Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Άνευρη και χωρίς ειδήσεις η συνέντευξη του δημάρχου








Σ' έναν α τ ε λ ε ί ω τ ο, μ α κ ρ ό σ υ ρ τ ο και β α ρ ε τ ό μονόλογο επιδόθηκε χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Σερβίων στην εκπομπή του Top channel 'Επί παντός' και στο δημοσιογράφο Π. Πλιάτσιο. Χωρίς είδηση για την περιοχή, χωρίς όραμα για την ανάπτυξη του τόπου, χωρίς έργο να επιδείξει αναλώθηκε σε θα... και θα... και θα... (τώρα θα..? )

Είναι περήφανος για το νερό (το είπε ίσα με 17 φορές) και τους 14 παπάδες του Δήμου και μετανιώνει για την κοινωνική ευαισθησία που έδειξε τα προηγούμενα χρόνια (εεε...?).
Λάθος του που το 2006 έδωσε πολλά χρήματα στους προέδρους των δημοτικών διαμερισμάτων (ξανά εεε...?), γιατί αυτό διόγκωσε το χρέος. Ευχαριστεί το Ζαχόπουλο..... (ξανά μανά εεε?.... τι 'πες τώρα???) για το πνευματικό κέντρο.

Το θέμα της μηνυτήριας αναφοράς τελείωσε. Το ΤΕΙ δεν έγινε, γιατί έτσι. Ο Δήμος δε χρωστάει. Οι προσωπικές επιταγές είναι στα όρια της νομιμότητας, αλλά δεν πειράζει. Τα 300 χιλιάρικα, καμία εξήγηση. Τα έσοδα των πανηγυριών δόθηκαν σε προκαταβολές, πού να τα βάζουμε τώρα στο ταμείο? Η αντιπολίτευση έχει χαμηλή ποιότητα (Νίκο τ' ακούς?). Το γυμναστήριο έγινε. Για τα σφαγεία φταίει ο εργολάβος. Για την παιδίατρο φταίει το Υπουργείο Υγείας. Για το δρόμο φταίνε οι εργολάβοι. Για τον Μπουχουρά φταίνε οι σύμβουλοι. Για τους αγρότες, φταίει η κυβέρνηση. Για τους παιδικούς σταθμούς φταίει η επιχορήγηση. Για το λιγνιτωρυχείο φταίει η ΔΕΗ. Για το γραφείο του ΟΤΕ, φταίει ο ΟΤΕ. Το πνευματικό κέντρο είναι στα σκαριά. Τα χωριά ευημερούν. Οι γέροι ευτυχούν και οι νέοι τραγουδούν...

ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΔΗΜΟ??? ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΖΗΣΩ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!

Πώς γίνεται να παίζεις χωρίς αντίπαλο και να έρχεσαι δεύτερος?
Πώς γίνεται να λές τέτοιες παπαριές χωρίς να ντρέπεσαι?

"Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε" α, ρε Λουίτζι καλά τα 'λεγες . Άλλωστε, "οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπ...ες, όλοι έχουν από μία".


Για τον Παναγιώτη τι να πούμε; Σε σκλάβωνε με το απολογητικό του ύφος και το χαμόγελό του: "δε φταίω εγώ, οι τηλεθεατές ρωτάνε". Γλάστρα, οικοδεσπότη εκπομπής, πρώτη φορά είδαμε.

Και αφού δεν είχαν ενδιαφέρον τα λεγόμενα πρόσεχε κανείς όλα τα υπόλοιπα: Το σκηνικό από πίσω ήταν τσαλακωμένο. Τα τηλέφωνα κουδούνιζαν συνέχεια. Ο Παναγιώτης ήταν αξύριστος. Η γραβάτα του Κοκολιού στραβή. Το κοστούμι, το πουκάμισο και η γραβάτα του σε μπλε πανδαισία. Η γραβάτα του Παναγιώτη ήταν κόκκινη........zzzzzzzZZZZZZZ, χρρρρρρ....

Vamp

Υ.Γ. Με e-mail μας έγινε γνωστό ότι πολλοί προσπάθησαν να βγούν ζωντανά στον άερα και να επέμβουν αλλά η εκπομπή δεν το επέτρεψε. Ανάμεσα σ' αυτούς και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης.


25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Πού ζεις Δημο"; ...κουκιά σπέρνω
Στημένο ρεζιλίκι. Αλλά γιατί κατηγορείτε τον "καημένο" τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ(!) ρε παιδιά; Τη δουλειά του (όπως το λέω) έκανε ο Παναγιώτης, όσο για το αξύριστος που ζείτε; είναι το νέο look και παίζει σε όλα τα καθώσπρέπει δελτία ...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ξανάγινε ρεντίκολο ο Δήμος μας. Όλόκληρος ο Νομός γελάει αλλά ταυτόχρονα χλευάζει όσους ψηφίζουν στο Δήμο μας. Τέτοια καινότητα και μιζέρια. Η υπεροψία της εξουσίας οχι μόνο πάνω απο το κεφάλι αλλά πάνω και απο το ταβάνι. Πόσο υπομονή μπορούμε να κάνουμε για να τελειώσει η τραγωδία ;
Εαν αλλάξει η κυβέρνηση και ο Περιφερειάρχης και δεν διαταχθεί, αυθορί και παραχρήμα, έλεγχος στο Δήμο Σερβίων πρέπει να μεταδημοτεύσουμε ομαδικά στο Βελβεντό. Η ξεφτίλα έχει τα όριά της. Δεν είμαστε διατεθημένοι να φάμε Πίτσες στον Μπάμπη προσφορά του ευαίσθητου και αγαθοεργού Δημάρχου μας. Να τον χαιρόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο πού το πάς; Ονειρεύεται το μεγάλο δήμο με έδρα τα Σέρβια και επικράτεια Σέρβια, Βελβεντό, Αιανή, Λιβαδερό, Καμβούνια, Ελίμεια και τον εαυτό του τσάρο πασών των παραλιμνίων περιοχών. Αυτό ξεφεύγει από τα όρια της μεγαλομανίας. Εμπίπτει στα όρια του λευκή μπλούζα με μακριά μανίκια που δένουν πίσω....

Ανώνυμος είπε...

με το μπουχουρα μεγαλοσαν μαζι και πολυ εκτιμιουνται. και γι αυτο λεει τον εκανε προεδρο δημοτικοου συμβουλιου. ωραιο κριτιριο να γινεις προεδρος. ποιος ειναι σειρα με τον κοκολιο ρε παιδιά; αντε να δουμε ποιος θα ειναι ο επομενος προεδρος.

Ανώνυμος είπε...

κάποιος να μας στείλει μια λίστα συμμαθητών

Ανώνυμος είπε...

αυτο που δεν κατάλαβα εγώ είναι γιατι οι προεδροι έπαιρναν τηλεφωνο να ρωτησουν ποτε θα πληρωθουν. επρεπε να βγει ο δημαρχος στην τηλεοραση για να τον βρουν; η σου λεει τωρα θα ντραπει και θα μας απαντησει δεν μπορει να κανει αλλιως;

Ανώνυμος είπε...

>>Πλήρης..Απαρτία εδώ, όλων των επικριτών, των ανωνύμων, εναντίον του Δημάρχου και Ουδείς εξ αυτών, των εδω, δεν εχει μια καλή κουβέντα για αυτόν..Φαίνεται το έχει ο τόπος μας, να εχουν συνεχόμενους επικριτές!! Ολοι αυτοί που επικρίνουν, Ας αναλάβουν ως δήμαρχοι, και να δουμε τι εργο θα..εκαναν;
Aπολυτως τίποτε!!!
Διότι με την φλυαρία, είναι γνωστό τοις πάσι Κύριοι, ΔΕΝ παραγεται δημιουργικό έργο...
>> Οι ασυναρτησίες σας...στο έπακρο!
Ομιλείτε αδιαλείπτως περί...ανέμων και υδάτων και ΟΥΔΕΝ περιεχόμενον επι των απόψεων σας!!!
>>Ο δήμαρχος είναι πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εργάζεται για το συμφερον της περιοχής μας.
Είναι προφανές, οτι οταν υπάρχει ''Αναγνώριση'' του δημιουργικού έργου, του Δημάρχου Σερβίων απο την κοινωνία, αυτό δεν είναι...αρεστό σε σάς κύριοι!Είναι σαφές, οτι ο Δήμαρχος, διατηρεί την δημοτικότητά του, σε πολύ υψηλά επίπεδα, το κύρος του αναγνωρίζεται απο όλους και εν δυνάμει...είναι απο τις σημαντικές προσωπικότητες, που ανέδειξε ο τόπος μας...

Ανώνυμος είπε...

χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
χοχοχοχοχοχοχοχοοχοχοχοχοχοχοχοχ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
καινούργιο συκώτι έκανα.

τι είναι ο κοκολιος; "εγνωσμένου κύρους"; ούτε τι θα πει δεν ξέρει.
χεχχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

Ανώνυμος είπε...

ελεγα και εγω δε θα σκασει μυτη ο τσομπανο-καθαρευουσας; άντε μας θυμήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

το βγαλαμε και σημερα το μεροκαματο ετσι; αξιος ο μισθος σου γραφειο τυπου δημου

Ανώνυμος είπε...

Να υπενθυμίσουμε στους εδω εκλεκτούς φίλους μας, οτι με τον τροπο που εκφράζεσθε, μειωνετε το επίπεδο του Δημοκρατικού διαλόγου, ταυτοχρόνως δε, θίγεται και το κύρος του εδω μπλόγκ, το οποίο κύριοι ΔΕΝ θέλει απόψεις ανωνυμων που υβρίζουν ασυστόλως!
Δεν λαμβανεται υπ' οψη σας, οτι με τις ανοησιες και υβρεις φερνεται και σε δυσκολη θεση του μπλογκ, το οποίο επ' ουδενί λόγω, θέλει να εχει τέτοιου επιπεδου συνομιλητάς...
Δεν το αντιλαμβάνεσθε...
>> Είναι προφανές, οτι ανεβάζετε πολύ πυρετό, οταν το δημιουργικόν εργο του δημάρχου αναγνωριζεται απο ολους...
Ετσι είναι Κύριοι...Ο Δήμαρχος είναι η προσωπικότης του τόπου μας,που αναδείχθηκε και επιτελεί δημιουργικόν εργον...
Εν προκειμένω, οσο και να επιμένετε στην φλυαρία, ο κ Δήμαρχος δεν ζαλιζετε, ουτε καν σας λαμβάνει υπ ΄οψη, γιατί απλουστατα, φλυαρείτε ΑΣΚΟΠΩΣ, για να περνά...η ώρα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε συ τσομπανο-καθαρεύουσα γιατί μπαίνεις και ξαναμπαίνεις στο blog; αφού δε γουστάρεις αυτά που λέμε εδώ ρε παιδάκι μου. άντε κανε μας τη χάρη και φύγε και άσε μας να "φλυαρούμε ασκόπως". να μην διαβάζουμε και τις φωτισμένες μη φλύαρες σκόπιμες μαλακίες σου.

Ανώνυμος είπε...

Το blog είναι για άλους... Πρεπει να ξέρεις, οταν αποκαλείς κάποιον, σημαίνει οτι...αυτο-αποκαλείσαι,οτι εισαι αυτός, για τον όρο που προσδιορίζεις!!!
Αμ Πως;

ai-vreS είπε...

Παρακαλούμε για την ευπρέπεια στις εκφράσεις σας. Τα μη κόσμια σχόλια θα διαγράφονται.

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ KOZAN.GR:
Ωραίος ο Δήμαρχος Σερβίων! Τον παραδέχομαι! Δημοκρατικός και δίκαιος! Πώς αλλιώς να τον αντιληφθώ, αφού σε χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή με τον δημοσιογράφο κ. Πλιάτσιο, είπε ότι οι σύμβουλοι του συνδυασμού του τού επέβαλαν την αλλαγή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και άρα αυτό είναι δείγμα δημοκρατικότητας…

Με βάση την παραπάνω δήλωση του κ. Κοκολιού όμως, ο ίδιος έχει χάσει την εμπιστοσύνη των συμβούλων του και επομένως, δεν μπορεί να συνεχίσει να διοικεί τον Δήμο Σερβίων!

Επίσης ο Δήμαρχος είπε και άλλα πολλά χαριτωμένα, όπως ότι περιβάλει με εμπιστοσύνη και εκτιμά ιδιαίτερα τον πρώην Πρόεδρο πλέον, του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, επειδή είναι φίλοι από παιδιά και αυτός ήταν ο λόγος που τον είχε προτείνει για τη θέση!

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, το κριτήριο για να βρεθεί κάποιος σε θέσεις ευθύνης και μάλιστα αιρετές, είναι η προσωπική του σχέση με τον Δήμαρχο ή όποιον άλλο παράγοντα!

Εύγε Δήμαρχε Σερβίων!
Από τα ωραία της χθεσινής εκπομπής στα οποία δεν μπορώ παρά να σταθώ, ήταν και ότι οι Αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι των Τοπικών Διαμερισμάτων (αν κατάλαβα καλά για τους δεύτερους), δεν έφεραν αντίρρηση να πληρωθούν τα έξοδα παράστασης με καθυστέρηση, λόγω των κακών οικονομικών του Δήμου λες κι έκαναν χάρη!

Αν δεν κάνω λάθος κ. Δήμαρχε, κανένας δεν υποχρέωσε κανέναν να είναι ούτε υποψήφιος, ούτε εκλεγμένος. Ειδικά όταν υπάρχει μια τραγική οικονομική κατάσταση, δεν μπορούν να απαιτούν τη δική τους πληρωμή ως υπάλληλοι που προσφέρουν εργασία έναντι προμηθευτών και προσωπικού.

Ανώνυμος είπε...

Πέραν των τοπικών...επικριτων(!), έχουμε πλέον και απο άλλες πόλεις(!)(!)!!! Φαίνεται οτι το να επικρίνεις καποιον, είναι το ποιό...εύκολο! Πρέπει να αφιερώνεις λίγο χρόνο και...φλυαρώντας να γράφεις, οτι κατεβάζει η...φαντασία του καθενός!! Αυτο που γράφεται για τον κ Δημαρχο, ειναι αλλο πράγμα..Τετοια ''ανούσια'' κριτική δεν εχει εμφανισθεί ποτέ...Ολοι είναι εναντίον του...
Για αυτο και ο ιδιος...ΟΥΔΕΜΙΑ σημασία δίνει στα γραφόμενά τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Τον φάγατε τον άνθρωπο... Ποιος τον εξέλεξε ρε συμπολιτες? Εμείσ δεν τον βγάλαμε? Ας τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του... Έλεος. έχει και η κριτική τα όριά της. Δεν μπορούμε αν είμαστε καλοπροαίρετοι?

Ανώνυμος είπε...

Καλοπροαίρετος στις ανοησίες δεν πρέπει να ειναι κανείς!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και για τους παπάδες ψέματα είπε. Είναι πολύ περισσότεροι από 17 όπως ανέφερε στην συνέντευξη. Υπάρχει και Θεός ρεεεεεε……

Ανώνυμος είπε...

Και για τον...αρχηγό της αντιπολίτευσης, πείτε κάτι βρέ παιδιά. Που ήντος, το βλέπετε πουθενά, να κάνει αντιπολιτευση. Ηθελε λέει να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή. Να πεί τί? Οτι οταν θα γίνει δήμαρχος, θα λύσει ολα τα προβλήματα σε 2 μέρες...Ορίστε, θέλει να γινει και δήμαρχος μετά...Πήγε στο τριφωνικο,πλατανορεμα-κρανίδια πρόσφατα και ελυσα Ολα τα προβλήματα ο αρχηγός της αντιπολίτευσης. Εδωσε τόσες υποσχέσεις, που ουτε στα παραμυθια δεν γινονται...

Ανώνυμος είπε...

Το ανέκδοτο της ημέρας:
>>Ο δήμαρχος είναι πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εργάζεται για το συμφέρον της περιοχής μας.<<

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρχηγός της αντιπολίτευσης φίλε μου δεν είναι για να λύνει τα προβλήματα, αλώστε δεν ασκεί εξουσία, είναι για να ελέγχει την Δημοτική Αρχή, να αναδεικνύει τα προβλήματα του δήμου και βεβαίως να κάνει προτάσεις για την επίλυσή τους.
Οι επισκέψεις στα δημοτικά διαμερίσματα που αναφέρεις αυτό το σκοπό έχουν, δηλαδή να ενημερώσουμε του κατοίκους των διαμερισμάτων για τη δράση μας ως αντιπολίτευση τα 2 τελευταία χρόνια στο Δημοτικό συμβούλιο, να ακούσουμε τα προβλήματά τους και τις σκέψεις τους ώστε να είμαστε καλύτερα ενημερωμένοι και να κάνουμε εποικοδομητικότερη Αντιπολίτευση.
Οι επισκέψεις στα δημοτικά διαμερίσματα θα συνεχιστούν και θα κορυφωθούν με ανοιχτή Λαϊκή συνέλευση στα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΠΟΥΧΟΥΡΑ ΣΤΟ WEST. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;
ΜΕ ΛΥΠΗ ΘΑ ΠΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.
1. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΟΡΦΗ;
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ;
ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΕ ΚΑΤΙ;
2. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ.
ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ(ΛΙΜΝΗ)ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ;
ΠΟΙΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΤΟΥ;

ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΙΛΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΕΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΩ, ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΣΑ ΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε φανατικέ υπερασπιστή του """"ικανότατου"""" δημάρχου μας, γιατί αναφέρετε την ανωνυμία των επικριτών του ως κάτι αξιόμεμπτο, ενώ ο ίδιος επιλέγετε ακριβώς αυτό τον τρόπο κατάθεσης των προσωπικών σας απόψεων για το ""έργο"" και τις ικανότητές(????) του;;

Όσο για την άποψή σας ότι στο πρόσωπο του κ. Κοκολιού αναγνωρίζετε μια απο τις πιο σημαντικές προσωπικότητες που έχει αναδείξει ο τόπος μας, έχω να παρατηρήσω ότι αν κάτι τέτοιο ισχύει στην πραγματικότητα, τότε θα πρέπει να μας κατακλύσουν όλους αισθήματα βαθιάς θλίψης και απογοήτευσης...Κοινώς, αλοίμονο στον τόπο μας για τις προσωπικότητες που αναδεικνύει...

Υ.Γ. Το αν λαμβάνει υπ' όψιν του τα σχόλια ο δήμαρχος ή όχι, πράγμα που είναι προφανές ότι είστε επιφορτισμένος απο τον ίδιο να καταστήσετε γνωστό στους υπόλοιπους σχολιαστές,παράλληλα με την υπόλοιπη διαφημιστική-προπαγανδιστική καμπάνια του μεγαλειώδους έργου(...) του, πιστεύω ότι αφήνει όλους παγερά αδιάφορους.

*Πάντως μπορείτε να πάρετε ένα καλό δείγμα κοιτάζοντας την αναλογία θετικών-αρνητικών σχολίων για να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας περί δημοτικότητος του δημάρχου...

Το Προφίλ μας