Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Debate υποψηφίων δημάρχων Σερβίων - β΄ γύρος αυτοδιοικητικών εκγογών


. Πηγή: TOP CHANNEL

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντα είχα μια συμπάθεια στον Ελευθέριου αλλά το debate είχε ξεκάθαρο νικητή και δυστυχώς αυτό που είδα δεν τιμά καθόλου τον, Χρήστο... Εριστικός,διχαστικος και χωρίς ιδέες... Κρίμα..

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου με απογοήτευσες.Θα σταθώ μόνο σε ένα,στην αναφορά σου για τον Κυριακίδη,είπες ότι είναι το 10 το καλό της Δημοτικής αρχής του Κοσματόπουλου,σωστα;Απαντώ λοιπόν ότι δεν υπάρχει το 10 το καλό σε ομάδες που καταρρέουν,υπάρχει μόνο σε ομάδες που προσφέρουν ουσία και θετικά αποτελέσματα.Αυτά για την αλήθεια που τόσο πολύ ευαγγελίζεσαι αλλά απέχεις κατά πολύ.

Ανώνυμος είπε...

ο κυριακιδης για το αυτονοητο που κανει ο δημος πχ επισκευη μιας βλαβης διεκδικει τα μπραβο αλλα για οσα καταστροφικα φταιει ο δημαρχος του οποιου ειναι το δεξι χερι. γιατι ακομα ειναι μην το ξεχναμε. και μην ξεχναμε οτι ειχε παραιτηθει στην αρχη. οι ανθρωποι καταφεραν να αφησουν απληρωτους εργαζομενους τι να λεμε τωρα χρωστανε σε ολους δεν ειναι ικανοι να κανουν τα πιο απλα και τους δουλευουν δυο τρεις ανθρωποι τον εχουν κανει μαριονετα . ο κυριακιδης που αλλα λεει στον εναν και αλλα στον αλλο λες και σε ενα τοπο μικρο δεν ξερουμε τι γινεται

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασίλης φαίνεται να γνωρίζει καλύτερα τα προβλήματα γιατί είναι χρόνια στο δήμο ενεργός είτε ως δήμαρχος είτε ως αντιπολίτευση. Ο Χρήστος θέλει λίγο χρόνο να τα γνωρίσει αλλά είναι εργατικός και θα τα καταφέρει. Όποιος κι αν βγει θα είναι καλός δήμαρχος. Το ζήτημα είναι όποιος κι αν εκλεχθεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ τους για το καλό του τόπου.

Το Προφίλ μας