετε...Αλλά και τότε και εσείς αγαπητοί-αδελφοί, που τον κατηγορείτε σήμερα ανορθόδοξα, πάλι αυτον θα ψηφίσετε... Για αυτό, οταν είσαστε κριτές, να είσθε αντικειμενικοί και να μην βαδίζετε την οδό της κακίας... Να εχετε υπόψη σας, οτι αυτός ο Δήμαρχος, είναι ο καλυτερος όλων των εποχών για τα Σέρβια.Είναιο πρώτος που εφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα Σέρβια και αυτό αναγνωρίστηκε απο όλους...Μπορεί να κάνει και μερικά λαθάκια, αλλά Εν Συνόλω είναι απόλυτα πετυχημένος. Ευγε, για την συμβολή του στην απόφαση της Πολιτείας, για την δημιουργία των 2 τμηματων Α.ΤΕΙ στα Σέρβια...Μια νέα ελπίδα ανοιγεται μπροστά μας...

Ανώνυμος είπε...

Συνδημότες ας μην ήμεθα υπερβολικοί. Χάριν αστειότητος ο κ. Δήμαρχος ενίοτε ενθυμείται το όραμα του και τον μεγαλεπίβολο στόχο για ίδρυση ΤΕΙ στα Σέρβια.
Πιστεύεται οτι τον εξέλαβε κανείς ποτέ στα σοβαρά ; Ουδείς.
Καλό μήνα και συγχαρητήρια δια το απολύτως εύστοχο πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Ανώνυμος είπε...

Τετοια κοροιδια τη σήμερον ημέρα, δεν την ανέμενα Κυριοι...Δεν ειναι πρωταπριλιατικον ψεύδος το αναφερθέν γεγονός. Ηδη, σε δηλώσεις των αξιωματούχοι του Δημαρχείου υπογραμμίζουν οτι η δημιουργία των τμηματων ΤΕΙ στην πόλη μας είναι γεγονός και αναμενετε η γνωστοποιηση τους απο το Υπουργείον Παιδείας....εντός των επόμενων ημερών!

Ανώνυμος είπε...

Άιντε τώρα το κατάλαβε αυτός. Άργησες λίγο (από χτες) αλλά το κατάλαβες.....

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Δήμαρχο. Οι πληροφορίες σας όμως δεν είναι ακριβείς. Το ένα από τα 2 τμήματα θα είναι αυτό που καταργήθηκε εδώ και είκοσι χρόνια από το ΤΕΙ Δυτ. Μακ. το ¨Τμήμα Ορυχείων¨. Εξού και η αγωνία του Δημάρχου για τη λειτουργία των Ορυχείων στην ευρύτερη περιοχή των Σερβίων.
Για το άλλο επιφυλλάσομαι αλλά έχω πληροφορίες ότι έχει σχέση με κάτι πιο προχωρημένο που δύσκολα μπορεί να το συλλάβει νους άλλου Δημάρχου.
Θα δούμε...
Πάντως το Πρωταπριλιάτικο ακούστηκε χθες ότι ο Δήμαρχος πήγε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων στον κόμβο του Τριγωνικού αλλά δε σταμάτησε γιατί δε του άρεσε το πανό που είχαν οι κάτοικοι. ΄
Έλεος Δήμαρχε!!
Άντε για το ΤΕΙ να το πιστέψουμε αλλά για το άλλο ούτε συζήτηση.

Ανώνυμος είπε...

Ζητούμε ταπεινά και γονυπετείς συγγνώμην, μάλιστα πάραυτα θα μεταβούμεν προς εξομολόγησην και σαρανταήμερον νηστείαν άνευ ελαίου, από τον παμμέγιστον δήμαρχον τον «μέγαν ευεργέτην» της πόλεως των Σερβίων τον ανήκοντα εις τα εικονίσματα πλησίον της Θεοδώρας της εκ Σερβίων τον προσήκοντα ανδριάνταν εις το κεντρικότερον σημείον της μικράς μας πόλεως και τους οικείους του, οι οποίοι με κίνδυνον των ζωών των και των υπολήψεών των, ενάντια εις άπασαν κοινωνικήν κατακραυγήν με σθένος και περισσήν παρρησίαν υπεραμύνονται άχρι θανάτου το πρόσωπόν του και το παμμέγιστον έργον του, ίνα μην συσκοτισθεί η «λαμπερά ακτινοβολία» του . Μη βαδίζοντας πλέον «την οδόν της κακίας» αλλά της αρετής, ημείς οι «ανιστόρητοι αδελφοί», λησμονήσαμεν την σημαίνουσαν επιτυχίαν του λατρευτού και προσφιλούς άρχοντα, ο οποίος τυγχάνει και πρόσωπον «υψηλής πνευματικότητος», να συνοδεύσει τον ίδιον τον πρόεδρον της δημοκρατίας, γεγονός ιστορικόν, αξιομνημόνευτον συμβάν, δια την ανάπτυξην και οικονομικήν πρόοδον του τόπου μας, ο οποίος από τούδε χαίρει υψηλοτάτης αναπτύξεως και ευμάρειας. Εισέτι μίαν φοράν σπιλώσαμεν δια αυτού του ανυπόστατου πλην όμως επετειακού κειμένου την εικόναν του εντελούς ευπατρίδους, την οποίαν τα «ολίγα λαθάκια» του αποπειρώνται μεν, δεν επιτυγχάνουν δε, να αμαυρώσουν.

Α και επίσης εγέμισαν οι οφθαλμοί μου μπάμπαλα και μου τελείωσαν τα νι. Τόσοι κάλοι μαζεμένοι …

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμην:
εννοούσα
εφύσηξε αήρ και γέμισαν οι οφθαλμοί μου μπάμπαλα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να λησμονούμε αγαπητοί-αδελφοί οτι ο Δημαρχος μας, είναι προσωπον ''ιερόν'' και θεσμικόν και θα πρέπει να τυγχάνει του απολύτου σεβασμού εξ' όλων υμών! Πάραυτα δε, να μην γράφονται ανοησιες σε βάρος του, διότι η κοινή γνώμη διχάζεται και προκαλείτε κοινωνική αναστάτωσις.Αν είσθε Χριστιανοί και πιστεύετε εις ενα Θεόν, δέον όπως σταματήσετε τις κατηγορίες εναντιον του 1ου αρχοντα της πόλεως μας και οπως σεβεσθε το θεσμικόν του αξίωμα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαστε χριστιανοί και δεν πιστεύουμε εις ένα Θεόν. Μπορούμε να γράφουμε ανοησίες εις βάρος του? Και μπορούμε να διχάζουμε την κοινή γνώμη και να προκαλούμε κοινωνική αναστάτωση?
Αχ ναι δώσε μας την άδεια!!!

Για να λες εσύ ότι πρέπει να τυγχάνει του σεβασμού υμών δηλαδή το σεβασμό σας, εσύ συνεπώς δεν τον σέβεσαι.

Και χρησιμοποίησε κανένα word για τα σχόλιά σου γιατί πολλά ορθογραφικά λάθη κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, δεν πιστεύεις εις εναν θεόν? Είσαι αμαρτωλός και ολες οι τυψεις θα σε βασανίζουν!Θα είσαι μια ζωή στην αμαρτίαν και θα ζείς υπο την βάσανο της απελπισίας αγαπητέ μου. Εξομολογήσου, για να φύγουν ολες οι αμαρτίες απο πάνω σου...
Και για την Πνευματικότητα του εν Χριστώ Δημάρχου μας, κανεις δεν την αμφισβητεί.. Ετσι τέκνον μου, δεν θα την αμφισβητήσεις εσυ, που βαίνεις καθ' εκαστην εις το βούρκον της αμαρτίας...
Εκτός, αν εχεις πολλά 24ωρα, για να κοιμηθείς στον..υπνο του δικαίου!!!

Ανώνυμος είπε...

Giati graftike ayto, oti tha ginoyn tmimata TEI? epeidi ine protarpilia? kai an kapote ginei, tote ti tha ginei. kai to psema ine alitheia, e!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε δεν πιστεύουμε στη θρησκεία τη δική σου που είναι γεμάτη υποκρισία. Δεν εξομολογούμαστε ποτέ, απελπισμένοι δεν υπήρξαμε ποτέ και μια χαρά κοιμόμαστε τα βράδια.

Και ο δήμαρχός σου αν ζούσε εν Χριστώ
1. δε θα έλεγε ψέμματα (ξέρεις εσύ)
2. δε θα έκλεβε (ξέρεις πόσα και από που)
3. δε θα έβριζε (ξέρεις ποιους)
4. δε θα έκανε αδικίες (ξέρεις σε ποιους)
5. θα ενδιαφερόταν για το καλό όλων των δημοτών και όχι μόνο αυτών που τον ψήφισαν (ξέρεις εσύ)
6. δε θα έκανε διακρίσεις στα "πράσινα" και στα "γαλάζια" χωριά


Νίκος & Γιάννης (για να έχεις και τα ονόματά μας, να μας βρίζεις ελεύθερα)
Και είμαστε αυτοί που γράψαμε τα σχόλια στις 12.26, 12.32 και 1.56.

ai-vreS είπε...

Παρακαλούμε μη βρίζετε τους σχολιαστές.

Νίκος & Γιάννης είπε...

Και ένας λόγος παραπάνω που δε θέλουμε να μετέχουμε σε καμιά θρησκεία που ανήκει ένας άνθρωπος όπως ο δήμαρχος. Δε θέλουμε να είμαστε κοινωνοί θρησκείας που έχει ως χαρακτηριστικό παράδειγμα μέλους της που ζει εν Χριστώ το δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ! πΟΛΥ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΚΛΕΦΤΗΣ ΞΕΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΓΛΕΙΨΙΜΟ Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΚΑΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΔΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ????ΠΟΙΟΣ ΤΗΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΦΤΕΙ????

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά είστε φοβεροί!! Ακόμα γελάω με το αστείο. Καλά ποιος σκέφτηκε τα ονόματα από τα τμήματα; Έχει πολλή φαντασία. Αλλά και τα σχόλια είναι άπαιχτα. Εκείνοι που την πάτησαν έχουν την μεγαλύτερη πλάκα... χα χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από την πλάκα διαπιστώνω ότι σχεδόν όλοι οι σχολιαστές πιστεύουν σε Σωτήρες. Κάποιοι πιστεύουν στις Θεϊκές ιδιότητες που έχει ο Δήμαρχος και κάποιοι άλλοι στο ότι έπρεπε να τις έχει αλλά δεν τις έχει, γι αυτό προσμένουν κάποιον άλλο Θεό Δήμαρχο που θα έρθει και θα τους λύσει τα προβλήματα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο αιβρες ταρακούνησες και πάλι τα στάσιμα νερά της ανάπτυξης του Δήμου.
Το πρόβλημα τελικά εντοπίζεται στο εξής: Ενεργοποιημένοι με τα κοινά είναι άτομα χαμηλής "στάθμης" γιατί δεν έχουν πρόβλημα να συμμετέχουν στο τσίρκο αρκεί να γλείψουν ένα κοκαλάκι, ενώ οι υπόλοιποι που θα μπορούσαν ν ασχοληθούν, βλέποντας αυτό το βούρκο εκ των πραγμάτων απέχουν από αυτή τη διαδικασία με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτό το πισωγύρισμα για χρόνια με την περιοχή μας.
Παρακαλώ ξεκινήστε έναν πραγματικό διάλογο μέσα από αυτό το Βήμα σας, αν πραγματικά αγαπάτε αυτόν τον τόπο, ίσως βρούμε μια κοινή συνισταμένη για να προχωρήσουμε επιτέλους ένα βήμα μπροστά γι αυτήν την γωνιά της Ελλάδας που λέγεται Δήμος ΣΕΡΒΙΩΝ .
Να είστε σίγουροι ότι είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να δώσουν κάτι από το είναι τους ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ για αυτόν τον τόπο!!!!

ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕΡΒΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Kαλή η πλάκα αλλά αν θέλαμε μία πρόταση που να έχει αξία εφαρμογής για να αναπτυχθεί ο τόπος πόσοι από τους παραπάνω 33 θα απαντούσαν;Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.....Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ???

Το Προφίλ μας