Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Απάντηση σε δημοσίευμα του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου

Ξεκινήσαμε την προεκλογική εκστρατεία με μπούσουλά και γνώμονά μας την τήρηση ενός άλλου πολιτικού επιπέδου, μακριά από τις παρασπονδίες και τις ανήθικες επιθέσεις που βιώνουμε στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Με απογοήτευση διαβάσαμε σήμερα, σε ιστοχώρους ενημέρωσης,  την επιστολή του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου, με την οποία καταφέρεται κατά του υποψηφίου Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου διαστρεβλώνοντας απόψεις που ειπώθηκαν σε τηλεοπτική συζήτηση.
Είναι κακή έως ανήθικη πρακτική, να χρησιμοποιούνται θεσμικά όργανα, διοικητικά συμβούλια συλλόγων παραμονή της τελικής  αναμέτρησης.
 Έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι προφανώς την πολιτική αντιπαράθεση, με τέτοιους τρόπους και νοοτροπία επιθυμούν διεκδικήσουν τη λαϊκή ετυμηγορία.
Μας λυπεί βαθύτατα.
Ο κόσμος γνωρίζει και στην κρίση του τους παραδίδουνε

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα απο ολα να υπογραφετε το κειμενο εσεις της γεφυρας εκτος και αν κατεβηκε απο τον ουρανο! Ειστε και επιστημονες!!! Να προσεχει τι λεει ο κ. Ελευθεριου και μετα να ψαχνετε ευθυνες!!! Ο επικοινωνιολογος σας δεν τα βλεπει αυτα? Απο οτι φαινεται ο κ. Ελευθεριου ζει σε αλλο πλανητη!!!

Ανώνυμος είπε...

Να σας λυπούν αυτά που δηλώσατε κύριε Ελευθέριου που θα υπάρχουν και στο βίντεο. Οπως καταλαβαίνουμε οι ψαράδες δεν είναι του επιπέδου των επιστημόνων που διαλέγετε εσεις για το Δήμο. Είναι παρακατιανοί. Αυτή είναι η δίκη σας ηθική.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι ασχολούμαστε με τη λίμνη γνωρίζουμε πως οι βάρκες των επ .αλιέων , με εξαίρεση δύο τρείς βάρκες, βρίσκονται περιμετρικά της λίμνης στο τσιφλίκι του καθενός, το έχουμε δει άλλωστε και σε δημοσιεύματα για την ‘’απότομη’’ πτώση της λίμνης.
Ας υποθέσουμε όμως πως δένουν όλα τα σκάφη των επ. αλιέων στα λιμανάκια και ότι σύλλογος των επ. αλιέων μας λέει την αλήθεια.
Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για την κατάντια τις λίμνης Πολυφυτου είναι πολλά, μερικά από αυτά είναι :

Πως διενεργείται επ αλιεία τόσα χρόνια χωρίς την χρήση ιχθυόσκαλας?
Πως χωρίς τη χρήση ιχθυόσκαλας τα αλιεύματα περνούν υγειονομικούς ελέγχους?
Πως γίνεται η καταμέτρηση των αλιευμάτων ως αναφορά την βιωσιμότητα της λίμνης αλλά και την καταβολή φόρων από τούς επ. αλιείς?
Για ποιο λόγο δεν τηρούνταν η απαγόρευση της αλιείας στην καραβίδα τόσα χρόνια?

Διαβάσαμε σε δημοσιεύματα πως το ΔΣ των επ. αλιέων είναι σχεδόν το ίδιο και μάλιστα πως ο πρόεδρος τούς κ. Νικόλαος Κουρτιδης ήταν υποψήφιος με τον κ. Κωνσταντόπουλο.

Καλή συνέχεια στο έργο σας κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος εξήγγειλε την κατασκευή ιχθυόσκαλας ακριβώς για τους λόγους που αναφέρεις αλλά και για άλλους λόγους.
Γιατί ο Ελευθερίου δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα; Προφανώς δεν ενδιαφέρεται για τους ψαράδες.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Δεν έχει τίποτε συγκεκριμένο να προτείνει για καμιά παραγωγική τάξη ούτε και να προτείνει έργα, γιατί δεν μπορεί. Γενικόλογα και αοριστίες μόνο, ή όπως θα έλεγε και ο λαός μας "φρου φρου και αρώματα".

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ; Η' ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Re 3.26 gia pezmas o da cristo den einai prodros o paraskevas den einai porponits tosa xronia kai gia na eklegonte to ds ton psaradon fenete oti kanoune erga gia tin limni kai den lene tona einai axristo kai talo mipos axristos aftos pou ta laei afta

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα είμαι ο πρόεδρος τόν ψαράδων λίμνης Πολυφύτου και απεφθυνομε στον 3.26 πρώτων σάν πρόεδρος δηλαδή δεν μπωρο να υποστηρίζο έναν συνδυασμό για να ξέρουμε ρε 3.26 είναι καλά αφτα γραφής νά λες και τό όνομα σου αν έχεις τόση μάνγκια και ξερής τόσα για την λίμνη άχρηστη ανθρωπη .

Το Προφίλ μας