Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Συνέντευξη στο ai-vreS του Κυριάκου Τσολακίδη, δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης



Συνεχίζοντας τις συνεντεύξεις με πρόσωπα της περιοχής μας φιλοξενούμε σήμερα συνέντευξη του κ. Κυριάκου Τσολακίδη, δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης.







ai-vreS:
Κυριάκο, ήσουν Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Σερβίων και τώρα είσαι δύο χρόνια δημοτικός σύμβουλος στην αντιπολίτευση. Πώς είναι η εμπειρία αυτή; Αξίζει να ασχολείται κανείς με την πολιτική;
Κ. Τσολακίδης: Να διευκρινίσω αρχικά ότι ήταν μεγάλη μου τιμή που οι σύντροφοί μου με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν Γραμματέα της Δημοτικής Οργάνωσης Σερβίων. Ως Γραμματέας προσπάθησα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Κινήματος και στις προσδοκίες των συντρόφων σε μια δύσκολη εποχή για το ΠΑΣΟΚ, μιας και βρισκόταν στη χαμηλότερη δημοτικότητά του. Και εγώ και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, τα οποία και ευχαριστώ για τη συνεργασία, βάσει του καταστατικού του Κινήματος, αναμειχθήκαμε στην ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου – αυτή ήταν βεβαίως η δυσκολότερη περίοδος της θητείας μου. Γνωρίζω ότι ίσως στεναχώρησα κάποιους συντρόφους, αλλά θεωρώ ότι τη δεδομένη στιγμή, η εισήγηση που έκανα ήταν η καλύτερη και για το ΠΑΣΟΚ και για το Δήμο Σερβίων. Τα υπόλοιπα αποφασίστηκαν στην περιφερειακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και εδώ θέλω να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, η εμπειρία μου προς το παρόν είναι διφορούμενη. Από τη μία οι συνδημότες μας, μας τοποθέτησαν στην αντιπολίτευση με στόχο τον έλεγχο της δημοτικής αρχής και την κατάθεση εναλλακτικής πρότασης για την ανάπτυξη του Δήμου. Από την άλλη όμως οι αρμοδιότητές μας ως αντιπολίτευσης είναι περιορισμένες: σ’ ένα καθαρά Δημαρχο-κεντρικό σύστημα είναι δύσκολο έως και αδύνατο να κάνεις προτάσεις που θα γίνουν αποδεκτές. Εδώ αγωνιζόμαστε στα δημοτικά συμβούλια να μιλήσουμε, που να εισακουστούμε κιόλας! Οι προτάσεις μας, και έχουμε πολλές για πολλά θέματα, a priori είναι καταδικασμένες!

Όσο για το αν αξίζει κανείς να ασχολείται με την πολιτική, θα έλεγα ότι η ενασχόληση με την πολιτική είναι τρόπος ζωής, και αυτός ο τρόπος ζωής εμένα μ’ αρέσει!

ai-vreS: Πώς εκτιμάς το έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής;
Κ. Τσολακίδης: Για το διάστημα που είμαι δημοτικός σύμβουλος, τα τελευταία δύο χρόνια δηλαδή, δεν είδα κάποιο σημαντικό έργο στο Δήμο μας. Αντίθετα βλέπουμε μεγάλα έργα που ξεκίνησαν πριν από χρόνια (πάνω από 10) να μην έχουν ακόμη ολοκληρωθεί (κλειστό γυμναστήριο, δημοτικά σφαγεία, το λεγόμενο τούρκικο σχολείο κα) και μάλιστα κάποιες παρεμβάσεις σ’ αυτά είναι πέρα από κάθε λογική όπως π.χ. τα πλαστικά κουφώματα στο τούρκικο σχολείο, ο περιβάλλον χώρος του κ.τ.λ.

Ο Δήμος είναι ανέτοιμος για το 4ο Κ.Π.Σ (ΕΣΠΑ), αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ωριμότητα για ΚΑΝΕΝΑ έργο αντίθετα με γειτονικούς και πολύ μικρότερους σε μέγεθος δήμους.
Υπάρχουν Δημοτικά Διαμερίσματα εντελώς εγκαταλελειμμένα στα οποία η Δημοτική αρχή δεν ασχολήθηκε στο ελάχιστο.
Βεβαίως έγινε η αντικατάσταση σε μεγάλο ποσοστό του δικτύου ύδρευσης Σερβίων και αρκετές ασφαλτοστρώσεις στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της πόλης το αναγνωρίζω αλλά 6,5 χρόνια μόνο γι’ αυτά μάλλον είναι πολλά…

ai-vreS: Έχετε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του Δημάρχου Σερβίων κ. Δημοσθένη Κοκολιού. Πώς προέκυψε αυτό;
Κ. Τσολακίδης: Καταρχάς η μηνυτήρια αναφορά δεν είναι κατά του Δημάρχου Σερβίων κ. Κοκολιού, τον οποίο σέβομαι ως θεσμό, άλλωστε δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του. Η μηνυτήρια αναφορά είναι κατά παντός υπευθύνου και έχει σχέση με την οικονομική διαχείριση του Δήμου Σερβίων.

Η υπόθεση ξεκίνησε με την κατάθεση προς ψήφιση από τη δημοτική αρχή των ισολογισμών – απολογισμών του 2004 και του 2005, η οποία έγινε το Νοέμβρη του 2007. Φανταστείτε πόσο άργησε!!!, αφού βάσει νόμου, ο απολογισμός του τρέχοντος έτους πρέπει να ψηφίζεται τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς. Ο απολογισμός του 2007 δεν έχει ψηφιστεί μέχρι σήμερα!!!. Από τους απολογισμούς αυτούς λοιπόν (2004 και 2005), προέκυψαν ενδείξεις μη χρηστής διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου μας. Για παράδειγμα, τα έσοδα της εμποροπανήγυρης Σερβίων του 2004 και του 2005, τα οποία κατά τον προϋπολογισμό ήταν 130.000 € κατ’ έτος, στον αντίστοιχο κωδικό του απολογισμού δεν υπήρχαν (έσοδα 0 €). Το ίδιο συνέβαινε για τα έσοδα από τα δημοτικά σφαγεία (περίπου 35.000€ κατ’ έτος, αν θυμάμαι καλά). Επίσης, εμφανίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από τον κ. Δήμαρχο, τον κ. Αντιδήμαρχο οικονομικών και υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας, στο οποίο φαίνεται καθαρά ότι ο Δήμαρχος προσωπικά στις 31/12/2005, όφειλε στο ταμείο του Δήμου το ποσό των 300.000 € περίπου (!!!). Τη γνησιότητα του εγγράφου αυτού την παραδέχτηκε ο κ. Δήμαρχος δημοσίως.

Όπως είναι φυσικό, όλα αυτά μας εξέπληξαν και ζητήσαμε άμεσα εξηγήσεις από το Δήμαρχο και διαχειριστικό έλεγχο των οικονομικών του Δήμου. Οι εξηγήσεις που μας έδωσε ο Δήμαρχος στερούνταν λογικής και από συνεδρίαση σε συνεδρίαση ήταν διαφορετικές. Και βεβαίως αρνήθηκε το διαχειριστικό έλεγχο.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση τότε, με επιστολή μας, γνωστοποιήσαμε το θέμα στο Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και το δημοσιοποιήσαμε έπειτα στα ΜΜΕ. Περιμέναμε για αρκετό χρόνο την απάντηση του Γενικού αλλά αυτή δεν μας ήρθε ποτέ. Μετά απ’ όλα αυτά δύο λύσεις υπήρχαν: ή να κλείσουμε τα μάτια και να κουκουλώσουμε την υπόθεση, ή να την καταγγείλουμε στη δικαιοσύνη. Επιλέξαμε, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες που μας έβαλαν στην αντιπολίτευση με στόχο να ελέγχουμε τη δημοτική αρχή, το δύσκολο δρόμο της προσφυγής στον εισαγγελέα και στο Υπουργείο Εσωτερικών. Το Υπουργείο Εσωτερικών άμεσα ανταποκρίθηκε αποστέλλοντας επιστολή στο Γ.Γ. Δυτ. Μακεδονίας να προβεί στις «κατά νόμον ενέργειες με την παράκληση να ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και τους ενδιαφερόμενους». Περιμέναμε περίπου ένα χρόνο αλλά δεν έγινε τίποτα. Επανήλθαμε με νέα επιστολή στο Γ.Γ. Δυτ. Μακεδονίας και του ζητήσαμε να μας ενημερώσει για τις ενέργειες που έκανε όλο αυτό το διάστημα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση. Ίδομεν…

ai-vreS: Μάλιστα. Είσαι ένας νέος άνθρωπος με συμμετοχή στα κοινά. Σκέφτεσαι να είσαι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος ή νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να ηγηθείς ενός ψηφοδελτίου;
Κ. Τσολακίδης: Το πρόβλημα στα Σέρβια είναι ότι έχουμε πολλούς Αξιωματικούς και λίγους φαντάρους (γέλια). Εγώ Αξιωματικός δεν σκοπεύω να γίνω. Θα είμαι φαντάρος με την προϋπόθεση ο Αξιωματικός μου να έχει ομάδα ισχυρή και ικανή, να έχει όραμα για τον τόπο μας και να εμπνέει τους συμπολίτες μας. Σ’ αυτή την περίπτωση βεβαίως και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, αν μου ζητηθεί βέβαια, και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

ai-vreS: Βλέπεις προοπτική για τον τόπο μας στο μέλλον;
Κ. Τσολακίδης: Πιστεύω ότι στον Δήμο μας υπάρχουν παρά πολλά μυαλά, άνθρωποι επιστήμονες που εργάζονται στην Περιφέρεια, στη Νομαρχία, στην ΑΝΚΟ, σε Υπουργεία μέχρι και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, σε καίριες θέσεις, άνθρωποι που έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν τον τόπο τους, με τις προτάσεις τους, τις συμβουλές τους και τις προσβάσεις τους ενδεχομένως. Αρκεί κάποιος να του ενεργοποιήσει. Αλλά ποιος;
Η πρόοδος και η ανάπτυξη του τόπου μας δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου μόνο ή μιας μικρής ομάδας. Είναι υπόθεση όλων μας, γιατί κανείς δεν περισσεύει.

ai-vreS: Κυριάκο, σ’ ευχαριστούμε για τις απαντήσεις στα ερωτήματά μας.
Κ. Τσολακίδης: Και εγώ σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δώσατε να εκφράσω τις απόψεις μου σ’ έναν από τους πλέον σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας και ενημέρωσης, μέσω του blog σας.



45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aaaaaaaaaaaaaa .........

Ανώνυμος είπε...

proti fora eida na pairneis kapoios sinenteuxi ton eauto tou....eleos pragmatika!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές, οτι ο...άνω Δημοτικός Σύμβουλος, εχει καλύτερον πεδίον... οράσεως την...νύχτα απο ο,τι την ημέρα!!!Η θεματολογική του πτυχή, είναι η...ιδία, την οποία εδω και καιρό αναλώνει ως...επιχειρηματολογία! Ουδεμία αναγνώρισις εργου απο την δημοτική αρχή, τα τελευταία έτη, ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος ΔΕΝ υπογράμμισε. Πέραν τούτου, στον μόνον, που ξεχωρίζει ο άνω δημοτικος συμβουλος, είναι οτι δεν είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος για τον εαυτό του!!! Δεν εχει ηγετικάς φιλοδοξίας και περιορίζει τον εαυτό του εις την εντονον πολιτικην δραστηριότηταν του για την τοπικην αυτοδιοικησιν με προϊστάμενον ανωτερον Αξκόν (αρχηγόν) μετά του οποίου θα αγωνισθεί για την κατάληψιν του Δημαρχιακού Μεγάρου εις τα επερχόμενας δημοτικάς εκλογάς!
Εάν αγωνισθεί μετά του υπάρχοντος -αντ αυτού- αρχηγού του, η προσπάθεια του είναι...ματαία και το αποτέλεσμα πενιχρόν εις τας εκλογάς 14/11/2010! Το γνωρίζει άλλωστε και ο ιδιος, κ Τσολακίδης, ο οποίος επι του παρόντος δεν θέτει το θέμα ηγεσίας εις τον συνδυασμόν του.
Εις ολα αυτά, να επαναλαβουμε οτι αι απόψεις του άνω δημοτικού Συμβούλου είναι πάντοτε ίδιες, και εναγωνίως αναμενει τα αποτελεσματα της αναφορας του, όποτε αυτη του κοινοποιηθεί στο απειρο...μέλλον!
Προσφάτως, ο άνω δημοτικός σύμβουλος οταν ερωτήθει, πόσες φορες ο επικεφαλης της μειζονος αντιπολιτευσις, επεσκέφθει το Δημοτικον διαμερισμα Γουλών, ειπε την τελευταία διετια, πήγε 10 φορές.Πήγε για επιλυση των προβλημάτων των κατοίκων των Γουλών ή για την... προώθηση των επειχειρηματικών του δραστηριοτήτων του, λόγω υπάρξεως μεγαλου αριθμού κτηνοτροφικών μονάδων!!!
Εκτοτε, Ουδεμία απάντησις εδόθει απο τον ανω δημοτικό σύμβουλο...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Τσολακίδη που βγήκε και τα είπε έξω από τα δόντια. Κάποιος έπρεπε επιτέλους να τα πει.

Ανώνυμος είπε...

SAN GRAMATEAS TIS TOPIKIS ORGANOSIS TA SKATOSES FILE
SYGNOMI GIA THN EKFRASI ALLA DEN EVRISKA PIO KATALILI

Ανώνυμος είπε...

Καλά σ’ αυτό το blog μόνο ένας σχολιάζει όλα τα άρθρα; O "Ανώνυμος"

Ανώνυμος είπε...

Pantos ego den iksera gia auta pou leei. An einai alithia, pame xamenoi oloi.Gia auto den ginete tipota sta Servia. Ama xrostaei o kokolios 300.000 kai ena soro prosopikes epitages poies tripes na protokalipsi o anthropos?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε φίλε (1:38) ,ναι εσύ με την καθαρεύουσα, θεωρείς ότι έπρεπε να αποσιωπήσουν αυτά που τελικά κατήγγειλαν;

Ανώνυμος είπε...

BRAVO TSOLAKIDI!!! Oxi gia tipota allo alla gia to tharos na ypsoneis foni xoris na ypologizeis ton antiktypo otan theoreis oti einai gia to kalo tis topikis koinonias. Eleos, dem mporei se mia tetoia mikri poli o opoios dimarxos na theorei to tameio tou dimou os diko tou portofoli...Afou den leitourgoun oi thesmoi kai oi mixanismoi elegxou tou kratous tha prepei na yparxei toulaxiston koinwnikos elegxos apo autous pou gnorizoun kai emplekontai. Alios, an einai na min milaei kaneis kai oloi na kalyptoun tin diafthora...pou pame os koinwnia.
Sygxaritiria gia to ithos, to yfos kai to endiaferon sou gia ton topo! Thelei kotsia gia na enantiothei kaneis se symferonta kai anthropous pou diaxeirizontai gia idio ofelos tin kathe eidous exousia.

Ανώνυμος είπε...

Καλά και εγώ είμαι περίεργη(ανώνυμη) να μάθω ποιόσ είναι ο κύριοσ με την καθαρεύουσα...τόση προσπάθεια στη γλώσσα και κάλυψη καραμπινάτων σκανδάλων δεν την κατανοώ...δυσκολεύομαι. Περίμενα μεγαλύτερη ευαισθησία από τη μερία του σε θέματα διαφάνειας,ενδιαφέροντοσ για τα τεκταινόμενα και την απόδειξη της αλήθειας. Γιατί το βλέπετε τόσο κοματικά και όχι ως θέμα ήθους, συνέπειας απέναντι στους συμπολίτες, κοινό συμφέρον και όχι συμφέρον του ενός? Για ξανασκέψου τη θέση σου φίλε/η ανώνυμε/η! Σίγουρα μεροληπτείς χωρίς λόγο, δεν νομίζεις???

Ανώνυμος είπε...

Kala re file...kouklos eisai sti foto...ante kai ligi aftopepithissi, tha se psifissoun oi gynaikes, den mporei....

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα για τα Σέρβια που έχουν δημοτικούς συμβούλους κάτι τύπους σαν τον Τσολακίδη και τον Ζυγούρη.

Ανώνυμος είπε...

...Ο τόπος έχει ανάγκη απο λύσεις και όχι απο προβλήματα.Προβλήματα έχουμε πολλά λύσεις όμως καμία.Ειμαστε λίγοι άμα βγάλουμε και τα μάτια μας μόνοι μας τότε ζήτω που καήκαμε.Ξαναλέω πότε θα ανοίξει ο διαλογος;Τι θα θέλαμε να γίνει από εδώ και εμπρός;Ας βάλουμε τις βάσεις για να αλλάξει ο τόπος αλλάζοντας ο καθένας τον εαυτό του και βάζοντας τον τόπο πάνω απο το προσωπικό του συμφέρον.Οχι όμως στα λόγια αλλά με έργα με προσωπικές προτάσεις.Στρατηγοί σωτήρες δεν υπάρχουν.Τον στρατηγό τον κάνουν οι στρατιώτες.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μεγάλη η χαρά του άνω Δημοτικού Συμβούλου, οταν βλέπει εδω ορισμένους να τον...επαινούν!
Ματαίως όμως! Ας μας πεί, ποιό δημιουργικό έργο επέδειξε ο άνω δημοτικός σύμβουλος στα συναπτά έτη που ασχολείτε με την τοπική αυτοδιοίκηση;
Απολύτως κανένα! Πέρα απο μια ασαφή και έωλη ρητορική διατύπωση, δεν εχει να επειδείξει τίποτε άλλο. Μήπως ο εν..λόγω κύριος δεν ζεί εις αυτόν τον τόπον; Eχει την εντύπωσιν οτι με την καθετη αρνητικότητα του επι ολων των ζητημάτων, προάγει δημιουργικόν έργον;
To εντυπωσιακόν είναι οτι όπως ομολογεί, δεν έχει προσωπικάς φιλοδοξίας! Αλλά, που είναι ο ηγετης του; O μονίμως...''απών'' επικεφαλής του συνδυασμού του απο τα δρώμενα εις το δημαρχιακόν Μέγαρον!!! Δεν τον απασχολεί αυτό έντονα, να μην εχει..ηγέτη εις τα δημοτικά συμβούλια, αφού αυτός παραμένει απλός στρ/της!!
Αυτός αντικαθιστά τον λογο του υποτιθέμενου ηγέτη του εις τα δημοτικά συμβούλια, με άρθρωση λόγου υψηλών τόνων, πρός πάσαν κατεύθυνσιν!!!Συμπερασματικώς να τονισθεί, οτι ο ανω δημοτικός σύμβουλος δεν εχει το σθένος να απαντά και σε καίρια ερωτήματα που του τίθενται... Οπως:O επικεφαλης της μειζονος αντιπολιτευσις, επεσκέφθει το Δημοτικον διαμερισμα Γουλών, ειπε την τελευταία διετια, πήγε 10 φορές.Πήγε για επιλυση των προβλημάτων των κατοίκων των Γουλών ή για την... προώθηση των επειχειρηματικών του δραστηριοτήτων του, λόγω υπάρξεως μεγαλου αριθμού κτηνοτροφικών μονάδων;
Oυδεμία απάντησις απο τον άνω δημοτικό Σύμβουλο!!
Ως πρός την εμφανιση του, να παρατηρηθεί οτι στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδος, είναι...αξύριστος!!!

Ανώνυμος είπε...

FILE MAS KOYRASES...

Ανώνυμος είπε...

poly kala ekanes kyriako kai toyw ta'pes. Entaxei exoyme kai toys basiloxoyntikoys (to 2009!!!!) na mas ta prizoyn kyriolektika me ta pseftokathareboysianika sxolia toys kai na synexizoyn na yposthrizoyn ton apotyxhmeno kokolio, allwste an skeftoyme poia xronia mphke ston ote mallon diko toys paidi einai. Pantws yparxoyn anthrwpoi serbiwtes poy akomh den gnwrizoyn ta erga kai tis hmeres toy kokolioy kai kala einai na ta mathainoyn

Ανώνυμος είπε...

και το προβλημα ειναι οτι εχουν ταυτιστει και οι υπαληλοι του δημαρχιακού "μεγαρου" με την πολιτικη του. ειτε μιλας με το δημαρχο ειτε μιλας με τους υπαληλους το ιδιο ειναι. σαν να μιλας με το ιδιο ατομο. μια σκεψη και μια φωνη. τι πινουν και δεν μας δινουν? τι σας κανει εκει πανω και εχετε χασει τις πρωσοπικοτητες σας???

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι γιατί γράφετε με λατινικούς χαρακτήρες ειναι πολύ κουραστικό. Με μια κίνηση alt+shift γράφεις Ελληνικά.
Στο προκείμενο. Ο κ. Τσολακίδης κάνει μια μετρημένη και σοβαρή τοποθέτηση χωρίς ακρότητες.Αντιπολίτευση ειναι κριτική πρέπει να κάνει.Επι της ουσίας όποιος έχει κάτι να αντιπαρατεθεί ας το γράψει να το κρίνουμε. Ο Δήμαρχος έχει δυο δημοσιογράφους για γραφείο τύπου (ποιός εισαι ρε μεγάλε ;)ας φροντίσουν να απαντήσουν. Αλλά αφού ειναι "μισθοφόροι" και εκτός απο το δημαρχείο δεν γνωρίζουν άλλο μέρος του δήμου πως να γράψουν ;
Εσύ καθαρευουσιάνε της κακιάς ώρας έχεις να μας αναφέρεις κάποια σοβαρά έργα τα οποία έγιναν επι δημαρχίας του αφεντικού σου ; Παπαγαλάκια της πεντάρας ενάμισυ χρόνος έμεινε ακόμα. Θα μας αδειάσετε την γωνιά.

Ανώνυμος είπε...

"Βάσει του καταστατικού του Κινήματος, αναμειχθήκαμε στην ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου τείας μου. Θεωρώ ότι τη δεδομένη στιγμή, η εισήγηση που έκανα ήταν η καλύτερη και για το ΠΑΣΟΚ και για το Δήμο Σερβίων."
΄
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ.

ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ:
Βγαίνει δημοτικός σύμβουλος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και λέει ότι ο δήμαρχος ψεύδεται για τα οικονομικά του Δήμου και όλα είναι εντάξει??? Δεν τρέχει τίποτα???? Και δεν είναι ένας οποιοδήποτε δημοτικός σύμβουλος αλλά ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου μας. Άνθρωπος δηλαδή της εμπιστοσύνης του δημάρχου (τουλάχιστον εκείνη την εποχή) και άνθρωπος που γνωρίζει εκ των έσω τι συμβαίνει αφού ο ίδιος διαχειριζόταν τα οικονομικά. Λέει λοιπόν ο άνθρωπος και αντιγράφω από τη συνέντευξή του «στο δημοτικό συμβούλιο για τον απολογισμό του 2006 ανέφερα ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που μου αποδόθηκαν οι υποχρεώσεις μακροπρόθεσμες (δάνεια) και βραχυπρόθεσμες ανέρχονται περίπου στο ύψος των 5 εκατομμυρίων ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των επίδικων υποθέσεων την έκβαση των οποίων δεν γνωρίζουμε ακόμη». ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!!!! Ενώ ο δήμαρχος στη συνέντευξή του είπε ΚΑΘΑΡΑ ότι ο δήμος χρωστάει 1,9 και 1,7, δηλαδή 3,6 εκατομ. Ευρώ. Μόνο εγώ το άκουσα να το λέει????? Θα στείλω στο αιβρες το DVD με τη συνέντευξη να τη βάλει για να ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.
Και συνεχίζει ο Φώτης – πάλι αντιγράφω από τη συνέντευξή του «… ενώ έχει την δυνατότητα αποπληρωμής μηνιαίως ενός ποσού 300.000,00 δεν μπορεί να το διαθέσει για αποπληρωμές μόνο χρεών, γιατί όπως είναι φυσικό πρέπει να λειτουργήσει. Να πληρώσει μισθούς, να πληρώσει καύσιμα και άλλες δαπάνες που δεν θα σταματήσουν ποτέ.» ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ δίνουμε 300.000 ευρώ μηνιαίως γι α αποπληρωμή χρεών!!!! ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ????? Με λίγα λόγια ή θα δίνουμε 300 χιλιάρικα το μήνα για να πληρώσουμε τα χρέη ή θα λειτουργούμε το Δήμο. Τι από τα δύο γίνεται σήμερα???? Γιατί και τα δύο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ και το λέει ο καθ’ ύλην αρμόδιος πρώην ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΆΡΑ?????
Βγαίνουν και του την πέφτουν διάφοροι επειδή εξέφρασε τη φιλοδοξία να γίνει δήμαρχος? Γιατί? Δεν είναι υγιές να εκφράζει κάποιος τη φιλοδοξία του??? Ψέματα να πει? Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που δεν πληροί ο Φώτης και κατά παράβαση ελπίζει να πάρει το χρίσμα από το κόμμα του???? Να μας τις πουν τις προϋποθέσεις εκεί στη Νέα Δημοκρατία να τις ξέρουμε. Το να είσαι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, να έχεις τελειώσει το ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ας ρωτήσουν όσοι δεν ξέρουν τι εστί Πάντειο) απασχολούμενος με τα κοινά και την πολιτική από τα φοιτητικά σου χρόνια, ΑΥΤΟ-ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ τώρα με δική σου επιτυχημένη δουλειά, έχοντας επαφή με ευρωπαϊκά προγράμματα (κάποιοι στο «μέγαρο» δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό, ας τους κάνει μαθήματα ο Φώτης), έχοντας υπάρξει αντιδήμαρχος οικονομικών, με προφανείς βάσεις στη νεολαία είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ??? Γιατί εμένα μόνο ως θετικά μου φαίνονται. Για συγκρίνετε κάτι άλλους που περνιούνται για προϊστάμενοι ενώ δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ προϊστάμενοι στην υπηρεσία τους και τα προσόντα στο βιογραφικό τους περιλαμβάνουν ότι βγήκαν υπάλληλοι της χρονιάς!!!! Έχει μόνο θετικά ο Φώτης? Όχι βέβαια! Συμφωνώ με τους φίλους που τον ρωτάνε για ένα επίτευγμα που έκανε όσο ήταν αντιδήμαρχος. Έντεχνα απέφυγε την ερώτηση του αιβρες και δεν απάντησε επί της ουσίας. Άρα??? Θα περιμένουμε να δούμε!

Και συνεχίζει ο Φώτης με τις καρφάρες του στην συνέντευξη που μάλλον βρήκαν το στόχο τους, γιατί του την έπεσαν χοντρά από το ΣΥΖΕΥΞΙΣ (για όποιον δεν γνωρίζει το ΣΥΖΕΥΞΙΣ είναι το όνομα του δικτύου που χρησιμοποιούν στο δημαρχείο – μπέστε στα στατιστικά και θα το δείτε). Λέει λοιπόν: «Η ουσία είναι πάντως ότι ένας μόνος δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα του τόπου. Ιδίως σε μια εποχή που όλα γύρω μας τρέχουν με ταχύτητες υψηλής τεχνολογίας. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια και καταμερισμός εργασιών. Χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα, χρειάζεται σχέδιο και τέλος εμπιστοσύνη σε όλους τους θεσμούς είτε αυτοί είναι η συμπολίτευση είτε αυτή είναι η συμπολίτευση. Κάποιοι βέβαια τους είναι δύσκολο να το καταλάβουν και να το εφαρμόσουν αλλά θα τους το θυμίσει κάποια στιγμή ο ανώτατος κριτής που στις δημοκρατίες είναι ο λαός» Μετάφραση: Ποιος νομίζει ότι μπορεί να δώσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ λύσεις? Και δεν επιμερίζει τα καθήκοντα? Ποιος δεν έχει ιδέα από υψηλή τεχνολογία? Ποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ οργάνωση και μεθοδικότητα? Ποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ σχέδιο και ποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (δηλ. τους δικούς του συμβούλους) και ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ???? Σε ποιον πρέπει να τα θυμίσει ο λαός ???? Έλα μου ντε!!!

Ανώνυμος είπε...

''....proti fora eida na pairnei kapoios sinenteuxi ton eauto tou....eleos pragmatika!!!
(παραπάνω σχόλιο ανωνύμου -4/3/09 - 1.25)
*Τι εχετε να παρατηρήσετε για αυτη την
επισήμανση, που είναι αξιοπρόσεχτη!

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδυασμός, αν δεν κάνω λάθος, πήρε 41%, σε μια δύσκολη εποχή (δημοφιλίας) για το ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές της επόμενης χρονιάς πήρε 38,5% .
Το 2006 αν βοηθούσαν λίγο και τα μεγαλοστελέχοι του δήμου μας σίγουρα θα κερδίζαμε……

Ανώνυμος είπε...

AΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΟΠΩΣ Ο ΡΟΥΒΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΥΠΗΡΞΕ. ΕΙΧΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ Κ.ΦΡΟΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ, ΧΕΣΚΙΝ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

tha to xanapo loipon ''....proti fora eida na pairnei kapoios sinenteuxi ton eauto tou....eleos pragmatika!!!"

Ανώνυμος είπε...

Ti eleos pragmatika...afou xereis poios einai giati den to les na to mathoume kai emeis....oute os anvnimos den exeis to tharros na to peis???Pes to mas giati exaireti doulia kanei, mporei na mas xreiastei os symvoulos. Kai "ligourevomai" ena toso endiaferon blog alla dystixos den xero na to kano...Pes to loipon xrysostome kai ase ta eleos kai eleos, an den exeis to tharros ase na vgazoun alloi ta kastana apo ti fotia, autoi dikaiountai dia na omiloun, den nomizeis????

Ανώνυμος είπε...

Kala re file katharevousiane, den xereis oti to ligo axyristos einai "trendy", den vlepeis cinema, kanena film stin tileorasi, aftoi aresoun...to vathi xyrisma einai allon geneon...Perassame ston 21o aiona, ase pou ta rassa den kanoun ton papa, xreiazetai periexomeno, ithos, ergatikotita, aisthima dikaiou, analipsi euthinon kai polla alla...pou fainetai apo ti synenteyxi pos o mikros ta exei, den nomizeis? Symfono apolyta me to sxolio tou X.E., oi stratiotes kanoun ton stratigo kai xreiazontai anagnorissi kai ypostirixi apo opoia parataxi kai an agonizontai gia ena dikaio kosmo, mia alilegia koinwnia, xoris remoules kai pseftofigouratsidikes ekdiloseis, kalo to karnavali kai na ginetai, diaskedazei ligo kai i triti ilikia, alla as asxolithei o dimarxos kai me ta pio sovara, den nomizete oti prepei???

Ανώνυμος είπε...

''proti fora eida na pairnei kapoios sinenteuxi ton eauto tou ''...** Afoy den leei o anonymos poios (!) ine...pios, as zitisei eleos apo ton eayto toy(!)!!!. Ine dynaton na petaei mia aihmi kai oloi edo na eohyn tin agonia gia to ti symvenei kai ti simenei oti proti fora ide kapoion, na dinei synenteyxi ston eayto toy!!!
Ara, i mia exigisi ine oti o k Tsolakidis egrapse apo monos toy ayto to keimeno kai to ebale san synenteyxi kai i alli exigisi ine oti to istologio ayto anikei...ston idio!!!
(paroti ayto to arnite peismatika...)
Eleos...pragmatika!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί κύροι δεν χρειάζεται να εξηγήσω τα αυτονόητα.Τι να πω δηλαδή; Δεν τα λέει όλα το σχόλιο μου ''proti fora eida na pairnei kapoios sinenteuxi ton eauto tou ''

Κύριε Τσολακίδη όταν αποδειχτεί ότι το συγκεκριμένο blog είναι δικό σου γιατί να ξέρεις ότι αν συνεχίζει να υφίσταται το συγκεκριμένο blog δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποδειχτεί,πραγματικά αναρωτιέμαι που θα πας να κρυφτείς. Το να παίρνεις συνέντευξη από τον εαυτό σου πέρα από παγκόσμια πρωτοτυπία κρύβει και σκοπιμότητα και μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση επικίνδυνη και τηλεκατευθυνόμενη.Η λογική ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα(προς τον κόσμο) έχει πρακτική πλέον στις μέρες μας μόνο σε μακάκες(πιθήκους).Την επόμενη φορά που θα πάρεις συνέντευξη από τον εαυτό σου να μας φωνάξεις και εμάς να δούμε πως το κάνεις.Αλήθεια σε καθρέφτη γίνεται η όλη διαδικασία;

O MAKAKAS

Ανώνυμος είπε...

MAGKES.MIN TROTE KOYTOHORTO.TO BLOG INE TOY TSOLAKIDI.KALA TA GRAFEI O KATHAREYOYSAS. TIN PATISAME OLOI. EHEI DIKIO O MAKAKAS. AYTA GIA NA BALOYME MYALO.TO PARAMITHI TELEIOSE.ONEIRA GLYKA.

Ανώνυμος είπε...

APO POTE RE MAKAKA APAGOREYETE KAPOIOS NA EXEI ENA MPLOG.
AN TO EXEI O TSOLAKIDIS TOTE MAGIA TOY.
EGW PANTOS EJETAZW TO PERIEXOMENO TOY MPLOG KAI TO BRISKW SOBARO, OPWS KAI TH SYNENTEYJH TOY.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου καλά κάνει ο κος Τσολακίδης και έχει το blog. Δεν απαγορεύεται σε καμιά περίπτωση. Το να παίρνεις όμως συνέντευξη από τον εαυτό σου εκεί είναι η ένσταση. Νομίζω υποτιμάει τη νοημοσύνη μας όποιος νομίζει ότι με τέτοιου είδους τσαρλατανισμούς μπορεί να αυτοπροβάλλεται ως το προσηνή παιδί της διπλανής πόρτας. Όση και η αξία να είχε το συγκεκριμένο blog (που κατ' εμέ την είχε) δυστυχώς την έχασε

O MAKAKAS

Ανώνυμος είπε...

kopse ta sholia poy bazoyn.Mpravo.Ayti ine i dimokratia.-(M.)

Ανώνυμος είπε...

Είναι ποτέ δυνατόν να έχω πάρει συνέντευξη από τον εαυτό μου; Αν έτσι νομίζετε, ας νομίζετε.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τσολακίδημ
λυπάμαι αλλά η αλήθεια έλαμψε,

O MAKAKAS

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΜΑΚΑΚΑ χαίρομαι που έχεις αυτογνωσία. Πρέπει όμως να γνωρίζεις οτι την μαλ...α πολλοί την αγάπησαν τον μαλ..α όμως κανείς.
Ψυχραιμία και θα το συνηθίσετε εσύ και η παρέα σου. Δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί μέχρι τις εκλογές. Σύντομα θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις για τους οσφυοκάμπτες του δημαρχείου και τα γλυφτρόνια που το μόνο που τους νοιάζει ειναι η καλοπέραση του πισινού τους και έχουν γραμένο τον τόπο στον οποίο τρώνε ψωμί.
Κυριάκο μην κάνεις πίσω. Πάρε και απο τον εαυτό σου συνέντευξη και απο τον ίδιο τον θεό άν χρειαστεί αλλά βγάλτα όλα στη φόρα. Ετσουξαν πολύ αυτά που καταγγέλεις γι΄αυτό και αυτές οι γελοίες παρεμβάσεις απο τους τρόφιμους της πλατείας Ελευθερίας.
Κανένας δεν ενοχλείται απο τις κατά παραγγελία συνεντεύξεις του Εξοχώτατου στα κανάλια της Κοζάνης με τις οποίες γίναμε σούργελα στο νομό.
Περιμένουμε απαντήσεις στα συγκεκριμένα που αναφέρει ο Τσολακίδης αλλοιώς παπαγαλάκια βάλτε φερμουάρ ΖΑΜΑ στο στόμα σας.
Εχει και η υπομονή τα όριά της.

Ανώνυμος είπε...

Μια αρχαία ρήση λέει:
Η αλήθεια είναι σαν το ιώδιο...Τσούζει

Λυπάμαι που σας χάλασα την σούπα παιδιά αλλά η συνταγή σας ήταν μόνο για χορτό/χοντρό φάγους. Αν και ζωόφιλος, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι είμαι αλλεργικός στους παπαγάλους(νεοσσούς και γέροντες) μηδενός εξαιρουμένου.Οπότε ο τίτλος που μου αποδόθηκε απο κάποια μικρή "ρουβίτσα" (συγνώμη "τσολακιδιτσα" ενοούσα)ως παπαγαλάκι δεν με αγγίζει ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.

Θα πρέπει να ξαναπώ επειδή κάποιοι από εδώ μέσα μάλλον δεν ξέρουν να διαβάζουν(άραγε τι ξέρουν να κάνουν;) ότι περί της ύλης του blog και προσωπικά με τον κ. Τσολακίδη δεν υπάρχει απο μέρος μου το παραμικρό ίχνος εμπάθειας.Το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα.Μου αρέσουν οι νέοι άνθρωποι με άποψη και φιλοδοξίες και από ότι φαίνεται ο κος Τσολακίδης είναι ένας απο αυτούς. Από εκεί και πέρα όμως, η όλη μου ένσταση και εύλογη θα μου επιτρέψετε απορία μου, είναι πώς μπορεί ο ιδιοκτήτης/δημιουργός ενός blog να παίρνει συνέντευξη από τον εαυτό του και πολύ περισσότερο που αποσκοπεί με τέτοιου είδους τεχνάσματα;

Για τον Δήμαρχο Σερβίων αν θέλετε τη γνώμη μου προσωπικά πιστεύω ότι είναι η τελευταία του θητεία.Αν πράξει συνετά, μόνος του θα αποσυρθεί.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό.Το θέμα είναι ποιος θα έρθει και ποιος διεκδικεί να έρθει.Αυτός που παίρνει συνεντεύξεις από τον ίδιο του τον εαυτό και την παρέα του; Αν ναι είστε όλοι άξιοι της τύχη σας...και λέω είστε όχι επειδή εγώ είμαι κάτι ξεχωριστό,απλά επειδή δεν είμαι απο τα μέρη σας

Με εκτίμηση και πλήρη αυτογνωσία,
Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΣΑΣ
Ουδέτερος Παρατηρητής




O MAKAKAS

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΚΑ. Κάνε μόκο. Κάνε το ωράριό σου σαν "δημοσιογράφος" στο γραφείο τύπου του δήμου και αιντε στην Κοζάνη. Αν ήσουν σοβναρός θα εύρισκες δουλειά στην Κοζάνη και δεν θα ξέπεφτες στον Δήμος μας για τον οποίο μιλάς απαξιωτικά και τάχαμ δήθεν μας λυπάσαι. Να λυπάσαι τον εαυτό σου. Ηρθες εδώ να μας βάλεις μυαλό.
Τι γίνεται κύριοι του δημαρχείου καλέσατε ενισχύσεις τρωκτικών απο την Κοζάνη ;
Τσολακίδη ζήτα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να κατατεθούν τα παραστατικά αμοιβής για να δούμε πόσο μας στοιχίζει ο μάγγας δημοσιογράφος που τα παίρνει απο τον Δήμο και βρίζει Δημοτικούς Συμβούλους.
Αυτή ειναι η κατάντια της δημοτικής αρχής. Προσέλαβε μισθοφόρους επαγγελματίες συκοφάντες γιατί ευτυχώς στον τόπο μας αυτό το είδος έχει εκλλείψει.
Μην προκαλείς άλλο γιατί δεν εισαι πλέον ανώνυμος.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει ο διάλογος που αναπτύσεται μεταξύ εμού και του fun club του Τσολακίδη. Πόσο χαμηλού επιπέδου (νοητικού εννοώ)μπορεί να είναι κάποιος για να πιστεύει ότι είμαι γραφείο τύπου Δημάρχου Σερβίων.
Θα ήμουν στο Δήμο και θα έγραφα "Για τον Δήμαρχο Σερβίων αν θέλετε τη γνώμη μου προσωπικά πιστεύω ότι είναι η τελευταία του θητεία. Αν πράξει συνετά, μόνος του θα αποσυρθεί.";

Το μίσος και η εμπάθεια σας γι αυτούς που έχουν καταντήσει το Δήμο σας χρεοκωπημένο σας κάνουν να βλέπεται εχθρούς παντού!Είναι πραγματικά λυπηρό!Δεν αντέχεται την κριτική για τις πατάτες που κάνετε και στρέφεστε επι οποιουδήποτε σας αμφισβητήσει.Ωραίο παράδειγμα δίνετε.Μπράβο σας!Να ξέρουν όλοι οι πολίτες τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν σε μια ενδεχόμενη ανάληψη της ηγεσίας στο Δήμο.

Με εκτίμηση και πλήρη αυτογνωσία,
Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΣΑΣ
Ουδέτερος Παρατηρητής


Μπαί δε γουεί:Κύριε Τσολακίδη,σε παρακαλώ ζήτα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να κατατεθούν τα παραστατικά αμοιβής για να δούμε πόσο στοιχίζει ο μάγγας δημοσιογράφος.όχι τίποτα άλλο αλλά για να δούμε αν εμείς αδικούμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει φίλε μας έπεισες. Δεν εισαι το γραφείο τύπου. Τότε τι εισαι. Αφού όπως δηλώνεις μόνος σου δεν εισαι απο τα μέρη μας τι παριστάνεις τον ρομπέν των αδυνάτων με το αζημίωτο. Ατράνταχτο το επιχείρημα σου για να μας πείσεις οτι δεν εισαι γραφείο τύπου.
Γιατί υπερασπίζεσαι με τέτοιο πάθος τον δήμαρχο και βρίζεις έναν δημοτικό σύμβουλο ;
Απο που σχημάτισες τη γνώμη οτι ο δήμαρχος δεν θα ξαναείναι υποψήφιος; Πρέπει να εισαι πολύ κοντά στον δήμαρχο και να διαβάσεις τις προθέσεις σου ή διαφορετικά το ξέρουμε το κόλπο με τους λαγούς. Μπήκες εσύ μπροστά και μας λές οτι δήθεν ο δήμαρχος το σκέφτεται αλλά "κατόπιν λαικής απαίτησης" και παρακλήσεων δέχεται να μας κάνει την χάρη και ξανακατεβαίνει. Για πήγαινε στη γωνία να δείς άν έρχομαι.
Fun club έχουν τα αμερικανάκια αλλά λησμόνησα οτι έχεις πλήρη αυτογνωσία κύριο επίθετο στικό όλων των "ουδέτερων" και ανεπηρέαστων οσφυοκαμπτών.
Buy the way : αυτά προς το παρόν τα άλλα το βράδυ γιατί έχουμε και δουλειά. Αν με προσλάβει το γραφείο τύπου θα γράφω κάθε πέντε λεπτά της ώρας όπως εσύ χασομέρη.

Ανώνυμος είπε...

Χασομέρης; Mήπως συμβαίνει το αντίθετο;Μηπως εσυ χανεις αδικα το χρονο σου εδω, με οσα ανοήτως γράφεις;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΚΑ,
δήθεν ουδέτερε παρατηρητή και ανορθόγραφε δημοσιογραφίσκε , τσολιάδες στο κεφάλι μας δε θέλουμε από τα Βόρεια του Νομού. Μείνε στην εφημεριδούλα σου και στη θέση σου δίπλα στην εξουσία και άσε μας να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Το τι θα κάνουμε στο Δήμο Σερβίων είναι υπόθεση των ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ και όχι αυτών που έχουν πιαστεί από τα αρχ$%@$% κάποιου και νομίζουν ότι έχουν άποψη για όλα.

ΝΤΡΟΠΗ στο δημαρχείο που επιστράτευσαν λασπολόγους ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ με τα Σέρβια (εκτός από κάτι καφέδες στα «Κάστρα», ξέρεις εσύ) και εκφράζουν αφ’ υψηλού εξυπνακίστικες απόψεις για να προβοκάρουν και να προκαλέσουν. Δεν τα βγάζουν πέρα μόνοι τους;

Για τις συνεντεύξεις στον καθρέφτη ο Τσολακίδης σίγουρα εσένα μιμήθηκε (ξέρεις εσύ). Απορίας άξιο είναι γιατί έχεις αλλεργία στο παπαγαλάκι τον εαυτό σου (ξέρεις εσύ). Δεν αντέχεις πια τον εαυτό σου, ε? Αν δε σε άγγιζε ο χαρακτηρισμός ‘παπαγαλάκι’ δε θα έμπαινες συνέχεια στο blog να απαντάς και να ξανα-απαντάς σε κάθε σχόλιο που γίνεται στις αναρτήσεις που υπάρχουν για συγκεκριμένα θέματα (ξέρεις εσύ).

Η εμπάθεια που δείχνεις προς τον Τσολακίδη είναι δεδομένη στα μηνύματά σου, αλλά προκαλεί ερωτήματα ως προς την αιτία της αφού δε γνωρίζεις αυτόν προσωπικά (ξέρεις εσύ). Η υποστήριξη προς το δήμαρχο είναι έκδηλη και προκαλεί επίσης ερωτηματικά αφού δεν έχεις επιχειρήματα για να τον στηρίξεις αλλά προσπαθείς με βερμπαλισμούς και δοκησισοφίες να δικαιολογήσεις την κοινή σας πολιτική προέλευση. Αν θέτεις ζητήματα υποκρισίας για κοίτα λίγο στον καθρέφτη που τόσο λατρεύεις και απάντησε πώς είναι δυνατόν να κάνεις τις δουλειές που κάνεις και ύστερα έλα μίλα μας για ηθική.

Ανώνυμος είπε...

Προς επίρρωση της πρεμούρας που έχεις να μπαίνεις και να ξαναμπαίνεις παραθέτω εδώ τα στατιστικά σου: 0:55 0:55 1: 0 1: 8 8:58 8:58 9: 3 10:19 10:20 10:20 11:26 11:26 11:48 11:48 11:53 11:53 12: 3 12: 4 12: 4 12: 5 12:42 12:43 12:57 13: 0 13: 2 13: 2 13:35 13:35 13:40 13:40 13:51
άντε να δούμε πόσες φορές θα μπεις ακόμα ως το βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Aντι να αερολογείς ασκοπα,χάνεις και τον πολύτιμο χρόνο σου. Βαλε λίγο την φαντασία σου να δουλέψει και προσγείωσε την στην πραγματικότητα.Μην πετάς, ενω είσαι ακόμα στο εδαφος.

ai-vreS είπε...

Όπως φαίνεται ο διάλογος έχει χάσει το νόημά του. Παρακαλούμε να σταματήσουν τα σχόλια στη συγκεκριμένη ανάρτηση, γιατί έχουν εξελιχθεί σε προσωπικές αντεγκλήσεις. Υπάρχουν άλλα θέματα προς συζήτηση.

ai-vreS είπε...

Παρακαλούμε θερμά να σταματήσουν τα σχόλια εδώ. Τα στατιστικά είναι ανοιχτά για όλους, ώστε να βλέπουν την επισκεψιμότητα του blog, καθώς και πολλά άλλα στοιχεία για τους χρήστες μας. Αν έχετε κάτι να πείτε στον κ. Τσολακίδη, απευθυνθείτε στον ίδιο μέσω του προσωπικού του e-mail.

Το Προφίλ μας