Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Ραντεβού δημάρχου στις 17/2/09 με τον Κατή


(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγαλύτερη ευκρίνεια)

Ο δήμαρχος καταδικάστηκε πρωτόδικα για παράβαση καθήκοντος σε ένα έτος (!!!) και την Τρίτη 17/2/09 όπως βλέπετε και στην εικόνα δικάζεται πάλι στο εφετείο. Πρόκειται για την υπόθεση παράνομης εκποίησης δημοτικού οικοπέδου.




Σχόλιο ai-vreS: ευχαριστούμε τους αναγνώστες του blog μας για τις πληροφορίες και τα ντοκουμέντα που μας αποστέλλουν με e-mail.

28 σχόλια:

ai-vreS είπε...

Η απάντηση στο κουιζ είναι πλέον προφανής.

Ανώνυμος είπε...

o re mana mou ti exi na gini

Ανώνυμος είπε...

Ti na ehei na ginei; Tha ton horepsoyn sto tapsi.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τον άτιμο και δεν μας έλεγε τίποτα. Εγώ πρώτη φορά τα ακούω όλα αυτά. Α ρε....

Ανώνυμος είπε...

kai ti tha ton kanoyn; tha ton kanoyn tipota;
tha dikastei;

Ανώνυμος είπε...

{Η απάντηση στο κουιζ είναι πλέον προφανής.}
ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτήν η ιστορία δεν με αρέσει καθόλου.
Δεν είμαι από αυτούς που θα έλεγαν να μην τιμωρηθούν κάποιοι όταν διαπράττουν κάποιο έγκλημα.
Εκείνο όμως που δεν με αρέσει είναι, ότι ο δήμαρχος δεν παύει να είναι εκλεγμένος από τον Σερβιώτικο λαό και λίγο σεβασμός στο πρόσωπό του δεν βλάπτει. Θα έλεγα καλύτερα λίγο σεβασμός στον θεσμό του Δημάρχου.
Έτσι όπως παρουσιάζετε αυτήν την υπόθεση πρέπει να ξέρετε ότι προσβάλλεται τον κ. Δήμαρχο τον παρουσιάζετε σαν ένα μεγάλο εγκληματία, συγχρόνως όμως προσβάλετε και τον ίδιο σας τον εαυτό.
Λυπάμαι που στα Σέρβια αντιμετωπίζονται τέτοια σοβαρά θέματα με αυτόν τον τρόπο, εκτός και αν δεν είστε Σερβιώτες. Θα μπορούσατε να προσεγγίσετε το θέμα πολιτικά, με επιχειρήματα και όχι να βάζετε φωτοτυπίες δημόσια έγραφα.
Δεν κατάλαβα τι θέλετε να δείξετε με αυτό.

Ανώνυμος είπε...

υπόθεση παράνομης εκποίησης δημοτικού οικοπέδου.

gia poio oikopedo milate.
ekeino konta sthn panagiopoyla;

Ανώνυμος είπε...

Εσφιξαν τα κρύα καιρός ειναι να σφίξουν λίγο και οι κ...ι. Οι μαγγιές πληρώνονται και η εκλογή απο τον λαό δεν ειναι κολυμβύθρα του Σιλωάμ.(5.52)

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν τα κουκουλώνουν και αυτοί στο blog όπως κάνουν όλοι οι άλλοι και δεν μαθαίνουμε τίποτα θα σέβονται το θεσμό του δημάρχου; Συμφωνώ με τον φίλο που λέει ότι η εκλογή από το λαό δεν είναι κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Πολύ σωστά.
Άλλωστε τι επιχειρήματα να παρουσιάσεις σε έναν δήμαρχο που δεν δέχεται καμία άποψη στο δημοτικό συμβούλιο; Πώς να αντιπαρατεθείς μαζί του πολιτικά όταν όλα τα παίρνει προσωπικά;

Ανώνυμος είπε...

EXΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΟΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ. ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝ,. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ -ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΣΥΡΘΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΡΕ ΣΕ ΣΥΝΤΥΟΜΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΝΕΞΑΡΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Kai ti egine poy tha paei sto Kati.Tha faei ena hrono akoma stin plati toy kai siga na min halasei i zaharenia toy. Meta apo ayto, i synenteyxi dimarhoy sto aivres tha ginei;

Ανώνυμος είπε...

φίλε εγω δεν μίλησα για καμία κολυμπήθρα του Σιλωάμ.

αλλα το να δυσφιμής κάποιον με αυτόν τον τρόπο εμένα δεν μου αρέσει.

και αυτό με τα κουίζ τι παιχνίδι είναι;

καταγγείλετε κάτι επώνυμα και με στοιχεία και να είμαστε όλοι μαζί σας.

αλλά επιμένω ότι αυτος ο τρόπος παρουσίασης δεν είναι καλός.
μάλιστα τον θεωρώ κακόγουστο και απαξιωτικό.

Ανώνυμος είπε...

Οταν τα εκλεγμένα πρόσωπα δεν΄εχουν ήθος,αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους που τον εξέλεξαν το λιγότερο που μπορεί κανείς να κάνει είναι η κοινωνική κριτική και το ξεσκέπασμα του διεφθαρμένου τρόπου με τον οποία διαχείρίζεται τα χρήματα ενός μικρού δήμου, όπως τα ΣΕΡΒΙΑ! Οσοι τα αγαπάνε πρέπει να αντιδράσουν...οι νέοι και όλοι οι πολίτες θέλουν ως πρότυπα άτομα με ήθος και σεβασμό στο θεσμό που υπηρετούν, όχι αυτά που κάνει ο δήμαρχο...Βραωο για το θάρρος αυτών που αντιστέκονται...Είμαστε μαζί σας!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

KAI TI EGINE POY THA PAEI STON KATI;
TI EHEI NA FOVITHEI;

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ;

Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη;

Μπορεί ο Π.Ψωμιάδης να έχει τα δικά του προβλήματα με τη δικαιοσύνη καθώς σήμερα καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση (καί ο δήμαρχος της πόλης όμως κ.Παπαγεωργόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο -κυρίως της αντιπολίτευσης-μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε στελέχη του δήμου..
Προς διερεύνηση τίθενται τέσσερα κακουργήματα και ένα πλημμέλημα- απάτη κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος ΟΤΑ, απιστία κατ΄ εξακολούθηση, ψευδή βεβαίωση, ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση και παράβαση καθήκοντος- για την τρύπα ύψους 530.000 ευρώ που εντόπισε σε πόρισμά της η αρμόδια επιθεωρήτρια του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Τη στιγμή που η δικογραφία έχει διαβιβασθεί σε ειδικό ανακριτή, με εκατοντάδες τιμολόγια να απουσιάζουν από τις δαπάνες (ενίοτε και εικονικές) της παγίας, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον δήμο σχολίασαν τη « χαρά » που εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για την έκβαση της υπόθεσης. « Ο κ.Παπαγεωργόπουλος δηλώνει ικανοποιημένοςγιατί μετέτρεψε τον δήμο σε θερμοκήπιο σκανδάλων και επιχαίρει επειδή 18 άνθρωποι,υφιστάμενοι και συνεργάτες του,θα καθήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ;» τόνισε η κυρία Χρύσα Αράπογλου. « Αντί να εκφράζει τη χαρά του, θα έπρεπε να εκφράζει τη λύπη του για την εικόνα του δήμου που παραδίδει » σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Ι. Μπουτάρης.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πιστεύω πως είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος. Και ανήκω σ' αυτό που θα έλεγε κανείς παράταξη Κοκολιού. Τον ψήφισα και την πρώτη και τη δεύτερη φορά για διαφορετικούς λόγους. Χωρίς να είμαι φανατικός της παράταξης, ούτε και του Κοκολιού πίστεψα σ' αυτά που έλεγε. Θεώρησα επειδή τον ξέρω και από μικρός ότι είναι ένα καλό παιδί και θα δουλέψει για το καλό του τόπου.

Για τα δύο θέματα που λέτε εδώ μέσα είπε ψέματα. Για τους τρεις μήνες είπε ότι απαλλάχτηκε (το θέμα Τσιγκόιδα είναι) και για τον ένα χρόνο είπε οτι δεν ειναι τίποτα με αναστολή είναι και σιγά δεν βάζουν τους δημάρχους φυλακή. Και θα δικαιωθώ στο εφετείο.

Τι να σκεφτώ τώρα δεν ξέρω. Περιμένω την απάντησή του σε όσα ειπώθηκαν εδώ μέσα. Περιμένω και τη συνέντευξη που λέτε. Έχει να απαντήσει σε πολλά. Ο λαός των Σερβίων περιμένει να ακουσει απαντήσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ KOZAN.GR ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ
Τελικά κάτι κινείται στον Δήμο Σερβίων και εκτός από την περιοχή, προφανώς προκαλεί κομματικές αναγούλες και στον προύχοντα (Μέγα Δυτικομακεδονάρχη) της ΖΕΠ!

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η επιδεικνυόμενη αδράνειά του για τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε από δημοτικούς συμβούλους, και ουδόλως τον συγκίνησε!

Πού πήγαν άραγε εκείνα τα σεμνά και ταπεινά, πού πήγαν οι νταβατζήδες και ο πόλεμος στα μικροσυμφέροντα; Πού πήγε η διερεύνηση κάθε σκιάς στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος;

Ατμός! Όλα είναι ατμός! Μόνο όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση (όπως τώρα το ΠΑΣΟΚ) όλα ήταν καπνός…

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΒΑΣΤΟ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ(ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑ, ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΘΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΚΛΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;

Α, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...:(

Ανώνυμος είπε...

Ola ginonte gia Ha-ha.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕΒΕΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΠ. ΤΙ ΕΙΠΕ. ΟΤΙ Η ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ Τ5ΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑΝΕ ΠΑΕΙ ΑΡΧΕΙΟ. ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΄ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΨΣΗ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΚΙΝΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ Θ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ . Α;ΛΗΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ.

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω: ο δήμαρχος δικάζεται την Τρίτη για παράβαση καθήκοντος και κάποιοι λένε ε και τι έγινε; Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουν μερικοί ότι ο συγκεκριμένος δεν κάνει για διοίκηση; Ότι δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα; Ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτα στα δύο χρόνια που του απομένουν;

Το μεγάλο του επίτευγμα είναι η ύδρευση και ότι δεν τρώνε οι σύμβουλοι με τις οικογένειές τους στις γιορτές για να μην επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό; Αυτός δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό αφού είναι ο τακτικότερος πελάτης των δικαστηρίων; Νομίζετε ότι τον δικηγόρο τον Κώστα τον Τζιούτζια (γιατί ο Βασίλης ο Τζιούτζιας τον έφτυσε) τον πληρώνει από την τσέπη του; Νομίζετε ότι είναι η μόνη φορά που πάει στο δικαστήριο;

Αυτά έχει να μας πει; Το όραμά του για τα Σέρβια ποιο είναι; Η ανάπτυξη που υπόσχονταν που είναι;
Έχουμε δρόμο; Έχουμε γυμναστήριο; Έχουμε δημοτικά σφαγεία; Έχουμε πνευματικό κέντρο; Μια ασφαλτόστρωση έκανε κι αυτή μια φλούδα πίσσα ήταν. Έίπε θα φέρει ΤΕΙ, που είναι; Η βάση του 10 λέει τον πείραξε. Δεν ισχύει το 10 για τα Γρεβενά και την Πτολεμαΐδα; Ένα ΚΕΚ έγινε, δεν μπόρεσε να το κρατήσει κι αυτό. Δηλαδή τι μπόρεσε να κάνει θα μας πει καμιά φορά;

Ακούω για ανεξαρτητοποιήσεις. Δηλαδή και στο συνδυασμό του σκατά τα έκανε. Έγινε μία και ακούγονται άλλες τρεις. Να δούμε στο τέλος που θα μείνει μόνος του τι θα κάνει. Αν μείνει μέχρι το τέλος...

Ανώνυμος είπε...

eytyhos, poy ta ipes esy, giati den ta xerame. makari, na gineis esy dimarhos kai na soseis tin poli.

Ανώνυμος είπε...

παντως δεν περιμενουμε απο σας τους δημοσιογραφους χαϊρι... τα ειδαμε και τα δικα σας

Ανώνυμος είπε...

oti peis! Eytyhos ta les esy kai enimeronomaste kai emeis.

Ανώνυμος είπε...

χαιρομαι που σου προσφερω υπηρεσιες. γιατι αν περιμενε η πολη απο σας... καηκε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΤΑ ΞΕΡΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ; ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κατατοπιστικό το σχόλιο του φίλου(17/02,1.44). Πέστα Χρυσόστομε...για να μαθαίνουμε. Διαφάνεια και κοινωνικός έλεγχος, αυτό χρειάζεται τελικά για να πάμε μπροστά...δεν μπορεί να θέλουν αξιώματα χωρίς να αξιολογούνται για το έργο τους. Δεν μπορείνα δουλεύειμόνο το ΚΑΠΙ χάρη στο έργο των δραστήριων υπεύθυνων στελεχών του, υπάρχουν και άλλες κοινωνικές ομάδες για τις οποίες θα πρέπει να ενδιαφερθεί ο δήμαρχος και παρεπιπτόντως έργα σε όλα τα διαμερίσματα. οχι κάποια χωριά να είναι εντελώς ξεχασμένα!

Μπράβο, όποιος κιάν είσαι, συνέχισε να μας ενημερώνεις, κάτι καλό θα βγεί στο τέλος!!!!!!!

Το Προφίλ μας