Ο Καιρός: «Οι καταγγελίες Ράϊκου δείχνουν Μαξίμου; Παυλόπουλο; Παπαγγελόπουλο; Ή όλους μαζί;»

Ατζέντα Εκδηλώσεων:

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Ομιλία Φίλιππου Σαχινίδη στο Συνέδριο του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής


Ομιλία Φίλιππου Σαχινίδη
«Πολιτικό κεφάλαιο  και Μεταρρυθμίσεις»
στο Συνέδριο του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής
«Κρίση-Μεταρρυθμίσεις-Ανάπτυξη»
Αθήνα 28 Μαρτίου 2017

Η κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας από το 2008 και η αδυναμία εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια στα οποία αυτή οδήγησε έχει τροφοδοτήσει έντονες πολιτικές αντιπαραθέσεις την τελευταία επταετία ως προς τις δυνητικές οικονομικές επιλογές της χώρας για έξοδο από την κρίση. Έντονες είναι και οι αντιπαραθέσεις στους οργανισμούς που συμμετείχαν στα μνημόνια και τώρα αξιολογούν την συμμετοχή τους σε αυτά. 

Πως αλλάζουν οι καιροί… Όταν ο Τσίπρας έλεγε «εθνικό έγκλημα» την πώληση της ΔΕΗ

Καλώς τα παιδιά....
Η πώληση μονάδων της ΔΕΗ, που όπως φαίνεται, συμπεριλαμβάνεται στους όρους για να κλείσει η αξιολόγηση, έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε κυβέρνηση και κόμμα.

Και όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς τι αγώνα είχαν δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπας για το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ.

Αξίζει να θυμηθεί κανείς την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης το καλοκαίρι του 2014, στο Αμύνταιο, από όπου χαρακτήριζε «εθνικό έγκλημα που πρέπει να αποτραπεί» το νομοσχέδιο της τότε κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου για τη «μικρή ΔΕΗ», και για να
ανατραπεί, όπως έλεγε, το «ξεπούλημα», καλούσε τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, «να συγκροτήσουν ένα παλλαϊκό κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο».

Ορκωμοσία Αποφοίτων Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών ,του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε
να παραστείτε στην τελετή Ορκωμοσίας των πτυχιούχων φοιτητών,
του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών
 του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Η τελετή Ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 29  Μαρτίου 2017  και
ώρα 12:00,  στο Αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας.

Σύγκλιση 35ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνη

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 9.30, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
1Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού
2Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού 2016
3Έγκριση Οικονομικού Προϋπολογισμού 2017

Αναστολή λειτουργίας Δημόσιου ΚΤΕΟ Κοζάνης

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ενημερώνει ότι προχωρά στην αναστολή λειτουργίας του Δημοσίου ΚΤΕΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, λόγω βλάβης στο μηχανογραφικό σύστημα.
Η επαναλειτουργία του Δημοσίου ΚΤΕΟ Κοζάνης θα γίνει μετά την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης.
Για κάθε εξέλιξη υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Ευχαριστήριο της Μαρίας και του Γιάννη Καμκούτη προς το ΔΣ του ΕΒΕ Κοζάνης

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συμμετάσχουμε  στην Διεθνή Έκθεση Οίνου στο  Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 19 έως 21 Μαρτίου.
Εκεί μας δόθηκε η ευκαιρία να προβάλουμε τα προϊόντα μας  και την περιοχή μας. Είχαμε επαφές με επιχειρηματίες του κλάδου, ανταλλάξαμε πληροφορίες και απόψεις, εντυπωσιάσαμε με την ποιότητα των προϊόντων μας και θέσαμε νέους στόχους.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη και τη βοήθειά σας.
Βελβεντό 27 Μαρτίου 2017  
Γιάννης και Μαρία Καμκούτη

"Πέππα το γουρουνάκι" στην αίθουσα Φίλιππος στην Κοζάνη

ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ η επίσημη  θεατρική παράσταση που παίζεται σε           Μ. Βρετανία και Αμερική μετά την μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» σε όλη την Ελλάδα.
Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της Entertainment One (eOne) Peppa Pig.

Βραβεία:  BAFTA Childrens Award 2005 Best Pre-School Animation

AIAFF Best TV Production 2005,

British Animation Award Nominated for best pre-school

Στην γραμμή Σταθάκη "συγκλίνουν" οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και Φλώρινας, ακολουθεί και ο περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης

Του Σπύρου Κουταβά, vetonews.gr
Στην σύσκεψη πού έχει προγραμματισθεί με τον υπουργό ΠΕΚΑ Γιώργο Σταθάκη για την Τρίτη το μεσημέρι  στην οποία θα συμμετάσχουν οι 4 βουλευτές του Σύριζα Κοζάνης, ο βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος της Φλώρινας και ο περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης,  αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση για τα ενεργειακά τις προτάσεις των δανειστών και την θέση της ελληνικής κυβέρνησης.

Η συνάντηση φαίνεται ότι ζητήθηκε αρχικά από τον  Θέμη Μουμουλίδη και τον Θ. Καρυπίδη προκειμένου να αποσαφηνιστούν σημεία της συμφωνίας που αφορούν την περιοχή.

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Επίσημα Αποτελέσματα εκλογών για το Νομαρχιακό Τμήμα Κοζάνης της ΑΔΕΔΥ

Από τις εκλογές του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Νομού Κοζάνης, για την ανάδειξη της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Ελεγκτικής Επιτροπής,  που διεξήχθησαν  στις 27/3/2017, έχουμε τα εξής αποτελέσματα:
ΨΗΦΙΣΑΝ  125
ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ 1
ΕΓΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ 124

Α) Ο συνδυασμός «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Υ.»  έλαβε (67) ψηφοδέλτια και ποσοστό 54,03%.
1. Για την Εκτελεστική Γραμματεία καταλαμβάνει (5) έδρες
Εκλέγονται:
ΔΑΛΑΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΤΕΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΤΟΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Αποτελέσματα των σημερινών εκλογών για το Νομαρχιακό Τμήμα Κοζάνης της ΑΔΕΔΥ

Σήμερα 27 Μαρτίου διεξήχθησαν στην Κοζάνη οι εξ αναβολής εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.  
Ψήφισαν: 125
Έγκυρα: 124
Έλαβαν:
Αγωνιστική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Δ.Υ. (ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Συμπαράταξη): 67 ψήφοι, εκλέγουν 5 έδρες
Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων (ΔΑΚΕ): 22 ψήφοι, εκλέγουν 2 έδρες
Δημοσιοϋπαλληλική Κίνηση Αγωνιστική Συσπείρωση (ΔΑΣ - στηρίζεται από το ΠΑΜΕ): 21 ψήφοι και 1 έδρα
Ενωτική Ριζοσπαστική Κίνηση Δ.Υ. (ΣΥΡΙΖΑ): 14 ψήφοι και 1 έδρα.

Εκλέγονται οι εξής αντιπρόσωποι:
από την Αγωνιστική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Δ.Υ. : Δαλαγιώργος Γιώργος, Ντέντης Δημήτριος, Ντόκος Ιωάννης, Μιχελάκης Κλεάνθης και Νοτοπούλου Βασιλική.

Φανφάρα

Αν κατάλαβα καλά, εκείνο το βέτο που θα βάζαμε στη Διακήρυξη της Ρώμης για να εκβιάσουμε την αξιολόγηση το κατάπιαμε πιο αμάσητο κι από ιταλικό minestrone.
Μικρό το κακό. Ούτως ή άλλως, στο σπορ της κατάποσης η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν απέχει πολύ από το παγκόσμιο ρεκόρ. Ο,τι εξαγγέλλει πομπωδώς τη μια μέρα το καταπίνει υπερήφανα την επομένη.
Κι αυτό επειδή η κατάποση δεν είναι συνήθως παρά η κατάληξη της φανφάρας.

Ο Μάκης Βορίδης στα Σέρβια;

από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Μετά τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης καλείται σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες σε εκδήλωση στα Σέρβια επίσης την επόμενη βδομάδα. Αλλεπάλληλες εμφανίσεις κορυφαίων δεξιών στελεχών με τις πολλές εκδηλώσεις να δημιουργούν και ερωτήματα…
Ι.Π.

Βρέθηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας στην περιοχή Αγίας Τριάδας Βελβεντού

Βρέθηκε μόλιςτώρα (ώρα 6.40 μ.μ.)  ο οδηγός της μοτοσικλέτας (για τον εντοπισμό του οποίου από το μεσημέρι έχουν κινητοποιθεί αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και κάτοικοι του Βελβεντού) στην περιοχή Αγίας Τριάδας Βελβεντού.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως βρέθηκε από θηροφύλακα της περιοχής και είναι τραυματισμένος

Ημερίδα: Παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου - 9 Απριλίου 2017Δείτε το πρόγραμμα:

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 29-03-2017

ΠΡΟΣ : Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού
    Καλείστε να προσέλθετε στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στις 29 του μηνός Μαρτίου του έτους 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87), για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

FOOD EXPO 2017: μια ακόμη επιτυχημένη εκθεσιακή συμμετοχή για το επιμελητήριο Κοζάνης και τις επιχειρήσεις Δυτ. Μακεδονίας

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 4η FOOD EXPO η οποία διοργανώθηκε, παράλληλα με τη διεθνή έκθεση Οίνων και Αποσταγμάτων OENOTELIA,

Εσπερίδα του Επιμελητηρίου Κοζάνης και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης την Τετάρτη 5/4/2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο για θέματα «Ανάπτυξης- Φορολογικό- Ασφαλιστικό- ΑΕΠΙ».

Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης, διοργανώνουν Εσπερίδα στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, με ώρα προσέλευσης 17:30, με εκλεκτούς προσκεκλημένους τον πρόεδρο της ΓΣΒΕΕ, κ. Γεώργιο Καββαθά

Κρούσμα της γρίπης των πτηνών στην Ακρινή

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Κοζάνης και το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ενημερώνουν τους πολίτες και τους Φορείς της Π.Ε. Κοζάνης, ότι έχει εμφανιστεί ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ στην Τοπική Κοινότητα Ακρινής του Δήμου Κοζάνης.

Δωρεά μυελού των οστών στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας

Με αφορμή τις εκδηλώσεις « Πτολεμαΐδα η πόλη γιορτάΖΕΙ», Σήμερα Δευτέρα 27/3/17 και από τις 18:30 στο πνευματικό κέντρο Πτολεμαΐδας θα βρίσκονται συνεργάτες του Συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨  που θα παίρνουν δείγμα σάλιου για εγγραφή δωρητών Μυελού των Οστών.
Είναι απλό και εύκολο να σώσουμε μια Ζωή!
ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΑΛΙΟ – ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ για όσους μας έχουν ανάγκη.

«Γέφυρα Ζωής» 9η Αιμοδοσία του 2017

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨, διοργανώνει την 9η Αιμοδοσία του 2017, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γεν. Μαμάτσειου Νοσοκομείου  την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017  από τις 15:30 – 20:30, (Τρώμε ελαφρύ γεύμα 3ώρες πριν, προσέλευση μέχρι 20:00), στα γραφεία του Συλλόγου, Π. Χαρίση 23.

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου στο Πλατανόρεμα.

του παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τέλεσε (26-3-2017, Κυριακή Δ’ Νηστειών, απόδοση του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και μνήμη του οσίου πατρός ημών Ιωάννου του Σιναΐτου, συγγραφέως της Κλίμακος) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος στον Ιερό Ενοριακό Ναό της Αγίας Παρασκευής Πλατανορέματος στο τέλος της οποίας χειροθέτησε και απένειμε το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον Εφημέριο του ως άνω Ιερού Ναού π. Λουκά Κουρκούτα.

Στήριξη και Ανάπτυξη του Αγρο-διατροφικού Τομέα μέσα από Ευρωπαϊκά Εθνικά και Ιδιωτικά Προγράμματα


Κοζάνη, 29 Μαρτίου 2017  Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας
Κτίριο Π.Ε. Κοζάνης, Κοζάνη
Πρόγραμμα
17:30                     Προσέλευση
17:45                     Έναρξη - Χαιρετισμοί
- Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
- Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ευχαριστήριο του Σάββα Σαλτσίδη

ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΟΚΤΩ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

 ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΕΩΡΗΣΑ  ΠΡΕΠΩΝ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΜΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Ενημέρωση για τα αποτελέσματα του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης

Αναρτήθηκαν την Παρασκευή  24 Μαρτίου 2017, στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού www.oaed.gr τα οριστικά αποτελέσματα για το  «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για όλους τους Δήμους της χώρας για 24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης»,
Για να ενημερωθείτε για το αν είστε στη λίστα των επιτυχόντων καθώς και για  την πορεία των διαδικασιών του παραπάνω προγράμματος επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα :2464024012 – 2461025001   ή περάστε από τα  γραφεία  μας: Σέρβια Φλέμινγκ 1 – (1Ος όροφος) ΣΑΡΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  και  Κοζάνη Κασομούλη 12 (2Ος όροφος ) υπεύθυνη επικοινωνίας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ.

Κινητοποίηση σε Α.Τ. Σερβίων και Κέντρο Υγείας για μοτοσικλετιστή κοντά στο Παλαιογράτσανο-Αγωνία για τον εντοπισμό του

Κινητοποίηση σήμανε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα των Σερβίων και στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, για μοτοσικλετιστή κοντά στο Παλαιογράτσανο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
Σύμφωνα με το Α.Τ. Σερβίων, ο εν λόγω οδηγός δικύκλου έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, κοντά στο δάσος της περιοχής, ενώ μετά από λίγο έκλεισε και το κινητό του τηλέφωνο από μπαταρία.
Ωστόσο, ευτυχώς πρόλαβε να ειδοποιήσει με την κλήση έκτακτης ανάγκης και, έτσι, δυο περιπολικά του Α.Τ. Σερβίων και ένα ασθενοφόρο κατευθύνθηκαν στο σν λόγω σημείο για τον εντοπισμό του οδηγού.
Ωστόσο, μέχρι και αυτή την ώρα (5.20 μ.μ.) ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

Πωλείται καλλιεργητής 7υνος σε άριστη κατάσταση

Πωλείται  Καλλιεργητής με 7 υνιά, σε άριστη κατάσταση,  ιδανικός για τρακτέρ μικρό τύπου Kubota
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6977579475

Πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας ASTRA Airlines για τον Κρατικό Αερολιμένα Κοζάνης «Φίλιππος» από 26-03-2017 μέχρι και 28-10-2017

Σας γνωρίζουμε το πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας ASTRA Airlines για τον Κρατικό Αερολιμένα Κοζάνης «Φίλιππος»  από 26-03-2017 μέχρι και 28-10-2017:

Από 26-03-2017 μέχρι και 28-05-2017:

Ζητείται προς αγορά

Ζητείται προς αγορά:
  • μεταχειρισμένες λαμαρίνες για στέγη 150 τ.μ. 
  • μικρό ραντιστικό μηχάνημα σε ρόδες για εύκολη μετακίνηση. 


Τηλ. 6978202785

Επίσκεψη του Χαμόγελου του Παιδιού στη δράση της προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου μας με το “Χαμόγελο του Παιδιού”, πρόκειται να τοποθετηθεί στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Σερβίων (περιοχή Εργατικές Κατοικίες)  της Δημοτικής Κοινότητας Σερβίων το  κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το οποίο διαθέτει τέσσερα αυτόνομα ιατρεία και στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς (παιδίατρο, οφθαλμίατρο, ορθοπεδικό, ωτορινολαρυγγολόγο), από εθελοντές οδοντιάτρους, καθώς και από νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό του Οργανισμού.
Το πρόγραμμα λειτουργίας του κινητού πολυϊατρείου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα ξεκινήσει την Δευτέρα 3 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017.
Ώρες λειτουργίας 8:30 έως 16:30
Χώρος στάθμευσης: ΕμποροπανήγυρηΣερβίων (περιοχή ΕργατικέςΚατοικίες)

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Νεράιδα Γενική Συνέλευση κατοίκων

Την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017  και ώρα  17:00  θα πραγματοποιηθεί  Γενική Συνέλευση  στο Κοινοτικό Κατάστημα.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
            α)  Γενική ενημέρωση  για  την καθημερινότητα  της Νεράιδας.
            β)  Μελέτη Προτάσεις της ΑΝΚΟ  για την Νεράιδα.
            γ)  Παρουσίαση  της Σελίδας  visitneraida.gr
            δ)  Παρουσίαση  Δασικού Χάρτη Νεράιδας.
            Η  παρουσιάσεις των θεμάτων θα γίνουν με την χρήση συσκευής τηλεόρασης.
   Ξενοφών Βαΐζογλου
 Πρόεδρος  Νεράιδας

Πανηγυρική εκδήλωση του Μ.Ο.Σ για την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων ( Video & Φωτογραφίες www.Live-Avles.tv)

Καλή εβδομάδα

Ένας Αμερικάνος , ένας Εγγλέζος κι ένας Έλληνας ναυαγήσανε σ ένα έρημο νησάκι και αφού κάνανε μια πρόχειρη εξερεύνηση , διαπιστώσανε ότι ήταν ακατοίκητο .
- Να πάρει ο διάολος , λέει ο Εγγλέζος , δεν πρόκειται να φύγουμε ποτέ από δω .
Δεν πρόλαβε να αποσώσει την κουβέντα του , να σου , παρουσιάστηκε ο διάολος και τους ρωτάει :
- Με ζήτησε κανείς ;
- Όχι , αλλά λέγαμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να φύγουμε από δώ , του λέει ο Αμερικάνος .
- Θα σας πάω εγώ όπου θέλετε , φτάνει να μου πει κάποιος από σας κάτι , που δεν μπορώ να το κάνω.

Παρουσίαση του βιβλίου του Ραϋμόνδου Αλβανού «Δημόσιες Σχέσεις. Θεωρία και πρακτική της επαγγελματικής επικοινωνίας».

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 1η Απριλίου και ώρα 19.30 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, όπου θα συζητήσουμε για το βιβλίο του Ραϋμόνδου Αλβανού «Δημόσιες Σχέσεις. Θεωρία και πρακτική της επαγγελματικής επικοινωνίας».


Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

• Ιωάννα Κωσταρέλλα, Διδάκτωρ Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Πληροφόρησης και Επικοινωνίας της ΕΥΔ/ΕΠ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
• Μιχάλης Μπινιάκος, Διδάκτωρ Οικονομικής Γεωγραφίας του Newcastle University, PhD-CURDS, MeRSA-UK, τ. Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Δήμου Καστοριάς, Πρόεδρος ελπχ ΟΡΜΟΣ Καστοριάς και ΠΑΣ Λεύκης
• Δήμητρα Σιώπη, απόφοιτος τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

‘’Ευαγγελιζόμενοι την χαράν’’ οι μαθητές των Σχολείων μας (και) στην Αρχιερατική Περιφέρεια Βελβεντού.

του παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα
Ευαγγελίστηκαν (για μια ακόμα φορά, 25η Μαρτίου 2017) τη χαρά και την ελπίδα (παντού στην Ελλάδα και όπου γης και στην Αρχιερατική Περιφέρεια Βελβεντού, της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης) οι μαθητές των Σχολείων μας.

Η ελπίδα και η χαρά θα κυοφορούνται ανεπαίσθητα, χωρίς διακοπή, στις υπάρξεις των παιδιών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αυταπάται πλέον. Εξαπατά

Οι συνεχείς αυταπάτες, συνιστούν εξαπάτηση. Γιατί η επανάληψη του ίδιου λάθους πολλές φορές, δηλώνει πρόθεση. Τα νοήμονα όντα διδάσκονται από τα παθήματα τους. Τα ιδιαιτέρως νοήμονα, διδάσκονται από τα παθήματα των άλλων.
Στα καθ΄ημάς, ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης του, με το πάθος και την ορμή του νεοφώτιστου, πίστεψε πραγματικά πως μπορεί να αλλάξει την Ευρώπη. Ηττήθηκε κατά κράτος.
Η Ευρώπη όχι μόνον δεν άλλαξε, αλλά καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλει να επιβιώσει πολιτικά, να αλλάξει αυτός. Κάτι που αντιστρατεύεται την μεσσιανική αντίληψη για τον ρόλο της ριζοσπαστικής Αριστεράς και την βολονταριστικό αξίωμα «επειδή το θέλουμε, θα το πετύχουμε.» Ετσι, βλέπουμε να στήνεται το ίδιο σκηνικό με αυτό προ δύο χρόνων.

Συνδημότης μας γράφει σχετικά με τη διαχείριση των αδέσποτων

Καλησπέρα! 
Δεν ξέρω ποια είναι η δική σας θέση στο θέμα της διαχείρισης αδεσπότων στην πόλη μας, θεωρώ όμως οτι είναι ένα θέμα που πρέπει επιτέλους να μπει στο τραπέζι και να ληφθούν μέτρα (κατάρτιση 5μελούς επιτροπής, δημιουργία δομής φιλοξενίας κατά τα νόμιμα).
Δήλωσε ο κος Κυριακίδης οτι θα λύσει το πρόβλημα..

Προσωπικά, σαν πολίτης και άνθρωπος έχω βαρεθεί να βλέπω τα παιδιά μου να φρικάρουν από φολιασμένα σκυλιά και γάτες λες και ζω στην Ελλάδα του '40.

Ο νόμος πλέον είναι αυστηρότατος και δεν ξέρω με τί μυαλό έκανε αυτές τις δηλώσεις ο εν λόγω μπάρμπας.

Θα μου πείτε,ψιλές γραμμές εν καιρώ κρίσης οικονομικής και αξιών,παρόλαυτα,κάντε μια αναφορά κι εσείς στο blog σας.

Εννοείται οτι δε ζητώ να αναφερθούν ονόματα, δεν υπάρχουν αποδείξεις άλλωστε αλλιώς θα είχε ήδη γίνει καταγγελία στο Α.Τ Σερβίων.

Ας μην ασχολούμαστε μόνο με τη μικροπολιτική των μπακαλαρχόντων της περιοχής, ας κάνουμε κάτι και για την ουσία και την ποιότητα της καθημερινότητάς μας. 
Καλό βράδυ.


Δείτε το νόμο προστασίας ζώων (δεσποζόμενων και αδέσποτων) εδώ

 

Το κήρυγμα της Κυριακής Δ΄ Νηστειών – 26 Μαρτίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ Δ΄ ΝΗΣΤΕΙΩΝ
– Ἰωάννου τῆς Κλίμακος –
Μρκ. θ, 17-31
Ἡ Μεγάλη Τεσσαρακοστὴ, ἀγαπητοί μου ἀδελφοί, εἶναι κατεξοχὴν περίοδος πνευματικῶν ἀγώνων. Ἡ ζωὴ τοῦ πιστοῦ, μέσα σ’ αὐτὸν τὸν κόσμο τῆς ἀσθένειας, τοῦ κακοῦ καὶ τῆς φθορᾶς, εἶναι ἕνας συνεχὴς ἀγώνας. Αὐτὸ μᾶς ὑπενθυμίζει ἡ περίοδος ποὺ διανύουμε.
Ἡ σημερινὴ εὐαγγελικὴ περικοπὴ ἀναφέρεται στὴ θεραπεία ἑνὸς δαιμονισμένου παιδιοῦ, τὸ ὁποῖο φέρνει ὁ πατέρας τοῦ παιδιοῦ στοὺς μαθητὲς τοῦ Χριστοῦ γιὰ νὰ τὸ θεραπεύσουν ἀλλὰ ἀδυνατοῦν. Ὁ Χριστός, ὅμως, κατεβαίνοντας ἀπὸ τὸ ὅρος, ὅπου συνέβη τὸ γεγονὸς

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Κανόνες χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σε δημόσιους χώρους»,

Η Αντιπεριφέρεια Υγείας
της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

σας προσκαλεί

στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Κανόνες χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σε δημόσιους χώρους»,

την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00  

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Οι «27» υπέγραψαν τη Διακήρυξη της Ρώμης για μία ΕΕ... πολλών ταχυτήτων (Ολο το κείμενο )

Τη Διακήρυξη  της Ρώμης υπέγραψαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι 27 ηγέτες των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που έλαβαν μέρος στην ιστορική Σύνοδο πουν πραγματοποιήθηκε στην «αιώνια πόλη» για την συμπλήρωση των 60 ετών από την υπογραφή της ιδρυτικής συνθήκης που εδραίωσε την ευρωπαϊκή συνεργασία και αποτέλεσε προπομπό για την ΕΟΚ και μετέπειτα ΕΕ. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι το κείμενο κατοχυρώνει πλέον την αρχή μιας Ευρώπης πολλών ταχυτήτων...
Η υπογραφή της «Διακήρυξης της Ρώμης» έγινε στην ίδια αίθουσα του Καπιτωλίου όπου στις 25 Μαρτίου του 1957, υπεγράφη η ιστορική ιδρυτική διακήρυξη.
Ολο το κείμενο έχει ως εξής:

Ολέθριο σχέδιο

Γράφει ο Αντώνης Δαλίπης
Το σχέδιο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και σαν το εγχειρίδιο του ιδανικού... αυτόχειρα.
Κάποιοι που τείνουν να γίνουν πλειοψηφία μέσα στην κυβέρνηση σχεδιάζουν να παρατείνουν τις διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση ακόμη και πέραν των γερμανικών εκλογών του φθινοπώρου, αναμένοντας εκλογή του Μ. Σουλτς και συνεπώς ευνοϊκότερη, όπως πιστεύουν, συμφωνία.
Επειδή όμως ενδιάμεσα θα πρέπει το Δημόσιο να πληρώσει 7,4 δισ. ευρώ τοκοχρεολύσια που λήγουν τον Ιούλιο, σκέπτονται να παγώσουν από τώρα όλες τις πληρωμές, να αναστείλουν για αργότερα κάθε ταμειακή υποχρέωση και να στεγνώσουν τα κρατικά ταμεία και τα ταμεία των οργανισμών, προκειμένου να εξασφαλισθούν τα απαραίτητα κεφάλαια και να αποτραπεί έτσι ένα πιστωτικό γεγονός.

Αλλαγή ώρας 2017: Θερινή ώρα απο τα ξημερώματα της Κυριακής

Η ώρα αλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου (μία ώρα μπροστά) και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (μία ώρα πίσω). Εμπνευστής της αλλαγής της ώρας ήταν ο Βενιαμίν Φραγκλίνος το 1784. Στις αρχές του 20ου αιώνα κατατέθηκε πρόταση στη βρετανική κυβέρνηση για αλλαγή της ώρας από τον Γουίλιαμ Γουίλετ, ο οποίος σε σχετικό άρθρο του έκανε εκτενή αναφορά στη «σπατάλη του φυσικού φωτός». Στην συνέχεια το μέτρο καταργήθηκε και ύστερα από την ενεργειακή κρίση του 1973, επανήλθε και ισχύει μέχρι σήμερα. Στην Ελλάδα το μέτρο της αλλαγής υιοθετήθηκε το 1973.

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Κοινωφελούς Εργασίας (Αποτελέσματα για το Δήμο Σερβίων - Βελβεντού)

Αναρτήθηκαν σήμερα, 24 Μαρτίου 2017, στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού www.oaed.gr (στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2017») στο «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για όλους τους Δήμους της χώρας για 24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης», ύστερα από σχετική Απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ καθ. Μ. Καραμεσίνη οι ακόλουθοι πίνακες: εδώ
http://www.aftodioikisi.gr/

Βελβεντός Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου (Πολλές Φωτογραφίες)

Πολλές φωτογραφίες από την παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Βελβεντό.


Ποιόν πολιτικό δείχνει η κυρία Ράικου;

Η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Ράικου ερευνούσε το σκάνδαλο της Novartis. Και ξαφνικά παραιτείται, ύστερα από την στοχοποίησή της από εβδομαδιαία εφημερίδα, όπως η ίδια καταγγέλλει. Κι όμως! Διαβάζοντας κανείς προσεκτικά τι αναφέρει η ίδια η κυρία Ράικου στην επιστολή – καταγγελία, διαπιστώνει ότι το δάκτυλό της έχει ήδη σηκωθεί και κάτι «δείχνει»! 
Γράφει η κυρία Ράικου: «Τις τελευταίες ημέρες μετά από σειρά ερευνών και επίπονης προσπάθειας καταφέραμε να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τα πρώτα κρίσιμα και ουσιώδη στοιχεία που οδηγούν μετά βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι μεγάλος αριθμός κρατικών αξιωματούχων (κυρίως ιατρών δημόσιων νοσοκομείων) δωροδοκούνταν απευθείας από λογαριασμό της εταιρείας Novartis Ελβετίας, με εμβάσματα σημαντικών χρηματικών ποσών που κατατίθεντο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Σέρβια Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου (Πολλές Φωτογραφίες)


ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2017 στα Σέρβια ( Video www.Live-Avles.tv)

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Με τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο Κοζάνης συναντήθηκε η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης.

Με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρο Καρυπίδη   κ. Λευτέρη Ιωαννίδη, συναντήθηκε η γραμματεία του συντονιστικού της νεοεκλεγείσας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης.

Οι Ευρωπαϊκές Περιφέρειες επικεντρώνονται στην καινοτομία στον τομέα των μεταφορών

(Κόβεντρι, Ηνωμένο Βασίλειο):  
Μία νέα πρωτοβουλία ώστε να διατηρηθεί η Ευρώπη στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον τομέα των μεταφορών ξεκίνησε στο Κόβεντρι. Το έργο INNOTRANS πρόκειται να χαρτογραφήσει την ικανότητα και την καινοτομία των περιφερειών στον τομέα των μεταφορών για τρία χρόνια ώστε να αναπτυχθούν οδηγίες για μελλοντικές πολιτικές και σχέδια δράσης για επενδύσεις. Στο έργο συμμετέχουν πέντε Ευρωπαϊκές περιφέρειες και η διάρκειά του είναι πέντε χρόνια.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Σε συνεδρίαση την Tρίτη  28/03/2017 και ώρα 10:30 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), λόγω ανάγκης λήψης απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων:
  1. Έγκριση πρακτικού  προηγούμενης συνεδρίασης
  2. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για το έργο «Τοποθέτηση χιονοδεικτών σε τμήματα του ορεινού επαρχιακού οδικού δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης»

Ψηφίσματα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για τη φέτα και την αναγκαστική απαλλοτρίωση στην τοπική κοινότητα Αχλάδας

Στην έκδοση δύο ψηφισμάτων και συγκεκριμένα ψηφίσματος για τη Φέτα και ψηφίσματος για την Αναγκαστική Απαλλοτρίωση της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας, προχώρησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίασή του την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017.

Ψήφισμα για τη Φέτα

Ο Α.Σ.Ε.Α.Κ για την Λίμνη Πολυφύτου

Διασύνδεση των αξιοθέατων με τις επιχειρήσεις εστίασης

Την διασύνδεση των τουριστικών αξιοθέατων περιμετρικά της Λίμνης Πολυφύτου που σημαίνει και συντήρηση των δημιουργηθέντων υποδομών προς όφελος και των επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής ζήτησαν κατά την διάρκεια ειδικής εκπομπής της ΕΡΤ Κοζάνης για την Λίμνη Πολυφύτου οι επαγγελματίες της εστίασης σημειώνοντας πως απαιτείται η άμεση παρέμβαση του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού

Δέσμευση του Αντιδημάρχου Σερβίων Βελβενδού για άμεση επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών

Την δέσμευση ότι το επόμενο διάστημα θα επουλωθούν οι πληγές στους δρόμους του Δήμου Σερβίων – Βελβενδού με την προμήθεια ψυχρής ασφάλτου εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Σερβίων Βελβενδού κ. Θεόδωρος Κυριακίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης. Ο κ. Κυριακίδης απαντώντας σε παράπονα ακροατών σε σχέση με την καθαριότητα,

1500 ερασιτέχνες ψαράδες στην Λίμνη Πολυφύτου

Στην ανάγκη δέσμευσης λιμναίας περιοχής στην ακτογραμμή αριστερά της Νεράιδας προς τα Ίμερα και μέχρι το Φράγμα Πολυφύτου με στόχο την ανάπτυξη της αθλητικής και ερασιτεχνικής αλιείας, αναφέρθηκε κατά την διάρκεια ειδικής εκπομπής της ΕΡΤ Κοζάνης από την τοπική κοινότητα Νεράιδας ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων Ιάκωβος Βαϊζογλου.

Μια συνέντευξη για τα εκκλησιαστικά μνημεία της περιοχής μας (Πιέρια όρη-Λεκάνη Αλιάκμονα-Πολυφύτου). του παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα

Συνέντευξη (ύστερα από πρόταση του δημοσιογράφου) έδωσε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Κώστα Δαβάνη, ο π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας αρχιερατικός επίτροπος της Α.Π.Β. για τα Εκκλησιαστικά Μνημεία της περιοχής των Πιερίων ορέων και της λεκάνης του Αλιάκμονα-Πολυφύτου.
 Η συνέντευξη δόθηκε στο αρχονταρίκι του Αγίου Διονυσίου Βελβεντού (22-3-2017) και το αφηγηματικό της πλάνο έχει ως εξής:

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, ΑμεΑ Σερβίων: Κλείνουν ένα ακόμα ίδρυμα για βαριά ανάπηρα παιδιά, το ίδρυμα χρονίων παθήσεων Σκαραμαγκά.

  Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας
       Το θράσος της κυβέρνησης δεν έχει όρια. Η κυβέρνηση και η διοίκηση του κέντρου κοινωνικής πρόνοιας Αττικής επιμένουν στην απόφασή τους για το κλείσιμο του ιδρύματος χρονίων παθήσεων Παίδων Σκαραμαγκά με πρόσχημα το απαξιωμένο των εγκαταστάσεων. Οι εγκαταστάσεις βεβαίως έχουν σοβαρά προβλήματα αλλά η αιτία είναι η εγκατάλειψή τους από τη διοίκηση και την κυβέρνηση μέσω της υποχρηματοδότησης.

Με ποιες χρεώσεις ακόμη θα επιβαρύνουμε τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η....? Η καλύτερη ιδέα κερδίζει.... και γίνεται Νόμος....

Πληθαίνουν τις τελευταίες ημέρες οι διαμαρτυρίες των καταναλωτών και πλέον ενημερωθήκαμε δημοσιογραφικά ότι αναμένεται ερώτημα στην Βουλή για τις υπέρογκες και άσχετες χρεώσεις στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η. (υπέρ Δήμων, ΕΡΤ κλπ).
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας, με συνεχή Δελτία Τύπου το χειμώνα και αποστολή του αιτήματος στις Τοπικές Αρχές, πρωτοστάτησε και ανέδειξε το σοβαρό αυτό ζήτημα που έχει οδηγήσει χιλιάδες καταναλωτές (και επιχειρήσεις) στην αδυναμία πληρωμής των οφειλών τους, τη στιγμή που η αξία του ηλεκτρικού ρεύματος αντιπροσωπεύει μόλις το 30 – 40% του τιμολογίου.

Ο Κώστας Βητόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Βιοτεχνών Μαρμάρου Ν. Κοζάνης, μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Κοζάνης, για τα προβλήματα του κλάδου

Από τη γραφική Νεράιδα του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού εξέπεμψε στην πρωινή ζώνη (9:00-12:00)  της Πέμπτης 23 Μαρτίου 2017 το ραδιόφωνο της ΕΡΤ Κοζάνης, δίνοντας την ευκαιρία σε φορείς και πολίτες της περιοχής του δήμου Σερβίων - Βελβεντού να εκφραστούν για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Τις επιτόπου συνεντεύξεις - συζητήσεις έκανε ο δημοσιογράφος Κώστας Δαβάνης, που συνεργάστηκε με τον Αντώνη Μαυρίδη που βρίσκονταν στο στούντιο του σταθμού στην Κοζάνη.
Στη διάρκεια της εκπομπής, μεταδόθηκε και συνέντευξη του προέδρου του Σωματείου Βιομηχάνων και Βιοτεχνών Μαρμάρου Ν. Κοζάνης Κώστα Βητόπουλου, που εστίασε στο πρόβλημα της μη αδειοδότησης των επιχειρήσεων μαρμάρου στο Τρανόβαλτο και στην μη τήρηση των συμφωνηθέντων με τους φορείς της πολιτείας (Περιφέρεια, Δήμο), σχετικά με την εφαρμογή του master plan που έχει εκπονήσει η ΑΝ.ΚΟ..

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου