Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Απάντηση του υπ. δημάρχου Σερβίων Βασ. Κωνσταντόπουλου για το κολυμβητήριο και το σφαγείο

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: "Το πολιτιστικό κέντρο το ολοκληρώσαμε. Είναι αυτό φαραωνικό έργο;"
"Κάθε επένδυση που κάνουμε είναι χρήσιμη για τον τόπο. Μπορεί να μην κερδίζει άμεσα ο Δήμος αλλά εξυπηρετεί τους πολίτες. Ο Δήμος δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα". 
Για το κολυμβητήριο: " Θα είναι προσαρμοσμένο στα μεγέθη του δήμου. Θα λειτουργεί την περίοδο του χειμώνα και δεν θα έχει καμία σχέση με τις ιδιωτικές πισίνες".

>.
 Απόσπασμα από εκπομπή του TOP CHANNEL

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Βασιλη...καθεσαι και εξηγεις τον ανθρωπο...αφου δεν καταλαβαινει...τζαμπα κουραζεσαι...δεν τον βλεπεις?!

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος στέλνει μήνυμα για το που θα βρεί τα λεφτά για να κάνει το κολυμβητήριο. Έλεος ρε συνδημότες. Όσα έργα γίνονται σε ένα δήμο νομίζεται ότι τα πληρώνει ο δήμος? Αν νομίζεται ότι την ανάπλαση, το πολιτιστικό, τις ασφαλτοστρώσεις και όλα τα μεγάλα έργα τα έχει πληρώσει και τα έχει κατασκευάσει ο δήμος, ειλικρινά μην πάτε να ξανά ψηφίσετε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος κάνει προτάσεις και υπόσχεται να γίνουν πράξη.Εσύ Ελευθερίου τί προτάσεις έχεις για τον αθλητισμό και πολιτισμό στον Δήμο μας;Τρείς ημέρες πριν τις εκλογές δεν ακούσαμε ή διαβάσαμε κάτι.Ολο μεγάλα λόγια είσαι χωρίς περιεχόμενο και ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Να λέμε όμως κι ότι "βάζει λόγια" για να δημιουργήσει εντυπώσεις, έτσι; πχ όταν ειπώθηκε ότι οι λογαριασμοί δεν εκδόθηκαν λόγω ανοργανωσιας του Δήμου... Τέλος πάντων, τόσο πολύ που θέλουν να προσφέρουν και οι δύο αν ΔΕΝ εκλεγουν δήμαρχοι να δω τι σόι προσφορά θα κάνουν. Ελπίζω μόνο να μην μας φορτώσουν κι άλλα δάνεια! Φτάνει αυτό που ψήφισε ο κωνσταντοπουλος με τον κοσματοπουλο...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου δεν μας φορτωσε κανενα δανειο ο Κωνσταντοπουλος! Ας φροντιζε η σημερινη δημοτικη αρχη να εισπραξει τα νερα και δεν θα χρειαζοταν να γινει τιποτα!

Ανώνυμος είπε...

Πως τολμας Ελευθεριου να ζητας την ψηφο των πολιτων οταν λες οτι να'ναι! Ολα ειναι αχρηστα! Απορω πως σου ξεφυγε και το ελαιοτριβειο των Ιμερων...γιατι για εσενα και αυτο αχρηστο ειναι! Δεν ξεραμε να τρεχουμε στην Ελασσόνα για να βγαλουμε το λαδι! Εισαι απλα επικυνδυνος για να αναλαβεις τον Δημο!!!

Ανώνυμος είπε...

Έλα... Φάνηκε ποιός προσέφερε, ποιός έδωσε λύσεις και διεξόδους ακόμη και από την αντιπολίτευση, τα τελευταία δέκα χρόνια.

Την ίδια ώρα ο άλλος, προφανώς αυτός που υποστηρίζεις, δεν πάτησε ούτε μια φορά στο δημοτικό συμβούλιο για να δει τι τρέχει. Πόσο μάλλον δε, για να προσφέρει. Μόνο, πήρε τον τον αντιδήμαρχο αλλά ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ. Βλέπε έργα, δάνειο κ.λ.π

Ανώνυμος είπε...

Στο Δήμο Σερβίων, με τα σημερινά δεδομένα, η κατασκευή κολυμβητηρίου είναι όνειρο θερινής νυκτός (του Βαγγέλη Παπαδόπουλου)

http://kozan.gr/archives/192804

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ: Μια χαρά διαφημίζεις τον ιδιώτη μάγκα μου.
Αλλά για πες μας όλα αυτα που λες ότι θέλει το δημοτικό Κολυμβητήριο δεν πρεπει ΝΑ τα εχει και ο ιδιώτης στο δικό του; ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. Τα έχει όμως; ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ.
Λειτουργεί ο ιδιώτης το χειμώνα; ΟΧΙ. Αλλά ο Δήμος πρέπει να το λειτουργεί για να βγαζεις με κοπτοραπτική πολλά τα έξοδα. ΜΠΡΑΒΟ. GOOD JOB!.
Τι ανοησίες γράφεις περισπούδαστε αναλυτή μου;
Μια χαρά τον δυσφημείς τον ιδιώτη στην τελική.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχετε εσείς στη γέφυρα. Έχετε, δήθεν, σημαία σας το γίνεται και συνέχεια μας λέτε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σοβαρευτείτε στα Σέρβια με το κόμπλεξ. Θα πάρετε τον κόσμο στο λαιμό σας άλλα τέσσερα χρόνια. ξυπνήστε.. μην τρώτε κουτοχορτο. δεν υπάρχει σωτηρία... Να γίνει λέει ο Δήμος ευρωπαϊκός προορισμός σε κάθε του διάσταση!!! Ο γιατρός σε έκδοση καθηγητή. Όπως τις φράουλες που θα στείλουμε Ντουμπάι! Ξυπνάτε ρεεεεεεεε.

Το Προφίλ μας