Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Επιστολή αναγνώστη: "Βλέπουμε έναν άνθρωπο να διεκδικεί τον δήμο χωρίς όραμα, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς να γνωρίζει τι γίνεται στην πραγματικότητα στα Σέρβια"

Τελικά μόνο εγώ δεν ψεκαζομαι σε αυτήν την πόλη? Δηλαδή κάποιοι έδωσαν πρωτιά έστω και με λίγο ποσοστό σε κάποιον που δεν ξέρει την επόμενη μέρα στον Δήμο? Ο οποίος στο παρελθόν σαν καπετάνιος πήδηξε πρώτος στην θαλασσα και ακομη δεν μας είπε τον λόγο! Σαν καθηγητής είναι Άριστος! Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σαν γονιός που είμαι! Που περιμένει να διαβάσει ραβασάκι για να αρθρώσει κάτι σωστό, κάτι το οποίο το έγραψαν άλλοι? 
 Οργανωμένο το σχέδιο για την καρεκλα στον δήμο Σερβίων για την καρεκλα που υπομονετικά περιμένουν κάποιοι να τελειώσει το μαρτύριο τους για να εκμεταλλευτούν την επόμενη μέρα προς όφελος τους. Θυμίζει '14
 Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι χρόνια στα μαχαίρια να συνυπάρχουν για το καλό του παιδιού μου. Ααα ναι! Τους ένωσε το γεφύρι της Αρτας! Η κάποιος ρίχνει νερό στο κρασί για να πετύχει το σκοπό του την καρέκλα... ή ο σκοπός είναι κοινός, για όλους, και δηλωμένος, καθαρά προσωπικός. 
 Ο δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός όμως κύριοι, και δεν εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα, αλλά είναι των πολιτών και πρέπει να λογοδοτησετε, αν μπορείτε βέβαια να σχηματίσετε πρόταση. 
  Βλέπουμε ένα άνθρωπο να διεκδικεί τον δήμο χωρίς όραμα, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς να γνωρίζει τι γίνεται στην πραγματικότητα στα Σέρβια και γενικότερα, που δεν έχει προσωπικότητα και ήθος να
αντιμετωπίσει την μάχη στα ίσα στηριζόμενος σε μηχανισμό επαγγελματιών που δουλεύουν από πίσω, προς όφελος τους φυσικά. Και δεν είναι ο μόνος που δεν ξέρει τι συμβαίνει αλλά και όλο σχεδόν, όλο το επιτελείο. Εγκληματικό να ψηφιστεί αυτός ο συνδιασμός, καταδικαστικος για τα Σέρβια και γύρω χωριά.
 Από την άλλη βλέπουμε έναν άνθρωπο ώριμο, έμπειρο και ικανό, οργανωμένο με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών. Με απόψεις όραμα και στόχο για το μέλλον του Δήμου.
 Έναν άνθρωπο που θέλει να πετύχει για όλους μας και να γράψει έναν επίλογο με χρυσά γράμματα για τον Δήμο μας και να μας διδάξει για την συνέχεια. Έναν άνθρωπο που έχει μια ομάδα δυνατή που θελει να δουλέψει για μας.

Με αγάπη!

Βlack cat...



Σημείωση ai-vreS: τα στοιχεία στη διάθεση του blog.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Από την άλλη βλέπουμε έναν άνθρωπο ώριμο, έμπειρο και ικανό, οργανωμένο με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών. Με απόψεις όραμα και στόχο για το μέλλον του Δήμο".
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΤΟ '14 ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο...ΣΩΡΡΑΣ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΚΥΡΙΕ/ΚΥΡΙΑ. ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πόσο μοιάζουν με τα θα του αλίμονο

Unknown είπε...

Ένας νέος που έχει ενστερνιστεί όλες τις παλαιοκομματικές λογικές... Ψυφοδέλτιο σπίτι - σπίτι, την ημέρα των εκλογών άλλαζαν ψυφοδέλτια έξω από τα εκλογικά κέντρα, βάζουμε λεωφορεία να έρθουν φοιτητές.... και άλλα που ακούγονται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε. Παιδί από το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι, και ας προσπαθεί να το παίζει ανεξάρτητος και να βάζει τη δική του στήλη στα αποτελέσματα γκρι και του Κωνσταντόπουλου πράσινη.... Τι να πρωτογράψουμε... Εμένα ένα πράγμα με προβληματίζει, η διχόνοια που έχει σπύρει... και το κάνει και με τους "επιστήμονες " συμβούλους που κατάφερε να εκλέξει...
ΕΠιπλέον, άσχετος!!!! πολύ εύκολα είπε χτες γίνονται τα έργα!!! α ρε Χρήστο, κούνια που σε κούναγε.... τέτοια έλεγαν και άλλοι πριν μερικά χρόνια... μέχρι που έπιασαν την εξουσία... Επιπλέον, απορώ γιατί έχουν ΟΛΟΙ τους τέτοια πρεμούρα να πάρουν το δήμο... και δαπανούνε τόσα χρήματα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας είπατε ποια έργα έκανε ακριβώς ο κ.κωνσταντοπουλος στην θητεία του ;;;και αφού θεωρείται ουι είναι έμπειρος και ικανός γτ σ όλα τα debate είναι σαν...

Ανώνυμος είπε...

Δασκαλε που εγραψες την επιστολή προσεξε μη καψεις την πληροφορία !!

Ανώνυμος είπε...

Έχει τελειώσει ένα κλειστό γήπεδο που πάνε τα παιδιά του κόσμου και παίζουν μπάσκετ έχει τελειώσει ένα πολιτιστικό κέντρο που γίνονται πλέον τόσα πράγματα έχει κάνει μια ανάπλαση ΚΑΙ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ 4 ΧΡΌΝΙΑ!!! ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ; ΦΡΕΣΚΟΙ, ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ, 4:24μμ.

Ανώνυμος είπε...

Χάχα αχα φρέσκος ο Χρήστος με τους επιστήμονες εστιατορες και τον προφεσορα Κυριακίδη!!!!!!! Αρκεί να δείτε ποιοι εργαζόμενοι του Δήμου τον στηρίζουν

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Σερβίων ,ο τόπος όλων μας, και των ανθρώπων που ζούνε μέσα στα Σερβια αλλά και των Ανθρώπων που ζούνε στον γύρω από τα Σερβία στα όμορφα και γραφικά χωριά,(που θα πρέπει να στηρίξουμε κύριε Ελευθεριου γιατί οι χωριάτες στέλνουν τα παιδιά τους στο φροντιστήριο σας ) περιμένει από υπεύθυνους συμπολίτες του να δουλέψουν για το καλό κοινό όλων.
Δεν θα πάρω θέση υπέρ κανενός ,θα παραθέσω όμως όλα όσα πάνε πίσω αυτό τον τόπο
1.Δεν υπάρχει δήμαρχος από τα Σερβια κυριε Ελευθεριου διότι όλο το ψηφοδέλτιο σας είναι πλαισιωμενο από <>
2. Μετα από πολλά χρόνια στα Σερβια επικρατεί ένα κλίμα τραμπουκισμου,και επιθετικότητας που μόνο πρόοδο δεν θα φέρει σίγουρα.
3.Προς τους υποψηφίους και των δυο συνδυασμών ,πάψτε να κατηγορειτε ο ένας τον άλλο για πτυχία ,μαχαίρια ,επιστήμονες και υδραυλικούς.
Το παν είναι η κοινωνική μόρφωση και η ανεπτυγμένη συναισθηματικη νοημοσύνη ,που δεν θα έλεγα ότι είδα στις εκλογές του τόπου μου ...
4. Λυπάμαι που βλέπω προσωπικά συμφέροντα και όχι κοινά συμφέροντα,διότι εαν τους ένοιαζε θα βλέπανε τα κλειστά μαγαζιά τα ρημαγμένα σπίτια τους μετανάστες της ανεργίας και τα άδεια από μαθητές σχολεία. Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και δήμαρχοι Σερβιωτες και μη ... μείνετε στον τόπο σας στηρίξτε τον τόπο σας νιώστε τις ανάγκες μας,ρίξτε τους τόνους,και ηγηθείτε του τόπου με σύνεση και αγαπη ,γιατί ηγέτης δεν είναι ο Ταρζαν αλλά ο Γκάντι. Με πολύ αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσα,ζω, επένδυσα και επέμενα να γυρίσουν και τα παιδιά μου.

Ανώνυμος είπε...

Παλι λογοκρισια επεσε και δεν ανεβαζετε τα σχολια μας

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣΟΧΗ!Επικινδυνα πολιτικα φαινομενα πλήτουν τον δήμο μας τις αμεσως επομενες διετες! Προβλεπονται μεγαλες οικονομικες καταιγιδες κατα τοπους ισχυρες κυριως ΒΑ του δημου σερβιων και μη φυσιολογικες θερμοκρασιες με χαμηλο οικονομικο βαρομετρικο!Τα ατομα υψηλου κινδυνου να παραμεινουν στο δημο και να μην ξενιτευτουν παρα μονο σε εκτακτη οικονομικη αναγκη!ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!σκεφτειτε ακομη καλυτερα ποιον κυριο θα στειλετε στην δημαρχια!Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ο δημος μας δινει μεγαλη μαχη για να σταθει στα ποδια του κι ο κ. Ελευθεριου παει στον πολεμο χωρις οπλα! ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε εσυ που εγραψες την επιστολη!!
Κοιμασαι ορθιος και πληρωνεις ξενοδοχειο!

Ανώνυμος είπε...

Και ανάπλαση Σερβίων, διατηρητέο Ράπτη, Ενεργειακή αναβάθμιση Γυμνασίου-Λυκείου, Ενεργειακή αναβάθμιση δημαρχείου, αναστήλωση του γεφυριού των Κάστρων, αναστήλωση των Κάστρων κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Τα νέα πρόσωπα ποια είναι??? Ο Ελευθερίου που εκλέχτηκε με τον Κωνσταντόπουλο και μόλις του ζητήθηκε να αφήσει την καρέκλα, όπως όφειλε διότι όλοι πρέπει να δοκιμάζονται σε θέσεις ευθύνης, έγινε καπνός? Ο Κυριακίδης ο οποίος ευθύνεται για τον πάτο που πιάσαμε ως Δήμος? Ο Κακαφίκας...? Άρα να μην λέμε για νέο αίμα στον συνδυασμό του Ελευθερίου!

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύεις 4:57? Εκτός και αν ζεις σε άλλο Δήμο...αν δεν βλέπεις τα έργα που έκανε ο Κωνσταντόπουλος τότε είσαι γιουχου! Ο Ελευθερίου τα έβγαλε όλα άχρηστα, εκτός την πισίνα που είναι μίζα για τον υποψήφιο του συνδυασμού του! Επίσης συγκρίνονται οι δύο στα debate? Ο Κωνσταντόπουλος ήταν σε όλα σοβαρός, μετρημένος και παρουσίασε ολοκληρωμένες προτάσεις και χωρίς σκονάκια στα χαρτιά το τι να πει και επικοινωνιολόγους από πίσω! Ο Ελευθερίου παρόλο το στήσιμο που έχει από τους επικοινωνιολόγους και αυτά που θέλει να πει τα έχει σκονάκι, είναι λίγος, ανύπαρκτος, χωρίς καμία ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στο Δήμο, χάνει τον έλεγχο και δεν είναι εμφάνιση αυτή Δημάρχου...!

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτός που έγραψε την επιστολή κοιμάται όρθιος και πληρώνει ξενοδοχείο, τότε εσύ έχεις δωρεάν διαμονή!

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου κάτσε στο φροντιστήριο σου και άσε τον δήμο σε κάποιον που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν και έχει κάνει έργο.Δεν είναι ώρα για παιχνίδια ούτε για πειράματα. Τα Σέρβια χρειζουν άμεσης βοήθειας από εμπειρους.

Ανώνυμος είπε...

Οχι ειναι ο αλεξοπουλος καημενε μου!!
Αιντε ρε αιντε!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος στις προηγούμενες εκλογές δεν έχασε απο το Βελβεντό. Αν θυμάστε καλά την πρώτη Κυριακή ήταν πρώτος σε σταυρούς. Την 2η Κυριακή έχασε γιατί οι συνδυασμοί του Λιάκου και του Γεωργακόπουλου στήριξαν τον γιατρό.Το Βελβεντό ξανα ψήφισε ότι και στην 1η Κυριακή. Οπότε οι Σερβιώτες φέραμε τον γιατρό! Το ίδιο θα γίνει και τώρα λογικά.

Το Προφίλ μας