Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Δελτίο Τύπου Συμβούλων της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Σερβίων

Αναδημοσίευση από το servianet.gr
Οι Δημοτικοί σύμβουλοι Μπάκανος Γεώργιος και Τσολακίδης Κυριάκος επισκέφτηκαν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και επέδωσαν επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Ανδρέα Λεούδη, ώστε να πληροφορηθούν για τις ενέργειές του, σχετικά με την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν κατά παντός υπευθύνου για τα οικονομικά του Δήμου Σερβίων. Παρατίθεται το κείμενο της επιστολής.

Προς τον κ. Γενικό Γραμματέα Σέρβια, 04.02.09
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Κύριε Γενικέ,
Όπως ήδη γνωρίζετε, έχουμε καταθέσει στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κοζάνης την από 16.04.08 μηνυτήρια αναφορά μας, με Α.Β.Μ. 1463/16.04.08.
Με το από 30894/16.05.08 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών (στο οποίο κοινοποιήσαμε την ανωτέρω μηνυτήρια αναφορά), που απευθύνεται στην Υπηρεσία σας, παρακαλείσθε για τις κατά νόμον ενέργειές σας, με σκοπό την διερεύνηση των καταγγελομένων, με την παράλληλη παράκληση, να μας κρατάτε ενήμερους, για κάθε ενέργειά σας.
Κατόπιν των ανωτέρω και, δεδομένου, ότι παρήλθε ικανός χρόνος, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις πραγματοποιηθείσες ενέργειές σας, στην διεύθυνση του δευτέρου εξ ημών, 28ης Οκτωβρίου 12, Σέρβια, Τ.Κ. 505 00.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Γεώργιος Μπάκανος
Κυριάκος Τσολακίδης

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑ ΣΕΡΕΒΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.ΚΡΑΤΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΩ Ν ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΚΑΛΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

OΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΉΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

argise na bgei to porisma.giati argoyn toso poly.
o dimarhos den milise pote gia ayto. Kanei tin papia.Zorizete poly, otan tha akoysei ta apotelesmata. E, re, magkes, tha kaei to pelekoydi.Tsolakidi, giati den apantisan akoma;

Ανώνυμος είπε...

Ο περιφερειάρχης γιατί "ξεχνάει" να απαντήσει; Γιατί δεν κάνει καμία κίνηση; Γιατί τα τσουτσέκια του δημαρχείου επιμένουν εδώ μέσα ότι η μηνυτήρια αναφορά έχει μπει στο αρχείο;

Εξετάστηκε δηλαδή το θέμα και κατέληξε στο αρχείο; Ή μπήκε στο αρχείο για να μην εξεταστεί;

Όπως και να 'χει το θέμα, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να μπει μια υπόθεση στο αρχείο χωρίς να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι. Δεν καταλαβαίνει ο τσομπανο-καθαρεύουσας που επιμένει, ότι εκθέτει τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη;

Για να ξέρει ότι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο τότε δουλεύει με τον δήμαρχο. Αφού αυτό δεν το ξέρουν ούτε οι Μπακανος-Τσολακίδης. Άρα ο Λεούδης διαβεβαίωσε τον Κοκολιό ότι την έβαλε στο αρχείο. Άρα τον δήμαρχο τον καλύπτει ο Λεούδης. Τον Λεούδη ποιος τον καλύπτει;

Ανώνυμος είπε...

mylos ginete.

Ανώνυμος είπε...

akoma den mathame ti egine. ipane oti enas epiganis pire 1 hrono stin plati toy.fenete, oti gia to thema ayto tha ine. kaneis den ipe tipote.polla erotimatika yparhoyn.den katalaba giati kaneis den leei tipote.

Ανώνυμος είπε...

Αν εις την προκειμένην περίπτωσιν δεν απαντήσει η Περιφερεια πρέπει κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι να απευθυνθείται εις τον κύριον Τριανταφυλλόπουλον τον Μάκη διότι το θέμα χρήζη έτι περαιτέρω διερευκρινήσεως.

Ανώνυμος είπε...

Bravo sta kotsia sas!!!!!tetoious andres xreiazetai i politiki kai i topiki autodioikisi! xreiazetai elegxos gia to symferon olon ton politon! as pane sta spitia touw oi dieftharmenoi kai oi kleftes! Eleos, exoun poly megalo thrasos, prepei na yparxei kai koinonikos elegxos...Ante kyrie perifereiarxi, ti perimeneis???Pote tha epilyftoun oi ypiresies sas tou thematos...

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πώς σε μια τόσο μικρή κοινωνία μπορεί αυτός ο δήμαρχος και κυκλοφορεί, πώς του λένε καλημέρα, πως δεν τον φωνάζουν κλέφτη, μόνο έτσι θα βάλει μυαλό, όλοι οι διεφθαρμένοι στα δικαστήρια και ας ελπίσουμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ανησυχώ!!! Μονόλογος. Πού είναι οι νεοταξικοί εγκάθετοι να μας επαναφέρουν; Αλλά και πάλι τί να πουν οι κακόμοιροι. Ε δεν τους δίνουν και τόσα πολλά για να κάνουν "την τρίχα ...τριχιά"

Το Προφίλ μας