Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Δημοσίευμα του Έθνους για τις εκλογικές λίστες!








Πάμε σε εκλογές? Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, στο ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν τις λίστες με τους υποψηφίους. Να ξέρουν κάτι παραπάνω; Απομονώσαμε από το άρθρο τα νέα για τους Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας που έχουν ενδιαφέρον. Ολόκληρο το δημοσίευμα εδώ http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8777&pubid=2612744

"Για την ώρα, λοιπόν, Γ. Ραγκούσης και Ν. Αθανασάκης έχουν βάλει σε μία λίστα τους υποψήφιους των προηγούμενων εκλογών που πέτυχαν τις χειρότερες επιδόσεις, ενώ μαζί με τον Φ. Πετσάλνικο και τον Δ. Ρέππα καταγράφουν και τα νέα αιτήματα.
Επικίνδυνη ζώνη
Στη Φλώρινα μετά τον Γ. Λιάνη υπάρχουν τρεις υποψήφιοι που έχουν από 2.500 έως 3.500 ψήφους. Η Ο. Μηλωνά - Μουσίου, ο Θ. Σούμπασης και ο Αθ. Νικολαϊδης. Αντίστοιχη εικόνα αντιμετώπισαν οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ και στην Καστοριά, όπου μετά τον Φ. Πετσάλνικο υπάρχουν τρεις υποψήφιοι που κινούνται από 1.500 έως 2.500 σταυρούς. Στην Κοζάνη στην επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται ο Β. Κωνσταντόπουλος, η Α. Μπούρτσου και η Ε. Σπόντη. Στα Γρεβενά κάτω από 3.000 σταυρούς έχουν ο Δ. Ψευτόγκας και ο Κ. Μυλωνάς."

Σχόλια ai-vreS:
απορία Νο1: Το δίδυμο του ΠΑΣΟΚ στην Κοζάνη σε ποια απόφαση κατέληξε? Θα ανοίξει χώρος για το μονάρχη ή θα επιμείνει ο παλιός? Ή το σκέφτοναι ακόμα?
απορία Νο2: Αν φύγουν οι δύο κυρίες, ποια/ποιες θα τις αντικαταστήσουν? Έλλειψη παρατηρούμε σε γυναικείο στελεχιακό δυναμικό. Αν και έχουμε υπόψη μας κάποια/-ες... αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε προτάσεις.
απορία Νο3: Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε αν θα παραμείνει στο Νομό ή θα μετακινηθεί στο Επικρατείας?
απορία Νο4: Από τον ιατρικό κλάδο θα υπάρξει υποψηφιότητα?
απορία Νο5: Οι παλιοί και έμπειροι πώς θα κινηθούν?

Βασίλη κράτα γερά! Θέλουμε εκπροσώπηση και δώθε από τη λίμνη!



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κράτα Βασίλη μην αφήσεις να σε διώξουν από το ψηφοδέλτιο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Σερβίων είναι μια μεγάλη περιοχή και σίγουρα πρέπει να έχει επρωσόπηση.

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια χρειάζεται εκπροσώπηση, αλλά όχι υπερασπιστές του λιγνίτη! Από καρβουνίλα είδαμε κι απόειδαμε!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού χόρτασε καρβουνίλα γιατί δεν γυρίζεις να εγκατασταθείς στον καθαρό αέρα του χωριού σου.
Επιτέλους ας σταματήσει η μικροψυχία. Ψήφισε ο Κωνσταντόπουλος θετικά για το ορυχείο Προσηλίου και τι εγινε ; Αν ψήφιζε αρνητικά θα άλλαζε τίποτα ;
Δεν είμαι ψηφοφόρος του αλλά ειναι άδικο να βάλλεται με αυτό τον τρόπο απο το χωριό του. Βασίλη οι χωριανοί σου θα σε κάψουν. Αυτοί ποι πίνουν τον φραπέ στον πεζόδρομο της Κοζάνης, ζεσταίνονται με τηλεθέρμανση απο τον βρώμικο λιγνίτη και βρήκαν δουλειά λόγω του βρώμικου λιγνίτη.
Καλό κουράγιο.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν γνωρίζω τις απόψεις του Κωνσταντόπουλου για το λιγνίτη. Αν αληθεύει αυτό που ισχυρίζεται ο προηγούμενος συνομιλητής, ότι δηλαδή συμμερίζεταιτην άποψη ότι ο λιγνίτης φέρνει ανάπτυξη στην περιοχή, τότε κακώς που ο ίδιος δεν το ψηφίζε. Τα μεγάλα οράματα επιβίωσης μας ενώνουν και μας φέρνουν στην ίδια κάλπη!! Εκτός αν το κόμμα που ψηφίζει είναι πιο αξιόπιστο και πιο ρεαλιστικό!!!

Το Προφίλ μας