Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού Αθ. Κοσματόπουλος για τη βελτίωση του αγροτικού δρόμου στη Βογγόπετρα


. Δελτίο Ειδήσεων: WEST CHANNEL

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει ιδέα για το συγκεκριμένο έργο η Δημαρχαρα που έχετε στα Σερβια. Ούτε ο μεγαλοδημοσιογραφος που τον ρωτάει. Το είδε ως θεμα συο Παριφερειακο Συμβούλιο και νόμιζε ότι ειναι του κοσματοπουλου και ο γιατρός απαντάει.....Μια χαμένη πενταετία.

Ανώνυμος είπε...

Αφού όλο για δρόμους μιλαει η δημαρχαρα μια και όλα τα άλλα τα τακτοποίησε μπερδεύτηκε και ο δημοσιογράφος υπέθεσε ότι είναι αρμόδιος για όλους τους δρόμους Άντε ξεκουμπιδια σε μερικούς μήνες!

Ανώνυμος είπε...

Αφού για τα εγκαίνια του υδροηλεκτρικου του ΤΟΕΒ στο Βελβεντό πηγε στο Σκεπαμενο στους καταράχτες και περιμενε να βρει κοσμο και αν μιλησει ο χαζος. Μένει να πουμε τιποτα αλλο;

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΙΩΝΟΒΙΟΥΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΖ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΖ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ... ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι να το καταλάβει ομως τα διέλυσε ολα. Στην κοσμάρα του και βολεμένος. Αμάξι τζάμπα το οποίο διέλυσε δυο χιλιάρικα το μήνα στην τσέπη και σας δουλεύει όλους. Πτωχοί σε ολα.

Το Προφίλ μας